Пускат д-р Димитров, но опровергаха версията за убийството

Д-р Иван Димитров не е стрелял в дома си, а в двора на кооперацията. Не е защитавал жена си и децата си, не е било при неизбежна отбрана и е заличил следи.

Обратно в новината

Коментари - Пускат д-р Димитров, но опровергаха версията за убийството | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз гледах как заплашват с брадви двама цигани пой роднина и нищо не му помогнах--откраднаха му медния казан от двора! Човека е поболя от рак и почина след 6 месеца! Никой не му обърна внимание!Да но се случи и на вас,вие които защитавате циганина!!!!

и за случаия да се прециняват фактите: не ром, не афганистанец, не пилот или доктор. Това са двама човеке и единият е убит - защо и как? Всичко друго са лични заключения. Само фактите важат!

Не са двама човеке, единия е рецидивист в чужд имот.Айде да не се правим на улави!

Само едно искам да знам убитият в лице ли е застрелян или в гръб.Ако е в лице докторът да бъде напълно оправдан.Ако е в гръб на съд за непредумишлено убийство.Толкова е просто нямат значение гаражи дворове пистолети камери 30 Мин и прочие глупости.Ако е в лице животът му е бил застрашен и може да изстреля 100 пълнителя.Ако е в гръб ромът е бягал доктора вече не е бил под заплаха т.е. Да отговаря пред закона

Прокурорът казва, че е имало сблъсък, следователно са били лице в лице. Пък и куршумът бил попаднал в гърдите, следователно в предната част на тялото. Иначе нямаше и да го пуснат от ареста. Единствено лек умствен дефицит се забелязва в съчетанието - произвел един изстрел, но пък изстрелял цял пълнител - 7 патрона. Дали прокурорът е герберастки промит мозък, или пък журналистът е от тях, та не могат смислено да изложат няколко факта, без да кажат глупост? Предполагам второто.

Искам законът да бъде така променен ,че и в ромската махала на улицата въпросния да ме нападне с нож да имам право да го застрелям в лице без последствия защото защитавам живота си.Супер просто е само да има желание

Законът не подкрепя заключението ви.

Ами оправете го.Нормалната човешка логика го подкрепя.Професионалист с нож срещу любител с пистолет.Аз бих заложил на професионалуста ножа може и да се хвърля а необучен и стресиран едва ли ще улучи нещо с пистолет и от 2 метра.Което се доказва от този случай нали доктира е изстрелял цял пълнител. И е улучил веднъж.Изстрелял го е докато манго е тичал към него и го е улучил с последния куршум или докато манго е бягал на зугзаг и той накрая го е свалил.Мисля че е ясна разликата за всеки мислещ човек.Друга работа е ако нападателя е с гръб тост бяга.Оправети ги тия закони накрая.

Ако това правителство не се заеме сериозно с ЦИГАНСКОТО НАДИГАНЕ,дните му са преброени. На народа му писна от непрекъснатите цигански набези,от това правителството да хрантути и толерира циганите !

не баце, в грешка си. Боко нищо няма да направи относно мангустите. Те ще продължат да малтретират държавоносителното население а Боко ще продължи да си управлява. що ли? ми щото Боко е избран от Меркел а Меркел е избрана от хамериканците..... така че сичко е битон... и малко джелезо....

""Сиганина злязъл да пикае " точно в двора на доктора.................

Стахотен капан за "ПЛЪХОВЕ".Съветвам всеки да си вземе по един такъв капан,и ви гарантирам че скоро няма да имате плъхове.

За много прости ги мислиш плъховете. Не виждаш ли, че оцеляват по-успешно от нас?

Добре го е гръмнал.А този циганин какъв крадец е бил,щом като толкова време се е мъчил да разбие една врата

Живея в Америка от 8г,апартаментът ми е на партера. Входната врата ми е талашитена, ако Плъха се подпре на нея и леко я напъне ще влезне вкъщи, но явно крадците си имат едно наум и не ми се е случвало да посрещам неканени гости !

