Прокуратурата поиска домашен арест за шофьора, прегазил момичето в София

Според свидетели и разследващи 59-годишният Валентин Иванов е шофирал камиона си с висока скорост, преди да прегази 19-годишната Виктория Мариева

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата поиска домашен арест за шофьора, прегазил момичето в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Помислете си - Какво би станало ако убитото момиче беше дъщерята на Бойко Борисов?! ....Но щом е обикновено момиченце Гешев не го интересува! ОСТАВКА ГЕШЕВ!

Затова от Демократична България настояват за изцяло променена съдебна система - защото е очевидно че сегашната не работи в полза на народа

Прочети в 24 часа ,пише ,че този шофьор от 15 години страдал от епилепсия . Как тогава са го взели на работа,че и товарен камион кара ?? Всичко у нас е така,и съдебна система и здравеопазване ,а за правителствата .... нямам думи....

В САЩ, където присъдите са едни от най солените, причиняване на смърт по непредпазливост без урежняващи обстоятелства (алкохол, много висока скорост) се наказва с до 1 год. затвор и глоба до 1000$. Присъдата може да стигне до 6 г, ако има утежняващи обстоятелства (рецидив, алкохол и т.н). Навсякъда по света присъдите за такъв тип престъпления са леки, като драконовски са за умишлени престъпления.

невярно!

Vehicular manslaughter is a “wobbler,” under California law, meaning it can be filed by the prosecuting agency as either a misdemeanor or a felony. If the defendant acted with ordinary negligence, Penal Code 192(c) PC is always a misdemeanor punishably by: a maximum of one year in the county jail, a fine up to $1,000.

тоя трябва смъртна присъда да получи, не домашен арест... тая държава вярно е умряла..

Може и медал да му дадат . Какво очаквате от нашия съд !

Домашния арест се приспада от присъдата!!! Ако има такава ??

Какъв домашен арест бе Алооо! Докога ще продължи тоя модел на действие? Ако жертвата беше известен човек, специален закон щяхте да прокарате.Дете умира на улицата и този същият, дето сега го пускате, утре отново ще Убие!

Милен Цветков беше известен човек ама убиеца му е под домашен арест!!!Така че все са неадекватни нещата

(като по време на пЛандемията...)

Платил е на прокуратурата колкото са му искали , затова е вкъщи.

Едва ли има парите да плати за това, просто такава ни е системата

Убиеца ще шиба жена си,ще яде и ще пие на корем ,докато мъртвото момиче ще гние в гроба. Дори убиеца може да избяга в чужбина през границата.

Нека не му се сърдим.

В Благоевград имаше същия случей! Присъдата е 3г. условно.

Да четох за това. Пропаднала държава! Толкова ли струва човешкия живот?

Ние сме либерална територия, така трябва!

Какво става с мишока Семерджиев, нещо заглъхна цялата работа...

Сигурно си е у тях като другият боклук, който уби Милен Цветков.

Пак най-тежкото наказание налага прокоратурата ! Нямат милост ! Затворен в къщи с гривна на крака като останалите национални герои от алеята на славата. Срамота.

Какъв домашен арест бе, вие редовни ли сте?!?!?! Ако това беше вашата дъщеря, сестра, жена или друго, щяхте ли да искате домашен арест?????

На каква база да му дадат на селяка домашен арест? Боклука не се е научил да спира на пешеходна пътека.

Боккука не се е научил да спира на пешеходни пътеки, но най-вероятно е блял в телефона или е заспал. По-лошото е че момата никой не я е научил да се оглежда преди да пресича улица и за жалост това и е струвало живота. А още по-жалко е че има една голяма група фльорци, които виждат че идваш, но вирят носа и "дефилират" пред теб без изобщо да погледнат дали намаляш.

Каквото и да е, пешеходеца е с предимство на пешеходна пътека тип "Зебра".

Била е!

За себе се оглеждам и се пазя на пешеходна пътека. Не ми накърнява достойнството, ако кола не ми даде предимство и не се бутам. Поне при мен помага, който иска, нека си гони предимството. Щом това е важно за него, нали си е право.

Лошото е, че има и един типаж инструктори, като моя дето виждаше, че идва засилен Камаз по улицата, но спокойно ми каза "давай ти си с предимство"

Да де, що ти е да намаляш на пещеходна пътека - важно е дефилето да прецакаме. Ще си вирят носа те ... Ти разбираш ли каква глупост написа!!!!