Прокуратурата ще поиска имунитета на Сидеров и Чуколов

Прокуратурата ще поиска депутатския имунитет на Сидеров и Чуколов от „Атака" заради извършено хулиганско деяние, както и противодействие на органите на реда.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата ще поиска имунитета на Сидеров и Чуколов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сидеров, чуколов и платените им лакеи открито се подиграват с труда на полицаите, и в същото време излагат парламентарната институция. но най-големият абсурд е, че държавата субсидира продажната им партия с пари на честния данъкоплатец.

РАЗБИРА СЕ ЧЕ ЩЕ ПОИСКА,НЯМА ПО ГОЛЯМ ВРАГ НА ПРОДАЖНИТЕ НИ МАГИСТРАТИ ОТ СИДЕРОВ ,КОЙТО ВСЕКИ ДЕН ИМ КАЗВА В ОЧИТЕ ЧЕ СА НА ЗАПЛАТА ПРИ БАНДИТИТЕ

Не знам-дали,ще успеят,да ги осъдят ама,ще е достатъчно,да ги вкарат в ареста ,за 72 часа с по двама рошави циганина в килия!...

аМА , май САМО ХУБАВИ НЕЩА ПОЖЕЛАВАШ НА бялата златка ..???

Всичко ще се потули много бързо. Забравете за имунитети и присъди.

Там бяха и към 30 човека, които нарушаваха общественият ред? За тях нама ли наказания, г-н прокурор? Не смятате ли че с действията си доказвате, че прикривате наистина престъпление?

А дано след трети напън да направи нещо прокуратурата,но като в онзи виц-нада ли.:(Докато го има в закона депутатският имунитет всякакви болни мозъци ще се ебават с труда на редовите полицай.Седнете и обяснете на вашите шефове, да искат изменение на закона-депутатите да имат имунитет само за казаното на трубуната на Народното събрание-като изязат навън от него са си обикновени граждани когато става въпрос за обикновено хулиганство и нарушаване на общественият ред

Волен- Болен......

След Волен да снемат имунитета на Доган, Местан, Вежди - който още не е съден за реален побой над полицай на служба. Имаше едно СДСарче, което командваше полицай на служба с падни-стани. След тях да почнат и икономическите. Еххх...мечти :)

Ти пък си много злопаметенто онзи дето им казваше легни стани ,просто им е водил физическа подготовка:)или по тогно ги е окултурвал.Нали той така стана министър .С движението,леги-стани е най краткият път до минидтерско кресло

Това че Болния Сидеров си е болна глава се знае отдавна.......Чудя се обаче колко ли Малоумен трябва да си,за да се връзваш на Сидеровите глупости и долнопробен популизъм!!! Прост народ-слаба държава!!! После защо политиците ни били лоши.......Ами избират се все от същия прост народ!!!

Къде ми е коментара че този от снимката прилича на неандерталец? Не обиждам, само констатирам.

+1

ще му свалят имунизацията на Болен..Той не се влияе от това. Виж, ако го пратят на Варадеро и му дадат медал , ще скимти като кученци. За четата му на повикване трябва блокада от цялото СДВР. Иначе ще попилеят горките полицаи.

Фашизмът се е настанил у нас. Няма лабаво. борбата ще бъде безмилостна и жестока. Сили и живот на Волен Сидеров да води народа към свобода. Не на нато , не на ес . Само Путин и Русия !

Не слагай Путин до Сидеров... Ако съм на мястото на Путин и прочета тъпотиите ти, да съм те бомбардирал вече преди да си ме прочел...

Ти да не си от редовните посетители на онова магазинче дето цела София знае , че продава наркотици , а родната полиция и прукурори ги пази , та затова Сидеров им е виновен и опищяха всичко.

Абе казвал ли ти е някой колко си глупав?

Пече се . Путин бие като маче у дирек краварските подлоги. Скоро ще го срещаме и ние с хляб и сол , па тогаз ще видим кой колко е глупав или тъп.

ти българин ли си бе

Българин откак свет светува. Изготвих си и родословно дърво от 1800 год. нищо че историци като божо казват , че нема начин за толкова дълго род. дърво. Като намеря време лично ще му го занеса.

В държавата на бат Сали, Пиже, водкатаи ментата /данчо/ това не е възможно.

Охх, най -после, току-що видех, каде ака епископа на Троянския манастир, Негово пр-во, Сионий! Вече мога спокойно, да склопя морни очи завинаги? Тенкьо бТВ! Благодарна бабичка : Тодорка.

още данни за досъдебно производство. Абе аз да кажа, че сестра ти е "ку...ва", не е важно , че нямаш сестра. Аман от бастуни в родното МВР, а този от снимката - най-големия.

използва всяка възможност да подрине политическия противник преди избори. Освен това само и единствено Волен говори от една година опасността от бежанската криза и за това, което се случва в момента в Европа и у нас като резултат. Истината е, че няма друга опозиция в парламента освен атака, другата "опозиция" е квази и беззъба, защото е на хранилката на властта.

