Прокуратурата отрече Васил Божков да е защитен свидетел, но той твърди, че е

Единственото процесуално качество, в което Божков се намира, е на обвиняем, заявиха за БТА от държавното обвинение. Във фейсбук той показа документ, че му е назначена защита

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата отрече Васил Божков да е защитен свидетел, но той твърди, че е | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Божков лъже и манипулира?!?! Не думай.

Божков - съвременния Ботев. Великан и патриот.

Божков изсъхваш

1. Koгато избяга в Дубай, Божков излъга в живо интервю, че се намира "в една съседна на България страна". 2. Преди няколко седмици, Божков излъга, че се връща в България "по собствено желание", а в официалните документи пратени до българските власти пише, че е "екстрадиран". 3. Днес Божков излъга, че е "защитен свидетел". 4. Защо тогава да му вярваме, че уж бил давал милиони на Борисов, за да не плаща данъци?

Божков лъже повече и от неговите ора от ПП...

А бе, прокуратурата ОТРИЧАШЕ и че Божков се е ПРИБРАЛ ДОБРОВОЛНО.

Коя от всех

Поредният кретен, който се опитва да трупа точки като се катери по гърба на Борисов. То Радев ли не беше, то Манолова ли не беше, то Слави ли не беше, то Кирил и Асен ли не бяха. Сега този.

Божков е екстрадиран. Така пише в официалните документи пратени от ОАЕ на българските власти.

Стига да елиминира бОцан . Какъвто иска да е. Явно е зле. Явно има една цел

Абе, не вярвайте на ци гани, като Васко от Магурата

държава, МВР са 8000 пенсионерите на пенсия и заплата и извънреден и празнични и добавки, накрая на месеца 4000 лв чисто, 50 хил.лв годишно, 1 милион чисто за 20 години, обикновено служат по 40 години това са 2 милиона на калпак. Умножи по 8 хиляди 16 милярда за 40 години само за 1/3 от служителите.!!!! 54 милярда за работещите!! Има още толкова администрация с по-високи заплати ....НАД 200 МИЛЯРДА ЗА 40 ГОДИНИ САМО ЗА ЗАПЛАТИ И ДОБАВКИ.ОЩЕ ТОЛКОВА ЗА ДРУГИ ДЕЙНОСТИ ......400 МИЛЯРДА ИЗХАРЧЕНИ ЗА 40 ГОДИНИ.....

Та толкоз е в ред и прокурватурата и те не знаят колко уши имат на главата.

На този въз черен мангау - кой изобщо си губи времето да му вярва

за разтуряне сглобката ще има нещо положително в неговото съществуване.

В белите държави, подобно невярно твърдение, щеше да има последствия. Тук се стрелят през социалките. Официалната информация се изнася в социалките, сякаш сме длъжни да ги следим. Кога някой отговорен ще застане пред микрофона на площада и ще каже какво е свършил за суверена.

Къде ги видяхме???

Комсомолска организация на Герб отново финансирана от Божков, а Киро дебютира при Радев по препоръка на Алексей Петров. Точното име на тази организация е ДС капиталисти, които почнаха да отварят фирми още преди 1989 г. още при перестойката.

Да го прибират в ареста, наруши домашния арест.

Без пура се задушаваше и не можеше да говори. Само как пуфтеше.

Аз също обвинявам в корупционно поведение катаджия- пътен полицай от КАТ-Варна, и мен ли ще ме вкарат в ареста ? Да ми запушат устата ? Така ли се борим с корупцията ?

Тоя мафиот Черепа пак излъга

До точката Разбира се, точице, прибраха ЕКСТРАДИРАНИЯ Божков СЪС СЪДЕБНА ОХРАНА. ;) Целият свят видя ОХРАНАТА, вкл и ти. В СЪНИЩАТА си.

този мошеник,бе?!

Ако Борисов и Горанов са вземали подкупи, значи са за затвора.

с негова помощ некоалиционите мъпети ще се самоизядат.

Аз сам тапа подка в СОС-а ма лижа яко.

