32 г. затвор за убиеца от Ботевград Владимир Пелов

42-годишният рецидивист от Ботевград Владимир Пелов бе осъден на 32 г. затвор за въоръжен грабеж, отвличане на 3-ма души и опит за убийство на четирима полицаи.

Обратно в новината

Коментари - 32 г. затвор за убиеца от Ботевград Владимир Пелов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

редно е журналисти да вземат интервю от убиеца, да видим как се мотивира , как се навива да утрепе човека, как живее така - нито взема наркотици нито е алкохолик, нито е някой ненормалник! това да не би да е нашия брейвик?! хм! как така и защо го хващат, а сума ти други убийци живеят на свобода и никой не ги открива.

Тодор беше велик.А на сегашните олигофрени,дет тогава им липсвала демокрацията,мога да пожелая още повече демокрация ,кат днешната.

"получил 20-год.присъда за убийството... Освободен е предсрочно за добро поведение, след като излежава 12 години" ... след което явно решил да продължи с "доброто поведение". Да получи до живот без право на обжалване, плюс наказание за тия, дет са го пуснали !

Само в разбойническа държава като нашата убииците се осъждат символично и се освобождават предсрочно за добро поведение. При ТЖ ги разстреваха при опит за бягство

"...получил 20-годишна присъда за убийството, която излежавал в затвора в Кремиковци. Освободен е предсрочно за добро поведение, след като излежава 12 години. " Явно е, че затворът не превъзпитава! Рецидивистът си остава такъв до гроб!

Това ми напомня чалгата от мойто детство..За милиони, милиарди няма закони..А за кокошка няма прошка!! Те откраднаха 3 милиарда от КТБ...А тоя мръшляк го съдят на 32 години..А Бат Боко Орбитал Тиквуньо, Роско, Догана, Станишката по колко ще им дадат а? За откраднатите милиарди долари!!!

Грабеж с оръжие, опит за няколко убийства. отвличания на малолетни! На това кокошкар ли му викаш

НА ФОНА НА ГРАБЕЖА НА МИЛИОНИТЕ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, И ТО ОТ ПОРЯДАЪКА НА ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ, ЗАЧЕСТИЛИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И УБИЙСТВАТА ПОРАДИ ЛОШО МАТЕРИАЛНО ПОЛОЖЕНИЕ, ПАДАНЕ НА КУЛТУРАТА, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО И ОБРАЗОВАНИЕТО.>ДА ВИКАМ МУ ДРЕБНО ХУЛИГАНСТВО НАПРАВО!!!

ооо те ще си платят с душите - там горе няма прошка . . . ама и ние щом живеем с тях и ги търпим - сме си го заслужили, сигурно и ние сме прегрешили някъде във времето, има и по-лошо обаче.

Б.Б. кога ???

Този мафиот трябва до живот да лежи в затвора но не е само той цялата герберска сган трябва да бъде вкарана в затвора.

СлеТ А.ДОГАН, Р. ОВЧЪ., И.Й.КОСТОВ ,... ВСЕ ПАК , ИМА СИ РЕД !

След няколко стотин комунистически престъпници, тогава идват другите. Да има хронология. Само че до тогава ще се окаже, че милиардите ги е спечелила България, а не Бойко. А предишните престъпници са се самоизтребили или са забегнали с народните пари из чужбина.

А Цецо крадецо кога ????

момент, момент. нещо не разбрах? след взичките тези меко казано золуми 32 години? Този отдавна е трябвало да бъде на електрическия стол.

дето ги е утрепал знаеш ли кои са? Проучи и ще искаш да му дадат по-лека присъда.

Тоя е оня дето искаше да учи, беше се готвил в пандиза и беше влязъл екология в СУ. Явно ученето не му е понесло :):)

Само в държава управлявана от престъпници е възможно индивид извършил подобно убийство като това през 1997, да е наново след това на свобода. Убил е златара пред жена му, 12 години след това е на свобода. Престъпен съд и държава убичаща престъпници.

Всички златари са мошеници

Двамата убити през март в Ботевград били криминално проявени цигани. За това са му намалили присъдата на Пелов :)

Има ВАС, ВКС , ВКК, ВСС ,....И НАКРАЯ: -СПОРАЗУМЕНИЕ,ИЗВИНЕНИЕ, ....УСЛОВНО! НЯМА ДОСТАТЪЧНО ДОКАЗАТЕЛСТВА , А И ЕДИН СВИДЕТЕЛ Е ФЪФ ''НЯКАКВА'' ЧУЖБИНА !?!?

