Прокуратурата опровергава премиера за неверни твърдения за язовирите

От обвинението уточняват, че по сигнала на Кирил Петков, докато бе служебен министър, има образувано досъдебно производство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спомнете си първо как Петков след една семица служебен министър обяви,че 414 язовира не са поддържани.Как успя да ги инспектираза една седмица и сега като министър председател даже и не говори повече за това.Повече не коментирам.

прокуратурата води слетсвията до като попадне на техен човек и ги спира и почва да лъже и тгихо мълком ги прекратява

лъжливото овчарче пак го хванаха в крачка. Когато се тъпа сглобка по рождение и харвард не може да ти помогне.

Да се чете, че всичко, което не е с outcome, какъвто Президента/Правителството иска - не са взети правилните мерки.. Вие разбирате ли КАКВИ КОМУНИСТИ сложихме на власт ?! Тоя път ще ни излезне не само през носа..

Няма логика този човек да бъде премиер на България! Днес каква ли ще я омаже в РСМ?!

"Бобоков и Узунов са осъдили прокуратурата за бездействие по разследването" Гешефта да се оплаква от неверни твърдения за нищоправене е като Боко да се оплаква, че на улицата са му казали лъжец и клеветник.

Какво ново за Кирето 1.Продава продукт който и няма лев за 19 лева. 2.Взе контрола на комисията по храните, а именно те контролират неговате добавки, казват, че нямало конфликт на интереси. 3.Има фалшива декларация за гражданство, с цел заемане на висок държавен пост. 4. Твърди че Опра ми харесала хранителната добавка и за това е включила безплатно в нейните 20 продукта на годината, излезе че не са 20 а 70 и че не е безплатно, а е срещу пари и че не е на Опра а на нейния екип ... 5.Твърди че Жокович я ползвал, а той дори не я знае. 6. Твърди, че продукта му, била сред 10-тях най-продавани в Ню Йорк, хранителни добавки, като ги няма въобще в списъка на първите 100. 7.Каза че ще върне парите дето е вземал за като министър, ама не е. 8. Каза че ще давал сертификати за почетенност, но отгоре споменатото става ясно колко струват те. 9. Каза, че ще цъфнем и завържем и започна принудителен режим на тока, който бяхме забравили вече от комунизма. Накратко К Петков е Патологичен Ложец и измамник!

Колкото по-зле, толкова по-добре! Време е за съд! Народен съд!

Киро, нека да направим по скоро магистралата Ботевград - Враца - Шумен.

Премиера е патологичен лъжец! Излъга за гражданството си, излъга и сега!

Борисов отдавна не е премиер. Обаче си прав, че е лъжец

Случайно друснатото говно Киро! Шибани протестъри, да ви е сладко!

защо така ве, нали е почтен и много се кофите, че те с бр ще чегъртат бб и герб, а сега да го плувате така. Не мой това.

Е,и??

"...Кирил Петков сигнали в качеството му на служебен министър на икономиката" . Ами така е, защото е първият министър в България, който е доказан чужд поданик и тук трябва да се търси сметка на прокуратурата.

Кирчо слагай вицепремиер По язовирите Може и вицепремиер по морските работи

"Бобоков и Узунов са осъдили прокуратурата за бездействие по разследването" Гешефта да се оплаква от неверни твърдения за нищоправене е като Боко да се оплаква, че на улицата са му казали лъжец и клеветник.

Глупак си оставаш до гроб!

Киро Язовиро колкото му са ясни язовирите, толкова има общо с Харвард, толкова разбира от ток и управление на държавата. Илюзионист. Най-адекватни и бързи реакции по отношение хвърчащите цени на тока за бизнеса можеше ДА СВЪРШИ упорития и Борисов. В момента само това може да взриви ПРОГИМНАЗИАЛНОТО харвардско правителство на Фигуранта бай радЮ. Няма и МАЛКА надежда, че циркаджиите пееши "продължаваме промяната" могат да свършат работа колкото сериозна чистачка или фурнаджийка правеща вкусни банички и тутманици. На всичкото отгоре некадърниците се изживяват като обвинители и съдиисъс смешните си 17-18% доверие в обществото.

