Сидеров застава пред съда за скандала във Варна

Прокуратурата внесе в Софийски градски съд обвинителен акт срещу лидера на "Атака" Волен Сидеров заради инцидента на летище Варна. От партията обвиниха ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров застава пред съда за скандала във Варна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и освен това алтаво що е то

Това е разработка на ГЕРБ и на ЦРУ с цел да се оклевети Атака, то това е ясно и на децата от детската градина! На хора извършили стотици престъпления срещу българите били министри примиери и т.н., президенти не биват изобщо закачани, а срещу Атака, която няма нито едно престъпление веднага се скалъпва нещо и с помощта на медийни предатели се очерня дадена неудобна партия! Типично юдейско-масонски метод няма две мнения!

Има достатъчно заснет филмов материал излъчван по всички TV канали с безбройните му изцепки.Време е прокуратурата да си свърши работата и Сидеров да напусне политическата сцена. Не съм съгласен такъв боклук да диктува живота ми.

Уролог, заблуждаваш се, ако мислиш, че ние атакистите спим. Ние винаги сме будни, когато трябва да защитим нашият лидер и идеи. Ще вземе ли, по дяволите, един трол да напише и нещо съществено против Волен. Той също има грешки, но вие сте прекалено елементарни, за да ги забележите. Отклоняването в посока на неща, които не могат да се докажат, говори, че пишещият има някакви комплекси по темата. Какво общо има тук размера на члена? Вие тук с политика ли ще се занимавате, или като селски ергени на реката, ще си ги мерите? Ами те, каквито прости са ви началниците, такива прости са подбрани и подчинените. Да не могат да намерят поне един интелегентен трол.

Размера има значение хората като вашият лидер с размер S са силно комплексирани и простачестото му поведение доказва горенаписаното

За нас атакистите, закона е волята на Волен. Един Бог на небето и един Волен на земята.

Съдят Сидеров за непристойно поведение, хулиганство и нападение над изпълняващо служебните си задължения лице - той обвинява ГЕРБ!?!?! Боже, боже... Да се смееш ли, да плачеш ли?!?!?

Давай Волене имаш шанс да се оправиш!!!Покажи им златния си пръст и те ще те пуснат!!!

е злокачествена инфекция на мозъчната тъкан!

СЪДИМ БИСЕРОВ?! А КОГА СЪДИМ ЦВЕТАНОВ?! А КОГА СЪДИМ МАСЛАРОВА?! А КОГА СЪДИМ БОРИСОВ?! "Не народ, а мърша....."

А КОГА ЩЕ ОТКРИЕМ "НЕИЗВЕСТНИТЕ" БИЯЧИ НА ОКТАЙ И ЩЕ ГИ СЪДИМ В ОПИТ ЗА УБИЙСТВО ПО ОСОБЕНО ЖЕСТОК НАЧИН.

Господин Сидеров сега трябва да раздаде шамареното правосъдие на съдиите и прокурорът които очевидно са подкупени и са готови да направят престъпление против правосъдието като го обвинят в несъществуващи грехове само и само да попречат на изборната победа на АТАКА!

Сидеров не раздава шамари. Той е интелегент. Той само ще ги "напляска" леко, но ще им държи влага дълго време. А нашата задача е да го подкрепяме.

В затвора, може да попадне на хора и да стане човек.

Ден година храни, казаха герберските тролове, когато в Дира се появи името на Волен. Сега ще има да с въртят до безкрайност едни глупости, обиди или безсмислици. Да се спори с тях, или им се обяснява нещо, е мисия невъзможна. Ако троловете са от ГЕРБ, тогава става вече тягостно. Те не искат да разберат, че няма в света нормална държава, на която първият и вторият човек в правителството са полицай. И че на такава държава се казва полицейска. Всички знаят, че щом Волен подкрепя ГЕРБ, значи е добър. Когато не ги подкрепя-той е вече лош. Всеки нормален мъж обича добра обстановка, приятна компания и квалитетно питие. Евала на такива хора. Но ако това е Волен- това е политически провал. Не ви ли е ясно, колко сте жалки и вие и началниците ви. Всички ви не щат, вие само Волен виждате. Ясно, много мръсен номер ви погоди. Нищо не може да направите, освен да навиквате. Хайде останете си със здраве.

ЕДНА РАКИЙКА И НЕ ПИШИ ТЪПОТИИ

За сведение имам казан и правя прекрасна ракия. За съжаление я пият повече приятели. Мога да почерпя и теб. Аз уважавам опонентните си, въпреки, че не са ми на нивото. Не ме пращай за ракия, а кажи нещо съществено по коментара ми. .