ДА, уКРЪЖНИЯТ СЪД ,...НЕ ВАЖИ!

При толкова много убийства и въоръжени грабежи - сигурно присъдата е 132, а не 32 години. Да не сте сбъркали нещо? Или съдът е в грешка?

Защо само 32г. а не доживотен? За добро поведение може би?

Какво значи това: "Телата на 35-годишния Цветан и 31-годишния Марко бяха открити около 20.30 ч. на 25 март в центъра на Ботевград."? Тази година ли и какво е правил извън затвора с толкова тежки обвинения! Аз ако съм от близките на жертвите ще съдя съдията който го е пуснал на свобода.

Искам да шибам полунеграмотната му адвокатката ......с пръчка,за дето защитавайки го,ръсеше глупотевини, че не могло да се извършва разпознаването му в гръб. Дано при следващото му излизане от панделата за добро поведение отвлече внучето и.

За подобен случай в САЩ има следният анекдот. Престъпника получава за всяко отделно убийство доживотна присъда, а за кражбите 10 год. При влризане в затвора го питат-коя присъда искаш да изтърпиш по напред, доживотните или 10 год. Малко черен хумор, но в Щатите наистина пипат яко.

Ако съдът реши, че има още някои за убиване, нека пак да освободи този професионален убиец за добро поведение !

... колко такива има без никакви присъди, на свобода... какво да правим?

В случая има място и за смъртна присъда.

значи за грабеж на златарско атилие з2години затвор, а за убитата 95годишна бабичка 10! браво!

42-годишният рецидивист от Ботевград Владимир Пелов бе осъден на 32 г. затвор за въоръжен грабеж, отвличане на 3-ма души и опит за убийство на четирима полицаи. С тези престъпления,в САЩ, другаря Пелов щеше да получи поне две доживотни присъди, 3 присъди по 200 г. и поне една смъртна присъда на електрическия стол. Тук са 32 години , като след 2-3 г. за добро поведение ще бъде пуснат.

САЩ са най-свободната и демократична страна, а пък тука още царува диктатурата направлявана от Кремъл, нали така?

по мои спомени, 30тина години вече цари демокрация, американския посланик командва, в НАТО сме и имаме американски (не на НАТО а именно американски) бази. та, какво каза?

Така е, Петров, но разликата е в типа съдебна система - американската цели да изолира престъпника от обществото, а нашенската - "по Макаренковски" да го превъзпита! Макар че и за врабчетата е ясно, че социопат като индивида на снимката няма как да бъде превъзпитан! Такъв добитък и куршума трябва да си плаща!

То не само нашата е така, ами и на цяла Европа - Брайвик за стотина убийства получи максималната присъда 20 години в Норвегия. Това ако е демокрация, не знам какво й е ценното на тази демокрация...

Някои изроди никога не се променят. На такива мястото им не е сред обикновените, нормални хора.

В САЩ присъдата е 432 години или електричка. Особено за стрелба срещу полицаи.

електически стол вече не се използва почти никъде - има инжекцийки....

Тоя хубостник няма вид на затворник. Охранен, добре облечен, с очила, гледа лошо. Или добре си лежи, или нещо лежи, нещо не лежи. Аз като прочета за тия се чудя, що ли отмениха смъртната. За какво да разиграва с години полиция, следствие , съд. Пък и в затвора ще го издържаме ние, докато той прави планове за нови пъклени дела като излезе.

жалко че изтрепва по поръчка малки рибки, големите са охранявани и те поръчват трепането на малките. трябва да има такива като пелов, и да работят за благото на народа, да избиват големите мафиоти

"Ботевградчанинът бе осъден на 25 години лишаване от свобода в затвор при строг режим, както и лишаване от право да управлява моторно превозно средство за срок от 5 години. " 5 години няма да може да джътка между килиите, ще трябва някой да го вози:)))

При условие, че за 12 години в затвора не се е променил, няма смисъл да го храниме повече... Показна екзекуция би имала по-голям ефект върху останалите на свобода подобни на него човекоподобни.

знае ли какво е добро поведение от закоравял престъпник?