Днес е 79 годишнина от социалистическата революция в България! Една дата, която не бива да бъде забравяна никога и от никого! На 9-ти септември 1944г. беше една изостанала, полуфеодална, фашистка държава с почти никаква индустрия и промишленост и изостанало, примитивно селско стопанство. Плюс 80% бедно селско население и 40% неграмотност за цялата държава. 45 години по-късно, благодарение на народната власт, България е вече една високо развита индустриално-аграрна европейска държава и 4-та космическа сила в целия свят с двама изпратени в Космоса български космонавти. По Индекса на човешкото развитие(HDI) за 1987г. България е на 27-мо място в света сред 190 други държави. През 2021г. България е вече на 59-то място по своя Индекс на човешкото развитие(HDI) сред 200 други държави, като преди България в класацията са дори Русия, Сърбия, Беларус и Куба. Златните години на България - 1944-1989г, когато нямаше див, варварски капитализъм по американски "образец", когато нямаше, бедни, гладни, бездомни, безработни и умиращи пред вратите на болниците като днес в наше време. Нямаше курви, проститутки, педерасти, педофили, трансджендъри и всякакви подобни извратеняци. Нямаше наркотици, наркомани, наркотрафик, наркодилъри, нямаше бандитизъм, престъпност, корупция и беззаконие като днес в наши дни. Нямаше американски или други военни бази, нямаше американски окупатори и от американското посолство в София тогава не назначаваха цели правителства, министри и депутати като днес.България беше силна, уважавана и високо развита държава тогава. С развита промишленост и селско стопанство, безплатно качествено средно и висше образование, безплатно и на високо ниво медицинско обслужване. България имаше развита култура и спорт - нашите спортисти тогава се връщаха в България от световни олимпиади и състезания с по 1-2 големи куфари със златни и сребърни медали. България имаше силна, обучена и наситена с военна техника армия. България тогава имаше 9 милиона население, днес има население не повече от пет-пет и половина милиона, от които поне два милиона са пенсионери. България имаше всичко, което днес го няма и не съществува. Днес България е една по-изостанала държава дори и от преди 09.09.1944 година. Всъщност това днес не е никаква държава, а жалка, пропаднала, умираща американска задморска колония, в която всичко се решава от американския посланик в София, който изпълнява ролята на генерал-губернатор на тази колония! Днес повече от всякога България и българският народ се нуждаят от нов Девети септември! Днес отново по света и у нас фашизмът надига глава! Фашизмът е винаги последното убежище на капитализма във времена на кризи за капитализма като днешните! Честит 9-ти септември, българи! Да живеят социализма и комунизма!

Той черепа защото лъже затова двора на офиса му е пълен с цивилни полицаи дето го пазят,иначе не е защитен свидетел,от тая прокуратура нищо не става

Бегай в Северна Корея, кретен! Там е като през соца

значи е подготвен за обсрел

Имаше всичко, но го знаеха само отговорните другари. Ако Кадафи беше жив можеше да ти разкаже много.

ГНУСНИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ УБИЙЦИ НАПРАВИХА ОТ БЪЛГАРИЯ КЛОАКА. БЕЗ КОМУНИСТИ, ЩЯХМЕ ДА ДМЕ КАТО В ГЪРЦИЯ!

По време на комунизма имаше друг политически елит , който беше отвратително богат , сиреч крадеше. Никаква разлика няма от сегашната политическа класа - и те богати, а народа беден

живее в собствен измислен свят. Да спре пурите, че диша като шаран на сухо.

Никога не е късно да станеш за резил!!!

Вече няма защитени свидетели, нали заради него и тем подобни разформирована специализираните съд и прокуратура, махнаха защитените свидетели и за капак едва не убиха Гешев.

ентелегенцията може да наддава на пилона на Рожен.

Чиче, стига си се напрягал. Божков пусна във фейсбук документа, който потвърждава думите му. Просто цялата ни държава не знае къде се намира, копейки, харвърдци, тикви и всякви зеленчукоподобни са на власт…да не забряваме и ония червените подлого на руЗнаците

Как се става милиардер за 15тина години... Само, ако си от мафията. Така, че Черепът е много повече мафия, отколкото Баце.