какъв точно противник на избори може да бъде тая болонка. а и като гледам тоя е толкова не наред с главата, че не е нужно някой да го подрива, сам се подрива достатъчно

са ти го написали в ДИР?! Според теб защо не го осъдиха за предния "побой" над полицай? Ами защото няма нито едно доказателство и ще си потърси правата в Европейския съд. Ако си малко грамотен и не се информираш само от проправителствените сайтове и медии под контрол, влез в сайта на софийски районен съд и прочети мотивите, с които делото е прекратено. Ще останеш много изненадан как действа властта, гаранция.

някак, но предния "побой" съвпадна с парламентарните избори, този пък - с местните.

как може заместник директор на СДВР да е на 20 -тина години ,нещо гнило има

Тони сладоледа

евтаназия за тези малоумници от Атака

ако за даден политик изскачат факти ,че купува гласове ,подменя вот ,фалшифицира протоколи ,рекетира ,изнудва ,за да се гласува за определената партия,значи става ясно ,че такива компромати няма за Волен и единственото изстисканото от пръстите и фантазията на конкурентите му стига дотук

И този полицай ли има синина от 5 мм?

Г-да всички политици са еднакво посрани кой повече кой по малко резил след резил то КТБ то самолети то убийци и пияници влистите особено на ДПС - идеите на Атака са най чистобългарските - за съжаление Волен е продукт за друго направление - апелирам към съмишлениците да го изритаме и тогава каквото сабя покаже - но сега да мислим за хала си а Волен да е така добър да си гледа пеленачето и да се махнеот небосклона защото торнадото ще го издуха - обичам идеите на атака - те са българщината

Нещо подготвихте ли вече????

За Ташева топки. Два броя.

И сигурно са по големи от твоите!

Искаш да кажеш за ТАШАКОВА?

Абе и Лканов и В. Рашидов биха полицаи ,но медиите си трайкаха ,ЗАЩО ЛИ ????

Тая перхидролена маймуна да се арестува щото само пречи на хората.Ако МВР не може да се справи с тоя истирясал плъх да викат баретите

Прочети си написаното! Защо не предложиш останалият МИГ-29 да бомбардира Волен Сидеров! Не си миньор, а си подлога на Ковачки!

Пудел се опитва да стане булдог- А, бе този от печатарския техникум с плюнка мажеш да го свалиш, а с храчка платената му идеология.

Голям срам за МВР! Отново имаме насран полицай! Някой трябва да е виновен за усраното МВР! Кой? Кой сере в гащите на МВР? - Ами той. Волен! Той е виновен за всички издънки на МВР; за всички издънки на президента; за всички издънки на външния министър; за всички издънки на военния министър; за всички издънки на бездарните протестъри и за издънките на всички издънени. Дайте да го дадем на прокуратурата! Прокуратурата да ви избърше осраните дупета!!!

Руската подлога и национален предател Ямболския кавал Сайдеров ще лежи в затвора

хора бил блъскал ,не им позволявал да си закупят ........уляхте се

Майорчето Векилска, за малко да подмокри двете си дебели бузии! Защото тя още си мисли че дрога и менте- цигар им само на Женски пазар? С очи насълзени, дебели бузите зачервени, ще вземе Оскар за подрържаща роля! Браво Векилска, еваала ти Майорка! Твоя фенда, баба Тодорка .

Мишкари , какво ще искат , този е за лудница вие се правите на ущипана девойка Колко пъти е замесен в побоища този перхидролен пудел

посети сайта на СГС и да прочетеш делото , тъй като е с висок обществен интерес от предния "побой", за да видиш, че дори подкупния съд е установил , че всичко е постановка и няма нито едно ДОКАЗАТЕЛСТВО, бля бля бля. Докато вярвате само на думи, при това изказани от компрометирани във властта личности, съдбата ви ще е на роби. Волен може да е всякакъв , но поне е родолюбец и само той бие камбаната и изважна са светло това, което властта ви готви в тъмни доби и при пълна секретност. Спретва ви някой скандал и докато се дърлите тук, опаааа фалирала банката, самолети на Турция ще ни пазят и всякакви идиотизми от "новото" поколение политици, чиято храна е корупция е рекет. Жалко е, че не мислим самостоятелно, ей така, поне си пусни канала за заседанията на народното събрание, за да чуеш какво се случва в държавата от Атака, за съжаление, това е горчивата истина. Може да имат кусури, може да са всякакви, но да не би да са ангели небесни и без никакъв грях "правилната " партия. Без плурализъм няма прогрес, а сегашните искат да затулят устата на всяко друго мнение, някои вече не са между живите..И ако някой все пак има куража все още да удря камбаната на народната мисъл, това значи ли , че е луд, само защото не пее псалми на НЕГО

Сидеров го гонят щото надува клаксона срещу хамерика! Ако не беше с тази позиция срещу хамериканците никой нямаше да го пипне!

