Прокуратурата: Има риск Йоан Матев да се укрие

Нормално е да съществува риск Йоан Матев да се укрие, ако бъде освободен от ареста. Но ние сме взели мерки да не се случва.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата: Има риск Йоан Матев да се укрие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МРЪСНА ПРОКУРОРСКА ИЗМЕТ!!

я му дайте една условна на момчето стига сте го плашили с ефективна присъда!

само вендета ще го оправи!!!

мама и тате на тоя боклук работят в митницата и плащата яко на съда за да спасят уродливото си чедо!!!! граждани не си плащайте данъците ,няма държава!!!

Картинката е следната: Адвокати са учили или са женени/омъжени за прокурори, съдии, нотариуси, чси-та и всички тези са като една страхотна мрежа през която минават решенията за какво ли не в тази държава. Кой консултира и взима пари от държавата за изработване на проекти за закони, наредби и др. нормативни актове? Ами пак тези същите, така,че кръгът се затваря перфектно. Вътрешни уговорки и плащания решават всичко. Жалко е, но морал и етика няма нищо общо със това дали е законно ми каза веднъж един представител на адвокатите в България.

Естествено, че ще се укрие. Трябва да е луд да чака доживотна присъда.

Стига сме писали коментари давайте да се дигаме да ги пометеме тези нещастници от съдебната система които пишат тия закони .Те съвсем са решили да ни затрият . Пускат вече убийци ей така да ни колят за кеф

Хора недейте да плюете по съда. Съдията е взел решение на база разпоредбите от закона. В случая прокурори и разследващи полицаи имат пряка вина това да се случи. Дори нещо повече - съвсем умишлено е бавено , защото са знаели при забавяне какво ще бъде решението на съда, и то разбира се оказва точно такова. Сега ако бяхме нормална държава, трябваше вече да се знае името на прокурора/прокурорите работили по случая, както и разследващите, и те да са уволнени. Няма как Цацаров да обясни това забавяне от тяхна страна, и да не прехвърлят вината на адвокати, подсъдим и майка му че умишлено бавят, защото акотата в случая са в прокуратурата.

Са да ви обясня, чене сте наясно! При всяко заседание на съда по конкретно дело влиза прокурор на случаен принцип, което ще рече, че все е различен! Той се запознава буквално по време на заседанието и с приключването му неговата работа е свършена. С две думи се мотат ли мотат и накрая изпускат всички срокове. Отделно съдията, щото са мнооого заето отлага заседанията през 6 месеца и се получава конкретния случай! Друг е въпроса, че и пари играят и те така...

Много си далече от истината!

Пуснете го .Роднините и приятелите на убитото момче ще са доволни.

Там където мафията си има държава и съд , и полЮция , и прокуратура се случват такива неща - убийците са на свобода! Затова - купувайте си оръжие за лично правораздаване!

Цялото му държание говори за жестокост,неуважение,наглост,този е заплаха за всеки който го познава.Това е причината 1г.това престъпление да се прекрива от разпозналите го.А,сега на всичко отгоре и го пуснете.Хора , правосъдие тук няма и няма да има. Каква е тази държава?

Със 100% сигурност ще се укрие, и просто ще избяга, и никой няма да го спре. Досега всички нагли убийци, които са пуснати от корумпирания съд, вече пляскат с ръце от далечни дестинации.

Просто и нагло копеленце от неприятно и парвенюшко семейство.

Това е целта... После нов живот в ЮАР или Латинска Америка.

Цацаратурата ако искаше това да не се случва за тези 8 месеца щеше да си свърши работата и да внесе обвинителния акт в съда. Сега съда им бил виновен, че са се чесали. Сутринта слушах Викторчо, който явно е станал поредния "журналист"-послушко. Дори не посмя да попита прокурора защо са се мотали толкова.

прокуратурата е маша над 90 процента от повдигнатите обвинения за неоснователни

Кой служител (кои служители) персонално носи (носят) отговорност тази неправда да се случи? Разбойниците в НС ли са сътворили тази вратичка, за да може убиец да излезе на свобода поради формално основание? Някои, отговарящ за делото ли? Кой? И как ще поеме отговорност? Пак ли само на думи?

Този изрод заслужава доживотна присъда!

само защото трябва да изглеждаме на цивилизовани!

