17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Баси, че то в държавната печатница няма толкова много кеш, колкото им взеха на тия и още пачки изпадад!!

То това са си джобни за този баровец...

Прокурорите са свили часовника на Миню. Толкоз струва... втора употреба.

Боко , ай стига с тия ПР акциики , ясно е че нищо няма да им направите. Нали прибрахте най-големия престъпник ( кметицата на Младост ) няма нужда от повече доказване , че ще се лъзнете и си счупите я врат я нещо друго.

Мани-мани! Добре, че хванахме гората, иначе сега и нашите имена щяхте да четете! Това са фашисти, бе! На светила като Очите, Бенчо, Вълчо, Муню и сие да посегнат! ..утре на Гергов, Овчаров, Добрев и не дай си св. Ленин, на мен?!

Искам да видя пранги и на тез !!! Иначе е дискриминация!!! Я колко милиона са укрили, трябва по десет пранги и по десет дена да ги държат на улицата без тоалетна и със запушена уста!!!

Отивам да разнасям позиви срещу властта! Видите ли паркиран Ролс-Ройс, не го доближавайте - ще ми развалите прикритието!

Ей тая прокуратура бе, доста доказателства събира.

бабите,ще подпомагат клепоухия тъпак?!

защото много смърдя...

Защо с мутренски подход само обясняват колко пари са измъкнали, а не се говори нищо за доказателства? Защото за два хотела, като Маринела и Марица и за това в Карнобат за производство на алкохол посочените суми са от текущите приходи, нещо като джобни за опериращите с финансите на тези търговски дружества. А наличието на пари никога никъде не е престъпление. Ако има доказателства защо не посочат счетоводните документи, финансовите отчети и първичните документи...Ако има някакви престъпления, то те могат да се установят там, а не в трезорите разгледани сами за себе си.

Тоя се е осетил и е скатал парата

Кога,ще светне оня от лоста?!

Неее,пари за заплати няма,искаме арменци и украинци!!! Колко още има такива,като този в България бедна ви е фантазията...

Хората - прибрани! Не са като вас - каквото изкарате и през г..а си да го прекарате! Че и кредити взимате и после не връщате!

lu4ka

Е първо трябва да светне оня с лентичките.

Ами то само балък може да вярва на държавната печатница и банките за да си ги дава там парите.. Сега очаквам и скоропостижно закон да приемат че повече от 10000 не можеш да държиш в дома си както при кешовото плащане...

Нали за някакви милиони се пишеше а .... а пък сега "изяснява се дали са от престъпна дейност .... " и КАТО КАК ЩЕ СЕ ИЗЯСНИ!?

Ей,тъкмо партията натрупа малко парички и вие да ни ги вземете.. Крадциии,крадци сте вие от ГЕРБ,откраднахте парите на партията! Сега,какво ще правят Бенчо,Трактора,Петното,Миню,Ветко,Очите,Галевите,Брендо,друг избор нямат освена да не се връщат в тази кочина България,в която я превърнахте вие от прокуратурата. Така не се прави,та това са истинските бизнесмени на Мутрела...,така де България!

"Защо"? Ами защото след това, съдът да "отсече" НЕВИНЕН, "няма достатъчно доказателства за извършено престъпление".! И следва "извинения за беспокойството" ! Така работят разследващи, съд и прокуратура за ЕДРИТЕ РИБИ !

Moha gu ohapala sas tes 130.000 lv.

Възможно е, а и твърде вероятно тези пари да са схема точене на ДДС , примерно фиктивна ф-ра.

Бълха ме ухапала хахахаха..

130 000 000 лева в касата ???

Ццццц! Отиде си "Карнобачката гроздова"!

Бушоните гърмят, ама кой ще проследи и изключи централното захранване??? Или всички сме балъци и вярваме че във езерото има само каквото се вижда на повърхността!

Къв лост те гони?

съгласна, трябват солидни доказателства, че парите са от черни каси. Криминалистите, гледат да направят арест, който се оборва от адвокати. Тези които арестуват нямат никакъв опит в събирането на доказателства за пред съд и прокуратура,

Бълха ги ухапала. Все едно на мен да ми изземат 1,30 лв. На тия 130 000 лв. са им за джобни, за деня. Пълен смях.