Облиза задника на Борисов, но той няма да се върне , сори! Колкото до 17-18% доверие във новото правителство , това на седянката пред блока ви ли го казват ?

Абе Глупчо Глупавий, ТОВА правителство остави бизнеса БЕЗ КОМПЕНСАЦИИ за в пъти по-скъпия ток. Остави държавата БЕЗ БЮДЖЕТ. Това почти сигурно ще доведе до масови фалити в рамките на месец и хиляди хиляди семейства без заплати. Толкова ли си малоумен какво става в такива случаи според ФИЗИКАТА??!

Предлагам вече да не се обсъждат лъжите на Кирил Петков. Иначе всички само с това ще се занимават и няма да има време за нищо друго.

Когато стане дума за Радев, Рашков, Петков ... гешефтурата веднага се задейства. Но за ГЕРБ и ББ такава активност няма. Златни кюлчета и евраци може да бият Гешев по главата, но той сигурно мисли, че вали дъжд

Когато става дума за Боко, то той само "информира". Виж, на Сербезова ѝ друснаха две обвинения, че всявала паника.

Златните кюлчета и пачки са ти избили,Мишко, всички атоми в черепната ти кутийка. Напълно си се олигофренил.

мнооого досъдебни производства и никакви обвинения и присъди каскета в затвора

Що, ти от там ли пишеш?!

Гешефтурата с цялата си наглост опровергава, че не си върши работата, когато точно преди две седмици Бобоковците осъдиха гешефтурата за бездействие. Наглост герберсатка.

С активната помощ на медиите Продължаваме Измамата!!

То да беше само тази лъжа за днес, ама не е... Още по-неприятна е онази лъжа с джендърството в ООН. За канадския лъжец няма българска Конституция, нама КС.

Schilo

Киро, вместо да плещиш неща, за които първо нямаш познания, после нямаш информация, трето, не можеш да ги осмислиш, кажи, кво направихте с бюджета за тази година, че за пръв път влизаме в нова година без бюджет, после, кво направихте с Плана за възстановяване, след това, кво предлагате за прозрачни обществени поръчки и как ще се ограничи възможността от предварително избрани фирми да печелят. Как виждате "сивия сектор", какво ще направите за осветляването му? Имате право на законодателна инициатива, а досега нищо не сте приели. .

Schile, нали ти гласува за този?

Шило, пак започна да се излагаш като кифлажия без кифли

Кво бе, да не обърна плочата? Спокойно, ние помним!

Прокуратура маа минети на Киро да пожали ГешефФ

Гербер да си в днещно време!! Всичкита са магове или магьосници щом се разписват за 2к на месец а живеят като Богове!!! Питайте герберите как става?? Така са крали,че Бог ще ги накаже!

Кат мноо знаеш, плащай сега ток, инфлацията ти яде мангизите, на пролет подмянаджиите са ви довели да ровите по кофите.

Ей, цървул, не отклонявай общественото мнение а действай по задачите, защото си на точката на дузпата! Коцето Копейкин се засилва в момента ..... Очаква се шута .....

тя Прокуратурата толкова си може- за нея е важно какво точно е казал "Кирчо" по телевизора по неин адрес и кой уши чувалите с които са изнесени парите за Хемус. Истински поборник за истината и справедливостта!!!

Мошеници от класа. Занимават ни с Гешев, защото са некадърни да направят нещо друго. А най- голямата глупост е харвардската идея за авиолиния Скопие- София. С нетърпение чакам да полетя за Скопие

Коч,докато стигнеш до летището и излезеш от другото,аз ще съм в Скопие с леката си кола и ще пия шиптърски чай в стъклена чаша,с каквато си пия ракията в София.

