Прокуратурата отказа да образува дело за насилие срещу Диана Димитрова

Според обвинението няма доказателства за престъпление от общ характер

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата отказа да образува дело за насилие срещу Диана Димитрова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се оплаче на Хелзинския комитет, Отворено общество и Америка за България.

Смехотворният казус на тази жена приключи по единственият възможен и морален начин.

За първи път нещо справедливо от прокуратурата.

"Ако се приеме, че извършител на деянието се явява действително лицето Юлиян Вергов, то следва да се посочи, че предвид отношенията, които имат двамата, категорично се отхвърля възможността наранявания да са причинени по хулигански подбуди" Ко, каза, ко? Излиза, че ако са гаджета, боят не се брои. Някакси идва нормално да се посбийват, така ли?!

"Пак ще се срещнем след десет години...."

Ами така е - тия номера, да не казвам какви са, почнаха да не минават. Ейй на Амбарката, дето стана световно известна,също не се получи.

Не. Казват, че е нормално да те ебат в гъза и да ти бият шамари по време на секс като ти харесва докато сте гаджета. Което тя обожава.

На мърлата не и мина номера

Пу, язък, замина ми сериалът..

Нейната дума срещу неговата. Прокуратурата е права и няма избор. Втори не е потвърдил думите й пред прокурор. P.S.: Успех в кариерата, Диана.

Дидка Дидкааа, само за едно ставаш… Шляпане и да пръцка…

Да, а балканският побойник се измъкна. И двете са верни.

Сега Дианка ще снима само лесбийски сцени

И да приемат, така наречената Истанбулска конвенция, всичко ще остане на хартия. Твърде е противоестествено. Такива, като тази актриса да носят лична отговорност за действията си.

Ех, дяволе, от порното и шмърканетобне прощават. И двете водят до импотентност

Пука ти.

Красива и талантлива жена! Не трябваше да се излага така. Жалко...

Най-после очакваната развръзка! И като видях какви персони са й писали под тъпия пост - все жълтопаветници и заблудени “фенове“ на Пълен Провал и на Простото Киро с номер 12! Ха ха ха!

Няма проблем, след 5 години пак може да пробва. Да речем че я е изнасилил, а не е било секс с нейно съгласие! Ако не е влязла за лечение в някоя психиатрия до тогава.

Добре! Ако беше в САЩ, вече щяха да го осъдили без доказателства, защото защото една жена го е обвинила

Когато гримът е сценичен, не е траен. Трайният грим (след бой) държи по няколко дена, тогава има следи за доказателство!!! Иначе си е чиста постановка!!!

НИЩО ДЕ,ЩЕ ВЪРЖЕ НА ДРУГО МЯСТО! ТАЯ,ПОСТОЯННО,ВСИЧКИ МЪЖЕ Я: НАРАНЯВАТ,ОБИЖДАТ,НАСИЛВАТ! ТЯ ГИ ГОНИ ПО КОРИДОРИТЕ-КРЕЩЕЙКИ,ПСУВА,ОБИЖДА,УДРЯ…А ТЕ НЕ Я РАЗБИРАТ! ДЪРЖАТ СЕ НЕВЪЗПИТАНО! ДА ПОБЪРЗА,С-КУ…ТЕ НОМЕРА,ЧЕ НЕ Е ПЪРВА МЛАДОСТ,ВСЕ ПО-ТРУДНО,ЩЕ НАМИРА-ЖЕРТВИ! БЪЛГАРИЯ,Е ДОБРО МЯСТО,ЗА РАЗЛИКА ОТ-САТАНИНСКАТА РЕПУБЛИКА-САЩ! КОЛКО СЪДБИ,КАРИЕРИ,СЕМЕЙСТВА,БАНКОВИ СМЕТКИ,СЪСИПАХА,ПОДОБНИ ПАРЦАЛИ В-САЩ!

Прокуратурата да се самосезира за клевета

Неква златотърсачка от тъпите ли?!?

То стана ясно, че и без Морфов нямало е как да има Народен театър!!! Та и тази, примадона се изживява на голямата работа!!!

Естествено, тук все още не е САЩ за да може по думите на всяка курва да се издават осъдителни присъди срещу нормални мъже.

Не че нещо, но какво значи това? Ако си гаджосан с някой, имаш право да я бушонираш или да го тряснеш с тигана/точилката в главата! И това е окей! Ако сте се срещнали случайно, обаче, и някой ви бушонира, това е по хулигански подбуди. Ясно е, че крушката си има и опашка. Ясно е, че Вергов явно не е мъж. За мен е ясно и че не трябва да лежи. Нека тази да си помисли защо е яла лобутите и да си промени вкусовете за мъже! А Юлю ако посегне пак на жена, да го пратят за няколко месеца в СЦЗ, там може да си пробва възможностите върху съквартирантите си!

