Зловещи подробности за убийството на бизнесмена

45-годишният столичен бизнесмен Венцислав Младенов е бил убит по особено жесток начин на 21 март. Той е бил пребит до смърт от Севдалин Буюклиев и сина му Марин

Обратно в новината

Коментари - Зловещи подробности за убийството на бизнесмена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как може за умишлено убийство от 10 до 20 г., след като при пълни самопризнания ще се намали с една трета и може на 5-та година да поискат предсрочно заради добро поведение?! Второ: тези са абсолютни аматьори - опитали се да си изгорят дрехите и не изтрили записите! И трето - каква е тази камера която съхранява в себе си записите? Не се ли записват на друго устройство?

Изроди

Най-лекото за тях двамата трябва да е доживот.

И решили, че в 21 век няма да бъдат разкрити и като съдружници няма да бъдат първите заподозрени. Който е зъл и тъп да си носи кръста и д... е да му е яко в панделата

Убийство - от 10 до 20 години, ... Но ще се признаят за виновни и по съкратената процедура: присъдата ще е 7 години, и след 5 излизат! Честито!

"В двора на заведението пък е намерена камера, която е запечатала жестокото убийство на Венцислав Младенов. Тя е била свалена от стената вътре в ресторанта и е била захвърлена от убийците." Пълни... аматьори:)))!?!

кой? Убийците или полицаите и писалите статията? Камерите само снимат. Записите се пазят на хард-диск някъде в заведението на компютър. Така че дали камерата е хвърлена, намерена или си стои на място - НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ

А Севдалин и Марин , цигани ли са или ...

По - скоро родопчани, т.е. помаци..., ама какво значение има?

Смотаните българчета си мислят, че циганите са виновни за дереджето в тяхната собствена държава. Затова за такива малодушни безгръбначни винаги е важно да установят дали скотските изпълнения не са цигански, за да могат да циврят, че "ние не сме такива!".

Има убийства и убийства, през 90-те години когато се самоизбиваха мутрите на кой ли трябваше да му пука? Някой от оцелелите мутри станаха бизнесмени, не плащат на хората и ако бъдат убити на кой трябва да му пука? Важното е, че другите убийства на бедни хора и по селата не се наказват подобаващо, а не ни дават прао да се защитаваме подобаващо в собствените си домове от такива нападения и кражби!

" Там единият му е държал краката, докато другият му е нанасял удари с твърд предмет по главата." ???? Кой е гледал тази сцена ?

камерата....... чети

Добре де, някой може ли да ми обясни. Убиваш човек , по особено жесток начин и получаваш от 10 до 20 годинки, вместо да лежиш, докато пукнеш? Що за логика има нашето законодателство?

Не, драги мои. Никакви 10 или 20 години. Доживот, без право на замяна.

ало богатите балгари !! нали знаете какво ви готвят в момента ? ще се гласува през април на ввсички световни шампиони по 1100 лева на месец ......... а олимпииските са вече с 1700 лева на месец /// кои казал че дарявата е бедна .? за циганските пенсиии под з20 лева има добавки , и сега бившите шампиони ще имат по 3-4 000 на месец доживотно ..... как ще е бедна дарявата

Странно,Завършил психология в два университета , и не успял да предвиди тази заплаха.

Тук доста дипломи са кухи, но животът не прощава и кой каквото си търси, го намира!

Какво е това от 10 до 20 години, за умишлено убийство ? До животен затвор или смърт, това е справедливото наказание!

интересно защо никой не казва с какъв точно бизнес се е занимавал жертвата , да няма некви бели прахчета в играта.

когато се съберат двама мошеника все единия ще извади нож.

мнооо филми гледали еиииииии..егати смешниците

Що за простотии... Пишело не знам какво си във фейсбоклука му... Ми в моя пише, че съм завършил Kilimanjaro Institute of Technology and Management (KITM) и после Vidya Academy Of Science and Technology - Technical Campus, а в момента работя във Vanuatu Bijouterie - Fine Jewellery. Колко от това е вярно според вас? Аман от изсмукани от пръстите (на краката) "новини"...

Мили, родни картинки

Защо се описват и съобщават такива жестоки подробности? За да научим по-добре следващите убийци - нашите деца и внуци?

А, ние с консенсус решихме,че станалото не е особено голяма загуба за обществото!

Този окр. прок-р Румен Попов е изплещил бая тъпотии............Четете и се наслаждавайте на родната прокуратура!

Идиот си шекерче.

В Търговския регистър фигурира като президент на фирмата "Бастър Бестър" ЕООД. ======= Бастърдисали са го набързо...

тъпотата и жестокоста вървят ръка за ръка - пребили човека пред камерата и не им стигнал ъкъла да я унищожат, после изхвърлили трупа в някаква малка река. ама и тоя що за психолог е бил ,пък и бизнес да прави с такива тъпи хора.