Кирето залага на мунягата и мустафата, но ако яйцето опре, сещате се къде, нито единият нито другият ще застанат зад него, там ще е гол негър с кърпа на кръста.

Българските прокурори реагират като адвокати на мафията. Да не забравят защо са назначени като прокурори.

че половин годона след внасянето на сигналите НЯМА РЕЗУЛТАТ? Неефектовността и от космоса се вижда дори!!!

да разследвс сигнала от Цацаров срещи Кирето

Значи сигнала е фалшив! Простое ... Както повечето им сигнали ......

Киро Меринджей Лъжата

Тоя пич и правителството му ще бъдат свалени с площаден бунт. Само ме е яд как Мун ще каже не бях аз и ще ги изхвърли на боклука.

Надай се булке, на пиян кор.

То навремето така се говореше и за линиите успоредни или не на партийната линия... та и вие сте в тоз форум подобни балалайки. Щом го е казал Кирчо или Рашков, значи непременно е така. Щом прокуратурата не намира проблем, значи тя не работи, А! У! А не ви ли хрумва, че може би тез двамата просто твърде много говорят, та кухите лейки да имат лакърдии за разтягане по форумите? Толкоз обвинения, толкоз време, нищо пък да не се доказва... Не? Не е възможно? Знаех си...

Я, три кухи лейки са разпознали в моя текст! Давайте на минусите! Има ли още??

Ало Петков, какво става с БЮДЖЕТА за тази година. Вече месец никаква работа не сте свършили. За еврозоната референдум няма ти да решаваш а питай народа който едвам свързва двата края.

Таман щях да се връщам в България след 20 години в Германия, но като гледам избора на българина за управляващи - фирмата ми няма да е на печалба. много наивен народ еи.

Седи си там, нямаме нужда от общи работници тъпани.

щото в БГ имате излишък на квалифицирани и не чак толкова кадри. една чистачка за къщата на село не мога да намеря.

То такива като теб от чужбина избраха управляващите

Седи си брат в Германия и аз си седя в Англия, колкото и да ми се иска...един ден... и аз така... Не да правя бизнес, да си се прибера просто... Е няма такава красива държава, населена с подобни малоумници. И не че ти казва да не се прибираш, а високомерието с което го казва, сякаш ние тук сме лукови глави и нищо не знаем, нищо не сме видели, ядем подаяния и се обличаме от кофите... Нема начин, ще се седим по чужбините и това е. Докат измре тия паплач.. и Докат младите се научат да ценят чуждо мнение. Ще си купувам ракията и луканката от турския магазин, но ще си ги ям без да ми мрънкат идиоти на главата колко Борисов ги окрал.

кирчо си е паталогичен лъжец и следва въобще да не му се обръяа внимание. Утре не четете изявления от Скопие, а вижте лицата и очите на скапаняците. Ако излъчват радост занчи ни е забил ножа в гърба...

"Прокуратурата опровергава...." Ами това е единственото нещо, което Гешефтурата прави - да отрича, мами и заплита краищата. Поведение, характерно за престъпник.....

Гешев - позор - оставка и затвор!

Не знам за вас но тези от прокуратурата направо ме омотаха с техните изказвания. Не далечното минало на 14.06.2021г се казва „Върховна касационна прокуратура се самосезира за ремонта на язовирите със средства на Консолидационната компания.“. Тя се самосезира, а не работи по сигнала на г-н Петков. Сега пък били имали действия, но не уточняват от пуснатият сигнал или от тяхното самосезиране. С две думи правят се че работят, ама какво точно не се знае.

Schilo

Отвори НПК и ще ти се отмотае главата. Има компетентност на прокуратурите- родова, местна...

