Прокуратурата обвини Иво Прокопиев и още двама в пране на пари

Прокопиев е обвинен в качеството му на председател на Съвета на директорите на „Алфа Финанс Холдинг“

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата обвини Иво Прокопиев и още двама в пране на пари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мутрите погнаха приватизаторите, после всички останали...

Тюрма за всички дето не плащат колкото трябва комуто трябва!

Ах ваш,та м...а от КНОПИ, а шиши е чист като сълза нали. Отвратителна държава, и не се надявайте, че напусналите я ще се върнат. Ще се върнат ама друг път, колкото и да лъжете, че много се връщат.

ОТКЛОНЯВАНЕ НА ВНИМАНИЕТО....

Въх, баби, не мой така! Яз още Галевите мисля, че Ветко и сватанак му, а днеска и е-Баневи, че умра от сериали

Оф , Хубави новини, дано само да не са пъртенки послучай следващите избори!

Руска прокуратура. Разследва неудобните, а не престъпниците

от кое?????

И от тази работа ще излезе едно голямо НИЩО.

Много обвинени, нито един осъден. И всички са милионери, с натрупан първи милион преди да навършат 25 години. Да не ми се хвалят някакви си Бил Гейтс, Илон Мъск или Брансън с дислексията.

Пералнята на Прокопата; Пералнята на Пицаря; Пералнята на НЕтрайков... Прането на боклука започна :)

ОТ ПАДАНЕТО НА ПРАВИТЕЛСТВОТО....

Преразпределяне на материалните ценности. Експроприация на приватизацията. Ще вземем от вас, защото вече от държавното не остана какво да се краде. Дали и как ще се получи, ще поживеем, ще видим. А може и да е само предизборна пушилка за пред европейците.

В България е ясно , че повечето "бизнесмени" са за затвора, но 30 години съдебната система и политици е с тях в играта.

Не случихме на капиталисти и това си е.

Напоследък все такива големци подгонват, да ни замажат очите и да се съсредоточим върху това, как се борят с престъпността, а не върху скока на цените на всичко, пък и изборите се задават.

До сега беше така !

А шиши чист като сълза! Прокуратурата гони само неудобни! - без значение виновни невиновни..

Който не е с шишевците е разследван и обвинен.Не че и този не е като тях.Освиниха държавата.

boyko100

Браво, а Домуса и Вальо кога?

Само ще ни замажат очите....после този крадец и свитата му пак ще са на свобода и пак ще ни крадат! Така е в Булгаристан....

Звучи добре,но едва ли ще го осъдят,и вкарат реабно в затвора. Поне му попрецакайте бизнеса.

Е и? Цяла България знае кой пере пари, но какво от това?

Случихме. Точно истински капиталисти. Тези,които ги гледаш в чужбина са просто гримирани и напудрени медийно.

А домуса пашата и маджо кога четепа ????

А с Ахмед Доган и новия му ТЕЦ и строежа и заграждането на държавен плаж и пристанище кво става? Не защитавам Прокопиев, нека се защити прозрачно в съда. Но всичко изглежда прах в очите, симулация на работа на прокуратурата и в момента в който трябва да отпуснат винтила в държавата и напрежението в обществото, по-добре да гръмне неудобния естествено. Понеже Икономедия на Прокопиев е една от малкото алтернативи на свинските медии. В същото време тая прокуратура така разследва Джи-Пи гейт, че още не е бръкнала в чувалите с изгорени документи в Перник, но пък арестува журналисти за въпросния сигнал. Прокуратурата е една кръгла нула и инструмент на властта и свързаните с нея икономически групировки.

И дотам!

Иво Прокопиев е обвиняем, заедно с бившия вицепремиер Симеон Дянков, и по делото за продажба на занижени цени на държавния дял от 33% в енергоразпределителното дружество EVN. Aбе как ги изчислихте , че са по занижени цени бре. Иначе за ТЕЦ Варна нито дума ,нито "стон", а това е парекселанс корупционна сделка,започнала още през 2013-2015 г, , когато вече бившият министър на транспорта от БСП Папазов,незнайно как вади едни 48 милиона евро и купува ТЕЦ-а.Сега великият Хидроинженер и велик Енергитик Меди Доган,придобива ТЕЦ Варна срещу 3 хил.лева платени на фирмата на Папазов.В същото време правителството на ГЕРБ в лицето на Министъра на енергетиката удължава срока за студеният резерв на ТЕЦ Варна с 10 г., като всяка година затова ,че стои в резервните енергийни мощности,ТЕЦ-А ще получава по 24 милиона на година. Е така се става милионер в България,без да си помръднеш пръста.

