Разбита е българска банда, държала проституцията в Марбея

Българските и испанските власти са разбили престъпна група за трафик на жени, съобщиха от прокуратурата. Бандата е контролирала проституцията в Марбея.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва снимките на сводници и участници в трафика на тези бедни хора , Полицията с пари от Държавата да направят плакати със снимките на тези престъпници , да ги знаем кои са ! Това е един от начините за борба с трафика на хора !

не кажете че жените са циганки?? Лошото е че са с български паспорти.

Кметът се казва Пламен Велев Темелков с произход от ромската махала въпреки, че е по-светличък.

Най-малко между 15 и 20 год. затвор, без право на обжалване. Това е ,ако искате да има оправия, другото е от двуликият.

БРЦК

Трафик на жени и 'склоняване' към проституция знаете ли как се 'борят'? На някое по-глупави хора може да им се вижда нереално , но се прави с ЛЕГАЛИЗИРАНЕ на проституцията. Ама няма да стане у БГ щото така мафията ще загуби едни 5 милиарда на година! Пък за некви насилени и отвлечени жени на нашите депутати не им дреме.

Докога няма да ни информирате какви са участниците? Защо всички отговорни лица и медии не споменават дали са цигани, роми или "българи"? И защо на арестувани или подсъдими се разрешава да крият лицата си? Нека да ги запомнят гражданите, защото след време ще ги пуснат и ще запеят същата песен.

Нашите медии крият лицата на дребните престъпници,крадци,сводници,насилници,убийци.Обаче като хванат никой голям,лекар с 50 лв или професор с т300лв,публикуват снимки по цяла седмица.Обективност и прозрачност

такива ги бесете на тъмно и никой да не разбира за тях

Българските власти , НЯМАТ ТОЛКОВА АКЪЛ ,...ЗАЩО ? ---Защото когато разбиват една група , РАЗБИВАТ И СЕ ПОЛУЧАВАТ,... ОЩЕ ПОВЕЧЕ ГРУПИ .

Щото им плащат - те са върха на пирамидата - тук един бушон е изгърмял - има много

в един самолет с лъскаво облечени намаани циганки, летяхме от Малага за София. Огромно учудване предизвика това, че тези парцали били посрещнати от мангасари с много скъпи лимузини, чисто нови, просто не вярвах на очите си. Държаха се така, че все едно летище София "у двора им". Лимузините бяха с пазарджишки номера...

завиждаш ли

нема ли некоя група дето да откара Нинова?

А само Нинова ли , защо забравяш цели 240 ?

А групите за трафик на ХОРА, кога ще разбиете?

чадър от много големи хора от чужбина

Примамвали джепчийките и сега се правят на жертви. Айде стига бе. А дали са мургави или руси?

Нещо за Холанд/Амстердам? тук е пълно с българки от бранша но според мен рабоят за себе си.