Няма политически чадър над шофьора, предизвикал катастрофата на Столичното околовръстно

Предстои да бъде извършена и експертиза, която да установи с каква скорост се е движел автомобилът на обвиняемия Димитър Любенов, заяви Сийка Милева.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все пак Прокуратурата не е политическс партия.

Разгеле.... Най-после един без "чадър".... ама пак пиян и дрогиран

Зад волана дрогиран - директно в затвора за 5-10 години, зад волана дрогиран убива човек - директно в затвора за 20-30 години. Така е в нормалните държави, към които уж се стремим. Нека в панделата тази утрепка със смешната каруца Панамера да се перчи и да се държи нагло!!!

Има Прокурорски чадър над престъпниците .Не сте завършили нито едно знаково дело.

Ма Сийке милетчийке, кога толкова бързо го разбрахте?!

Сия е ходила при доктор Пъпкотрепач

Мазни корумпирани наглеци- чадъра е върху цялата мафия ма, патко.

Сийче, да се беше обадила преди десетина години...

Просто има чадър над цялата мафия в България за по лесно.

Ама веднага му свалихте номерата на колата , и не обявявахте дълго време никакво име , само "водача", и сега обявигте две имена ама истински ли са не се знае .

Време е за Възраждане

То е ясно че политически чадър няма. Ама има ли катаджийски? И ако няма няма само до изборите или и след това?

Време е за Възраждане

И за спонсора им ТИМ

Тъпак си ти, лошото е че и ти личи.

Тим е на ИТН.

А твоя америка за България

И за мен беше чест...не съм изпитвал по-голяма радост от това за 3 месеца инфлацията да гони 50%, да плащаме горивото по близо 4 лв., да умират деца и хора поради липса на средства за лечение, я вие да давате по 50-60 млн. на месец за украинските мързеливци, и да им пращате гориво от държавния резерв. Също се чувствам горд с размера на заемите, с които заробихте България, както и с чуждопоклонната политика, която водехте.

Сийке въри да правиш свирки на Гешев . Всичките в прокуратура сте мръсни продажни путки, ГОСПОД ЩЕ ВИ НАКАЖЕ!!!

Време е за Възраждане

Такива дебили са комплексирани до болка. А комплексите най-често са свързани с малка пишка, особено при олигофрените с агресивно поведение на пътя. Колкото по-малка пишка, толкова по-висока скорост над допустимото. Такива нещастници почти винаги се оказват и фенове на руските педерасти, на шумадийската цигания и на травестити като Волен и Копейкин. Произходът им е селско - комунистически, надгробните плочи на роднините им представляват пирамиди с петолъчки, оставят си обувките (циганско златисти маратонки) пред вратата на апартамента, слагат кисело зеле в мазето и го изхвърлят в клозета през април, когато се е осмърдяло на гниещи трупове след атомна бомбардировка, изхвърлят си боклука през прозореца в черен плик, пикаят в асансьора, серат в храстите на градските паркове, слушат учиндолския тъпанар и обличат тесни дънки, в чийто преден джоб тъпчат 50 см. айфон...Тази измет в момента доминира в големите градове и определя бъдещето на страната ни, като гласува на избори. През останалото време убива хора с висока скорост, за което получава минимални наказания по закон.

Време е за Възраждане

Болен нещастник

а кой определя колко голяма е пишката? Щото аз знам, че 8 см стигат. Другото е лакомия

Много са се разбързали от прикриватурата

Г-жо Милева, не се и опитвайте да има политически чадър. Щото пострадалите са френски граждани. Франция няма как да се меси в българското съдопроизводство, но ще намери начин да защити гражданите си по всички възможни начини! И го може добре, повярвайте ми! Кога ще спрете всичко това?????

"Човекът", какъвто е бил някога, е пълен цървул. Това не е дори средна ръка мутра. Няма кой да му пуска чадъри. Няма...

Време е за Възраждане

Само "Левски" и Димитър Любенов могат да не си плащат ЗАДЪЛЖЕНИЯТА към държавата. И не, нямат никакъв, ама никакъв чадър, камо ли пък политически.

Време е за Възраждане

докато не се промени драстично НК ще ставаме постоянни свидетели на такива безумия. при неплатени десетки глоби за хиляди левове, алкохол, наркотици и каквото се сетите "взаимодействието" между "институциите" е безсмислено и кретените ще продължават да убиват невинни по пътищата.