Ако влезнат при Чичо Шиши Пееф може и 130 млн.да намерят. Ама КОЙ да влезе,камо ли сега....

В държавата на келнерите,шофьорите и борчетата, и бизнеса такъв , келнерски и шофьорски. Тогава да не се чудим защо чалгата в България е най-слушаната музика,и защо БИГ БРАДЪР И ФЕРМАТА СА НАЙ-ГЛЕДАНИТЕ ПРЕДАВАНИЯ.

са големи смешници! от години можеш да си купиш алкохол-спирт в неограничени количества срещу заплащане в брой от склада! после кеф ти ква да прайш!!

Правителството нещо много се разшава напоследък.Явно се задават избори и трябва да се хвърли мако прах в очите на населението в смисъл"вижте ни ,борим се с нещо".Заедно с това подгонените ще трябва да напълнят касата на партията и да бъдат убедени да си плащат навреме,ако искат да бъдат оставени на мира.

Хиляди

Можеш ли да обясниш връзката? Никъде не се източват пари с пари в брой. Това е въпрос на документално оформяне и някъде е допуснато едно малко разминаване за да се използва закона. Но... никъде, по никакъв начин няма връзка между това, че са намерени пари, и че това са пари от източено ДДС. Например при пазар на едни 5,5 милиона тона зърно при сегашната цена има чисто едни около 500 милиона ДДС. Разходите върху които се ползва данъчен кредит са детерминирани и без да се прави ревизия може да се разбере достатъчно точно колко ДДС има скрито. Но и това няма да е годно за доказателство защото всеки случай е сам за себе си. Но при зърнопроизводителите се крие не само ДДС, но и приходите защото чиновниците са тъпи и не могат да анализират търговската дейност. По-вероятното е да крие ДДС, а не да се източва. Източването се прави от търговци фантоми без адрес, с фалшива идентификация. Теези никога няма да източват - следите остават за дълго. Това е рисковано, при това неоправдан риск.

Пак изключително нискоинтелигентен коментар. Дори тъп е по-точното определение. Като от автор завършил помощно училище. А бе, Цветанов, ти или си?

Какво стана с Митьо Очите ?!?

Значи тук 500 хиляди, там 500 хиляди... явно на тези 500 000 име любима сума, че навсякъде намират все по толкова. Ту в кутия за обувки, ту в чекмедже за лъжици и къде ли още не!

И от време на време 10 милиона. Евро, не рубли.

Карам го в Австрия. На лекар. Пак няма парички. И хотел съм му наел. В една стая ще сме. Не че сме обратни, да пестим.

Дребни не държа вкъщи.

Абе боли ги, вярвай ми.

Сутринта по БТВ , журналистът Григор Лилов намекна за друго. Как по време на нашето Европредседателство чужда държава е подслушвала в хотел Маринела/Японският/ високопоставените представители на ЕС. Журналистът също намекна ,че сегашните акции са под натиска на западните държави,във връзка с този скандал.

Боже, и аз на стари години дочаках да дойде пак ДЕВЕТИ СЕПТЕМВРИ! Да сте живи и здрави момчета! Само така:Експроприация на експроприаторите! Мачкайте тази крадлива буржоазна сган!

БНБ да им отпечата банкноти от по 500 хил, да се работи по-лесно. Така или иначе, тези с по-дребни суми не са се научили да работят.

Прав си! Пълна конфискация на всички имоти - от царските, до кварталните магазини! Да живее НОВИЯ 9-ти септември!!!

Евала,направо ме разсмя до сълзи!!!!!

При дело за над 100 млн. се взимат 130 хиляди ... тц тц . напредвате бързо да знаете ... Някак си ми се върна доверието ...

Не ви стана ясно и никой не се досеща и не съм чел коментар до сега че удариха Стайков и цигарите защото бърка в джоба и пречи на Доганя, а се знае че цигарения бизнес е негов и на Делянчо. Прокуратурата са негови хора за това бързо се задействаха.

Абе тоя Ветко къде го копнеш - пари извират!!!