Коментари - Прокуратурата отказа да образува дело за насилие срещу Диана Димитрова | Днес.dir.bg

Прокуратурата отказа да образува дело за насилие срещу Диана Димитрова

Според обвинението няма доказателства за престъпление от общ характер

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата отказа да образува дело за насилие срещу Диана Димитрова | Днес.dir.bg

Коментари

Отхвърлената жена е най-опасна. Вярвам,че Вергов дори и да е посегнал,то е посегнал след като многократно е бил предизвикван от тази госпожа. Изклщчително грозно поведение на актрисата.

Боклук вергов в САЩ вече щеше да е в затвора, с обвинение, но не и в България. Бил звезда каква звезда бе алкохолен буклук като повечено от останалите си колеги. Че и наркомани справка оня къдравия.

Не забравяй, че в бленуваната Америка се вихри с пълна сила т. нар. положителна дискриминация. т.е. всичко що е джендър, негър, жена има право по "default". Шеф погледне секретарката и буф - на следващия ден дело за някакъв тип тормоз. Тъй че США хич не са мерило за справедливост.

Once ку.рва, always ку.рва! Тоя тип жени са изключително опасни и безскруполният им лишен от морал и етични задъжки разум не бива да се подценява!!! Мъже, пазете се от ку.рви и си дръжте джоба под око!

Олигофрен!

де да беше един, явно и в прокуратурата ги има

Всяка трета жена лъже за насилие над нея.

В опит да изкара малко лесни кинти от някой балък...

За да го осъдят тоя комплексар трябваше да я убие ли?...Каскета също е за затвора.

Какво толкова защитавате Вергов. Та той е слаб актьор и се скри след като го бяха обвинили. Даже по болници влиза, подобно на някоя мутра от 90-те обвинена в изнудване и побой. Не можа ли да излезе и да обясни нещо като е невинен? Крие се като мишка,. Ами не му вярвам и това е. Няма никакво значение тази Диана каква е и що е. Тя се държи по-мъжки от големия мъж Вергов..

Тя още е девствена!

Само между пръстите на краката, но и това не е напълно сигурно......

Положителното е, че когато Вергов тръгне да бие следваща жена, вече всички ще й повярват и на него няма да му се размине. А той ще посегне отново, повярвайте. И тогава ще се види смисълът от смелостта на Д. Димитрова .

Защо да повярваме? Да нямаш някакви доказателства, че го е правил?

Първо казвам: Не на насилието. Но в конкретния казус не разбрах защо отново е виновна прокуратурата!? Първо- за всяко престъпление има давностен срок. Второ- съгласно Наказателен кодекс телесните повреди са лека, средна и тежка. За леката се води НЧХД - наказателно дело от частен характер и тогава в 6 месечен срок от деня на престъплението се подава тъжба от лицето до съда, без участието на прокурор. А за средната и тежка телесни повреди се изготвя обвинителен акт от прокурор, ако не е изтекъл давностния срок. Квалификацията също е описана в НК чл.128, 129 и др. Да, вероятен е и чл.325 от НК, но също говорим за давност. Колкото до Дияна Димитрова- ти вече победи, с това, че каза истината. Вдигни си високо главата и върви напред и без дела. Моралният съдник дава възмездието. Не парите. Бъди морално чиста в действията си и Бог ще е с теб! Не на насилието, Юлияне!

Тя не иска пари, а да се оттърси от моралните страдания които са и пречинени. Прокуратурата се самосезира за да го измъкне мърльото "мъж" Няма давност , и да я наричат курва приятелите му дори е престъпление.

Чукане ,бой и много работа.Не напразно в миналото една жена е струвала две-три крави.Т.е приравнявали са я с говедо.А иначе тя има три стадия-докато е млада и хубава-да служи за секс играчка,следващия е да бъде самоходен кувьоз и след това-домакински робот.

При майка ти така ли е биологичен отпадък и малцинствено нищожество....

Престъплението е от частен характер, защото се касае ла лека телесна повреда.Тя пак може да го съди, но не чрез прокуратурата, а с частна жалба.

SirBob

Много проститутки в Холивуд разбраха, че с обвинения с 10, 20 и 30-годишна давност воже да изкарват пари. Е, да де, ама не става винаги така и случаят с Джони Деп в САЩ го показа - тържество на правосъдието! А и неизбежно възниква редовният въпрос: "А кога яде кифтетата, не рива"? Така и в България с този случай. Тази флинда ако имаше грам достойнство, нямаше да занимава цяла България с историите си. Явно се е изкушила от идеята да последва примера на западните руспии.

Това не е Холивуд и българският Съд и Прокуратура все още са с всичкият си.

SirBob

Добре казано.

Верно ли, точно Каскета се юрна да се самосезира. И то заради публикация във Фейсбук! За насилие над мъже някога да го е правил?!

