Прокуратурата поиска 4 ареста по "Боклукгейт" и 1 млн. гаранция за Пламен Бобоков

Специализираният наказателен съд ще определи мерките за неотклонение по-късно днес

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата поиска 4 ареста по "Боклукгейт" и 1 млн. гаранция за Пламен Бобоков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този боклук мошениците са го внасяли години наред. И години наред са го горили в пещите на ТЕЦ-овете. И години наред са тровили и продължават да тровят всички хора в България. И толкова години наред "нямало сигнали" за тези, едва сега видяни престъпления?

''Според разследващите,""???? Аз пък все се заблуждавам че би следвало да е според ДОКАЗАТЕЛСТВАТА към момента, а не защото някой така си ''мислил'' или поръчката е такава ....При 10 годишно властване на шайката сега да ми се правят на ''ни чули ни видели'' доказва единствено че те са първоначалието на всякакви далалвери след като не са ги спрели, разкрили ама са прибирали и заплати и комисионни...

И какво излезе сега? Нещо, което всички знаем - зад всеки "велик" роден бизнесмен от прехода седят тонове роден и чужд боклук, нарушения, корупция и престъпления! Разровиш ли го, ще мирише! Дано поизринат малко от мазни, самовлюбени престъпници! За съжеления не съм уверен, че това ще стане (виж как делото срещу пловдивския келнер и Маринка вчера закъса)!

С онези депутати, които така единодушно гласуваха за 5G мрежата да се приложи на родна земя, за разлика от много бели държави по света. Т.е. да се разследва с какво са били "възмездени" (мотивирани) нашите депутати за това си (анти)поведение.

Глупости . Това си е сериозно организирано . Някоклко души, не могат да пренесат толкова боклук .

Ама срещу добро заплащане и ти щеше да участваш. Още повече, че службите ца с не едно, а сдве затворени очи!

А ти като се рекламираш, поне си кажи и цената .

Когато една държава,в следствие на демократичен и неолиберален преход се превърне в територия ,то тогава такива явления,които се наблюдават в последните тридесет години се превръщат в ежедневие.В териториите властвува закона на политико-икономическата джунгла.Там законите просто съществуват като екзотично произведение на политическата класа,но не се прилагат.Прилага се нещо като изкривена пазарна и неолиберална икономика,която властва извън закона.За да властвуват тези явления съществува неразривна симбиоза между политически партии,икономика и престъпност,които просто са три равнопоставени страни и често се сливат в едно явление,което е вече политико-икономически субект под името мафия.Понякога под натиска на външни сили, с нежелание се извършват показни акции,които като правило не водят до нищо съществено.Статуквото е неразрушимо.Ако има гръмко арестувани политико-икономически лица,то след затихване шумът,тихомълком биват пуснати на свобода и те продължават необезпокоявани да вършат своята разрушителна дейност.Така и ще е и сега.Просто едно голямо нищо.Българската демократична и неолиберална правораздавателна система е устроена така,че да възпроизвежда само невинни полинически и значими икономически лица,които за българските демократични условие е едно и също.Съвсем скорошен пример има с оневиняването на ЦЦ-апартаментний.Поне малко пара през свирката ще изпусне правораздавателната система,.Като епилог на тази смехотворна сага може да се перифразира една епиграма на Радой Ралин "Два-три дни тумба -лумба , а народа гладна тумба"

Дали не си заслужава да се погледне не към миналите 30 години, а към днешните големи играчи ?

Не съдете никой защото нали си спомняте за откраднатите данни от НАП....арестуваха едно момче, което даже само дойде за да застане пред Темида...и тихом мълком го освободиха след 6-7 месеца....поради липса на доказателства ъвкорс!...Сега е същото...По някакви причини Бобокови са "настъпили котето"....Прокуратурата се пъчи, медиите предимно от мисирки каканижат колко са виновни всички арестувани...Но най смешното е този опис на разни "бедни" хорица....Аз като седна да смятам кой какво има като имане мога да направя подобен опис...на моето ниво разбира се...Защо прокуратурата прави такова публично обявяване на описчето...За да внуши как Бобокови са част от олигархичния модел, с който уж се бори корупцията....Ама тя "рибата мирише откъм главата", ама не им стиска да ходят да риболовстват оня дето ги реди на дъската на властта....Кога ли ще ядат хурката...защото няма нищо вечно ...Хеле пък тикви, каскети, калинки, подлоги, гербери със скопени по рождение мозъци и "все остальная сволоч"...За да не отидат троловете от ГЕРБ в грешна посока не съм русофил...Уважавам само Булгаков, Стругацки, Илф и Петров и още шепа руснаци....

Не защитавам Бобокови, сигурно имат много нарушения и .. престъпления, но хората са развили, постепенно, не изведнъж сериозен бизнес, Монбат, Добрич, Приста-ойл, и зад граница, Узбекистан, Унгария. Това са хора, които осигуряват работа на много народ, а техния бизнес се атакува от хора - администратори, НИЩО не създали, създали само работни места за разрастваща се АДМИНИСТРАЦИЯ, ееее, това не мога да го приема за нормално...

ПОжелавам на всички червени бизнесменчета да УМРАТ

Моля президента Румен Радев да изрази своето становище по темата.

А влади горанов кога един милион?

Чакай бе, ама той сега е само "разпитван", а впоследствие най-много да бъде призован като "свидетел".

Що е то мафия, и има ли тя почва у нас ?? Или май съм закъснял с въпроса? Гешев кажи си, ама честно.

Ало правителството, има ли ви, няма ли ви ?? Бат Бойко, дека си ??

Кой закриля безпрецедентната престъпност в България ?? Без закрила е изключено тя да се вихри в такива размери !!

Разграден двор !!. Какво ли е да си министър-председател на такъв двор ??

Ей го на- нелегален внос на отпадъци от Италия.Няма ли кой да обясни в тая държава как влизат нелегално стотици и хиряди тонове боклуци.