До г-н Schilo Едно е да е по сигнал (дадена точна и целенасочена информация за дадено престъпление, може да включва и доказателства за това), друго е самосезира (виждам нещо ама това което търся е общо липсва конкретна дефиниция)

Schilo

Пак в същия закон е уредено самосезирането-. Виж основанията за образуване на наказателно производство. То е законен повод. И да, съобразно престъплението, мястото, където е извършено или субекта, се определя компетентната прокуратура- Районна, Окръжна /Софийска градска/, специализирана

неверни твърдения, по нашенски значи лъжи. А кой в нашата държава е най-добър в лъжите? Кой ни го избра или по-точно легализира човека на козяк?

кой?

ами то вече почти година откакто е подал сигнал и какво е невярното - какво са разследвали досега, още се надяват че Борисов ще се върне и всичко им идва като "гръм от ясно небе" - булгаргаз, тотото, сега тия.

Schilo

Борисов няма да се върне, ама ми е интересно, че се правите на специалисти хора, които хал хабер си нямате от разследване.

"Наблюдаващият прокурор е предприел всички необходими действия съгласно българското законодателство с оглед разкриване на обективната истина" Предприел наблюдаващия Прокурор действия, ама ще разкрие обективната истина друг път, в някой друг живот! Всичко правят, ама резултат нулев. Но "работят" хората! Е това не е ли достатъчно доказателство, че Прокуратурата нищо не върши?

Schilo

По документи всичко е изрядно, бъди сигурен. Че се е крало яко, крало се е, ама са му намерили цаката- краде се от това, което е под земята или под водата. Че не можеш да го хванеш.

Социологията показва, че одобрението за действията на гешевата прокуратура е от порядъка на 8%. Само парламентът с председател Караянчева е с по-нисък - 6%

Schilo

Благодарение на негативните изказвания на политиците и сервилното поведение на медиите. Не казвам, че работи, като хората, ама немалко лъжи и некомпетентни мнения чухме.

Бъдете наясно, тия две момчета кирчо и кокорчо са играчка в нечии ръце. Може би се досещате кои стоят зад тях и и дават заповеди за работа срущу добро заплащане.

Schilo

Козяк, кой...Още при една средношна визита на Тиквата до резиденцията на Мустафа стана ясно, че вече е аут. А преди това, СвободнаЕвропа с материалите за апартаментите на Цветанов показа, че Тиквата е пътник и е въпрос на време.

Защо обиждаш радев ,рашков и т.н. с пришито име за зокляк, не мой така шило тъпо.

Schilo

Ти, нали си наострен? Или тук сте само Левски- ЦСКА?

за Радев не могат да се разберат на кого е "агент" - на Кремъл или американски, според мен просто устоява националния интерес доколкото може, неговото правителство е единственото което си отиде с положителен рейтинг.

Просто Киро скоро ще си ходи. Напролет нови избори.

Я се прибирай в септичната си яма.Там да си бълбукаш на воля.

Може да има избори, но но пак с машинки и каквото кажем тово ще е

се връзва вече на Кирето....Той си живее на друга планета и там си вижда разни неща....Там няма мизерия,инфлация.Всички са с по минимум 12 тоалетни.Ходят си разгащени,плямпат си глупости,поркат си по цял ден безнаказано! Бензина е 1.20. Месото -левче.Кюфтаци на корем! Няма нужда от магистрали,а имената Бойко и Гешев са забранени! КОКОРЛАНДИЯ.....

Бягай на 4-ти километър мама .В противен случай усмирителна риза те чака .

ГЕРБеропитеците сън не спят да бранят с голи гърди Вожда. А едно време пишеха за амбразури... Ех, жалкари. Те го, сега и до вашите празни кратуни дойде. Давайте смело с минусите, малките ви достойнства от това няма да пораснат. Но пък си мечтайте.

О, прокуратурата предприела действия, че и уведомявала обществеността, сега да очакваме резултат след колко време - година, две, десет?

goose

4.5, колкото да внесе в съда обвинителен акт, който да отпадне по давност преди да е насрочено разпоредително заседание :)

Schilo

Или някой съдия, като Мирослава Тодорова не го решава и не си пише мотивите с години и отива по давност.