Като се интересуваш от ИСТИНАТА 5 минути след побоя да бе отишла на съдебен лекар да се освидетелстваш проста тутко. 30г след случая си се присетила за 'истината' понеже явно си слабоумна.Е поне сега може вече да идеш да се освидетелстваш за Жълта книжка

Не изпитвам никакво съчуствие към госпожата. Като е толкова травмирана и унижена да се беше сетила тогава да се оплаква. А то- първо "кариерата", пък после като утихне - хайде да се чуе за нея. Може и да е Вергов, може и да не е, няма никакво значение. Когато човек държи на достойнството си се бори за него. Същите глупости са и в движенията "ми ту". Смелост, когато може да спечелиш! Жалки жени!

Чудите се що ви не върви държавата, що вегетирате вместо да живеете, що бял ден не ви се очертава в годините до затриването си? Ами прочетете се!

Винаги съм си мислил че Диди Димитрова е астриса от филмчетата за възрастни с ограничение 18+ и родителски надзол. Гримът и от показаните снимки, напомня на онези актриси от садо -мазо филмчетата в които плясканията по определени части, подканят "лицето" в едновременно съвъкупляване от трима отзад, един с интимна целувка и още двама с масажи с две ръце. А Дидето за сега все още става за култови изпълнения. Очакваме и още рекламен снимков материал

Неуспешен опит на една курвичка да играе по Американския сценарий "Харви Уейнстейн".....

Ха-ха, шамар в лицето на сорсогнясните НПО-та от подопечната им прокуратура. Истанбулската конвенция няма нищо общо с правата на жените и насилието над тях, тя е прикритие за държавни финансови гаранции за НПО-тата. Искат да си назначават сорсоиди и да плащаме за тях.

Тази семпла женица дори не е наясно все още какъв си го наби. И след 20 години ще си остане "славата и".

"Искам само и единствено истината", ама аз ще реша дали и кога ще я оповестя, че да ми е най-изгодно. Ако трябва, и 5 години ще чакам, нали?

Явно цялата работа се състоеше в това да ни демонстрират негативните последици от побоя над жени и да ни принудят да приемем Истанбулската конвенция. Неслучайно сега пък ни се натрапват проблемите на васил Драганов и бившата му съпруга; жената се оплакваше, че Драганов я е шамарил.

Да се връща на село.

Те тогава селскостопанската дейност и се ба мамата. Вместо на нивата ще се редите на опашка; както по време на соца две интернирани "софиенки" побъркваха гражданите от село Добри дол

Не ни занимавайте повече с тая проста патка

Занимават ни защото това е политическа поръчка от ЕС-есовците , заради това, че не приемаме истанбулската конвенция / Швеция иска да се приема , без изричното съгласие на отделните страни членки / ... След като Конституционния съд обяви , че не е съвместима с нашето законодателство Урсулките се активизираха и още колки ощипани моми ще се обявят за насилени ехе ...

Южноамериканците казват /верга/ на .уя

и по света и у нас всички пачаври ги насилват или изнасилват! що така, а?

Така една дама от малка стигна до служебна командировка в Нигерия; на 11 си изработи гарсониера на хх етаж на 18 етажен блок, на 13 направи първият си аборт, на 15 беше от момичетата на Ицо кебапа, на 16 роди. На 18 година Ицо Порточанов я подари на Лайфа, а той и купи дипломи са средно и висше. Път към висшето общество!

Аз така знам от по възрастен Боят не възпитава, ама оправя

Вече имала нов до себе си. Пресаташето на Лудогорец.

На тази ако путката и беше от сапун до сега да се е свършила!

Милата кариеристка не и се получи, като тия на запад дето се предлагат на режисьори и на хора от които им зависи кариерата и след като презреят се сещат , че били изнасилвани и бити за да получат някоя пара. Такива са жените, особено като осъзнаят, че не са създали семейство.

ако беше пуснала тя обвинение, щеше да стигне до съд и щеше да се докаже, че лъже. за това вдига шум, 'самосезира' покурватурата, но не става, защото има свидетел. ако си беше платила на праилната адвокатка от НПО 'фондация Анимус" щяха да и кажат - правите обвинение БЕЗ свидетел, така, по текущия закон, жертва.. пардон обвиненият в насилие трябва да докаже, че е невинен.ю а тая патка заспала тръгнала да лъже, ама със свидетел на реалните събития.

Тази кукундрела да се скрие вече. Не й мина постния сценарий....

Какво трябва да се очаква в конкретната ситуация: спиш с някой, почваш да обсебваш и дъщеря му и да създаваш проблеми.Вергов може да е всякакъв, но e мухльо, който да играе по свирката на човек, дръзнал да му обърква живота.

