Коментари - Прокуратурата и БНБ проверяват сигурността на системите за онлайн кредитиране | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да задължат и физическото присъствие. Какво значи да внимавате с личните данни....та то снимките всеки може да ги докопа от социална мрежа, а личните карти ги имат доста институции - от куриери до работодстели, счетоводители, банкери и здравна каса, нои и т.н. Пълно безумие. Да плащат измамниците след самопризнанията, а на банките и без това парите са застраховани и ще си ги възстановят. Като нищо ще стане бум на такива измами ако не запушат тази пробойна.

И отвътре, и отвън. питайте Явор Колев - в прав текст го каза по телевизията преди време, че центровете са в Африка /Нигерия, Уганда, Судан...../ и в Сенегал, а от Европа - Румъния, Полша, Чехия......Като се прибави и вечната любов на руснаците към нас, картинката става ваистина мамсиджейсънс. Те пък и китайците само спят и чакат, хич не се намесват направо чрез партидите с телефоните си за насам......Защо някой да ти праща Зорге, Абел или Фирби и да се охарчва? Направо чрез новия модел, братче!!!!

Това, че банката има личните данни и снимка на някого, няма как да е условие да използва закона и държавата, за да си търси пари от него! Без документи, без подпис... То по тази логика банките имат личните данни на всички българи, утре може да ни напишат на всички, че им дължим по 50000 лв. Тогава държавата пак ли ще защитава банките??

И от двете неработещи от години институции БНБ и прокуратура не очаквам АБСОЛЮТНО нищо. Те съществуват само проформа и обслужват интересите на мафиотските кръгове, които стоят зад тях, нищо друго. Смешна държавица

Проверяват грънци. Симулация на работа, симулация на държава. Народ прост колкото искаш.

Как стои въпросът с личните данни от личните карти, които се попълват във всеки хотел ? На практика всеки хотелиер знае всичките ми данни - ЕГН, номер на документа и т.н..

Като прочета, ме прокуратурата проверява и нататък спирам да чета. Само заглавия по свинските медии, пиар за Каскета, който вече се изживява за държава в държавата. Политик ли е, прокурор ли е, администратор ли е, мутра ли е, Господ ли е и той не знае…

Коя прокуратура, тази на Гешев ли, дето проверяваше и КТБ.

Пострадали и измамени са банките, а не хората, чиято самоличност е "открадната" (това е термин от някой американски филм), тъй като те никога не са се задължавали по договора - не трябва те да възстановяват сумите, а измамниците.