Не казвай голема дума баце че мой те гръмнат докато си на училище или на работа. Америка е най-лошия пример в този случай....

Доктора е нагъл убиец но не е преценил че като убива необезпокоявано хора в клиниката или в спешното или там където е работел , най лесно е в реанимация да се убиват хора в безпомощно състояние от лекарска грешка или за кефа на доктора , който си казва я още една торба с лауна . Доктора да бъде съден за умишлено убийство за расизъм и за всичко за кеото се сетите както и да му бъде отнет лиценза да лекува. Жалко за мангалчето има хубаво тяло и айде да научим най накрая доктор по какво в коя специалност е тоя и какво има в гаража . Може още неща да излезнат , може да е търгувал с органи доктора и да са били в гаража в багажника

По идея си прав, но тук става дума за друго. Освен това има и доктори, дето посяват човека, нали?

За политик.Значи всички доктори са убийци но между тях има такива които спасяват.Между финланците поляците и чукчите имало и няколко руснака когато са ни освободили от турския рахатлък.Браво.

Доктора е рентгенолог.Не го мрази ти си страдал само от психиатри

Като не харесваш доктори ходи в махлата да те лекува плъха, да те таковам в тъпата кратуна. Доктора ни е отървал от един мръсен паразит, ей това е.Да е жив и здрав!

Непрежалемият плъх на Деса започна да гние!!!

Чест и почитания на доктор Димитров ! Ако всеки от нас реагира така в подобна ситуация, никой от орките няма да посмее да краде. Явно съд и прокуратура (и не само те) имат интерес от ненаказана престъпност ! Докторът им обърка сметките и затова са безпощадни към него. Но всичко се връща - пожелавам на прокурора, съдията и целия техен антураж, да бъдат посетени нощем от орки-разбойници. Дано тогава разберат какво е да живееш в страх от крадци !

Докторът е комплексар и убиец. Дали ще застреля циганин или българин е въпрос на случайност.

Докторът е комплексар и убиец. Дали ще застреля циганин или българин е въпрос на случайност.

Абе като пускат д-р Димитров, сложете негова снимка! Вече имате! Махне го това умряло човекоподобно, дато му викали... плъх!

Десо, хайде махай некролога на ебача ти!!!

глупости,той влязъл ли е в дома му-влязъл-тогава го убивай.....

Съжелявам, но никой няма право да убива когото и да било. Циганина и той е човек като всички нас, от другата страна на боята. Има за какво да лежи в затвора, защото кражбите са му начин на живот, но да стреляш и убиваш, и то при положение че 30 мин.си гледал как разбива и ограбва гаража, това си е чисто предумишлено убийство. Ножа с когото уж го е ранил крадеца се оказва на доктора и в дома му, което значи че той сам си е причинил рана за оправдание. Доктора не е читав, при това професията му не позволява да убива, той се е клел да спасява човешкия живот. През тези 30 минути наблюдение преспокойно е могъл да звънне на 112 и да арестуват крадеца на място. Тези протести според мен са пак на политическа основа с едничката цел недоволство от управлението на ГЕРБ. Започнахме да се заиграваме опасно с човешките ценности в името на политически пристрастия и мръсни цели. Пак на гърба на народа. Замислете се хора, кого защитаваме в момента, един хладнокръвен убиец, стрелял в невъоръжен човек и т изпразнил пълнителя. Можеше да се цели поне в краката, но такова поведение не е човешко, да не говорим хуманно поведение на доктор.

Ти крадец ли си? Или имаш подобна "професия", начин на живот..

