Коментари - Цацаров пристигна в Кърджали заради убитото дете | Днес.dir.bg

Цацаров пристигна в Кърджали заради убитото дете

Главният прокурор Сотир Цацаров пристигна в Кърджали, където ще се запознае с хода на разследването на убийството на 8-годишната Дамла в Момчилград.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров пристигна в Кърджали заради убитото дете | Днес.dir.bg

Коментари

социално напрежение ли отиде Прокурорът там? А защо не отиде да провери случая със самоубилата се бременна майка с огромен майчински инстинкт, убит от самата нея - свидетелство за сигурността в следващия ден на населяващите държавата?

Майката убила детето си... Защо ли тая схема ми е позната??? Ааа, сетих се - преди години ни показаха същата серия, само че детето беше Пепи, а майката се казваше Даниела. И тогава за нула време спретнаха компромат и срещу нея, и срещу баща му. Важното, според властващите, е да има намерен престъпник за да се кротне обществото. Пък няма значение дали той е езвършителя или някой съвсем друг...

Следващ ход-на луната.не се подлъгвайте,мафията заблуждава.

Аз съм прост човек, но според мен правилна постъпка от страна на господин Цацаров. София не е провинцията, нито пък провинцията София. Забравени сме от Бога тук и много са огорчените, няма на кого милите да си кажат мъката, а не е лесно-разделени семейства, тъжат за Турция, приятели имаме, децата им завършиха някои на запад, някои в Турция , а те са тук в града, а са еродирани, от заможни семейства, децата им, какво като са турци, много по-умни от нашите, завършиха в езикови гимназии с отличие и заминаха да учат в Турция и там пълни отличници, а и възпитание, какво като си българин, нима сме нещо повече от някои от тях, добре облечени, но мъката ги топи, а къде е Доган, къде са властващите и мнозина са изнервени и не разбирам, но говорят,,, още малко и си отива от ,,, а като дойде друг нима ще му оправи животеца, а е инженер, но останали всички в бг, превъртял, той и едната му щерка, народа не го интересува от политика, а много други неща, а от най-важното, как да ви обясня... една помакиня работеше в шивашка фирма и те някои не знаят, но са много трудолюбиви, замина за столицата, наеха си квартира -тя,съпруга й и единственото й дете, и ни вика, съжаляваме, че съм , сме работили в провинцията, а са родени в ардинските села. в София с удоволствие ходя на работа, в шивашка фирма, няма го това напрежение, а и парите са много повече...столичани няма как да ни разберат, а и политиците всички докато ги изберат и след това си остават в сф. паника има и в кж от някои си, отиват и си вземат децата от училище, вчера...учител, дядо... майката е ми вика. и в магазините слушаме пара йок , многократно ви пиша, но вие си знаете вашето-завист, зависи какво разбирате под завист.-многото пари ли? не всичко е пари за обикновените хора, те имаха, но всичко им се обезцени и затова за всички почти се молим за здраве, а парите отидоха в някой чужд джоб без труд, халал да са ви, щом това ви устройва-по тази ваша логика всичко гнило да мре, а само богаташите, а кой ще ви работи???

Поне са ти къси изреченията. Успях да прочета 3 изречения .....

В България турци НЯМА! И СПОРЕД ТУРСКИТЕ АРХИВИ И ИСТОРИЦИ! ИМА ТУРЧЕЕЩИ СЕ БЪЛГАРИ!!!! ЯСНО?

Убийства стават и ще стават. Обаче цял главен прокурор отива да надзирава подчинените си да си свършат работата. Лично! Защото знае, че са некадърни и корумпирани. А обществото иска резултати. Идва и Председателство, да не се изложим пред чужденците. По същия начин работят всички - цял премиер лично отива да гаси пожар. Цял министър лично отива на магистралата да запълни дупките. Аман от популизъм бе! Мир на душата на момиченцето.

Айде още 15 минути търпение до пресконференцията.

А защо не дойде във Варна заради убийството на Йордан, което разследващите приключиха като самоубийство?!

В страната ежедневно стават убийства и разстрели, но според тиквата сме остров на стабилност и спокойствие!

Ще успее за пресконференцията в 15:00ч. Протестърите ще останат изненадани.

А направиха ли списък на руснаците, живеещи в Кържалийски окръг? Да се пронномерират и нелегалните руснаци.

Ако искаше да помогне, да беше прехвърлил охраната си на това дете. Него от какво го пазят не ми е ясно?!