Досеига комунягите го браниха, но сега при толкова "независими" не им трябва. "А дано,но надали" прокуратурата ще повтори изъплнението си, като при Янето.То беше за парлама. Я, какви точно пасващи думи имат турците.Та гл.прокурор защитава яко комунетата.Не ви ли стана ясно при Костинбродската афера, а и после. Жалко за нас.

А КОГА СЪДИМ ВОЛЕН СИДЕРОВ ЗА: Биволъ 18 Февруари 2014 Волен Сидеров скрил проверката на Прокуратурата и ДАНС за кредитиране на Пеевски от КТБ Нямало престъпление, но прокуратурата отказва информация! "Цялата преписка предоставих на Волен Сидеров, по негово искане!...и повече не знам за какво е използвана и къде се намира! Това беше в края на май 2009 година" - каза Димитров. Копие от преписката не се открива и в архивите на Комисията по корупция в НС. Биволъ безуспешно се опита да вземе подробности от прокурорска проверка за произхода на средствата на Ирена Кръстева от самата Прокуратура. Запитването до ВКП беше прехвърлено до СГП, откъдето се получи лаконичен отговор, че не е образувано досъдебно производство, а повече информация няма да бъде предоставена.

Е ха да видим сега има ли правосъдие в милата ни Родина? Или тоя ще продължава да ни резили.

СИДЕ - В УРАНОВА МИНА В СИБИР, НАЛИ ОБИЧА МАТУШКА РУСИЯ, ТАМ МУ Е МЯСТОТО.

Матушка, ти бил ли си в Сибир,та плашиш гаргите с него. Защото аз съм бил. Огромни богатства и красива природа. За да се убедиш, виж клипа Очень хорошая музыка на душе становится светло. И ти чакам мнението за него. Хайде превключи на мачовете.

СИДЕР В ЗАТВОРА, ЧЕ ИМ СЕ ПОВРЪЩА НА ХОРАТА ОТ НЕГО ВЕЧЕ.

Тоя Волен не го взеха в казарма.В затвора дали ще го вземат че там момчетата са по-свестни от него ?

волене волене хич те няма от асфалта нагоре,ума ти е като на аспирин чертичката..

АКО ВОЛЕН ЗАГУБИ, ГУБИ САМО СЕБЕ СИ! АКО СПЕЧЕЛИ ПЕЧЕЛИ ЦЯЛ НАРОД! БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ РУСИЯ и ДА ВЛЕЗЕ В СЪСТАВА НА ВЕЛИКАТА РУСКА ФЕДЕРАЦИЯ! ОТ ТОВА ПЕЧЕЛИ ЦЯЛ НАРОД! БСП НЕ УСПЯХА ДА ОСЪЩЕСТВЯТ БЛЕНУВАНОТО ОТ ПОКОЛЕНИЯ БЪЛГАРИ ОБЕДИНЕНИЕ, НО АТАКА ЩЕ УСПЕЕ!

Луд си за връзване

ОСЪЗНАЙ СЕ, СССР УМРЯ, РУСИЯ Е СЛАБА, МАЙ СИ ЗА БОЛНИЦА КАТО БОЛНИЯ.

Виж аз подкрепям Атака ,но съм против каквото и да е обединение с Русия.И се въздържай от такива коментари нито Атака го искат това нито техни последователи.

17.03.2014 "Мотивът, с който партията на Волен Сидеров защитава легитимността на референдума в Крим, е "безспорния факт, че етническите българи в Крим подкрепят провеждането на референдума и в огромната си част гласуват за присъединяването към Руската федерация"

Само да ви успокоя. Волен Сидеров е с чисто съдебно минало и е много възможно да бъде осъден на лишаване от свобода,което изпълнение да бъде отложено за срок от три години. В нормална държава понеже е обществено значима личност и дава пример на обществото да го натикат в хотел Пандел палас за максималния срок предвиден в Наказателния кодекс. Дали съдът ще приложи правилно закона?

Най добре ще е Волен да изчезне от сцената, да си изберат един нормален лидер и да почнат да изпълняват ролята си на националистическа партия. Този луд с присъствието си отблъсква много граждани, които иначе биха гласували за Атака

Волен - президент с неограничени правомощия, разпускане на парламента, поправка в конституцията - България - президентска република !

Ако има личен психиатър....може!

Радвам се че има още Българи като Волен.

Мойте съболезнования лумпени.Лека му пръст на Волен.Историята ще го помни като най големия предател.

