Прокуратурата е осъдена да плати над 100 000 лв. лихви на жена за задържани над 10 г. пари

Средствата станали веществени доказателства по разследване за данъчни престъпления срещу неизвестен извършител през 2010 г.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата е осъдена да плати над 100 000 лв. лихви на жена за задържани над 10 г. пари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Познайте сега тия 100 000 лева дали ще ги удържат от на прокурорите заплатите, или пак данъкоплатеца - т.е. ние - ще ги плати? А прокурора по делото най-вероятно ще получи бонус за добре свършена работа в края на годината. По голяма мафия от прокуратурата е само полицията.

Дано на по-горните инстанции решат че прокурора е действал по съвест...защото иначе парите ще ги плащаме аз и още 6 милиона балъци (каскетообожатели) ...

Такива прокурори и разследващи са за затвора и вън от системата на прокуратура и МВР навеки!

Сега тея заспали прокурори и съдии бива да платят на жената от себеси , а не държавни пари.

Берем плодовете на герберастията.

Звучи като 5% лихва - горе-долу - справедливо ( в нормална икономическа ситуация при 5% сумите се удвояват на около 14 години и малко ) , дори може да се каже, че е ощетена - инфлацията за периода е НАД този процент...

Пак ще има да плащаме за некадърността на държавни служители, на които нищо чудно пак ние да им платим и за коледни бонуси за "отлично" свършена работа.

По скоро заглавието трябва да звучи , Българите трябва да плащаме 100 хил.лева ,прокуратаурата ги боли как и колко трябва да плати..

Сега като им дадат няколко милиона коледни бонуси пак ние ще ги платим. А за пенсионери и нормалните хора Коледата невъзможна

Всички говорят само за прокурорите, че трябвало да плащат. Аз ще кажа, че и съдиите също имат не малко участие и от също трябва да плащат.

а от къде секретарка има 95хил вкъщи?

тя е работила като секретарка...това не означава че не може да ги има от продажба на имот ,наследство и т.н. сега разбра ли

Да фи плати прокурора, а не прокуратурата (ние)

тази "Прокуратура" да почне да плаща тези суми от джобовете на самите прокурори, А?

Сега като им дадат няколко милиона коледни бонуси пак ние ще ги платим. А за пенсионери и нормалните хора Коледата невъзможна!

дали е проучена чия рода е, защото това с тези 100 000 лв някак доста нагласено изглежда , защото и в банка да ги беше прибрала лихвата нямаше да е толкова

Даже са малко. 100к вкарани в бизнес за 10 години са милиони левове пропуснати ползи бе..

Голям бизнесмен се извъди. Та викаш, клюко милярда имаш в сметката?

Или напълно загубени.тик има едно ..АКО..1000 вица с ..АКО..

Колко какво? МилЯрда ли?

Виновните длъжностни лица в прокуратурата трябва да платят наложената сума от съда , а не ние данъкоплатците. Народе, стига сме спали и крили в черупките си като охлюви!

Прокуратурата е осъдена да плати над 100 000 лева на жена, на която преди 13 години са били иззети като веществено доказателство по дело 95 000 лева, без тя да е обвиняема по него и без да е било нужно парите да бъдат задържани. Едва преди две години прокуратурата е върнала иззетата сума на жената, а сега е осъдена да плати още над 100 000 лева законна лихва за периода, в който парите са били задържани, а той е над 10 години. Сега както се казва ние данъкоплатците ще плащаме,а тези идиоти от прокуратурата ще искат увеличение на заплатите си с процента на инфлацията. Докато няма персонална отговорност , нещата ще продължават по стария начин.

Ден се убеждавам, че няма по абсурдно място от турския нужник България. България е опасно място за живеене - селяни с коли, институции срещу гражданите, ибопрофен тест дрога положителен довиждане кола. Ужасно място, да не говорим за порутения пейзаж

_stankow

>>>ибопрофен тест дрога положителен довиждане кола Аха, ясно къде ви е болката. Като не ви харесва България - намерете си друга страна. Където ще може да карате дрогиран ... chiao-chiao !

Кара родилкатс ти панелен трол. Македония и Сърбия се смее на България и пак ще го кажа клозет, а не държава населена с крепостни селяни като теб застинали в 18век

Никога няма да има правова държава Никога.Помислете ако плаща съседа ти че ти шофираш със превишена скорост.Сега аз и ти плащаме че някои си се нааакал.Пука ли му на осрания.

На кого му пука, важното е, че поръчката за репресия е изпълнена! Корумпираният прокурор няма да извади сумата от джоба си, а тя ще бъде платена от народа.

То хубаво, че ПРОКУРАТУРАТА е осъдена, ама глобата ще я платим НИЕ - ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ!!!