Прокуратурата проверява министър Седларски заради записа

Бившият министър на икономиката Божидар Лукарски е подал сигнал в прокуратурата срещу наследника му в служебния кабинет Теодор Седларски и започва проверка.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата проверява министър Седларски заради записа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Те така се прави !!! Само,че в територията, наречена България нищо не е по реда си !!!! Лукарски малоумен ли е , че иска разследване на приемника си !?!?!? От участието във властта под топлото крило на Б. Борисов не научи ли, че основния проблем не е записа , а КОЙ ИЗНЕСЕ ЗАПИСА !?!?!? Аз поне така си спомням за едни "ало, Ваньо", за едни " подали" и какво ли още не ! !!!!

В СЛУЧАЯ ПРОКУРАТУРАТА РЕАГИРА ПОДОЗРИТЕЛНО БЪРЗО НЕ ИМ Е ЧИСТ КОСЪМА НА ПРОКУРАРЧЕТАТА . ЗА ДВА МАНДАТА НА БАНКЯНСКИЯ РЪБ НИТО ЕДИН НЕГОВ МИНИСТЪР НЕ БЕШЕ ПРОВЕРЯВАН КАМО ЛИ ПЪК ДАДЕН НА СЪД . МАЙ ИЗХОДЪТ Е ВТОРИ 9 СЕПТЕМВРИ И ЦЯЛАТА ЗГАН В БЕЛЕНЕ .

Това е единственият начин да се спаси последното държавно предприятие, опазило досега оригиналния български щам Лактобацилус булгарикус - като влязат японците в него и блокират подготвената от герберасто-седерастите кражба /прихватизация/. Умната, Лукарски, и без това отдавна квичите за Народен съд! Цацаров, и ти умната!

Това е единственият да се спаси последното държавно предприятие, опазило досега оригиналния български щам Лактобацилус булгарикус - като влязат японците в него и блокират подготвената герберасто-седерастите кражба /прихватизация/. Умната, Лукарски, и без това отдавна квичите за Народен съд!

Интересно, защо навремето прокуратурата не подхващаше така бързо Борисов, въпреки няколкото такива случая.....

Споко, Седларски! Нема да се плашиш! Цацата е наш човек ;) Бочко Бибочко тоже! Седи мирен и си пий кайвето!

Колко удобно ! "Будната " съвест на Лукарски се обади ! А за неговите безобразия кой и кога ще сезира прокуратурата ?!? За милионите на ВМЗ,за стрелбата му по портрета на кандидат -президента , за уволненията които направи когато вече беше в оставка и т.н. Изпищя защото махнаха неговите хора от въпросното ръководство?!?А онзи начело на ДКК който си прави каквото си иска и няма,ама няма абсолютно нищо общо с него?!? Я проследете нишката и вижте как май ще стигне до шиши......

Помислете ! Как така се получава,че НЕприсъствалия на въпросния разговор Лукарски подава сигнала ?!?

Всичко е само цирк. Спектакъл. Ей така. за заблуда на простия скот и промиване на мозъка му. И да има нещо нередно, всичко ще се потули - малко шум, пушилка и след 3 дни- ми лук яли, ни лук мирисали. 28 години демокрация- 28 години цирк! То не бяха разследвания срещу М

То не бяха разселдвания- срещу Масларова, Станишев, Софиянски, Цветанов, Лечева и още срещу десетки министри и министерши...И ? Резулат? Да има осъдени? Няма. Няма и да има. Честита ви 28 години псевдодемокрация! Демокрация и народовластие на мутри, цигани и проститутки.

От мейджи ке ви дадат един четвъртит те да не са установени в българия бе

Тя прокуратурата да провери ПЪРВО как е станал записа и после останалото. Че то стана като в хамериканско всички са подслушвани ЗАКОННО ЗА ВСЕКИ СЛУЧАЙ. ;)

"Лошо СЕДЛАР(ски)ОВ лошо, много лошо" както каза на времето великият Т.К( не Т.Ж.) . Бай Ставри южно крило ...

Генерал-фатмака е сложил супер долнопробна измет за "служебно" правителство. Най-големите далавери стават в мътните води на прехода.

А генерал-мутрака беше сложил супер долнопробна измет за редовно правителство - Лукарски дореи няма диплома по икономика. Да не говорим, че се чуваше, че искал да приватизира "Ел Би Булгарикум" (естествено - за свои хора) - единствената останала държавна фирма в млечната промишленост, защото ЕлБи държи българския национален патент за щама на кисело-млечната закваска. Мутри си бяхте, мутри ще си останете. Вълкът/Мутрата козината си мени, нрава си - не.

Лукарски също има интересно кариерно минало особено в Агенцията за след приватизационен контрол...

БГ прокуратурата само "подхваща", никоко не праща в зтвора.

Новото начало и промяната, май ще ги отложим. Румен Радев да си сменя съветниците, че стана пореден път за смях. Толкова издънки, за толкова малко време, дори за един фатмак са много!

Фатмак е Борисов, Радев е генерал. Но кой си ти, че да си способен да направиш разликата...... :)))