Прокуратурата дава на съд шефа на БТА за неизгодни сделки

Става дума за реклама на вода, за която не сме плащали нищо, заяви Максим Минчев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Станал шеф и следват тези подробности и съд.Не зная какво е конкретно тук, но съда ще прецени.Излагации само.

....а рекламата ,без средства ли я правите ?!?

....и за 90 х.лв.....

Тези от БТА вярно са малоумни - как ще е безплатна водата като е срещу реклама, а рекламата има цена??? Договорът е за бартер е възмезден!

всеки договор е Възмезден . Безвъзмездно е само дарението ( е, и кражбата, ако не те хванат ! В Бартерната сделка обменяните стоки и услуги също се оценяват в пари за да се постигне паритет. Никой не разменя ( доброволно или без умисъл) кон за кокошка, нали !

парите от неизгодните сделки кой ще върне? конфискация на имуществото на този мръсник?

според прокуратурата е престъпно да се пие безплатна вода или кучето е заровено в банкя ?

Боката и той е дал на БАРТЕР цялата Бъпгария но това е ПОЛИТИКА

Примери има много, но зависи колко искат да видят....

Подлизурко, който нехае за БТА, но обиколи света. Гледам, че при всяка власт си остава.

Ми те, завършилите като Максим Минчев военно-политически училища в СССР бивши политически офицери в армията са дялани камъни - на всяка власт са слуги!

Ами тя властта не се сменяла от 1944 г.

Станал е с нещо неудобен на шайката.

Е, стига де!Няма отличник завършил 7 и 8 ма гимназии/ул.'Цар Иван Шишман/, до 1988 година и да не е вербуван от ДС.Д.С. беше ориентирано към ОТЛИЧНИЦИТЕ!Защото, - КОЙ ОПРАВЯ КРАСИВИТЕ ЖЕНИ?! - ОТЛИЧНИЦИТЕ!А, другите се женят за тях.Това е!Ако беше рекламирал Булгар Табак, сега можеше да е министър, а той будалата - минерална вода!

Има ли някой шеф на фирма или агенция,предприятие или каквото и да е в България,който да не върши далавери?!?!? Май няма! Всичките са далавераджии,но е така,защото прокуратурата ги лови,но съда ги пуска!!!! Няма нито един вкаран в затвора,те знаят,че никой нищо няма да им направи и затова и вършат далавери,голяма работа,че са го хванали,след като нищо няма да му направят,нали той си е уредил живота,както и на децата си...

не върша далавери

Максим е другарче на Соломон Паси.Той му намери тази сладка службица като шеф на БТА.Хем пътешества,хем си получава заплатка,а агенцията на самотек.

на тоя дребен шмекер доносник водата е най малкото. да поразгледат документите за пътуванията му, за издаване на некакви книжки, за услугите към другарчето ми соломоняо, оня и изцъкл;ения като на малка кобра поглед и т, н, и май не е завършил в Ленинград а в лвов -украйна, с цяла плеяда подобни некадърници и мошеници

Бартера е готено нещо! Например шефа на СДС в Годеч - един пълен тъпанар, размени някаква частна гора- 5-6 дка срещу ресторант в Старият Несебър- като влезнеш по провлака в Несебър, от ляво е ул Крайбрежна и там е ресторанта. Хората на бай Симо също не си оставиха коня в калта и добър бизнес направиха, БСП-то са малко простички..... взеха по нещо ,но отбрани хора. Герберите здраво жулят и все на инвестиции в чужбина са го ударили, тук е само работната ръка. Депесарите гепат и със едните и със другите. Ловни полета на дългите гащи!

Е, стига де!Няма отличник завършил 7 и 8 ма гимназии/ул.'Цар Иван Шишман/, до 1988 година и да не е вербуван от ДС.Д.С. беше ориентирано към ОТЛИЧНИЦИТЕ!Защото, - КОЙ ОПРАВЯ КРАСИВИТЕ ЖЕНИ?! - ОТЛИЧНИЦИТЕ!А, другите се женят за тях.Това е!Ако беше рекламирал Булгар Табак, сега можеше да е министър, а той будалата - минерална вода!