ПАЛЬОШ, ти защитавал ли си се от цигани? ИЛИ СЕ СВИВАШ КАТО МИШКА КАТО ГИ ВИДИШ? А,моето момче. Да ги усетиш как ти дишат във врата? НЕ ЦЕЛИЯ ПЪЛНИТЕЛ, ЖАЛКО, ЧЕ Е НЯМАЛ ОЩЕ ЕДИН ДА ВЪЗДАДЕ ПРАВОСЪДИЕ. ЕДНО МЕ РАДВА В ТАЗИ РАБОТА, ЧЕ Е УЦЕЛЕН ВЕДНЪЖ: ДОКАТО Е БИЛО ОЩЕ ЖИВО ПЛЪХЧЕТО СИ Е ВИДЯЛО ЖИВОТА НА ЛЕНТА, УСЕЩАЙКИ КАК ОТЛИТА, ОТЛИТА, ОТЛИТА. МОЛЯ СЕ ЗА НЕГО-ДАНО ДА Е ПОИСКАЛ ПРОШКА ЗА ГРЕХОВЕТЕ СИ ОТ ГОСПОДА ПРЕДИ ДА СИ ОТИДЕ.

Не, не е човек като всички нас!Аз нямам 9 висящи присъди, не ме слагайте в един кюп с паршивия си плъх! Доктора е грабен 6 пъти.Това откъдето и да го погледнеш си е системен тормоз.Като няма как - така, като няма кой друг -той.Доктора е един достоен човек в поставен от държавата и мангалите в безизходна ситуация.Колко да търпи още доктора?Още 6 пъти?Колко ще го съдят и ще го пускат тоя плъх умирисан?Още 9 пъти?

Докторът е комплексар и убиец. Дали ще застреля циганин или българин е въпрос на случайност.

""Сиганина злязъл да пикае " точно в двора на доктора.................

Слаба работа сте това герберите. Това, че има лъжливи журналисти, хранени от вас, не значи, че докторът е престъпник. Пасквилът ти е гнусна измислица изпъстрена с клевети, както дебатите в парламента ни. Лъжата в политически план е "..на 112 и да арестуват крадеца на място". Затова трябва да си ходят, да мият чинии Бойко и грипачката герб. Ясно е, че предпочитат краденето от бюджета.

Докторът не е убил човек, а плъх-паразит ! Тоя на снимката не е човешко същество !

Това че циганите издевателстват над хората е факт. Но че доктора е изпозвал незаконно оръжие и после се е опитал да прикрие следите си също е факт. Така че не може да се действа първоинстиктно и всички да зеят за негова защита. Ако бяха скочили циганите 90% които зееха там щяха да се ометат, както винаги е било.

Фактите! От едната страна - Престъпник, осъждан хванат да краде за пореден път е застрелян на местопрестъплението! От другата страна - Доктор, ограбван много пъти със нормално семейство и живот показва на цяла България какво заслужават ОТРЕПКИ като плъха! Не ме интересува дали жената на доктора и децата са били вкъщи, нито какво е откраднал или искал да открадне плъха, важното е че има народно правосъдие! Нека се случва по често иначе няма да се спрат!

този татуиран плъх вече го няма, няма вече да ограбва и ние да се притесняваме от това?

гаражът не е ли в дома на потърпевшия по невнимание наречен убиец. Гаражът е част от дома ни. Ако някой съдия се съмнява, то трябва да паркира на улицата. Крадец, въоръжен, естествено, те краде, ти 6 пъти краден, си викал вече полиция, която е направила само протокол. Не си луд да ги викаш 7 път. Подплашваш крадеца с пистолета и по невнимание, в тъмното, го убиваш. Случайност. А не е случайност, че плъха е там и краде.

Гаражът е част от дома ни, но не е част от жилището. И са го формулирали правилно в закона, явно не сегашни юристи. Не трябва да се опитваме да се саморазправяме, а да сменим и не допускаме в бъдеще бандити да управляват страната. В противен случай ще живеем в мизерия и постоянна битова престъпност, както сега ни я натрапват групата чиновници живеещи охолно със средства от Брюксел.

