Танов обвини прокуратурата в поръчка от ”Лукойл”

Директорът на Агенция „Митници” Ваньо Танов обвини прокуратурата, че изпълнява поръчка и че при образуването на делото срещу него се е действало под натиск на „Лукойл Нефтохим” .

Обратно в новината

Коментари - Танов обвини прокуратурата в поръчка от ”Лукойл” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега светна ли ви що ББ мълчи дека са новооткритите ни залежи на енергоизточници.Умен е човекот пази си д-то.Току виж прокуратурата го погнала

Че е поръчка, поръчка е, но не е от Лукойл. а е от Цвъчко! Звънни на ЕГН-то, Той ще те оправи!

На Танов май му звъни ЕГН-то....

Има още гламави дето вярват, че тази държава ще се оправи, демек ще тръгне към по-добро? :)

Хуу де, Лесбос -- ако-ли трябва и Сафо ще доведа !

Чакай бре, Танов ! ... Нали уж се разбрахме, че методиката `Крадецът вика : -- Дръжте крадеца !` и/или отрицание на отрицанието -- отдавна умре ?! Не вървой зер, боевой ! ... Или сте си наумиуи там с твойте апапи (и сье), че акълът няма да ви дойде ?! (Самоволно де .)

Според твърдо установената "добра"съдебна практика, в България досега няма нито един осъден висш държавен служител, политик и т.н. за разгласяване на държавни тайни. Така че, Танов, споко - и тук ще изхарчим едни данъкоплатски пари ей така на вятъра! Виж нахилената физиономия на Шулева, на Станишко и т.н. и иди да пиеш едно.

така и не разбрах - каква тайна като ЕУ иска публикуване на тези данни ,като определянясно колко трябва да е по изискване , а наште селяндури още шивеят въб бека на студената война

Гледай с какви дела се занимават тези вече 23 години! През това време пред очите им откраднаха десетки милиарди - цели предприятия, а те си играят на шикалки! Бой само ще ви оправи! Една хубава противоконституционна гьостерица!

БСП в ползване на секретна информация чрез антената на МВР, опэната до техния покрив на Позитано...Ваньо, пиши на Цецо да им отреже антената.

На г-н Танов проблема му е, че много говори и по този начин си изгражда обрез на можещ и знаещ човек само че този път най-после някой се усети, че приказките станаха много и обърнаха колата. Сега само съдът да не клекне и да каже няма престъпление, че и на този ще трябва да плащаме обезщетение, че е бил подсъдим.

Ако тази информация действително е публикувана в европ. вестник или може да се види в нета, тогава каква държавна тайна е? Значи трябва да осъдят всички, които са я публикували, както и тези, които я четат и разпространяват.

Слабо интелигентен,но умеещ да изпълнява поръчки-Ваньо.

Е СОБСТВЕНОСТ НА РОТШИЛД!!!

Я па ти!?

Фактът, че на Кап.Андреево заловиха над 30 митничари вилнели и разпределяли си суми от събиран рекет, което определено не е ставало инцидентно е ... смущаващ. Вече толкова време липсва и оставка по върховете на митниците след случая. Неприемливо и ненормално е това

Не е ясно какво толко те смущава - ако не знаеш за рекета по границите, или живееш на Марс или Партията ти е промила мозъка. Или смущаващо е, че са ги хванали?

първо е Танов а не Танев второ е от МОНТАНА А НЕ ОТ РУСЕ.Аман от всезнаещи

Не е Танов, а е Тенев, и не е от Монтана, а от Крушево, Монтанско, и е пчелар, много интелигентен и образован, вие нищо не знаете, има две висши образувания и едно още по-висшо ... отзад !!!

Танов не се отличава с особена интелигентност (звъни на ЕГН-то на Вучката), нищо чудно и да го осъдят. Но има и друг по-важен момент - той дори и най-честния човек да е, достатъчно е да си седи в кабинета и само да подписва (без да проверява и конторлира какво става по места) и такива далавери ще се вихрят под носа му ... и то точно това се случва (дори и с негово знание - справка Мишо Бирата).

Ще врътне едно две егенета и ще се оправи:)

Не обиждай Русе. Той е инжинер комбайнер, а не ченге и от монтанските села. Не му ли личи.

ако прокуратурата не работи по порачка, за чии .... е тагава. ако не е порачка то тогава е за шеф и кроика на поредня субект от нечии списак. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Давай, щом си казал "А" продължавай по нататък иначе си само клюкар и празнодумец.