А кога Прокуратурата ще даде шефа на Правителството на съд за неизгодни кредити?

За максо знам със сигурност че лятото на 72г не завърши старшина-школничеството си в плевен щото замина за ленинград да "учи" военна журналистика.Тва е сигурно.А сега некъде четох че преди 89г е бил в дс-офицер или доносник-все таа.Не съм сигурен ама така четох...

Добре бе ДИР-ници, защо изтрихте коментара? Какво невярно казах? Ще повторя -- и аз искам да си сложа реклама на Цариградско шосе с хиляди бавен трафик в пиков час срещу няколко стека вода. Същия със сигурност е кеширал в пликче за услугата.

не в пликче, неееее. В цял кашон е кешът. 100 К! Хей така, "бонус" към заплатката.

И тоз съвсем невинен -жертва на политическа поръчка!

тези да ги приказва на бабите пред блока. Не бил платил нищо за водата, хахахаха. Не ти бе, муйко. не ти! На вас е трябвало да плащат, на БТА е трябвало за рекламата. Вместо по 1 лев, ти си подписал по 5 лв за бутилка, смешнико. И плащаш с предоставена безплатна реклама. И така, хоп - 100 бона в твоето джобче. Какво може да се очаква от бивш дърт доносник "агент" на ДС?

няма изгодни сделки....направете истински закон! С този само фирми на цвъко се набутват навпяскъде с най ниско качество!

Пореден огромен успех на правителството на д-р Борисов в борбата с корупцията, организираната престъпност и контрабандата по пътя на възраждането и възхода на България! Благодарни сме, гордеем се с вас и ГЕРБ!

А бе БТА да не се е готвила да спре новините на турски или пък не е ГОТВИЛА правилните НОВИНИ Тъй като не става с МАСОВО изнасилване Цацарата действа

Този е недосегаем. Косъм не може да падне от главата на агент от Държавна Сигурност. Поредните изтъркани шоу програми на прокуракурата насочени към забавляване на масовия миманс

Може. Сумата е около 100 бона. Че в сравнение с Фандъкова,с нейните стотици милиони,този е като чавдарче. Нея,напр.,кога?Или там-не при,че пляс!

Сделката си е сделка, с цени на предоставяните услуги от двете страни. А плащането е бартер (размяна на услуги). Така, че Максим да не говори глупости, че не били плащали нищо, с които показва, че не разбира от управление на финанси (което е основната дейност на един уравител) и трябва да бъде уволнен. Друг е въпроса, че при бартерни сделки (най-често за реклама) се пишат нереално високи цени и на двете услуги, които увеличават "продажбите" и влизат в схемите за бонуси на директорите :-).

Кузьмин Валентин Юрьевич родился в 1959 году в г.Звенигороде . В 1976 году он начал работать к качестве ученика механика. С 1977 года он работал регулировщиком в объединении 'Машиностроитель' Министерства радиопромышленности СССР. В 1983 году он окончил Политехнический институт по специальности конструирование и производство радиоэлектронной аппаратуры. В 1985 году он назначен начальником конструкторского бюро. В 1988 году он назначен начальником Гибких автоматизированных производств и АСУТП. В 1990 году организовал фирму 'СКВТ', которая специализируется в автоматизированных противопожарных системах. Признан 'Инженером года'. В 2009 году он награжден Дипломом 'Инженер года' Форума промышленников и предпринимателей «Сделано в России». Кузьмин Валентин Юрьевич полностью посвятил себя организации работы в области обеспечения безопасности объектов, производственной и коммерческой деятельности в России и за ее пределами.

Дело за това, че Доган купи от БСП ТЕЦ не очаквайте. Защото става дума за милиони.

Това добре,сякаш всички други огромни далавери и престъпления в страната са наказани,та сега вода пили без пари. Ясна е работата. Трябва да освободи мястото за друг наш човек и сега го пускат по пързалката.

Огромен наплив от желаещи за Шеф на БТА... Да се вмиришеш на социализъм срещу няма и 2 бона заплата. Никакви обществени поръчки, нищо. Айде, нЕма нужда..

Че доносниците на ДС лови ли ги закона?