Отвратителният Плъх и такива като него животни (не даже и същества) вкарват няколкократно обирания почтен данъкоплатец, с достойна и хуманна професия, упражнявана (за съжаление) и към такива като престъпника в такава трагедия, драма и житейска неудача поради НЕСВЪРШЕНАТА от същите обвинители, право "охранители", право "защитници" и цялата пасмина законотворци, следователи, некадърни МВР-служители, неадекватни на телефон 112-сътрудници и пр. нищо не вършещи служители, сътрудници и водещи се на работа в МНОГОТО министерства, служби, агенции пр. вредни за обществото нищо не създаващи институции. НИКОЙ НЕ ВЯРВА НИТО НА МВР, НИТО НА ДАНС, НИТО НА ГДБОП, ОЩЕ ПО-МАЛКО НА МВР, ПРОКУРАТУРА, СЪДЕБНИ СЛЕДОВАТЕЛИ, СЪДИИ И ЦЯЛАТА ВЕРИГА ОТ ОРГАНИ ЗА ЗАЩИТА НА НАСЕЛЕНИЕТО ОТ ТАКИВА ПЛЪХОВЕ, ЧЕРВЕИ, И ПОДОБНА ФАУНА!!!!!

За Манго това си е трудова злополука с летален край. Застанал е посред нощ на пътя на куршумите. Упражнявайки тази рискова професия, предполагам, че няма и застраховка живот. Кога депутатите ни разберат, че битовите кражби са голям бич за нас ?

Браво на доктора, всички трябва да станем като него бранещи с оръжие своята собственост, след като полицията и "правосъдието" ги пуска!

Тук във Великобритания си говоря с един опознат, роден тук, но е турчин по произход. Разказвам му тази новина от България и коментираме закона... Та той ми казва, за Великобритания, случай на банков обир. Полицията знае кой е обирджията но нямат никакви доказателства. И полицаите обикалят около домът му... Онзи вижда полицая да наднича през прозореца. Полицая е в неговия двор, неговия имот. Излиза и гръмва полицая. И пак НИЩО НЕмогат да му направят, защото полицая е влязъл в имота му НЕканен.

Глупости!

Ама този на снимката доктора ли е??? :)) Нали като прочета заглавието и ... поглеждам снимката, та с такова впечатление оставам! :))

Като изгонят последните нормални доктори от територията, тоя ще те лекува.Айде, не точно тоя ама такъв като него лилавичък.Хубаво го погледни и да ти е честит.Д-р Плъха.

този ще ти е доктора, учителя и полицая, свиквай.

е минимум за 20 години,тоя наглец е държал незаконен пистолет и е изпразнил цял пълнител по крадеца.Оправдавате го щото крадеца бил циганин,ми ако беше съседското дете на което му трябват пари за нещо ама бащата го наказал щото не ще да учи пак ли този да го гърми?Ми ако е вашето дете пак да гърми?Много идиотски филми гледате и много са ни кретенски обществените медии.

Малумният си ти, не доктора. Да наричаш наглец човек, който е обиран 6 пъти и живее в страх за живота си и семейството си, е слабоумие. Жалко, че такива като теб имат възможността да "изразяват мнение".

не виждаш ли че този лъже повече от мънгал?Дал пари за пищов ама за СОТ да даде 30лв. бедното докторче не ще.Тоя е пълен мошеник и чисто луд.Само че утре когато циганите тръгнат и те с пищови по улицата,заради хора като този и зверг и те гръмнат теб или някой близък,друга песен ще запеете.Насилието ражда само още по-голямо насилие.Вижте какво е в гетата в америка и Африка,нали там е позволено да си гърмиш в къщи като на лов за яребици и какво става, убийствата и насилиет са по 100,чети статистика яребицо.

Няма да е съседското дете, не се притеснявай.Хората не са пропищели от съседски деца, пропищели са от лилави животни с десетки висящи присъди.

За двайсет години е бил плъха, ама нямало кой да му ги даде.Айде сега да видим ще го пуснат ли предсрочно от оня свят да ограби още някоя къща. Браво на доктора, отървал ни е от един гнусен паразит!Как и защо не ме интересува, резултата е прекрасен и това ми стига.

Извинявам се предварително за това което ще кажа! -Много неграмотен народ се е научил да пише и сега се упражнява!

КОЛКО ОТ НАС ВЯРВАТ В ПРОМЕНЕНИТЕ ОБСТОЯТЕЛСТВА ?.....