Правилно! Нищо конкретно няма, търси внимания....

Е, имаше една, дето се изака в чаршафите и стана за резил и там ...

Алкохол и разврат . Содом и Гомор .

А ти що реши, че Вергов е посегнал!?

Еее не моем да ги мислим....ония дето обичат садо -мазото...кво ше прааят, мда

Кво дело да образува наща умряла прокуратура ,те нарисувани дела ги губят и опропастяват ,къде нарочно къде от неладърност ,такива дума срещу дума абсурд

Това са различни състави по НК. Лека телесна повреда (ритник, синини) е частно престъпление, лека телесна по хулигански подбуди е престъпление от общ характер. Прокуратурата се занимава само с престъпления от общ характер. Ако иска може да го съди сама, с частна жалба, но без медицинско е загубила предварително. Общо взето, много пара във свирката. За нейна сметка най-вероятно - на Българската Амбър.

Много проста женица тази. Сега дори един нормален мъж няма да я погледне.

Аре да изчезва тая мърла, даже не се беше гримирала както трябва на снимките където била,, пребита''.

Няма как да разбереш кво значи това, предвид, че очевидно не си стъпвал в съд. Ще ти го обясня накратко - това деяние не покрива критериите за извършено по хулигански подбуди, а ако се приеме, че е по другите критерии, то за тях е изтекла давността. Тая пача пак хубаво се е сетила само пет години по-късно, щото американките се сещат 40 години по-късно, че ги били изнасилили.

Вижте сега ... надали сама си е посегнала. Въпросът е защо и при какви обстоятелства. Според мен съда е постъпил правилно. Ако например при интимни отношения тя го моли за нещо по-твърдо и после си извади медицинско? Просто обвинението издиша! Нека той да си помисли и да не се занимава с глупости. А от тая и чеп за зеле не става! Впрочем, става! Да ходи сега по ток шоута!

Мен пък преди 20 години ме еба и би ген. Атанас Атанасов . Къде дреме прокуратурата , питам аз ?

ПРОБЛЕМЪТ С-ДОМАШНОТО НАСИЛИЕ,ОТДАВНА Е-ОБРАТЕН! В МАСОВИЯ СЛУЧАЙ,ЖЕНИТЕ:ТРОШАТ ПОКЪЩНИНА,ГОНЯТ С НОЖОВЕ,ЗАПЛАШВАТ,ИЗНУДВАТ,ЧРЕЗ ДЕЦА,..И ВСЯКАКВИ ПОДОБНИ! АКО НА НЯКОЙ,НЕ МУ ИЗДЪРЖАТ НЕРВИТЕ,ЗАБИЕ ЕДИН ШАМАР…СЪД,ЗАТВОР,РАЗОРЕНИЕ! СЛАВА БОГУ,НИЕ ВСЕ ОЩЕ,СМЕ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА! ИЗРОДИ,МАЛТРЕТИРАЩИ,БИЕЩИ-ЖЕНИ,СА-ИЗКЛЮЧЕНИЕ! МАСОВИЯТ СЛУЧАЙ,Е ЗЛОУПОТРЕБА С ПРАВА,ОТ СТРАНА НА-ЖЕНИТЕ!

Заради тази проста п*ча никой вече няма да вярва на истински жертви на насилие. А и се потвърдиха слуховете - дианчето се опитвала да сваля непълнолетната дъщеря на Вергов. Трябвало е да я бие наистина.

Тая не си е извадила медицинско тогава, а сега показва снимки. Медицинско по снимки е като графологична експертиза по разказ на очевидец - ха, ха.

Благодаря ти за разяснението, така вече доби смисъл текста, който цитирах.

Извинете но не ви ли опротивява малко и Вергов..На мен като жена ми пада в очите

Ей, как ще се изкефя ако Продуцентът сега заведе дело с/у Дианка за проваленото продължение на сериала!

Ха, ха, ха, мен ме е гонила жена с ножица и за да не я изтъркалям просто тактически отстъпих в друга стая, чиято врата се оказа остъклена. Счупи стъклото с ножицата в ръка, при което си наряза юнашки китката, та се наложи да я шият и й казаха, че е имала късмет да не си среже сухожилие. И сигурно виновният бях аз, че не съм се заключил в стая с плътна дървена врата, а не женските истерии...

Не може да бушонираш, но не може да твърдиш че са те били и за доказателство да показваш лош сценичен грим

Щото не си жена

Очевидно българина е свикнал с домашното насилие и го приема за нормално. Не пречеше да се образува дело а после пред съда да се види кой крив, кой прав. Няма да има Шенген очевидно.

Ами то като чета какво е заключила прокуратурата, бурен секс е било?! Мани другото, ама в историята са намесени и една камара баджанаци и балдъзи ..... Абе артисти, евалла!!