Прокуратурата иска запор за 14 млн. за Марешки

Прокуратурата настоява за запор на банкови сметки и акции в различни дружества на обща стойност близо 14 млн. лв. по отношение на Веселин Марешки.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата иска запор за 14 млн. за Марешки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой иска бизнеса и парите му . Жалко, че го въвлякоха в този скандал. Санкциите не съответстват на "провинението" му. Не е толкова лош, колкото го представят. Много хора предпочитат неговите аптеки !

Лекарствата,които купувам от аптеките на Марешки са с 20 лева по-евтини отколкото във Вълчи дол!

Надявам се да дойде време, когата народа ще осъди чрез убийство тези незаконно забогатели на гърба на бедния човечец богаташи. Че как можеш с честен труд без да крадеш да натрупаш тези милиони а и вече някои милиарди.Смърт за тези кожудери и народни изедници и продажници на милата ни родина

Всички мутри на сапун !!!

дребен ,малък човечец пълен с комплекси

Добре си описал себе си! Браво! Точно и кратко в едно изречение!

Марешкофил.

При това положение няка как да напуска страната, преди да си уреди дължимите заплащания.

трябва да изнудва някого да му плаща наготово

"От деянието са причинени щети в размер на около 5,6 млн.лева." ... леко са се олели ... ама много леко :) хората си водят война помежду си ... едните държат едни пари ... другия други ... водят си битка на високо ниво, но сега чакам 100 олигофрена за които 5000 лв на куп не са виждали, да се изкажат "компетентно" :) чакам с нетърпение :)

Това шопарче, какво ще го правите сега? Отгледахте си го, правейки му сянка, чадърчета, условия, включително законодателни. А сега нещо не си го искате?! Всичката ни работа е такава в България. Който разбира прекрасно това, гледа да си замине навреме! Аптечният бос, който е гола вода по фармация, но си търгува прекрасно! Нароченият са спонсор и собственик на футболен отбор (дейност, която той въобще не иска), за да си изплати греховете! Работещият против поне 5 закона в България! Но... няма проблем, той е от Варна, а там всичко може!

Абе на съдиите и рушветчиите им трябват пари и за това е тоя цирк с марешки

Материалът е написан много объркано.

Много интересно...малко математика... 14 Милиона е половината имущество...значи цялото е 28 милиона...а гаранция от 20 000 лева е много ...сега да сметнем за обикновен българин... средно имущество да кажем за около 70 000 лева... процентно..за обикновен българин гаранцията излиза около 50 лева... според адвоката на МАрешки...това е безумно много пари..??!!!!??? Само един малък факт...това е имуществото което са доказали че е негово ...а колко наистина е негово не се знае :)

А колко пари е изпрал на ТИМ също може само да се предполага. То не бяха оръжия, проституция, наркотици, недвижими имоти и какво ли още не. Ако им е ценен ще му измислят оправдание и цена да го измъкнат. Ако ли не, значи е предвиден да "изгърми". А и той си е знаел риска. Но българското в него е надделяло.

Или по точно е имал протекция, за която ти охльо не знаеш нищо. Ай у лево с измислиците!

Принципът на определяне на гаранция не се определя само от материалното състояние а и от делянитео, съдебното минало, вероятността да се укрие и т.н. доста са ... освен това факта че прокуратурата претендира за 5.6 млн. а не значи че това е щетата ... това е само претенцията. Абе има доста неща над които не е зле да се замислите.

друга бандуга от класа а краи него и адвоката му.

По сурата му личи че е долен бандит! Ближе задниц за пари! Лайно!

И аз не го харесвам, обаче неговите аптеки са най-евтини. Нямам представа как гоправи, ама си мисля, че мен лично ме устройва

Като препакетира лекарства с изтекъл срок на годност Китай

ПОРЕДНА МУТРЕНСКА ИСТОРИЯ... КАК ЕДИН БИВШ ШОФЪОР СТАНА ГОЛЯМ АПТЕКАРСКИ БОС ???? ПОЧТИ КАТО В ПРИКАЗКИТЕ НА АНДЕРСЕН....

Има ли значение. Ние продължаваме да лапаме мухите.Той не! :))))

Тоя целия фарс го направи оня Костадин Костадинов, дето с палячовщината си тръгна да си навира носа там да извади политически дивиденти. Голям клоун....

Следващаият път като напусне и вече наистина няма да се върне. Те роднините ще му изпратят парите... Като Братя Галеви ще готърсят ня но вече ще е късно. ТОЙ знае на кого да плаща че да му играят по свирката.

Хехе Ламбо за 300 000лв може а гаранция за 100 000лв не може нали?

кво ламбо бе болен мозък? Ламбото е на синът на оня, дето ни остави без пътища години наред.

Добре бе мозъко здрави - не било ламбо за 300 000лв а ссц за 450 000$ ... И ?