за Нови Искър... Разследващият журналист Григор Лилов много хубаво го е описал...

Хайде сега всички които ходиха да викат пред Районното и Прокуратурата, че д-р Димитров е герой и тем подобни глупости, сега да викат, че е ЕКЗЕКУТОР. Защото за мен това си е чиста ЕКЗЕКУЦИЯ. Не защитавам убитият ром,но не е това начина. Защо не му хвърли един здрав бой,да му счупи двете ръце и да го пусни да си ходи, това щеше да му е достатъчно. Подобно нещо се случи преди няколко години, когато една майка вдигна на крак цяла България като твърдеше, че някой е отвлякъл детето й,а в крайна сметка се оказа че тя го е убила....... Хора,не сме животни......... Нали????

Стреля в краката и звъни на 112 - елементарно. Народът се вдигна, защото ни е писнало от ромски набези. В Пловдив е най-голямото гето - никой не знае колко живеят там. А по селата е страшно. И точно затова сега е моментът да натискаме управляващите да се захванат с циганския проблем.

Ти пък откъде знаеш какви са фактите и че всичко казано от прокурора е истина? Той същият прокурор каза, че бил стрелял с предварително зареден пистолет, сякаш може да се стреля с незереден.

Че той за мене пак си е герой.Даже повече от преди, направил е добро и то не случайно а съзнателно.Това, че е отървал България от безчинствата на един гнусен плъх-рецидивист за мене е едно добро дело.Вие си приказвайте каквото щете.

Добре е направил доктора! Вие разчитате ли на полиция и прокуратура?

Търсили сме помощ в полицията и отговора беше,че и те са хора и трябва да живеят.

Каквото и да си говори МВР и прокуратурата имаме случай на Доктор - човек със заслуги към живота и здравето на много хора, който се е оттървал от един "плъх" - вредител , влязъл да краде! Доктора е герой , дори само защото е дръзнал да се защити от напастта на вредителите!!

Ako vleznene na nyakoy deputat v garazha , kakvo shte stane?

И ква стана тя? Както винаги, виновна е жертвата, а не професионалния крадец и бандит.

След 'професионалната' работа на полицията по шесторното убийство в Нови Искър не съм в състояние да повярвам на нито една тяхна версия. Но пък обществото ни се събужда - това е чудесно.

Не мога да се въздържа - колко пъти промени версията си полицията и главният прокурор по случая в Нови Искър. Доста повече от 3 пъти. Значи лъжат.... И аз така мисля.

То да беше само шесторното убийство! Ами версията на полицията за "самоубилия се" бизнесмен, в джобовете на когото намериха "предсмъртно писмо" седмица след убийството? Не им вярвам нито дума! Четох, че в Столипиново се надали вой и искали кръв! Прокурчето е напълнило гащи и е скроило новата версия.

Евала докторе!

-----Продължение$$$$ Не виждаш светлина, цел. И да я виждаш, разбираш, че ти е отнето правото да определяш живота си по правилата на обществто- такива няма или са така деформирани и променени, че се чувстваш, като в центрофуга- едно ти говорят, едно ти пишат и живееш в точно обратното на това. И тогава се стига резонно до сегашният случай- до известна степен неадекватна реакция/просто не си подготвен, не си учил, нямаш зад себе си сигурността и спокойствието на обществото, на стадото. И това преобръща живота на обикновения и нормален човек. Така че- изчистете обществото от тези, които са направили това- плъха да си живее спокойно в противоречие на обществените порядки, а обикновенният човек/доктора или аз, или ти/, да сме доведени до такива решения - или аз или той. Доктора, аз, ти -работим, отчитаме се на държавата- дънъци, поколение и т.н. И понеже някои твари са изпразнили държавата от нейната същност- се стига до това- да я няма въпросната държава и си принуден да поемеш нейните функции и така да се окажеш от другата страна на закона.