Оставка и затвор за главният прокурор ...... Сотир Цацаров , затова че не гледал от правилният ъгъл парапета на лена ,пардон кифлата диана

И за какво да образува дело прокуратурата ?? За няколко поста във Фейсбук и две интервюта по телевизията ??? Ама не стават така нещата, бе моме. Това е процес, участват прокурори, съдии, адвокати, свидетели и т.н. А какво имаш ти ?? Една снимка с насенен фар. Айде вари докажи, че не си го направила умишлено. И ти като Морфов....ГЕРБ го нзначи в Народния Театър, а той е недоволен. Айде писна ни от вас, бе! Принцове и примадони...!!

Ти не си ли гледал джуджетата на Ицко, не си ли че гооглето на простКиро ? Прокурорите са виновни.

"Впоследствие прокуратурата се самосезира, а сега от СРП уточняват, че дори да се приеме, че извършител е именно Юлиян Вергов, то казусът попада в сферата на частното обвинение т.е. пострадалият трябва да подаде жалба в съда" – прокуратурата в случая не може да повдигне обвинение, когато пострадалата не е подала жалба в съда!

да вярно е в интерес на истината

Сетила се Мара да се побара.

Ми тя така си отказва!

У кой сериал ще можем да го гледаме Боев? Може да изглеждам 1-2 серии.

Няма нужда, спокойно .. знам че сте сте най-добрите Синове и Бащи:)..други са К..вите...

Жена, ти би ли чакала 5 години да си кажеш, че са не били?

да много е но понякога има големи психологични бариере.. разбирам го

аре няма нужда с обобщения и общи НПО лафове. конкретно се говори, за случая. в който поне двама свидетели казват, че тя лъже. няма и медицинско. минали са години. а вие ми дуднете в стил $meetoo

Никой не ми отговори, ако това беше вашата дъщеря ??????? Чакам :)

По добре да е момче....

Че с такива дъщери,ойде коньо....

Какво чакаш, ма? Ако дъщеря ми е подобна повлекана, влачи се след женен мъж и се опитва да сваля непълнолетната му дъщеря - сам ще я ошамаря за да се осъзнае. И за справка - да, имам две дъщери. Аре да спрете с тъпотиите, а? Четирима свидетели ИЗРИЧНО казват, че Диана Димитрова лъже!!! Какво още искате?

познаваме ли се та ми говориш на Ма?

На всички женски с дебило-имбецилско поведение им говоря на МА. Да, МА, не задавай тъпи въпроси, МА, щото в България има наистина страшно много жени жертви на домашно насилие. Има, МА, и много хора, които са си дали половината живот да се борят с този гнусен ПОРОК - да биеш по-слабия. А тази жена, МА, Диана Димитрова се казва МА, поради непреодолима любофф ли, или жажда за отмъщение ли, не знам, или за пет минути слава - проваля една толкова важна задача, каквато е справянето с домашното насилие. РАЗБРА ЛИ, МА какво ти казвам или още ще ръсиш простотии, МА?

не я обиждай, тя си е от Анимус. там всички са обидени по рождение.

Пешо, знаеш ли, че си завършен мухльо! Същият като останалите простаци дали си мнението по темата. Сте и ще си останете мухльовци българете.

Леле Дианчето как е отнесла конкуренките за ролята у сериало, дето толкоз го гледат некои! Сега трябва да им плати обезщетение. А Вергов в пандиза за умишлено престъпление. Все пак травмите са се потвърдили след толко време. Но от нашата правосъдна система толкоз.

Като Ви чета мъже, защото съм сигурна че повечето които одобрявате боя върху жена...Намеквате че Дияна сама си е била шамари и направила синини... Моя извод е че дори да няма пряк свидетел на случката и наоколо има колеги определен брой и всеки се знае, предположението за недоказаност на деянието е неоправдано...Дияна да обжалва.. И най- много ми е интересно ако това беше вашата дъщеря какво щяхте да напрявите...Омръзнаха ми двойните ви стандарти

Абе в акта на прокуратурата май има свидетел, който казва, че тази лъже! Едно към едно! И въобще не е вярно, че одобряваме боя! Въобще! Ама тази проста женица, с лъжите си и желанието си за внимание, вреди на всички наистина бити жени, на които сега ще се гледа с по-голямо недоверие. Просто щото една проста мурва е решила да лъже.

Ми и гардероберката гради кариера.

Добре добре, само дето има още трима свидетели, които казват, че НЕ Е ИМАЛА синини и отоци, каквито тя в последствие - РАЗБИРАЙ СЛЕД ПЕТ ГОДИНИ - твърди, че е имала. И тези тримата и те ли градят кариера? Колко още свидетели ви трябват, за да разберете, че дианчето лъже?