всенародната лИбов

Никой нищо няма да му направи. Българина стои пред телевизора.

драги, но това не е битова драма, а вече повсеместен начин на живот! Слабост, агресия, злоба, невъзможност да се справиш с живота и отникъде не виждат път и светлина!А пропо, защо Цацаров е отишъл там! Той по-добре да си гледа мега делата, този случай е лесен, но страшен! Много по-рано институциите е трябвало да се размърдат и намесят!СЕГА Е МНОГО КЪСНО!!!!

Цацата да внимава, че е хлъзгаво, има поледици, сняг. Да не падне някъде, че ще направи дупка на асфалта.

цацаратурчика няма време да прочете турския доклад за контрабандата на Булгартабак, защото е зает да разреши битовата престъпност в страната, веднъж и завинаги!

да му чете на доклада? Той знае повече, отколкото пише в него. Въпросът е нещата да се заметат

"Истината е някъде там..."

дамла......

Ей всички почнаха да разбират от разследване. Я вижте разследващия полицай по случая и другите му колеги-опетативни и охранителна полиция в какви условия работят,как си купуват всички консумативи,принтери,компютри и какво ли не.

Да се чете между редовете - " До всички ресторанти и засукани меани" Купете повечко агнешки главички и пресен магданоз! Да се набавят и кифтаци, безалкохолно вино и млади хетери-разливачки на виното, прясно зеле или марулка с не-много лютиви ре-пички, щото Шефа не обича кога му се лютат ре-пичките!

От ясно по ясно е кой е удушил момиченцето и заблуждава полицията! Ако не е майката,нали веднага журналистите ще са с микрофон в ръка до нея и ще я разпитват,а тя изобщо не се появи само разиграва сцени!Дори не сме видяли и чули да отрича,ако не го е извършила тя защо не отрича,това са нейни схеми да заблуждава хората! Кой ще влезе и ще удуши детето за какво?Може майката да удуши,но детето няма защо!! Да казват истината,тя я знае много добре,потресени сме от това чудо!!!!

Не се е появила, защото е в ареста. Няма как да даваш изявление пред журналистите, като си в килията. ИИ не се крие от медиите, а я "укриват" за да не вземе да се укрие наистина...в Турция, че там е тундра болшая.

Цаца за да не четеш доклада за Булгартабок, какви ли не занимания си търсиш! предлагам де се прибереш у къщи и да уважиш жена си!!!Другото е доста смешна и пресилено!!!

Този за какво отишъл...да придаде по- голяма тежест на разследването ли?????

Цацко, така и така си вдигнал туловището в движение..мини и през Сърбия на връщане. Има един мустакат михлюзин там дето няма търпение да даде показания за КТБ и участието на "онзи чието име не се произнася". Звънни една шайба, пийте кафе и му запиши показанията. Знам, че е дреболия за тебе..има няма 3-4 млрд. са окрадени. Не е като биткойните дето сте ги взели, но казвате, че не знаете у кого са..ама все пак.

а защо си мислиш, че само "михлюзенът" е виновен, нали знаеш умните крадци къде скрият най-успешно точно до местопрестъплението, те не бягат!

голям грях, ако е вярно, голям, престъпление срещу собствената си природа ... ужас!

Не разбирам, защо с една битова драма се занимава цялата държава и да е топ новина, демонстрации, протести... за какво?!??!

защото са български турци, затова, гласоподаватели, нали разбираш, те определят всичко в тази държава!

Манталитета на хората в малките градове е различен.Там всички се познават и мисълта,че сред тях има такъв убиец ги стресира.

Ами Цацаров ,щом ходиш насам -натам уволни ги тия некъдърни прокурори по места бе!Щом ти ходиш ,значи те не могат да се оправят?

Само ТОЙ може да разреши случая, НО след като изяде 34 кебабчета, една бяла погача, 2 кила руйно вино, и 3 по-малки зелки за салатка. Ааа , и два буркана лютеничка - да смазва кебапите ... И после се фаща у работа ... разбирай за оная работа , специалната...

Какво ще оправи цялата държава КОРУПЦИЯ от всякъде , той ще ни оправи . Трябва да станем пак под командването на ВЕЛИКА РУСИЯ , и чак тогава може да се оправим , за 28 години демокрация съсипахме държавата от нея нищо не остана , всичко се окраде и изнесе . Събудете се Българи , колко повече се лутаме в тъмнината толкова повече влизаме в калта и накрая сами ще се съсипем .

На теб не ти трябва Русия, тъй като теб те командват отгоре. Гледай какви простотии си написал. Трябва ти добър психиатър и много медикаменти.