Държава на тоталният хаос. Държавата е държава, когато има правила и закони. На тази територия ма ги няма такива неща. Което значи, че и държава няма. Пикаещият гризач си е получил, това което си е търсил. И не само този представител на въпросните гризачи, но и всички си го заслужават- независимо от пол и цвят. Но и доктора е стъпил на греблото. Но и не е виновен. Виновни са тези, които са му подложили греблото. И де да беше само проблема с ценният живот на пикльто. Проблема на нацията е в това, че законите на нацията са заменени или подменени с не до там чистоплътните "закони", а в същност елементарни лични интереси на долнопробни твари и елементарни мутри, но които по стечение на обстоятелствата са в ръководството/ управлението/ на държавата. Сега се правят на авторитетни, професионални, компетентни. Ако са действително такива, но е допуснат такъв хаос в държавата/и не само в случая с "пикливия" гризач/, то тагава те са истинските престъпници. Пиклюто трябваше да известен с навиците си, да му е намерена работа- иска или не иска, да е наясно, че така неможе, да му е изяснено, че ако ще е тук- в тази държава и на този свят, то ще си пикае в къщи по нощните часове. Някои му викат превантивност. Но дебилите, които "ръководят" държавата не са на това ниво или, което е по- зловещо, гадно и престъпно, че им е изгодно да съществува този хаос. Да си спомним за мътната вода и рибата. И си представете човека, поставен в ежедневието си в това беззаконие, триумф на наглата простащина, триумф на мутренският манталитет, безпомощност да живееш и да определяш живото си като цяло и според човешката логика и правила. ------Ще има продължение-----

и така да е един мангал рц по малко ебати племето сме

Тази мутра на снимката е толкова отвратителен миризлив циганин, че аз бих го гръмнал на улицата и без да ме краде.

Радев, моля сложете си снимката, да преценим дали да стреляме.

Учила съм с циганета, махалата им беше до нас. По мое време не бяха нито миризливи, нито нагли - работеха и си знаеха мястото. После някоя тъпа глава затвори обществените бани и те се вмирисаха. Оставиха ги без работа и като крадат ги пускат. Друг прие, че тях закона не ги лови и е нормално да раждат на 12 и се започна... Баба, дъщеря и внучка получават детски - газ до дупка! А дечурлигата просят, крадат или ги трескат кабели. И източват фондовете ни, дето и без друго са все по-тънки. Виновни са управляващите - нека питат румънците как са се справили. Това трябва да искаме, не да ми шикалкавят с промени в закона.

Хаде сега, всички дето разпространяват неверни факти и обстоятелства - с ефективни присъди, както е по НПК!

Хайде да видим записите, пък ще решим как е станало. Или това е класифицирана информация, а?!

Значи при смъртен случай задържат за 72часа, така ли?! /За един министър питам.../ P.S. Простете безпросветността ми!

Видим пример, как се защитава електората. Три дни мълчахте, никой не се появи с обяснение, скрихте се като плъхове в дупките си, сега изведнъж: Хоп, обрат. Типичен пример за разделяй и владей. Ако имаше държава, т.е съд, полиция, а не мафия, долнопробни и корумпирани същества по цялата верига, никога нямаше да се стигне дотук. И въпреки всичко, България е, и ще бъде винаги на Българите.

Истината е много проста, но от толкова години демокрация започнахме да мислим с гъза си! Циганина е с 9 дела за кражби - тоест живота му е свързан с кражбата! Правосъдие за него явно няма! От друга страна практиката показва, че полицията не е предотвратила досега никакви опити за убийство на хора, какво остава за опити и извършване на кражби и всякакви посегателства. То при тези условия в държавата няма как да стане! При това положение отделния гражданин е оставен на произвола на престъпника. Не се ли оправяш сам, няма ой да ти помогне! Да не говорим отделно, че съвестните граждани живеят по правилата и плащат съвестно данъци за отглеждането на тези примати! И за наглостта си вместо да плати престъпника, който всъщност само така преживява, плаща пак съвестния гражданин! Това се нарича геноцид над обикновения и съвестен гражданин!