ЦАЦАРОВ играе с герберастите. Много бързо си измисли обвиненията срещу Сидеров, бързо се задейства, а когато става въпрос за Боко и Цецо, се прави на умряла лисица. Абе, ЦАЦАРОВ, защо се занимаваш с незначителни неща, а не гониш големите и истинските престъпници като Мутрата и Цецо? Явно Цацата е попълнил яко банковата си сметка, за да не ги закача.

Цацаров си върши работата! Сидероглу да бъде екстрадиран в коми да сече дърва!

НЕ, В УРАНОВА МИНА В СИБИР.

Нека да има съд никой не е над закона.Обаче след като го оневинят нека пак всички медии да пуснат новината.Както навремето за магистрала тракия надуха ни главата колко е лош как нападнал невинни хора.И как една медия не отреди 2 реда да напишат след като го оправдаха.Също и като осъди Трифонов за клевета пак мълчание.И ще ви питам след като за вас е луд защо въобще го коментирате .Възхвалявайте си вашите любимци от бсп=герб=дпс и оставете Атака на мира.И ще ви кажа защо слагам равенство между тези партии .1 Когато Атака предложи да не се плаща на непълнолетни майки познайте кой партии отхвърлиха това.2 Когато от Атака предложиха 17 май за ден на загиналите по време на турското робство отново тези 3 партии отхвърлиха това.И когато почнете да ми слагате минуси малко се замислете защо такива предложения не се приемат .

А спомняш ли си когато Атака подкрепи крехката коалиция ДПС/БСП със златния пръст на цветето Боленчо?!? Не казвам, че някоя от другите партии става за нещо или пък че по някакъв начин милее за родината. Просто и атака са се наредили на тази трапеза и на Долен му е през долния за народа. Кога гласуваха бюджета си печеше задника с метресите си на Варадеро с народни пари. Аферим на такива политици.

drago_stz@abv.bg

Искам да направим едно уточнение Атака подкрепиха кворума ,а не правителството.Тук може да поговорим защо за първи път се заговори за кворум как досега никога не се говорило за това.А относно кворума понякога се взимат и такива решение който са не популярни .Но да се върнем в онзи момент добре знаем как се проведоха тези избори (костенец,носенето на чували с бюлетини от депутати на герб)Така че е нормално да се спре такова управление.А и съвсем друга беше идеята за новото правителство изградено единствено от експерти без партийни назначения уви това не се случи .

напълно си прав,но има много добри и полезни неща които Cидеров казва и предлага,но медиите премълчават и описват човека като луд и изверг! занимават ни с патувания,с деница,с номера на обувките му,а нехаят за издънките на борисов,на плевнята,станишев и всички лапачи,нарекли се политици!

като лична метреса на доган пак ще мине по перваза защото духа добре все още ,но това докато се изхаби и бъде сменена с капут бареков по-късно ..

Познавам част от контингента на Волен. Сбрани от кол и въже. Пинко, Шиката, Дудата, Бачето, Костура, Божката....Абе хубави момчета, ама нещо им тропа аванса....

Волене за да станеш герой първо трябва да умреш!

Никой от сегашните политици-мекерета не може да сипе капка вода на малкия пръст на Волен !!! Най- достойният и честен български политик ! Образец на честност и народолюбие ! Браво, Волене, все така !!! Атака ! Има още достойни и честни българи

още някоя смешка за бялата златка ...наи-достоината метреса на доган .

ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ПАРЛАМЕНТАРНАТА КОМИСИЯ за БОРБА С КОРУПЦИЯТА и КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ на 42-то Българско Народно Събрание- Волен Сидеров Е 1. ОСЪДЕН на 08 април 2014 за клевета и обида ! 2. ПОСЪДИМ за това че в условия на продължавано престъпление, е извършил три деяния ! Гласувате за БКП- получавате ДПС и рецедивистите от Атака!

Подобно на извратената сексуалност на "лидера" Сидеров така и последователите му имат ИЗВРАТЕНАТА склонност да се коалират с комунисти и малцинствени групи-турци и цигани.

навика да се коалират с мутри. Каква жалка пасмина са, освен да плюят Сидеров, друго не могат. Затова като ги канят по разните лайномети, не ги питат нито за програма, нито за намерения, а само ги използват за лайномятане. Жалка картинка сте.

Освен програмата на психиатрията друга програма имат ли?