Както му казах на ЛУДИЯТМАКС още вчера: ЛУДИЯТМАКС ( лоялен ) 18.12.2017 11:35 Чета в доста от постовете директно отправени обвинения към майката. Бих се примирил с това, ако и е първо и единствено дете, но да има син, който вече и работи (макар при вуйчо си) е доста несериозно. И да ви питам, пиленца на батко, колко бързо ще отпадне тезата ви за майката; за по -кратко от необходимото ви време да напишете "остроумното си заключение" Защото и най -слабият лекар -криминалог може да предположи време на смъртта (бях попаднал на едни таблици -температура на помещението, температура на трупа, течение на въздуха и време от настъпване... още -------------------------- оффф оффф ( нерегистриран ) 18.12.2017 11:44 С две думи - загубил си си времето да пишеш. И без това ще има пресконференция на МВР, на която ще ти стане ясно, че майката е "приспала" детето завинаги, вечерта преди да тръгне за работа.

Четат криминалета и думкат тъпана,че са детективи.Луда държава!

Не разбирам какво ще направи на място. Ако за всеки проблем в държавата трябва да се намеси премиера или главния прокурор... Няма как да стане.

Цаца, обаче внимавай - пази се от всеизвестния местен дерибей-бракониер - прокурор Чавдаров.

да разбирам, че цацаров е "говорителя "на районният прокурор на кърджали, щом ще ходи там и ще дава изявление??? ега ти кенефа!!;))

Всъщност какво Цацаров може да направи на място, което един местен прокурор не може? Интересно ми е как ше оправдае пътуването си до там. Какво ще разправя после пред камерите, което никой местен прокурор не може да каже. И да не забравяме, че пътуването му е с отбор юнаци от НСО, с 3 тежки джипа поне, с горива и командировъчни за наша сметка.

то па ако не иде, после ще напишеш тука: Интересно ми е що не отиде на място? Та те така, и да иде и да не иде, все ще ти е интересно

Оказва се, че в нашата държава всичко се решава само на най-високо равнище. Каквото каже най-големият началник - това е! Другите длъжности надолу за какво ги има, вече е трудно да се каже.

С митинги само могат да затруднят разследването, а присъствието на Цацаров няма да го ускори. Глупост ли е това или опит да се прикрият фактите?

Само да се уточни, че не е заподозряна в убийството, а в поръчителство! Освен това е отхвърлена теорията, че не е била на работа

Шилo

На това му се вика "евтин PR"! И то на гърба на едно убито дете! Пфуууу!

Напротив, ще отиде да ѝм каже в очите, каква митингова сган са - убиват си сами децата, а после протестират.

Позьор. Защитник на крадливия преход. Съдебна система. Трябва да оправдае новогодишните си бонуси.

Явно и днес няма да може да прочете 5-те изречения в доклада за контрабандата на Булгартабак. Зает е човека. И конкурса за Мис България разследва. Оставете го да работи. И сами си отговорете щом главния прокурор на републиката ходи да се меси в разследване на убийство колко може да разчитате на местните власти да разплетат случая, който едва ли е и особено труден. По тая логика за поръчково убийство в БГ трябва да викнем Скотланд Ярд, Делта Форс и НАСА.

Ами за "по тая логика" си абсолютно прав. Не знам да има разкрито политическо убийство в още по-най-новата история на България. Той Цацаров затова и е хукнал към Момчилград, да не се занимава със София.

По тая логика в четвъртък го чакам да инспектира как върви мегаразследването за.../не за КТБ разбира се/ а за кражбата на 4 кубика дърва в село Отаджик. Назначените 15-торни екпертизи директно ще насочат разследващите към местната гора където следите на крадците се губят. След полицейска акция на цената на 20 молекули за лечение на рак, летящи дронове и Кугъри резултатът ще нулев, но обнадеждаващ. Не се уточнява за кого. Long live the Цаца, ББ и Шиши.

Още един резач на лентички....

Промъкна се информация, че момиченцето е загубило ключа си преди месец. Да се търси у кого е попаднал този ключ. Може да не е възрастен човек ...

Ти звънна ли на Цацаров с този безценен съвет? Но защо само преди 1 месец? Изобщо да търсят от раждането на момиченцето (Бог да го прости!) до сега всички изгубени ключове.

пуст ПР. В София ограбиха България, откраднаха булгартабак и т.н. но това питър грифин не го вижда изобщо.