Пълно е с кукувици, има такива дето и вените си режат, когато не им се ходи по гайдата. Аре мъна. Има си законови процедури, ако има свидетели, медицинско следва разследване. Тия поляризации в стил истанбулска конвенция не ловат декиш тука. Също като постановката със задължителното ваксиниране, дето са само Румъния и България нямат скок в смъртността. Дали е случайно?

Марко не сте в час ! Всички са знаели за случилото се , всички разбраха за случилото се, дори Вергов него отрече .. И въпреки това всички и тогава на снимачната площадка и сега подкрепиха Вергов. А защо, е това сте пропуснали ..

А на мен пък ми омръзнаха необективни, егоистични и хващащи само едната страна на нещата, жени :) За радост, приятелката ми не е такава...

Истината,е че жените в България нямат хигиена на възпитанието и са тотално деградирали, Хващат си само прасета и след това реват.Важи за всички балкански страни,с тоя маймунски манталитет това си заслужавате.По центъра на София само грозни уроди и плешиви яхнали некви девойки като филм на ужасите

Не се чака 5г ! Прави се веднага ! И тогава веднага се разбира какво е станало ! Тези дни гледах един сериал и там една проститутка се оплака , че са изнасили ! И инспектора реши да я прати на лекар , но т каза , че жило преди 20 дена ! И всичко свърши ! Били и били шамари , но преди 5г !

Г-жо, права сте, ама в България, както е известно дори и в "Преспанските камбани" пише, че няма мъж, койтода не е бил жена си в Преспа. Иначе в духа на 21 век бих дал 1000 лева на този, който счупи носа на Вергов, ама знаете, че това няма да се случи. Тоя ц@рвул е "любимец" на публиката от "красавици". Така, че нищо няма да последва. Горката Диана! А Вергов да се оглежда! След като няма "държавно" правосъдие, по-вероятно е да да го споходи "уличното" правосъдие!

разсмяхте ме:)

Жено въпроса го зададохте няколко пъти и няколко пъти ви отговориха. Аз казвам който сее ветрове , жъне бури...Достатъчно ясно . Получава си това , което си е надробила. Морална отрепка с лезбийски наклонности и курва по природа ... Към настоящия момент лбгд я използуват като курва на повикване да привлекат вниманието върху себе си , за да се приеме истанбулска конвенция. Съшито с бели конци и съвсем ясно...Ако дъщеря ми имаше подобни прояви със сигурност щях да бия да се осъзнае...

че някой, който се има за “Мъж” - кар може да посегне на жена. Пък била тя и бивша… развратница… Какво намери в нея?! Защо беше с нея?! Относно пострадалата - защо не се оплака, веднага, след побоя? Какви бяха тези подмятания, недомлъвки след 5 години?!! Сега някой ще ти е виновен, че побойника няма да понесе отговорност! И все пак си мисля, че виновен е силния пол, защото са му слаби ангелите! Дано запомни, че парцалът си е парцал, не зависимо как изглежда!

а ти и не вярвай. 90% от оплакалите се за насилие жени лъжат - за всичко или за важна част от фактите. и точно тези 90% правят унищожават правата на останалите 10.

В тоя парцал и Калин Терзийски се е бърсал, сигурно и Митьо Пищова , от това жена не става

Тези, които защитават тази "многострадална Геновева", са малоумни и нищо чудно честно казано, защото народът в тая държава си е за психодиспансер...

И двамата не са читави

Не мисля така, просто тази пача преекспонира нещата...Дори да я е зашлевил, е имало защо, след като е говорела глупости за дъщеря му или там който беше...

Кой крив, кой прав няма да коментирам, но доводите на прокуратурата са несериозни.

Кое точно е несериозно?!? Има свидетел, който казва, че тази не е удряна!!! Пряк свидетел на случката! Дали жена би свидетелствала против друга жена, ей така, платен свидетел? А може би Дианчето не е читава и лъже като дърта циганка, а?

Характерно за територията България да не се образуват производства за насилие и престъпления от друг характер. А най интересното в случая е че Вергов не само е признал публично за побоя ,но и се е заканил да го направи отново. Но това вероятно не вълнува правораздаването у нас.

НПО-тата се опитаха да изкарат един # Me Too случай тука ма не и се получи на Диана. Сега има нова героиня " любителката на Кебабчета" , дето зарязала мъжът си и двете им деца, купила със семейните спестявания кола на любовника си и му ремонтирала апартамента. А сега забременяла от него. Ма и тука няма да се получи # Me Too, че ако бях на мястото на Васил Драганов, такъв бой щях да и хвърля и на кебабчията. Но човека възпитан.