БОЙКО КЪДЕ СПА КАТО ПИЦАРЯ СИ ПРАВИШЕ ДАЛАВЕРИТЕ...ТИ КАТО НЕ ЗНАЕШ ФИНАНСИСТА КАКВИ ГИ ДРОБИ КАКВО ПРАВИМ...

ТОВА СА НОВИТЕ АХМЕТ ДОГАНОВЦИ....

Ясно е, че не е само този, но не чист. Стига сте го защитавали във форумите!!! На двадесет и няколко години приватизира Каолин, а за Винпром Дамяница да не говорим. А по него време сме чували как стават нещата.

Какво стана с оня ДДС измамник, строителя на къщички за Фтички ? ---НИЩО

Я, па тия! Че който има ,,стари пари,, - трябва да си ги изпере!?

ТЕ СА ИМУНИЗИРАНИ...

Пееф е чист като планински извор, съвсем честно си опоска КТБ... Гергов (Цацовия приятел) е порядъчен бизнесмен, който има да взима милиони от държавата и тя му ги дава де... Доган срещу 3 хил лв купува ТЕЦ Варна задно с приходи за 30 млн... всички така трябва да правим. Който се противопоставя на тримата шишковци, е престъпник и подъсдим!! Важното е да има стабиуност!!!

Кво?!

Извънпарламентарната опозиция са "врагове на народа".

Този пак е забравил да си плати месечните вноски където трябва. Записвайте си бе хора. Иначе по вестниците научаваме кой не си е платил

Имал и давност за далаверите дето са извършвали, примерно колко години назад могат да ги разследват ? Щото има много други " бизнесмени " , които внезапно забогатяха покрай някои дейности от 90- те ...

Да попитам направо , защо е с подписка а не е направо в затвора?

Най-накрая му лъснаха кирливите ризи на тоя! Открай време знам, че е мошеник, не се учудвам

Баце прави есенно подрязване на магнолията ;) Нали е сезона на тиквите и Хелоуин, ще плашим гаргите. А за пошлушните дечица Вальо Златев, Кирчо Домусчиев, Паскал Дойчев и другите от махалата ще има лакомства и бонбонки.

а Баневи са арестивани днес в Париж. Къде спите бе? Ще напускам тоя сайт, само с глупости ни зьанимавате!

фалшива новина, та той финансира герб не е възможно да го фъкнат!!!!

10-годишна давност. НЕТрайков не е доказал 2-4 млн. лв. разлика между приходите и разходите за последните 10 години. За преди това, той си знае :)

Абе докога ще пишете тоя оня обвинен искам дрънголника да се напълни с прокопиевци

Щот няма доказателства, а тои си има яки адвокати, за разлика от кметицата на Младост. Впрочем за мен е трудно да си представя за какво му е на един бизнесмен да пере пари, след като данък дивидент е 5%, а данък печалба е 10%, ако изобщо има такава на хартия. перат се пари от незаконни дейности, а от реален бизнес просто се оптимизират данъците, съвсем законно и със скъпи адвокати и одитори. Та най-вероятно нямат доказателства като за съд, а просто го "респектират", по стар полицейски навик.

Много се краде в тази държава. Имам чувство че ако някак си спре това политиците и бизнесмените няма да има какво да правят

Ами, БОЦЕТО не му ли беше "НАЧАЛНИК" на тоя Дянков бре???? Той, не е ли "знаел" кви ги върши ония с "постната пица", а ????;)) Смешници, Дянков участвал а пък БОЦЕТО не "3наел" ??????.... или,... Hещо, в ДЕЛЕНЕТО на парсата не се е получило?? Разказче за ДЕБИЛИ!!!;)) xaxaxa

ОЩЕ СМЕ СИ 16 РЕПУБЛИКА, РЕАЛНОСТТА Е СЪЩАТА КАТО В МОСКВА... ЗАПОЧВА ЛОВ НА ЛОШИ ОЛИгарси... тоя филм путин го игра по- предния мандат.