Те, от прокуратурата казаха преди няколко дни, че бил екстрадиран, а изобщо не се оказа така. Та, в тази връзка, изобщо не им хващам вяра на изявленията на прокуратурата. Сори, но наистина не им вярвам.

Да отворя една скоба и да попитам, а прокуратурата воже ли дъ отрече и моите догадки и по отношения на друг много нашумял случай, със зверски нарязаната Дебора, с “леката телесна повреда” с над 200 шева, и че отново ПРОКУРАТУРАТА се е опитала до прикрива ОПГ - организираната престъпност, представяйки нейни престъпления за индивидуални и за битова престъпност. Аз по принцип не следя жълти парцали като тези на Недодялко Недодялков (Еикенд), но в слумая твърде много са лесно проверими те факти - вижте сами (ако не сте то направили досега): Жестоката инквизиция срещу Дебора няма как да е от ревност, наказана е! Жестоката инквизиция срещу Дебора няма как да е от ревност, наказана е! Ключови думи: Жоро Бизона, Дебора, Стара Загора, новини, Флагман 12 Август 2023, Събота, 14:00 ч. Автор: Флагман Жоро Бизона е видял в младата Дебора идеален източник за забогатяване Жестоко пребитата, нарязана десетки пъти с макетен нож и остригана до кожа 18-годишна Дебора от Стара Загора по всяка вероятност не е станала жертва на домашно насилие, а на брутална инквизиция от банда сутеньори. До тази ситуация се стигнало заради отказа й да проституира за тях в Германия, твърди вестник Уикенд. Тази упорита мълва се разпространява вече втора седмица и то не само в Стара Загора, а и сред обитателите на родния ъндърграунд. По думите на няколко независими един от друг информатори, садистът Георги Николаев Георгиев не е бил трайно и емоционално обвързан с нея, а я е обезобразил – вероятно в съучастие с други мутри, заради нежеланието й да замине за германския град Хановер, където да проституира в публичен дом. „Жоро Бизона“, както е известен в Стара Загора извергът, обезобразил Дебора, е част от криминална банда, занимаваща се с всякакъв вид престъпни дейности – продажба на наркотици, силово събиране на пари, изнудване и дори трафик на проститутки. Въпросната банда е обезобразила по подобен начин поне още 2-3 момичета през последните години. Останалите жертви са ромски произход, като две от обезобразените момичета са от Нова Загора. Според запознат бандата вербувала само навършили 18-годишна възраст момичета, за да може да ги изведе безпрепятствено към Германия. Там момичетата са спазарявани да работят в публични домове в Хановер, Дортмунд и Берлин.Твърди се, че сутеньорите от Германия плащали между 15 и 30 000 евро за доставена проститутка, която обаче трябвало да работи доброволно най-древния занаят. За да им вземат страха и да ги принудят да отчитат и за тях част от заработеното, Георги Георгиев и мутрите от обкръжението му наказвали брутално всяко момиче, което отказвало да проституира. „Жоро Бизона е видял в младата Дебора идеален източник за забогатяване – тя се е влюбила в него, когато още не е била пълнолетна. Знам, че се запознали по следния начин – Дебора е посещавала фолк дискотеката „Пайнер Мюзик“ в Стара Загора още преди да е навършила 18-годишна възраст, а Георги и колегите му охранители, са я пускали да влиза, при това безплатно в заведението. Не знам какви точно са били интимните им отношения, но със сигурност Георги не е имал чувства към Дебора, а е утолявал сексуалния си нагон с нея, правейки си сметката да се превърне в неин сводник и тя да му изкарва пари в Германия“, разказва запознат с историята на 26-годишния татуиран садист. Според него преди няколко години Жоро Бизона е лежал 5 месеца в холандски затвор заради побой на друга млада жена. Най-вероятно инквизираната от него дама е била проститутка, възможно е да е била и българка. От МВР казват, че не разполагат с подобна информация. Други източници от Стара Загора също изразяват огромни съмнения, че Георги Георгиев не е обезобразил сам Дебора. „Тази жестока инквизиция няма как да е от ревност – продължила е часове наред! Участвали са поне двама или трима от бандата вербовчици на проститутки. Впоследствие, за да бъде прикрито бруталното престъпление, случаят е бил изкаран като домашно насилие, причинено от ревност. В схемата по потулването на истината са участвали поне няколко човека – съдебният лекар, разследващите полицаи и наблюдаващият прокурор. Със сигурност и съдийката Татяна Гьонева е знаела за какво става въпрос. Тя между другото, е близка приятелка с адвокат Ченалов – братът на бившата съдийка Румяна Ченалова, който е сред защитниците на касапина Георги“, твърди познавач на старозагорския ъндъграунд. Дългогодишен сводник от Пловдив, част от вече нефункциониращата сутеньорска мрежа на крими боса Димо Петров – Флорината, разказва, че татуираната банда от Стара Загора основно е набирала проститутки от квартал „Шести" в Нова Загора, който бил под контрола на Рушид Рушид. Миналото лято 40-годишният Рушид откри безразборна стрелба по време на сватба в ромското гето в Нова Загора, при която бяха убити двама мъже от конкурентен клан, а други 7 – ранени. След баталните сцени жандармерия та и баретите нахлуха в гетото и закопчаха десетки, сред които и масовия убиец Рушид Рушид, който е подсъдим за двойното убийство. „Неофициално се твърди, че масовата стрелба в Нова Загора е била свързана с войната между две ромски фамилии за контрола върху проститутките. Смята се, че Рушид е работел съвместно с групата вербовчици на проститутки, към която се числи и арестуваният заради обезобразената Дебора садист Георги Георгиев, и че е ползвал услугите на бандата, когато е трябвало да бъде наказана непокорното момиче, гласена за секс трансфер в Германия.

