Млад мъж уби приятелката си в софийско село

50-годишна жена е била убита от 38-годишния си приятел, с когото живеела на семейни начала в софийското село Лесново, съобщиха от прокуратурата.

Обратно в новината

Коментари - Млад мъж уби приятелката си в софийско село | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На 38 години ако е млад мъж...

E те това е тъпо тъпо та вдлъбнато.

С колко и защо вдигат кубика вода от днес

Мангали или не, те и "белите" вече са бетер мангалите. Наоколо що земя има за копане, то освен да краде, пие и бие друго няма в празната тиква. То и в града същото, щото материала не е друг. Селото го помня преди години покрай некви си псевдотунинг шоута на летището и курсовете за пилоти на свръхлеки щайги. Разбити, тесни пътища, осеяни с фъшкии, канавки пълни с боклуци, полусрутени неизмазани къщи, обрасли дворове и поле, малки мангусти, валящи се весело в калта или прахоляка, всяка вечер думба-лумба от махалата. Какво да произлезе от това обкръжение - разумен, интелигентен, цивилизован живот? Никакъв шанс.

липсата на адекватни наказания и чуството за безнаказаност ,доведоха дао тоя нениждам бум в престъпленията от всякакъв характер....

нЕма по-тъп сайт от дирника, тя убита към 13 ноември, арестували го на 1 декември, ДИРНИКА ни съобщава новината на 7 декември, супер важна новина, че и на 'първа страница' в сайта. Добре че сте руски проститутки да ви спонсорират, иначе отдавна да сте фалирали...

Да живее полит коректността! В лесново живеят предимно мангали. мъж на 38 и жена на 50. Не се споменава и думичка. Всички сме зеленички!!!

страхотно! мАж убива жена (пак!)... 30:1 ли е съотношението, 40:1 ли е? мАжете са СТРАХОТНИ!

Трудно е от Дир-а да се очаква грамотност и адекватност, и знам, че не се учат от грешките си, но все пак да отбележа: Мъжът е млад максимум до 35 години. От 35 до 45 е в силата си. От 45 до 55 държи билото благодарение на набраната инерция и след това започва да се спуска по склона. Като ви чета, си спомням за баба ми, която живя до 87: "Ам той умрял на сидиндисе и пет, ма! Уууу, язък, млад човек!"

Дядо, вече има всякакви хапчета за мъжките работи. Може да е млад и до 80.

той маркуча може и да се вдигне с хапчета, ама не е ясно компресора дали няма да издумка :-))

Няма ли инситуции в тази държава?? Омръзна ми да слушам за мекотели педофили, ритачи на баби, изнасилвачи и убийци на баби... Всеки ден някоя убита жена, това нормално ли е според вас? България в Африка ли е??? Какви са тези изроди населяващи държавата??? Това ли са хората в нея??? И после искате промяна, ами как да стане, с КАКВО да стане тази промяна, като само изорди я населяват!

Не са виновни българите , образованието и културата им.. Най виновни са : Сорос , Путин , Евро-Гейовете , Хамериканците , Руснаците и т.н

То ЦЯЛ СВЯТ е срещу нас българите! Как пък друга държава не натиснаха, ами само БЪЛГАРИЯ. Егати паъура сме щом ЦЯЛ СВЯТ ни мачка! Как пък все нас, само нас! Няма ли друга държава с която да се захване Сорос, Русия, Европа!

Схванах.

спокойно! жените са тъпи, а мАжете са УМНИ! мАжете знаят какво да правят...

Всеки ден тук в Норвегия четем за същото което описваш. Но вчера прочетох и статия за това как се надигат новите нацисти в цяла Европа- косите ми настръхват.

На 38, определено поне според мен не от категорията млад мъж, ама хайде.Този който е писал може би на е 78.Но по-важното е, да е ШОК нюз!!

така? 38 години - млад? 20 години - бебе?

Според последните дефиниции на Световната здравна организация човек е млад до 50-годишна възраст, в средна възраст е от 50 до 75 години, а нататък е стар. Харесват ли ни цифрите или не - такива са приети официално.

Лесново.

Макрон ?

Имаше едно време един филм "Уморените коне ги убиват". Ще кажете, че съм циничен. И това е вярно, но истината е, че това е част от живота. Убийства от "любов" винаги е имало и винаги ще има. Е, едната се казвала Дездемона и се върти по световните сцени столетия, другата е АЦ да Лесново и ще се дъвче няколко години в Лесново, но... такъв е животът и всеки с късмета си.

дедушка какви ги пишеш смисъла на уморените коне е съвсем друг и не отговаря за трагедията в Лесново!

Дядото

Какъв смисъл търсиш тук, баджанак? Надяваш се да откриеш еквивалент на E=MC2 ли? И каква трагедия? Това си е жива комедия. Трагедия е когато нещастието се стовари върху невинен и качествен човек. Когато някой си е избрал за Ромео, някого с нулева интелигентност и хипер агресивност, това е въпрос на избор, причини и следствие.

Хора, домашното насилие в страната става епидемия. А чиновниците в институциите нехаят и трябва да се стигне до убийство, за да се размърдат. Положението е страшно, а насилниците имат чувството, че всичко ще им се размине. Не знам кое поредно убийство е това тази година!

изобщо говориш за революция! Ти да виждаш някой нещо да прави за вътришната миграция?

Ти какво очакваш да направя - който си е решил да си трепе жената - да го прави! Не може зад всеки един съпруг да има полицай, още по-малко някаква промяна в закон!

Глупости на търкалета! Така нареченото домашно насилие винаги е било на мода на Балканите. До началото на 20 век жената не е можела да гъкне. После еманципации, демокрации и най-паче икономически възможности дават възможност на жената да зареже тормозещият я мъж. Аз лично смятам, че в днешно време насилието значително намалява, защото жената има все повече възможности, морални сили и поддръжка да напусне тормозника, а си мислим, че "вълната от насилие се надига", защото такава е дълбоката политика на времето - да бъдем засипвани от подобни новини ежечасно, за да изразходваме гнева и страха си в тази посока, а не в това, че месечните ни заплати, например, се равняват на две европейски надници при същите цени на живота.

ква е таз дума ТОРМОЗНИК?

дано не се случи с дъщеря ти, внучката ти, сестра ти, племенницата ти.... тогава ще видиш какви са ви моралните сили....

Циганска работа?