10 души отиват на съд за трафик на 14,5 т хашиш

Спецпрокуратурата внесе в Наказателния съд обвинителен акт срещу десетима души за контрабанда и трафик на над 14,5 тона хашиш на стойност 72,9 милиона лева.

Обратно в новината

Коментари - 10 души отиват на съд за трафик на 14,5 т хашиш | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добра новина ! Чакаме добри резултати !

контрабанда на хашиш!? ДДС ли не си платиха?

Путин унищожи веднага на границата 500 кг сирене и "световната мирна общност" опера орталъка. В България влизат 14,5 тона,наркотици в една пратка, от известен престъпник и ....нищо. Още мислят к'во да правят.

И накрая ,.....ОСЪДЕНИ ,НеМА. Нема и да има . В Бг няма съдебна система ,тя е в отпуск вече 27г. КОЙ ще ги съди?

someone

имам подозрение, че целия сериозен трафик се контролира и се знае от наи-високото място в страната в софия и става с неговата благословия. такива хванати или не са си платили абонамента при 'наи-големия', или е нещо показно да се отчита деиност пред брюксел.

Съдът ще ги освободи много бързо ,за толкова малко количество ,та то е ,както беше формулировката преди години ,ЗА ЛИЧНА УПОТРЕБА ! Да са живи и здрави съдиите ,но...Горе гледат и пишат .....!

Защо тази пуста алчност и престъпно мислене - с тези организаторски и логистични знания да бяха се заели да правят легален бизнес. Недоумявам как не разбра този народ, че лесни пари няма - учиш, трудиш се ...е, да , в България не се печели и те грабят, но вече сме в ЕС и знанията и уменията лесно се осребряват.

Цялата работа ми прилича на някаква скалъпена, след като е замесено името на Холандия. Толкова ли не можаха безпроблемно да го внесат директно там този хашиш?