а уж завършил психология!? ми да беше поразпитал тук, там, та да му кажат помака е като мулето. не знаеш кога ще те ухапе, кога ще те ритне , кога ще те настъпи!

Защо от една нормална страна без безработни,бедни,клошари,бездомни но със безплатно образование и медицинско обслужване ,с ежегодни двуседмични почивки на море и планина/не така осрани ,скъпи и презастроени като сега!/, с абсолютно достъпни ЗА ВСИЧКИ/ цени на енергия и горива СТАНАХМЕ НАЙ БЕДНАТА СТРАНА В ЕВРОПА! нима тези тримата са бизнесмени!!!??? хахаааааааааааааааа!

Питай в Маскве....техните кадри поеха бизнеса и управлението

ти нужника на президент първанов в родната му къща виждал ли си? а демократичният му хотел на морето? еее, кога президент първанов е бил по беден??

посткомунизъм !!!

Не ми се мисли на тези ако им поискаш касов бон какво те чака...

Венцито има погледът на СКАЛАТА. но явно е попаднал в истинската 'ДЖУНГЛА', а там, обаче, маймуните побеждават....

За всичко това ще получат между 10-20 години затвор. При добро поведение ще я намалят още,демек ще отидат само да се запознаят със затворниците и отново на свобода. Просто нямам думи.

Зависи, може да се добавят няколко думи от типа: "без право на замяна". Зависи от съда...

Е ТОВА Е ИСТИНСКИ "ПСИХОЛОГ"........

демек бизнес по български. явно разбрал двамата го лъжат с парите и ги поискал. да имаш ресторант не е нужно да учиш в университет, още по малко психология, която няма нищо общо с този тип работа, болшинството ресторантйори са среднисти, но печелят повече от вишисти.

Човек за човека е брат, но бизнесмен за бизнесмена е... бизнесмен. Нищо лично.

Жалко! Много жалко! Колкото повече му гледам снимката на Венцито, толкоз повече се убеждавам, че е бил ИСТИНСКИ БИЗНЕСМЕН.

Дет' са вика бизнесмен с извинение.

Изключително сложна фактическа обстановка и трудно за разкриване убийство!

ко ша правим с бизнеса сега ? остава на другите двама бизнесмени ?

Най-после се видя истинското лице на българските демокрасти и методите с които си служат.

Капитализъм. Нечовешка система.

Лагерите в Беляне ли са човешката система?

ТАЗИ ПРИСЪДА Е МАЛКА - ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА УБИЙЦИТЕ

смъртна присъда за такива изверги... няма нищо човешко в тях

Я пак помисли - кой "съвременен бизнес" сам би се лишил от "основните" си клиенти?

Помашка история?

'бизнесмени' убили 'бизнесмен'.

Такава е тя - орташката работа. Досега не знам някъде да е свършила добре. Бог да го прости човека! А онзе двамцата- дано да има съд в Булгаристан, да им въздаде заслуженото!

"орташката работа" се казва съдружие, и по цял свят работи

Булгаристан е едно голямо изключение от цял свят

Какви са тези закони в Б-я за организирано убийство по особено жесток начин и опит за прикриване на убийството да дават 10 години, и след 5 години убийците са на свобода. Не разбирам, как може да се дават такива леки присъди за такива тежки престъпления. Тези трябва да лежат до живот.

30г демокрация и свободен пазар доведе до "бизнесмени" и "предприемачи" като лицето на снимката. За този период България успя да превърне думата "бизнесмен" и "политик" в мръсна дума и синоним на думата мутра.

забрави кавичките - 'демокрация' и 'свободен пазар'

От както Тиквата стана главен секретар, а после кмет, пък и министър председател, все позитивни новини и случки ни нападат: где ще залеят някого с киселина, где ще претрепят друг, я ще го застрелят, я цените ще се повишат, я някоя магистрала ще строим, ще кърпим дупки, ще се спасяваме от потопи, ще пишат закони такива, като този от снимката, ще ни снабдява с ток Гинка орфоршката, ще слушаме какъв международник е наш Боко и въобще радост... пълна гадост, ама още го търпим да ни прави на маймуни, заедно с бандата си престъпници!

То това си е така, ама и другите преди него по стока ли бяха?

Те сега са наредени зад него и точат зъби и нокти. За нас де, да не си помислите, че за него!

кака ти мара май е другарката нинова.. къде намеси г-н Борисов тук, с какво е виновен пък той за подобни престъпления? Пий си хапчетата и не пиши глупости.

silvia_v_dimova@abv.bg

другаря Борисов, а не г-н

Подкрепям твърдението ви. По времето на Царя, Станишев и сие... беше рай в България. Нямаше престъпност, нямаше корупция. А откакто Б.Б. е на власт - стана ад.

На този на снимката какъв му е прякорът.

мъртвеца