Прокуратурата не знае защо Швейцария се отказала да разследва Жоро Шопа

Ако се появи сигнал срещу Георги Семерджиев за пране на пари, ще го проучим, обясни Арнаудова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

koja prokuratura?

"Относно твърденията, че Георги Семерджиев се е занимавал с пране на пари и други престъпления, Румяна Арнаудова посочи, че прокуратурата започва разследване тогава, когато има надлежен сигнал, а към момента няма такъв." Как ви звучи това. На мен всички досегашни "изхвърляния" на прокуратурата са като "че.ки.я на пясък", т.е. необосновани и преднамерено лъжливи, за да оклевети за пореден път някой, който й е неизгодно влязъл в полезрението.

Тази госпойца да чете кво съм написал на тема " Професионална деформация и влиянието й върху цвета на маникюра"

Цецо, хайде бе цървул, слагай анцунга, лапвай свирката и ходи да го арестуваш лично, нали си милиционер и физкултурник :) или помоли щатите да ти го донесат на поднос да го одрусаш и него за пари, че не се наядохте в герберастия

А Боко Шопа кога ще бъде разследван от българската цацаратура?

прокуратурата започва разследване тогава, когато има надлежен сигнал, а към момента няма такъв Случайно пак греда добре че не е Холандия щото там просто ги застрелват "аверите им "

Някой да не е изпрал досието на Семерджиев или родната прокуратура послъгва... за пореден път;)

Швейцарците са пословични с неутралитета си, няма да разрешават проблеми на държави от ЕС, ако не са длъжни.Нашите да си свършат работата, а не да задават въпроси, защо някой друг не я е свършил вместо тях.

Нали Гешев каза, че в Швейцария го разследвали за трафик на ТОНОВЕ КОКАИН? Кой лъже, ма? Гешев или швейцарската прокуратура?

Би трябвало всеки да може да докаже доходите, с които е придобил имуществото си. Ако не, държавата има механизми да го обвини, да отнеме имуществото и да го прибере на топло. Само чеее...

БЕЗ СИГНАЛ И БЕЗ ПАЧКИ , БГ ПРОКУРАТУРА НЕ СИ МРЪДВА К"РА ДА ПРОУЧВА , КАМО ЛИ ДА РАЗСЛЕДВА ! ООХ МАМО, РОДИ МЕ МИТНИЧАР ИЛИ ПРОКУРОР, ПЪК МЕ ХВЪРЛИ НА СМЕТА !!

ОЩЕ ЕДИИН НЕПОЗНАТ НА ПРОКУРАТУРАТА НЕ НАПРАЗНО Я ИЗОБРАЗЯВАТ С КЪРПА НА ОЧИ ВИЖДА "ИЗБИРАТЕЛНО" АКО ТИ ГРАЖДАНИНО ДЪЛЖИШ 0.60 лв НА "ТОПЛОФИКАЦИЯ"= СЪД А ТОЗИ Е ЧИСТ КАТО СЪЛЗА. ПАРИТЕ САМО ОТ ИЗНУРИТЕЛЕН ТРУД НЕ Е ЛЕСНО ДА ПРОДАВАШ ХЕРОИН-ИСКА СЕ СЕБЕПОЖЕРТВАНЕ КОНКУРЕНЦИЯТА МОЖЕ ДА ТЕ ГРЪМНЕ ЗАРИБИ ЦЕЛА БЪЛГАРИЯ-НИКОЙ НЕ ГО ВИДЯ- НЕ ПОЖЕЛА ДА ГО ВИДИ РЕЗУЛТАТ- "КОЛИБА" В ИСПАНИЯ МЪКА ! ГОЛЯМА МЪКА В ИСПАНСКА КОЛИБА ДАЛЕЧ ОТ МИЛАТА ПРОКУРАТУРА! РЕД СЪЛЗИ! РЕД СОПОЛИ!

Дс не се окаже, че родната прокутатура послъгва? Засега обвинението срещу Арабаджиеви е, че имат 10 милиона в кеш. Както и да овъртат с обвинението, реално само за това са се хванали и само за това се тръби. И издишат.

АЗ знам дал е кинти на някой.

Само шум дигате Лудата кога ши я осъдите