Гешев го няма простотиите подължават ...... Как е тая умряла прокуратура незнам . Колко пари изяждат за година ? Бюджета им колко милиона е ?

“Крадецът вика: дръжте крадеца” ли е положението или само на такова прилича?!

Защита на свидетел и защитен свидетел са различни неща бе, рапон.

Да отворя една скоба и да попитам, а прокуратурата воже ли дъ отрече и моите догадки и по отношения на друг много нашумял случай, със зверски нарязаната Дебора, с “леката телесна повреда” с над 200 шева, и че отново ПРОКУРАТУРАТА се е опитала до прикрива ОПГ - организираната престъпност, представяйки нейни престъпления за индивидуални и за битова престъпност. Аз по принцип не следя жълти парцали като тези на Недодялко Недодялков (Еикенд), но в слумая твърде много са лесно проверими те факти - вижте сами (ако не сте то направили досега): Жестоката инквизиция срещу Дебора няма как да е от ревност, наказана е! Жестоката инквизиция срещу Дебора няма как да е от ревност, наказана е! Ключови думи: Жоро Бизона, Дебора, Стара Загора, новини, Флагман 12 Август 2023, Събота, 14:00 ч. Автор: Флагман Жоро Бизона е видял в младата Дебора идеален източник за забогатяване Жестоко пребитата, нарязана десетки пъти с макетен нож и остригана до кожа 18-годишна Дебора от Стара Загора по всяка вероятност не е станала жертва на домашно насилие, а на брутална инквизиция от банда сутеньори. До тази ситуация се стигнало заради отказа й да проституира за тях в Германия, твърди вестник Уикенд. Тази упорита мълва се разпространява вече втора седмица и то не само в Стара Загора, а и сред обитателите на родния ъндърграунд. По думите на няколко независими един от друг информатори, садистът Георги Николаев Георгиев не е бил трайно и емоционално обвързан с нея, а я е обезобразил – вероятно в съучастие с други мутри, заради нежеланието й да замине за германския град Хановер, където да проституира в публичен дом. „Жоро Бизона“, както е известен в Стара Загора извергът, обезобразил Дебора, е част от криминална банда, занимаваща се с всякакъв вид престъпни дейности – продажба на наркотици, силово събиране на пари, изнудване и дори трафик на проститутки. Въпросната банда е обезобразила по подобен начин поне още 2-3 момичета през последните години. Останалите жертви са ромски произход, като две от обезобразените момичета са от Нова Загора. Според запознат бандата вербувала само навършили 18-годишна възраст момичета, за да може да ги изведе безпрепятствено към Германия.