Най ми става смешно като кажат,че Юли е хубав мъж- с неговата визия много прилича на руски колхозник:)))))

беше хубав:) сега не е

Коментари - Прокуратурата отказа да образува дело за насилие срещу Диана Димитрова | Днес.dir.bg

Прокуратурата отказа да образува дело за насилие срещу Диана Димитрова

Според обвинението няма доказателства за престъпление от общ характер

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата отказа да образува дело за насилие срещу Диана Димитрова | Днес.dir.bg

Коментари

Отхвърлената жена е най-опасна. Вярвам,че Вергов дори и да е посегнал,то е посегнал след като многократно е бил предизвикван от тази госпожа. Изклщчително грозно поведение на актрисата.

Боклук вергов в САЩ вече щеше да е в затвора, с обвинение, но не и в България. Бил звезда каква звезда бе алкохолен буклук като повечено от останалите си колеги. Че и наркомани справка оня къдравия.

Не забравяй, че в бленуваната Америка се вихри с пълна сила т. нар. положителна дискриминация. т.е. всичко що е джендър, негър, жена има право по "default". Шеф погледне секретарката и буф - на следващия ден дело за някакъв тип тормоз. Тъй че США хич не са мерило за справедливост.

Once ку.рва, always ку.рва! Тоя тип жени са изключително опасни и безскруполният им лишен от морал и етични задъжки разум не бива да се подценява!!! Мъже, пазете се от ку.рви и си дръжте джоба под око!

Олигофрен!

де да беше един, явно и в прокуратурата ги има

Всяка трета жена лъже за насилие над нея.

В опит да изкара малко лесни кинти от някой балък...

За да го осъдят тоя комплексар трябваше да я убие ли?...Каскета също е за затвора.

Какво толкова защитавате Вергов. Та той е слаб актьор и се скри след като го бяха обвинили. Даже по болници влиза, подобно на някоя мутра от 90-те обвинена в изнудване и побой. Не можа ли да излезе и да обясни нещо като е невинен? Крие се като мишка,. Ами не му вярвам и това е. Няма никакво значение тази Диана каква е и що е. Тя се държи по-мъжки от големия мъж Вергов..

Тя още е девствена!

Само между пръстите на краката, но и това не е напълно сигурно......

Положителното е, че когато Вергов тръгне да бие следваща жена, вече всички ще й повярват и на него няма да му се размине. А той ще посегне отново, повярвайте. И тогава ще се види смисълът от смелостта на Д. Димитрова .

Защо да повярваме? Да нямаш някакви доказателства, че го е правил?

Първо казвам: Не на насилието. Но в конкретния казус не разбрах защо отново е виновна прокуратурата!? Първо- за всяко престъпление има давностен срок. Второ- съгласно Наказателен кодекс телесните повреди са лека, средна и тежка. За леката се води НЧХД - наказателно дело от частен характер и тогава в 6 месечен срок от деня на престъплението се подава тъжба от лицето до съда, без участието на прокурор. А за средната и тежка телесни повреди се изготвя обвинителен акт от прокурор, ако не е изтекъл давностния срок. Квалификацията също е описана в НК чл.128, 129 и др. Да, вероятен е и чл.325 от НК, но също говорим за давност. Колкото до Дияна Димитрова- ти вече победи, с това, че каза истината. Вдигни си високо главата и върви напред и без дела. Моралният съдник дава възмездието. Не парите. Бъди морално чиста в действията си и Бог ще е с теб! Не на насилието, Юлияне!

Тя не иска пари, а да се оттърси от моралните страдания които са и пречинени. Прокуратурата се самосезира за да го измъкне мърльото "мъж" Няма давност , и да я наричат курва приятелите му дори е престъпление.

Чукане ,бой и много работа.Не напразно в миналото една жена е струвала две-три крави.Т.е приравнявали са я с говедо.А иначе тя има три стадия-докато е млада и хубава-да служи за секс играчка,следващия е да бъде самоходен кувьоз и след това-домакински робот.

При майка ти така ли е биологичен отпадък и малцинствено нищожество....

Престъплението е от частен характер, защото се касае ла лека телесна повреда.Тя пак може да го съди, но не чрез прокуратурата, а с частна жалба.

SirBob

Много проститутки в Холивуд разбраха, че с обвинения с 10, 20 и 30-годишна давност воже да изкарват пари. Е, да де, ама не става винаги така и случаят с Джони Деп в САЩ го показа - тържество на правосъдието! А и неизбежно възниква редовният въпрос: "А кога яде кифтетата, не рива"? Така и в България с този случай. Тази флинда ако имаше грам достойнство, нямаше да занимава цяла България с историите си. Явно се е изкушила от идеята да последва примера на западните руспии.

Това не е Холивуд и българският Съд и Прокуратура все още са с всичкият си.

SirBob

Добре казано.

Верно ли, точно Каскета се юрна да се самосезира. И то заради публикация във Фейсбук! За насилие над мъже някога да го е правил?!