Коментари - Цацаров пристигна в Кърджали заради убитото дете | Днес.dir.bg

Цацаров пристигна в Кърджали заради убитото дете

Главният прокурор Сотир Цацаров пристигна в Кърджали, където ще се запознае с хода на разследването на убийството на 8-годишната Дамла в Момчилград.

Обратно в новината

Коментари - Цацаров пристигна в Кърджали заради убитото дете | Днес.dir.bg

Коментари

социално напрежение ли отиде Прокурорът там? А защо не отиде да провери случая със самоубилата се бременна майка с огромен майчински инстинкт, убит от самата нея - свидетелство за сигурността в следващия ден на населяващите държавата?

Майката убила детето си... Защо ли тая схема ми е позната??? Ааа, сетих се - преди години ни показаха същата серия, само че детето беше Пепи, а майката се казваше Даниела. И тогава за нула време спретнаха компромат и срещу нея, и срещу баща му. Важното, според властващите, е да има намерен престъпник за да се кротне обществото. Пък няма значение дали той е езвършителя или някой съвсем друг...

Следващ ход-на луната.не се подлъгвайте,мафията заблуждава.

Аз съм прост човек, но според мен правилна постъпка от страна на господин Цацаров. София не е провинцията, нито пък провинцията София. Забравени сме от Бога тук и много са огорчените, няма на кого милите да си кажат мъката, а не е лесно-разделени семейства, тъжат за Турция, приятели имаме, децата им завършиха някои на запад, някои в Турция , а те са тук в града, а са еродирани, от заможни семейства, децата им, какво като са турци, много по-умни от нашите, завършиха в езикови гимназии с отличие и заминаха да учат в Турция и там пълни отличници, а и възпитание, какво като си българин, нима сме нещо повече от някои от тях, добре облечени, но мъката ги топи, а къде е Доган, къде са властващите и мнозина са изнервени и не разбирам, но говорят,,, още малко и си отива от ,,, а като дойде друг нима ще му оправи животеца, а е инженер, но останали всички в бг, превъртял, той и едната му щерка, народа не го интересува от политика, а много други неща, а от най-важното, как да ви обясня... една помакиня работеше в шивашка фирма и те някои не знаят, но са много трудолюбиви, замина за столицата, наеха си квартира -тя,съпруга й и единственото й дете, и ни вика, съжаляваме, че съм , сме работили в провинцията, а са родени в ардинските села. в София с удоволствие ходя на работа, в шивашка фирма, няма го това напрежение, а и парите са много повече...столичани няма как да ни разберат, а и политиците всички докато ги изберат и след това си остават в сф. паника има и в кж от някои си, отиват и си вземат децата от училище, вчера...учител, дядо... майката е ми вика. и в магазините слушаме пара йок , многократно ви пиша, но вие си знаете вашето-завист, зависи какво разбирате под завист.-многото пари ли? не всичко е пари за обикновените хора, те имаха, но всичко им се обезцени и затова за всички почти се молим за здраве, а парите отидоха в някой чужд джоб без труд, халал да са ви, щом това ви устройва-по тази ваша логика всичко гнило да мре, а само богаташите, а кой ще ви работи???

Поне са ти къси изреченията. Успях да прочета 3 изречения .....

В България турци НЯМА! И СПОРЕД ТУРСКИТЕ АРХИВИ И ИСТОРИЦИ! ИМА ТУРЧЕЕЩИ СЕ БЪЛГАРИ!!!! ЯСНО?

Убийства стават и ще стават. Обаче цял главен прокурор отива да надзирава подчинените си да си свършат работата. Лично! Защото знае, че са некадърни и корумпирани. А обществото иска резултати. Идва и Председателство, да не се изложим пред чужденците. По същия начин работят всички - цял премиер лично отива да гаси пожар. Цял министър лично отива на магистралата да запълни дупките. Аман от популизъм бе! Мир на душата на момиченцето.

Айде още 15 минути търпение до пресконференцията.

А защо не дойде във Варна заради убийството на Йордан, което разследващите приключиха като самоубийство?!

В страната ежедневно стават убийства и разстрели, но според тиквата сме остров на стабилност и спокойствие!

Ще успее за пресконференцията в 15:00ч. Протестърите ще останат изненадани.

А направиха ли списък на руснаците, живеещи в Кържалийски окръг? Да се пронномерират и нелегалните руснаци.

Ако искаше да помогне, да беше прехвърлил охраната си на това дете. Него от какво го пазят не ми е ясно?!