Защото е мазен и нагъл мутант и убиец.В пандиза да му накъсат цвайтера старите гьотчии.

За кои ли път отвърт от българското правосъдие.На този наглец като видя самодоволната усмивка цялата настръхвам.Как ли се чувстват родителите на Георги?Потресена съм,как ли живеят такъв тип хора?

Къде ще се укрие, бе, хора.. 2017 г. сме. Родителите му трябва да са поне братя Галеви, че да успеят да му организират заминаване в Аржентина, нова самоличност, достатъчно пари за начало. И за какво му е да се крие, като от нашето Правосъдие по-благо няма на Света. И да се объркат и да го осъдят, ще лежи 4-5 години лек режим, като вечер и уикендите ще се прибира вкъщи.

пускат го, за да се укрие, това е положението. но ще го пуснат, защото прокурора по делото е със съзнание, че това ще се случи, и го е допуснал да се случи, за да може да бъде освободен и съдът да бъде с вързани ръце. в крайна сметка, обаче, такива са демократичните правила. такова е и правото да бъде търсена отговорност на този прокурор. но, тука не става въпрос за друго, а за убийство, така че трябва доста внимателно да се подхожда

Има ''риск'' някой от вас да няма с какво да си уплътнява времето след като толкова време ''разследване'' обвинителен акт не може да напишете ама пак се оправдавате със съда че заради искането за промяна на мярката ''материалите все били в съда'' което ви пречело да работите....Когато ''намираш'' някакъв нож подир време там където си казал че си преровил всяка тревичка си е чиста постановка а не разследване реално

Колко ли парички са платили мама и тати, че да се стигне дотук....???

"Прокуратурата: Има риск Йоан Матев да се укрие" Ама наистина ли?

Толкова време не се укри, никой не го разпозна толкова време ама сега след скалъпени обвинения решихте че някой може да си потърси правата където трябва и пак ние да плащаме за прокурорските гешефти..За толкова време нищо не доказахте освен някакви ваши инсценировки които сега представяте като ''доказателства'' Та налки и пари платихте на чужди служби да ви ''разпознае'' кирливата снимка ама нищо не излезна..

Има вероятност да отиде по чужбина да си доучи висшото и повече няма и да го потърсят.....

А има вероятност и да отиде в отвъдното.

Променете законите-над 14 години гледат порно и правят секс на 17/18 години вече са убийци щото взимат дрога и наркотици, котио ги карат да стават ужасно нападателни и агресивни.Задължително да минават през психолог и психиатър.Така както ще карат инвалидите примерно да ходят на психолог за да ги изкарат луди настояваме същото и за наркоманите.Всичко е от възпитанието и от семейството да потърсят наказателна отговорност на родителите.Виждали сме и по филмите как бягат от къщи с полицейска охрана пред дома килъри и извършват под очите на полицията още по-зверски убийства.ЧОВЕК ДА НЕ ВЛЕЗЕ ВЕЧЕ В ПАРК И ДА СЕ РАЗХОДИ ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ЦИГАНИ КРАДЦИ ОБЛЕЧЕНИ ДОБРЕ-ходят по тройки за да се пазят на мен така ми вдигнаха една чанта явно са се надявали да ми гепят тъпанарите ДЖИЕСЕМА-полицията НИЩО НЕ НАПРАВИ-ТЕЯ ЧЕНГЕГА ЗА КВО СА НИ ВЪОБЩЕ-ОХРАНИТЕЛИ.

Има риск Йоан Матев да умре още преди да се е прибрал в къщи.

А да попитам: защо също така не са в ареста и директорката и учителите, които са прикривали този престъпник през цялото време. Разбра се със сигурност, че са знаели за това и са си мълчали, което е много сериозно престъпление. За мен лично всичките трябва да отидат на бесилото!

Защо ли ми се струва, че именно заради това го пускат: за да се укрие. Зад 9 планини в 10-та, че да прекратят делото.

Няма никакъв риск да се укрие - веднага ще избяга. От Европа, чак.

Риск ли? Че той ще е най-големият дебил на света, ако не избяга и не се укрие преди да има издадена присъда. Златен шанс за доказан убиец подари българският съд!

Шилo

Няма никакъв риск. То е 100% сигурно!