Да не ти казвам какво НАДУВА Волен и на кой Една дума не съм го чул да казва против САЩ

Само така си мислиш

Модераторите на дира не се ли притеснявате от циничните,нецензурни постове по долу, от моралните съдници на Сидеров???

На Волен не му е станал вечерта и викнал чукотуков да свети. Чукотуков и той не можал и решили да ходят да се сбият с някой на улицата, че да дигнат малко адреналина

За да компрометират " националиста" Сидеров, някой го е изкарал по пижама в 22.30 на улицата, и му спретват "постановка". Не знам дали ще се намерят будали да повярват пак на дуета Сидеров- Чукалов.

по парче пица за всеки който защити воленчо нека го спасим че и в бъдеще да може да бие полицаи и жени

Колко са те защитниците на боленчо. Под една маса ще се съберат . . .

на една маса в малка пицария

и стол е много :) масата в затвора да си я носи

Сидеров няма интерес от тая история, която се превърна в медийна истерия! Пита се в задачата ,кой има интерес??

сидеров е самозабравил се паляк налита на жени и полицаи той си е такъв

наркотиците не прощават

Полицията не е чадър за престъпността, тя е направо дъждобран, хаха. Добре дошли в царството на фашизма и пълната диктатура с отстраняване на неудобни,уважаеми сънародници! Колко ниско сме паднали,щом човек като Сидеров е единственият,който /макар и користно/ говори истини.

Ха,някои е сложил и минуси на това?!! Господа,няма организирана престъпна група без висши полицаи в нея! Няма дребна улична престъпност,която да съществува без покровителството на патрулите! Ако полицията се махне от улиците за месец в държавата няма да остане и един бандит!

И един болен с петолъчка на чело и сърп и чук в ръка борец за ред и законност в държавата Що ли ми е смешно . . .

Болене, ти ли си?

Сидеров е поръчан от американците и Борисов изпълнява...

Къде се продават контрабандните цигари? Може би по моловете,а????? На мен не ми се вярва...

НАВСЯКЪДЕ

Българинът роб се е родил, роб ще си отиде.Бият го, обират го, държавата го рекетира, а не защитава, таковат го силните на деня, а резултата е само стенания и търсене на справедливост от същата тази шибана държава.Парадокс! А решението е на една ръка разстояние.Нищо няма да излезне от тази предизборна агитка.Мечтата ми е да срещна перхидроления и да ми посегне.

Димитров, българинът е роб, а ти си насъсканото куче на роба, готово да единият, който буни роба на бунт срещу робството. Жалко робско псе си, Димитров!

Лидерът на Атака Волен Сидеров провали брифинг на МВР и прокураурата, след като се появи с група депутати в Съдебната палата. Сидеров не спря да говори паралелно и да прекъсва говорителя на главния прокурор Румяна Арнаудова, градския прокурор на София Христо Динев, началника на СДВР Младен Маринов и главния секретар на вътрешното ведомство Георги Костов. Докато те опитваха да представят хронологията на среднощния инцидент с участието на депутати от Атака, Сидеров повтаряше, че и МВР, и прокуратурата изкривявали истината и прикривали контрабанда на цигари и нелегална продажба на наркотици. В нощта срещу събота Сидеров предизвика полицейска проверка в магазин в центъра на София, след като заяви, че там се продават наркотици и безакцизни стоки. При инцидента е пострадал полицай, който вече е извадил медицинско свидетелство за нараняванията си. Междувременно стана ясно, че прокуратурата е образувала досъдебно производство за хулиганство след скандала и поиска имунитета на Волен Сидеров и Десислав Чуколов. Случаят бил докладван на главния прокурор Сотир Цацаров, а лидерът на националистите вече заяви, че ще даде имунитета си.

И каква полза има Сидеров да "вилнее" бе нещастник? Две седмици преди изборите!? Може човек да е торкова тъп!

и ти го доказваш!

БРЕ,БРЕ БРЕ КАК БЪРЗО СЕ ЗАДЕЙСТВА "МАШИНКАТА" КАТО СТАВА ВЪПРОС ...НЕ, ЗА НАШ ЧОВЕК...ТОВА Е НАЙ ДРЕБНИЯТ СЛУЧАЙ...В ЕДНА ПЕСНИЧКА СЕ ПЕЕШЕ "ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА,ЗА МИЛИОНИ НЯМА ЗАКОНИ".НАЙ ВЕЧЕ МЕ ВЪЗМУЩАВА НАГЛОСТТА...ТЕ ЗНАЯТ КАКВО ПРАВЯ И ЗНАЯТ,ЧЕ НАРОДА СПИ...

Фикусчето е дребно и злобно човече но мангите които взема ,са големи,нали?!

А бе верно пигмея е дребен, ама е време да му тряснат прангите в ЦСЗ!

сидеров и чукулов продават цигари без бавдерол и дрога