всенародната лИбов

Никой нищо няма да му направи. Българина стои пред телевизора.

драги, но това не е битова драма, а вече повсеместен начин на живот! Слабост, агресия, злоба, невъзможност да се справиш с живота и отникъде не виждат път и светлина!А пропо, защо Цацаров е отишъл там! Той по-добре да си гледа мега делата, този случай е лесен, но страшен! Много по-рано институциите е трябвало да се размърдат и намесят!СЕГА Е МНОГО КЪСНО!!!!

Цацата да внимава, че е хлъзгаво, има поледици, сняг. Да не падне някъде, че ще направи дупка на асфалта.

цацаратурчика няма време да прочете турския доклад за контрабандата на Булгартабак, защото е зает да разреши битовата престъпност в страната, веднъж и завинаги!

да му чете на доклада? Той знае повече, отколкото пише в него. Въпросът е нещата да се заметат

"Истината е някъде там..."

дамла......

Ей всички почнаха да разбират от разследване. Я вижте разследващия полицай по случая и другите му колеги-опетативни и охранителна полиция в какви условия работят,как си купуват всички консумативи,принтери,компютри и какво ли не.

Да се чете между редовете - " До всички ресторанти и засукани меани" Купете повечко агнешки главички и пресен магданоз! Да се набавят и кифтаци, безалкохолно вино и млади хетери-разливачки на виното, прясно зеле или марулка с не-много лютиви ре-пички, щото Шефа не обича кога му се лютат ре-пичките!

От ясно по ясно е кой е удушил момиченцето и заблуждава полицията! Ако не е майката,нали веднага журналистите ще са с микрофон в ръка до нея и ще я разпитват,а тя изобщо не се появи само разиграва сцени!Дори не сме видяли и чули да отрича,ако не го е извършила тя защо не отрича,това са нейни схеми да заблуждава хората! Кой ще влезе и ще удуши детето за какво?Може майката да удуши,но детето няма защо!! Да казват истината,тя я знае много добре,потресени сме от това чудо!!!!

Не се е появила, защото е в ареста. Няма как да даваш изявление пред журналистите, като си в килията. ИИ не се крие от медиите, а я "укриват" за да не вземе да се укрие наистина...в Турция, че там е тундра болшая.

Цаца за да не четеш доклада за Булгартабок, какви ли не занимания си търсиш! предлагам де се прибереш у къщи и да уважиш жена си!!!Другото е доста смешна и пресилено!!!

Този за какво отишъл...да придаде по- голяма тежест на разследването ли?????

Цацко, така и така си вдигнал туловището в движение..мини и през Сърбия на връщане. Има един мустакат михлюзин там дето няма търпение да даде показания за КТБ и участието на "онзи чието име не се произнася". Звънни една шайба, пийте кафе и му запиши показанията. Знам, че е дреболия за тебе..има няма 3-4 млрд. са окрадени. Не е като биткойните дето сте ги взели, но казвате, че не знаете у кого са..ама все пак.

а защо си мислиш, че само "михлюзенът" е виновен, нали знаеш умните крадци къде скрият най-успешно точно до местопрестъплението, те не бягат!

голям грях, ако е вярно, голям, престъпление срещу собствената си природа ... ужас!

Не разбирам, защо с една битова драма се занимава цялата държава и да е топ новина, демонстрации, протести... за какво?!??!

защото са български турци, затова, гласоподаватели, нали разбираш, те определят всичко в тази държава!

Манталитета на хората в малките градове е различен.Там всички се познават и мисълта,че сред тях има такъв убиец ги стресира.

Ами Цацаров ,щом ходиш насам -натам уволни ги тия некъдърни прокурори по места бе!Щом ти ходиш ,значи те не могат да се оправят?

Само ТОЙ може да разреши случая, НО след като изяде 34 кебабчета, една бяла погача, 2 кила руйно вино, и 3 по-малки зелки за салатка. Ааа , и два буркана лютеничка - да смазва кебапите ... И после се фаща у работа ... разбирай за оная работа , специалната...

Какво ще оправи цялата държава КОРУПЦИЯ от всякъде , той ще ни оправи . Трябва да станем пак под командването на ВЕЛИКА РУСИЯ , и чак тогава може да се оправим , за 28 години демокрация съсипахме държавата от нея нищо не остана , всичко се окраде и изнесе . Събудете се Българи , колко повече се лутаме в тъмнината толкова повече влизаме в калта и накрая сами ще се съсипем .