В ДРАНГОЛНИКА ТАЗИ РУСКА ПОДЛОГА

По принцип не коментирам простотиите на Волен, но виждам, че доста хора му симпатизират. Жалко, българите явно доста са затъпели последните години.

Кой предложи Пеевски? БСП, Атака и ДПС са най-корумпираната сган. От какво се издържа Петър Корумбашев? Р.Овч. се занимава с руските енергийни интереси. ВЕИ парковете са на хора от БСП и ДПС и за това ще вдигнат и цената на тока.

Волен е най- големият български патриот след Ботев и Левски! Най- светлата личност в най- новата ни история! Прекланяме се пред тебе Волене !!! Ще ти издигнем паметник !!!

на Околовръсното

А ти си най-големия глупак, който се е раждал по нашите ширини.

Хората от атака са като кенефите или са задръстени, или са заети :D Някои(атакистите) оставят нещо след себе си само, когато клекнат

Прекрасна идея - паметник на снажния Сидероглу.

Който политик ходи да го спонсорират в чужбина не е български политик. А къде ходи за пари Волен - на изток...

Този когото плюете предложи ДУПЕтатската заплата да е колкото минималната работна заплата в България.Спря продажбата на Българска земя на джагали и подобни като вие дето го плюете.Иска да си върнем златото което изнасят сега.Иска да престанем да храним чешките пенсионери и тнт и тнт.Вразумете се Българи.Не виждате ли че ни разделят за по лесна асимилация.

Да де, там е разликата, защото само предлага , но какво направи от това, което обещава предизборно като е толкова години в парламента, а?

Това с продажбата на земя е пълна тъпотия. Който си обича земята никога няма да я продаде. За чий е този закон тогава?

!TЪPCEЩ

Той и Боко сега предлага някои добри неща и праска добри критики, ама СЕГА, когато вече не е на власт и я иска отново. Та и Сидеров така. Опитва се да е полезен, за да ВИ спечели и така АТАКА да се докопат до властта. А после пак ще ревем и пак ще изберем някой от опозицията с добри предложения... и така ДОКОГА ?

Омръзна ми тези боклуци всичко към ГЕРБ да обръщат. Толкова елементарно и долно. За съжаление хората се подвеждат :(

Ало лудия Сайдер, Герб не са на власт сега бре, хората на Йовчев те разследват, а присъдата ще е на съда. За какъв Герб бълнуваш също като гея Станишка? И теб параноята здраво те е треснала? Ходи и се лекувай, че скоро ще те натикат в усмирителна ризка.

три до пет години в паделата за побой на полицай и после в някоя болница за опасно луди.

Да не си прекалил с ракията?

Отнемане на българското гражданство на Волен ефенди и депортиране в Сибир за организиране на престъпна групировка от люмпени.

Откачалки като този дават тон на престъпниците да наглеят до безобразие !!! Мутрите станаха бизнесмени, а политиците се превърнаха в мутри ! Няма кой да възпита и едните и другите !!! Това не е държава, защото на нормалния човек вече му идва да грабне Калашника и да ги запука наред !!!!

Втора грешка Бьлгарски патриот да увисне на вьжето както направихме с Левски няма да допуснем. Настоящите модерни чорбаджии угодни на новите поробители от НАТО не ще успеят да се измькнат по бели гащи както през 1887-8г Бьлгари е жива и борбата е до край!

глупако!!! НЕ ИЗПОЛЗВАЙ тоя "ник"

Това ми е името. Сьобразявай се.

Левски ти отговори.Оказа се, че ти си глупак и гнусен гейбераст. Как си предствяш, че мутрата кикбоксьор, обучен бияч и охранен милиционер с тегло 130кг е нападнат и наранен от 65килограмовия Сидеров? Цялата работа е организирана провокация.

сидероглу може да овисне само на врата на путлер. по-голям руски патриот в България от сидероглу нЕма!

Не Сидеров е за затвора, а Боко Тиквата и Цецо с 5-те висящи наказателни дела. Друг е въпросът, че Боко може да се уреди на по-лек режим като поема почивните дни на горилата в зоопарка.

Само не казвай, че Борисов е вкарал Пигмей-Ханъм под юргана на бай Ахмет.

Кой каквото направи и все Боко ви е на устата. Доколкото виждам статията за Сидероглу.

Сидеров омърси двете най-свети думи "Народ" и "Отечество" и лазеше пиян под масата в Брюксел. Сидеров омаскари и най-светлите личности в историята ни- Ботев и Левски и ги замени с манафите от Варадеро. Такъв БОКЛУК след Киряк Стефчов и поп Кръстьо не се е раждал.