Там момичетата са спазарявани да работят в публични домове в Хановер, Дортмунд и Берлин.Твърди се, че сутеньорите от Германия плащали между 15 и 30 000 евро за доставена проститутка, която обаче трябвало да работи доброволно най-древния занаят. За да им вземат страха и да ги принудят да отчитат и за тях част от заработеното, Георги Георгиев и мутрите от обкръжението му наказвали брутално всяко момиче, което отказвало да проституира. „Жоро Бизона е видял в младата Дебора идеален източник за забогатяване – тя се е влюбила в него, когато още не е била пълнолетна. Знам, че се запознали по следния начин – Дебора е посещавала фолк дискотеката „Пайнер Мюзик“ в Стара Загора още преди да е навършила 18-годишна възраст, а Георги и колегите му охранители, са я пускали да влиза, при това безплатно в заведението. Не знам какви точно са били интимните им отношения, но със сигурност Георги не е имал чувства към Дебора, а е утолявал сексуалния си нагон с нея, правейки си сметката да се превърне в неин сводник и тя да му изкарва пари в Германия“, разказва запознат с историята на 26-годишния татуиран садист. Според него преди няколко години Жоро Бизона е лежал 5 месеца в холандски затвор заради побой на друга млада жена. Най-вероятно инквизираната от него дама е била проститутка, възможно е да е била и българка. От МВР казват, че не разполагат с подобна информация. Други източници от Стара Загора също изразяват огромни съмнения, че Георги Георгиев не е обезобразил сам Дебора. „Тази жестока инквизиция няма как да е от ревност – продължила е часове наред! Участвали са поне двама или трима от бандата вербовчици на проститутки. Впоследствие, за да бъде прикрито бруталното престъпление, случаят е бил изкаран като домашно насилие, причинено от ревност. В схемата по потулването на истината са участвали поне няколко човека – съдебният лекар, разследващите полицаи и наблюдаващият прокурор. Със сигурност и съдийката Татяна Гьонева е знаела за какво става въпрос. Тя между другото, е близка приятелка с адвокат Ченалов – братът на бившата съдийка Румяна Ченалова, който е сред защитниците на касапина Георги“, твърди познавач на старозагорския ъндъграунд. Дългогодишен сводник от Пловдив, част от вече нефункциониращата сутеньорска мрежа на крими боса Димо Петров – Флорината, разказва, че татуираната банда от Стара Загора основно е набирала проститутки от квартал „Шести" в Нова Загора, който бил под контрола на Рушид Рушид. Миналото лято 40-годишният Рушид откри безразборна стрелба по време на сватба в ромското гето в Нова Загора, при която бяха убити двама мъже от конкурентен клан, а други 7 – ранени. След баталните сцени жандармерия та и баретите нахлуха в гетото и закопчаха десетки, сред които и масовия убиец Рушид Рушид, който е подсъдим за двойното убийство. „Неофициално се твърди, че масовата стрелба в Нова Загора е била свързана с войната между две ромски фамилии за контрола върху проститутките. Смята се, че Рушид е работел съвместно с групата вербовчици на проститутки, към която се числи и арестуваният заради обезобразената Дебора садист Георги Георгиев, и че е ползвал услугите на бандата, когато е трябвало да бъде наказана непокорното момиче, гласена за секс трансфер в Германия.

ЛЪЖЕЦ!

Другарю/другарко info, имате партийно поръчение да отклонявате вниманието от Божко Василев ли?!

Говори се, че Божков e поръчител на втория опит за убийство на Алексей Петров! Познайте кой е поръчителя на третия атентат?