На теб не ти трябва Русия, тъй като теб те командват отгоре. Гледай какви простотии си написал. Трябва ти добър психиатър и много медикаменти.

Както му казах на ЛУДИЯТМАКС още вчера: ЛУДИЯТМАКС ( лоялен ) 18.12.2017 11:35 Чета в доста от постовете директно отправени обвинения към майката. Бих се примирил с това, ако и е първо и единствено дете, но да има син, който вече и работи (макар при вуйчо си) е доста несериозно. И да ви питам, пиленца на батко, колко бързо ще отпадне тезата ви за майката; за по -кратко от необходимото ви време да напишете "остроумното си заключение" Защото и най -слабият лекар -криминалог може да предположи време на смъртта (бях попаднал на едни таблици -температура на помещението, температура на трупа, течение на въздуха и време от настъпване... още -------------------------- оффф оффф ( нерегистриран ) 18.12.2017 11:44 С две думи - загубил си си времето да пишеш. И без това ще има пресконференция на МВР, на която ще ти стане ясно, че майката е "приспала" детето завинаги, вечерта преди да тръгне за работа.

Четат криминалета и думкат тъпана,че са детективи.Луда държава!

Не разбирам какво ще направи на място. Ако за всеки проблем в държавата трябва да се намеси премиера или главния прокурор... Няма как да стане.

Цаца, обаче внимавай - пази се от всеизвестния местен дерибей-бракониер - прокурор Чавдаров.

да разбирам, че цацаров е "говорителя "на районният прокурор на кърджали, щом ще ходи там и ще дава изявление??? ега ти кенефа!!;))

Всъщност какво Цацаров може да направи на място, което един местен прокурор не може? Интересно ми е как ше оправдае пътуването си до там. Какво ще разправя после пред камерите, което никой местен прокурор не може да каже. И да не забравяме, че пътуването му е с отбор юнаци от НСО, с 3 тежки джипа поне, с горива и командировъчни за наша сметка.

то па ако не иде, после ще напишеш тука: Интересно ми е що не отиде на място? Та те така, и да иде и да не иде, все ще ти е интересно

Оказва се, че в нашата държава всичко се решава само на най-високо равнище. Каквото каже най-големият началник - това е! Другите длъжности надолу за какво ги има, вече е трудно да се каже.

С митинги само могат да затруднят разследването, а присъствието на Цацаров няма да го ускори. Глупост ли е това или опит да се прикрият фактите?

Само да се уточни, че не е заподозряна в убийството, а в поръчителство! Освен това е отхвърлена теорията, че не е била на работа

Шилo

На това му се вика "евтин PR"! И то на гърба на едно убито дете! Пфуууу!

Напротив, ще отиде да ѝм каже в очите, каква митингова сган са - убиват си сами децата, а после протестират.

Позьор. Защитник на крадливия преход. Съдебна система. Трябва да оправдае новогодишните си бонуси.

Явно и днес няма да може да прочете 5-те изречения в доклада за контрабандата на Булгартабак. Зает е човека. И конкурса за Мис България разследва. Оставете го да работи. И сами си отговорете щом главния прокурор на републиката ходи да се меси в разследване на убийство колко може да разчитате на местните власти да разплетат случая, който едва ли е и особено труден. По тая логика за поръчково убийство в БГ трябва да викнем Скотланд Ярд, Делта Форс и НАСА.

Ами за "по тая логика" си абсолютно прав. Не знам да има разкрито политическо убийство в още по-най-новата история на България. Той Цацаров затова и е хукнал към Момчилград, да не се занимава със София.

По тая логика в четвъртък го чакам да инспектира как върви мегаразследването за.../не за КТБ разбира се/ а за кражбата на 4 кубика дърва в село Отаджик. Назначените 15-торни екпертизи директно ще насочат разследващите към местната гора където следите на крадците се губят. След полицейска акция на цената на 20 молекули за лечение на рак, летящи дронове и Кугъри резултатът ще нулев, но обнадеждаващ. Не се уточнява за кого. Long live the Цаца, ББ и Шиши.

Още един резач на лентички....

Промъкна се информация, че момиченцето е загубило ключа си преди месец. Да се търси у кого е попаднал този ключ. Може да не е възрастен човек ...

Ти звънна ли на Цацаров с този безценен съвет? Но защо само преди 1 месец? Изобщо да търсят от раждането на момиченцето (Бог да го прости!) до сега всички изгубени ключове.

пуст ПР. В София ограбиха България, откраднаха булгартабак и т.н. но това питър грифин не го вижда изобщо.