липсата на респект към държавата като цяло, води до пълен нихилизъм и най-паче тотално неуважение към полиция, разследващи полицаи, прокурори и съдии. На три инстанции, последните. Процесът е състезателен, да. Амо когато има безпристрастен ВАС.

Време е за Възраждане

НК има нужда от промени. Но по-сокро проблема е в твърде формализирания НПК. Какъв е зора за санкциите, след като процедурата по налагането им е скапана.

Щом прокуратурата заговори за пътната настилка, работата е ясна. За незапознатите с наказателния процес - това е работа на адвоката на обвиняемия. Впрочем всеки ден минавам оттам и по българските критерии настилката е над средната хубост.

15 години до доживотен би го чакало този ако беше в краварника(САЩ), но тука, най- вероятно да се утърве с някой друг месец…. И условно

Няма политически чадър над шофьора, предизвикал катастрофата на Столичното околовръстно- аххх смех не чадър, а платнище е имал.ей!!!!

Като няма чадър или полицейска подкрепа как може да не си плаща глобите….и този е над закона….такива нагли нарушения и все още са неосъдени ,оня идиот!който уби журналиста, оня с двете момичета ….този няма да е последен, защото МВР знае всички нарушители, но не прави нищо ,за наши хора законите са други!

Нямай грижа, половината българия не си плаща глобите и не поради чадър а защото милиционерите толкова си могат.

Ти си престъпник в момента когато сядаш зад волана дрогиран и пиян. Какво по ясно от това. Колко трябва да измрем докато виновниците не зад решетките за дъъългооо????

Нееее. Престъпник си в момента в който си купиш или притежаваш кокаин. Карането после е отделно престъпление.

Тоест ще го обвинят в ПТП по “непредпазливост”, ще полежи в ареста 7-8 месеца ефективно докато тече делото, после 3 години присъда от които останалите 2 години в къщи с гривна.. Ебати държавата.

Хвалил се е , че в МВР болница ще му оправят пробата. Това как се разбира ? Чадър или палатка ⛺

Що се не гръмнеш?! Никой нормален не ти вярва!

чадър. То е цяла политическа палатка. Същия като Семерджиев,който уби две момичета. Та и този така.

Не е политическа. ПолЮционерска палатка е.

Къде в Плаза се е друсал тоя? Наркомани!

Та цитирайки друго дело се казва какво да се прави в това. Правосъдие без съмнение. И все пак дали другия участник се е движил правилно?

Ти какво неправилно виждаш в движението на другия участник, при удар отзад, 200+ км.ч. и кокаин плюс 2 промила алкохол? Освен да го обвините момчето, че е пречил на капута с Порше, дето е дърпал линия след линия?

Дали се е движил правилно?!?! Ти сериозно ли

ама Рашков каза, че и над Семерджиев няма чадър, а после 40 куки се били грижили за него :)

А провериха ли всичко? На кого се води колата, дали собственикът има достатъчно декларирани доходи да си я позволи, от къде са рия доходи …… Извинявай, ама кола за 100 бона не си купува всеки. Трябва да имаш поне 100 000 лв сигурен годишен доход, за да метнеш ей така сто бона за кола.

Какво става напоследък,всичко живо е масово дрогирано?!? От къде се взеха тези наркотици и как така почти всеки новобогаташ каращ скъпа кола се оказва дрогиран?!?

няма значение с колко точно над 200 км/ч

Ами явно за презкуратурата има значение. За да могат да напишат в обвинителния акт 189 км/ч (примерно), и след това по време на делото защитата да представи друга експертиза, която убедително ще докаже, че "просто нЕма начин тая кола да вдигне повече от 179 км/ч" и съдията да се види принуден да постанови оправдателна присъда. Защото неговата власт е да отсъди по всичките обстоятелства, които са му предоставени за отсъждане. Ако прокурорът напише "Движи се с х км/ч, убива човек и ранява още двама", съдията трябва да бъде убеден, че наистина скоростта е х км/ч, а не y км/ч или z км/ч, също колкото е убеден в броя на убитите и ранените. Ако съдията отсъди по съвест, тогава пък на втора инстанция ще го разколачат, понеже формално делото било нарушено. Изобщо.... Проблемът на съдебната система не са ни съдиите. Проблемът ни идва от там, че прокурорите — където не са поставени в тежки корупционни зависимости — са просто неграмотни тъпи копелета, избълвани от провинциално университетче, неспособни да синтезират една мисъл по завършен начин. И понеже кариерното им развитие по никакъв начин не зависи от проявена кадърност, тоя наркоман ще продължи да ходи по земята... :@ Нужно ни е частно обвинение.