Като се интересуваш от ИСТИНАТА 5 минути след побоя да бе отишла на съдебен лекар да се освидетелстваш проста тутко. 30г след случая си се присетила за 'истината' понеже явно си слабоумна.Е поне сега може вече да идеш да се освидетелстваш за Жълта книжка

Не изпитвам никакво съчуствие към госпожата. Като е толкова травмирана и унижена да се беше сетила тогава да се оплаква. А то- първо "кариерата", пък после като утихне - хайде да се чуе за нея. Може и да е Вергов, може и да не е, няма никакво значение. Когато човек държи на достойнството си се бори за него. Същите глупости са и в движенията "ми ту". Смелост, когато може да спечелиш! Жалки жени!

Чудите се що ви не върви държавата, що вегетирате вместо да живеете, що бял ден не ви се очертава в годините до затриването си? Ами прочетете се!

Винаги съм си мислил че Диди Димитрова е астриса от филмчетата за възрастни с ограничение 18+ и родителски надзол. Гримът и от показаните снимки, напомня на онези актриси от садо -мазо филмчетата в които плясканията по определени части, подканят "лицето" в едновременно съвъкупляване от трима отзад, един с интимна целувка и още двама с масажи с две ръце. А Дидето за сега все още става за култови изпълнения. Очакваме и още рекламен снимков материал

Неуспешен опит на една курвичка да играе по Американския сценарий "Харви Уейнстейн".....

Ха-ха, шамар в лицето на сорсогнясните НПО-та от подопечната им прокуратура. Истанбулската конвенция няма нищо общо с правата на жените и насилието над тях, тя е прикритие за държавни финансови гаранции за НПО-тата. Искат да си назначават сорсоиди и да плащаме за тях.

Тази семпла женица дори не е наясно все още какъв си го наби. И след 20 години ще си остане "славата и".

"Искам само и единствено истината", ама аз ще реша дали и кога ще я оповестя, че да ми е най-изгодно. Ако трябва, и 5 години ще чакам, нали?

Явно цялата работа се състоеше в това да ни демонстрират негативните последици от побоя над жени и да ни принудят да приемем Истанбулската конвенция. Неслучайно сега пък ни се натрапват проблемите на васил Драганов и бившата му съпруга; жената се оплакваше, че Драганов я е шамарил.

Да се връща на село.

Те тогава селскостопанската дейност и се ба мамата. Вместо на нивата ще се редите на опашка; както по време на соца две интернирани "софиенки" побъркваха гражданите от село Добри дол

Не ни занимавайте повече с тая проста патка

Занимават ни защото това е политическа поръчка от ЕС-есовците , заради това, че не приемаме истанбулската конвенция / Швеция иска да се приема , без изричното съгласие на отделните страни членки / ... След като Конституционния съд обяви , че не е съвместима с нашето законодателство Урсулките се активизираха и още колки ощипани моми ще се обявят за насилени ехе ...

Южноамериканците казват /верга/ на .уя

и по света и у нас всички пачаври ги насилват или изнасилват! що така, а?

Така една дама от малка стигна до служебна командировка в Нигерия; на 11 си изработи гарсониера на хх етаж на 18 етажен блок, на 13 направи първият си аборт, на 15 беше от момичетата на Ицо кебапа, на 16 роди. На 18 година Ицо Порточанов я подари на Лайфа, а той и купи дипломи са средно и висше. Път към висшето общество!

Аз така знам от по възрастен Боят не възпитава, ама оправя

Вече имала нов до себе си. Пресаташето на Лудогорец.

На тази ако путката и беше от сапун до сега да се е свършила!

Милата кариеристка не и се получи, като тия на запад дето се предлагат на режисьори и на хора от които им зависи кариерата и след като презреят се сещат , че били изнасилвани и бити за да получат някоя пара. Такива са жените, особено като осъзнаят, че не са създали семейство.

ако беше пуснала тя обвинение, щеше да стигне до съд и щеше да се докаже, че лъже. за това вдига шум, 'самосезира' покурватурата, но не става, защото има свидетел. ако си беше платила на праилната адвокатка от НПО 'фондация Анимус" щяха да и кажат - правите обвинение БЕЗ свидетел, така, по текущия закон, жертва.. пардон обвиненият в насилие трябва да докаже, че е невинен.ю а тая патка заспала тръгнала да лъже, ама със свидетел на реалните събития.

Тази кукундрела да се скрие вече. Не й мина постния сценарий....

Какво трябва да се очаква в конкретната ситуация: спиш с някой, почваш да обсебваш и дъщеря му и да създаваш проблеми.Вергов може да е всякакъв, но e мухльо, който да играе по свирката на човек, дръзнал да му обърква живота.

