Убиецът на красивата Милена застава пред съда

Окръжната прокуратура в Пловдив внесе в съда обвинителен акт срещу 28-годишния Илиян Рангелов за умишленото убийство на годеницата му Милена Динова.

Обратно в новината

Коментари - Убиецът на красивата Милена застава пред съда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ревността е страх от превъзходството на други !! Това е моята дефиниция !! Ако се стигне до там, че решейки се на огледалото започнеш да усещаш наболите си роги спасението е само едно : един куфар с дрехи и на улицата !! С кръв и убийства изневери не се лекуват !! Едно куче прояде ли грозде - спиране няма !!

КЯКВО ЗНАЧИ 10 ГОД. ЗАТВОР ЗА ПОДОБНО ЖЕСТОКО УБИЙСТВО? И СЛЕД НЕГО ЛЕГНАЛ ДА СПИ И ОСТАВИЛ ТРУПА НА ЕДНА МЛАДА ЖЕНА И УТРЕШНА МАЙКА УЛИЦАТА. ЕХ, КАКВИ СЪДИЛИЩА ИМАШЕ ЕДНО ВРЕМЕ?

Ох, не знам, вие от Блиц ли си преписвате заглавията? Ами ако не беше красива , бихте ли писали? Това ли е най-важното в случая, че жертвата е била красива???

Ако е по-грозна, по-малка присъда, съжалявам - малко черен хумор. Но да, с полу- и завършени идиоти, наричащи се журналисти култура е тройка кебапчета в порцеланова чиния, вместо в пластмасова

Кога го пускат?

не пишете за тайните есмси които е получавала от нейн колега.Все пак и е дал годежен пръстен,а тя си пише тайно с друг.Ми човека явно е имал поводи за ревност.Трябвало е просто да я зареже,но явно не е издържал на напрежението,

Не сме в арабските страни ,където убиват жените, защото изневеряват!!! Може да се разделят. Защо трябва да я убива? Тя не е била негова собственост. Колко мъже и жени изневеряват, всички ли трябва да ги убият???

За едни смс-и да убиеш жена си е чиста психиатрия. Да я беше изгонил и да си бяха продължили живота по-отделно. Но тоя очевидно е психопат.

Голям праз, че й е дал пръстен. Това не винаги значи голяма и безгранична любов. Усетил се е, че тя вече не може да му търпи простотиите и предприел манипулативния ход да се сгоди за нея.

Аман от К.О.М.П.Л.Е.К.С.А.Р.И с нулево самочуствие и без грам акъл! Като не ти харесва положението, просто прекрати отношенията си с дадената персона, пожелай всичко добро и си върви по пътя. Какви са тези убийства, побоища, дебнене, скандали...ред простотии?! Първосигнални "човеци". Изобщо не ми е ясно, кой нормален човек, доброволно иска да живее по този начин? Що за извратен тип трябва да си, за да се наслаждаваш на подобен род връзка? Ако нещо те тормози, притеснява и прави нещастен, значи мястото ти не е там. Къде е драмата? Ставаш и потегляш, да си дириш щастието другаде, без разбира се идиотски номера от сорта на действия зад гърба на другия. Прекратяваш връзката и оставаш на чисто - толкова по въпроса.

Пълно е с мухляци с ниско самочувствие, които си избиват комплексите над другите, най-вече над жени. Жалко, че жените от любов ослепяват и търпят

Осъдени , няма да има .

... че ще остане сам! за съжаление с цената на живота си :(( подозирам, че от ревност загиват повече хора, отколкото от катастрофи .... бива да се помисли за хапче

Хапче срещу любов, хапче срещу ревност А май е достатъчно само търпението

Каква обида съдържа коментара или накърнява ''доброто'' име на един убиец! Ами да-БОКЛУК Е!

Да, нищо не го оправдава, но това е трагичната съдба на Българите.

През 80-те години за него щеше да има смъртна присъда. Сега ще му дадат 2 г условно и после защо няма страх от съда и полицията. Ако за такъв човек има истинско наказание, дори и да не е свърт-то доживот, тогава следващият подобен типаж ще се замисли дали не е добре преди да убие някой първо да помисли. Просто превенцията не може да бъде галене с перо и спазване на всички видове права на човека. Превенцията е страх от наказание, а наказанието, за да породи страх, трябва да е наистина сериозно!

Комплексар. Заслужава да гние в затвора до живот. Ама надали, съдейки по практиката.

Абсолютен комплексар, изрод!

България- съд- пари под маса- присъда- невменяем- домашен арест- свободен.

... кви пари у тоя бе... мързеливец... мир на душата на момичето!