Прокуратурата поиска 153 години затвор за ”Наглите”

Прокуратурата поиска 153 години и половина затвор за групата за отвличания "Наглите". Присъдите ще бъдат обявени на втори април, съобщи БНР.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата поиска 153 години затвор за ”Наглите” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тия хора ще потрябват все пак някому- недейте с лошо към тях де... Всяка власт си има нужда от хора за мръсна работа- според мене тия Ще са следваЩите които ще колят и бесят- А , ЧЕ В ЗАТВОРА НЯМА ДА ВЛЯЗАТ ТОВА МОГА ДА ГО ОСПОРЯ НА ВСЕКИГО- ДОРИ ДА СЕ КЪЛНЕ И САМИЯ ЦАР-ТИКВА... ТЕЗИ СА СПЕЦИАЛНИ, И ТОЙ НЯМА ПРАВА НАД ТЯХ ... ПРАВА ТИКВАТА ИМА И Е ИМАЛ САМО НАД ОБИКНОВЕНИЯ БЪЛГАРИН НАД КОГОТО ИЗДЕВАТЕЛСВА ВЕЧЕ БЛИЗО 3 ГОДИНИ...

по миризмата на блокчето!

ПРИСЪДИТЕ НЕ СЕ СЪБИРАТ! НАЙ-ГОЛЯМАТА ГЛУПОСТ В актуалния НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС! Т.е. извършиш 5 престъпления, ако те осъдят ти смятат само 1, а останалите 4 гратис, за сметка на жертвата! Демокрация по Български! НАСЪРЧАВАНЕ НА ПРЕСТЪПНОСТА А НЕ ПРЕВЕНЦИЯ и РЕСПЕКТ ПРЕД ЗАКОНА!

Малко са им исканите присъди . Ако ги съдеха в Америка ,щяха да им дадат по 10 години за всяко престъпление .

Предполам,че бетонното блокче ще е решаващия фактор при освобождаването "поради липса на доказателства...",за това от сега ни подготвят.... шапки долу пред правораздавателната система в Б-я... (това с кофите ме разтърси.... бравос!)

Интересно е сравнението между тези евентуални присъди и да речем присъдата на онзи човек от случая със заложниците в "Инвестбанк".

Недейте ! Освободете ги, достатъчно е, че ги разкриха и изкараха на светло. Има кой да се погрижи за тях навън!

Не 8-15 години,доживот за тия изверги!