Оставка и затвор за главният прокурор ...... Сотир Цацаров , затова че не гледал от правилният ъгъл парапета на лена ,пардон кифлата диана

И за какво да образува дело прокуратурата ?? За няколко поста във Фейсбук и две интервюта по телевизията ??? Ама не стават така нещата, бе моме. Това е процес, участват прокурори, съдии, адвокати, свидетели и т.н. А какво имаш ти ?? Една снимка с насенен фар. Айде вари докажи, че не си го направила умишлено. И ти като Морфов....ГЕРБ го нзначи в Народния Театър, а той е недоволен. Айде писна ни от вас, бе! Принцове и примадони...!!

Ти не си ли гледал джуджетата на Ицко, не си ли че гооглето на простКиро ? Прокурорите са виновни.

"Впоследствие прокуратурата се самосезира, а сега от СРП уточняват, че дори да се приеме, че извършител е именно Юлиян Вергов, то казусът попада в сферата на частното обвинение т.е. пострадалият трябва да подаде жалба в съда" – прокуратурата в случая не може да повдигне обвинение, когато пострадалата не е подала жалба в съда!

да вярно е в интерес на истината

Сетила се Мара да се побара.

Ми тя така си отказва!

У кой сериал ще можем да го гледаме Боев? Може да изглеждам 1-2 серии.

Няма нужда, спокойно .. знам че сте сте най-добрите Синове и Бащи:)..други са К..вите...

Жена, ти би ли чакала 5 години да си кажеш, че са не били?

да много е но понякога има големи психологични бариере.. разбирам го

аре няма нужда с обобщения и общи НПО лафове. конкретно се говори, за случая. в който поне двама свидетели казват, че тя лъже. няма и медицинско. минали са години. а вие ми дуднете в стил $meetoo

Никой не ми отговори, ако това беше вашата дъщеря ??????? Чакам :)

По добре да е момче....

Че с такива дъщери,ойде коньо....

Какво чакаш, ма? Ако дъщеря ми е подобна повлекана, влачи се след женен мъж и се опитва да сваля непълнолетната му дъщеря - сам ще я ошамаря за да се осъзнае. И за справка - да, имам две дъщери. Аре да спрете с тъпотиите, а? Четирима свидетели ИЗРИЧНО казват, че Диана Димитрова лъже!!! Какво още искате?

познаваме ли се та ми говориш на Ма?

На всички женски с дебило-имбецилско поведение им говоря на МА. Да, МА, не задавай тъпи въпроси, МА, щото в България има наистина страшно много жени жертви на домашно насилие. Има, МА, и много хора, които са си дали половината живот да се борят с този гнусен ПОРОК - да биеш по-слабия. А тази жена, МА, Диана Димитрова се казва МА, поради непреодолима любофф ли, или жажда за отмъщение ли, не знам, или за пет минути слава - проваля една толкова важна задача, каквато е справянето с домашното насилие. РАЗБРА ЛИ, МА какво ти казвам или още ще ръсиш простотии, МА?

не я обиждай, тя си е от Анимус. там всички са обидени по рождение.

Пешо, знаеш ли, че си завършен мухльо! Същият като останалите простаци дали си мнението по темата. Сте и ще си останете мухльовци българете.

Леле Дианчето как е отнесла конкуренките за ролята у сериало, дето толкоз го гледат некои! Сега трябва да им плати обезщетение. А Вергов в пандиза за умишлено престъпление. Все пак травмите са се потвърдили след толко време. Но от нашата правосъдна система толкоз.

Като Ви чета мъже, защото съм сигурна че повечето които одобрявате боя върху жена...Намеквате че Дияна сама си е била шамари и направила синини... Моя извод е че дори да няма пряк свидетел на случката и наоколо има колеги определен брой и всеки се знае, предположението за недоказаност на деянието е неоправдано...Дияна да обжалва.. И най- много ми е интересно ако това беше вашата дъщеря какво щяхте да напрявите...Омръзнаха ми двойните ви стандарти

Абе в акта на прокуратурата май има свидетел, който казва, че тази лъже! Едно към едно! И въобще не е вярно, че одобряваме боя! Въобще! Ама тази проста женица, с лъжите си и желанието си за внимание, вреди на всички наистина бити жени, на които сега ще се гледа с по-голямо недоверие. Просто щото една проста мурва е решила да лъже.

Ми и гардероберката гради кариера.

Добре добре, само дето има още трима свидетели, които казват, че НЕ Е ИМАЛА синини и отоци, каквито тя в последствие - РАЗБИРАЙ СЛЕД ПЕТ ГОДИНИ - твърди, че е имала. И тези тримата и те ли градят кариера? Колко още свидетели ви трябват, за да разберете, че дианчето лъже?

Пълно е с кукувици, има такива дето и вените си режат, когато не им се ходи по гайдата. Аре мъна. Има си законови процедури, ако има свидетели, медицинско следва разследване. Тия поляризации в стил истанбулска конвенция не ловат декиш тука. Също като постановката със задължителното ваксиниране, дето са само Румъния и България нямат скок в смъртността. Дали е случайно?

Марко не сте в час ! Всички са знаели за случилото се , всички разбраха за случилото се, дори Вергов него отрече .. И въпреки това всички и тогава на снимачната площадка и сега подкрепиха Вергов. А защо, е това сте пропуснали ..

А на мен пък ми омръзнаха необективни, егоистични и хващащи само едната страна на нещата, жени :) За радост, приятелката ми не е такава...

Истината,е че жените в България нямат хигиена на възпитанието и са тотално деградирали, Хващат си само прасета и след това реват.Важи за всички балкански страни,с тоя маймунски манталитет това си заслужавате.По центъра на София само грозни уроди и плешиви яхнали некви девойки като филм на ужасите

Не се чака 5г ! Прави се веднага ! И тогава веднага се разбира какво е станало ! Тези дни гледах един сериал и там една проститутка се оплака , че са изнасили ! И инспектора реши да я прати на лекар , но т каза , че жило преди 20 дена ! И всичко свърши ! Били и били шамари , но преди 5г !

Г-жо, права сте, ама в България, както е известно дори и в "Преспанските камбани" пише, че няма мъж, койтода не е бил жена си в Преспа. Иначе в духа на 21 век бих дал 1000 лева на този, който счупи носа на Вергов, ама знаете, че това няма да се случи. Тоя ц@рвул е "любимец" на публиката от "красавици". Така, че нищо няма да последва. Горката Диана! А Вергов да се оглежда! След като няма "държавно" правосъдие, по-вероятно е да да го споходи "уличното" правосъдие!

разсмяхте ме:)

Жено въпроса го зададохте няколко пъти и няколко пъти ви отговориха. Аз казвам който сее ветрове , жъне бури...Достатъчно ясно . Получава си това , което си е надробила. Морална отрепка с лезбийски наклонности и курва по природа ... Към настоящия момент лбгд я използуват като курва на повикване да привлекат вниманието върху себе си , за да се приеме истанбулска конвенция. Съшито с бели конци и съвсем ясно...Ако дъщеря ми имаше подобни прояви със сигурност щях да бия да се осъзнае...

че някой, който се има за “Мъж” - кар може да посегне на жена. Пък била тя и бивша… развратница… Какво намери в нея?! Защо беше с нея?! Относно пострадалата - защо не се оплака, веднага, след побоя? Какви бяха тези подмятания, недомлъвки след 5 години?!! Сега някой ще ти е виновен, че побойника няма да понесе отговорност! И все пак си мисля, че виновен е силния пол, защото са му слаби ангелите! Дано запомни, че парцалът си е парцал, не зависимо как изглежда!

а ти и не вярвай. 90% от оплакалите се за насилие жени лъжат - за всичко или за важна част от фактите. и точно тези 90% правят унищожават правата на останалите 10.

В тоя парцал и Калин Терзийски се е бърсал, сигурно и Митьо Пищова , от това жена не става

Тези, които защитават тази "многострадална Геновева", са малоумни и нищо чудно честно казано, защото народът в тая държава си е за психодиспансер...

И двамата не са читави

Не мисля така, просто тази пача преекспонира нещата...Дори да я е зашлевил, е имало защо, след като е говорела глупости за дъщеря му или там който беше...

Кой крив, кой прав няма да коментирам, но доводите на прокуратурата са несериозни.

Кое точно е несериозно?!? Има свидетел, който казва, че тази не е удряна!!! Пряк свидетел на случката! Дали жена би свидетелствала против друга жена, ей така, платен свидетел? А може би Дианчето не е читава и лъже като дърта циганка, а?

Характерно за територията България да не се образуват производства за насилие и престъпления от друг характер. А най интересното в случая е че Вергов не само е признал публично за побоя ,но и се е заканил да го направи отново. Но това вероятно не вълнува правораздаването у нас.

НПО-тата се опитаха да изкарат един # Me Too случай тука ма не и се получи на Диана. Сега има нова героиня " любителката на Кебабчета" , дето зарязала мъжът си и двете им деца, купила със семейните спестявания кола на любовника си и му ремонтирала апартамента. А сега забременяла от него. Ма и тука няма да се получи # Me Too, че ако бях на мястото на Васил Драганов, такъв бой щях да и хвърля и на кебабчията. Но човека възпитан.

Най ми става смешно като кажат,че Юли е хубав мъж- с неговата визия много прилича на руски колхозник:)))))

беше хубав:) сега не е