Йордан Лечков със забрана да напуска страната

Прокуратурата забрани на кмета на Сливен Йордан Лечков да напуска страната.

Обратно в новината

Коментари - Йордан Лечков със забрана да напуска страната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Държава на АБСУРДИТЕ !!? Днес гласуваме за човек-криминално проявен със забрана да напуска страната,при това на балотаж !?? Дали това вече новите европейски практики ?? Министър председателят ти е Мутра !? Президентът ти е Мошенник,който строи магистрали с пепел и незаконна вила на брега на морето, а за кмет на Сливен-човек с присъда и забрана да напуска страната си !!?

Добре, можеш - открадни и ти. Но нали казват:"Избирайте богати, те са имат пари, няма да крадът" Така ли в България не остана човек, който мисли за Родината си или поне за своя град??? Това искам да ми обясниш, Ронин!

Мутри,мафиоти навсякъде в цялата страна,те просто са на почит!!!

...А някога,когато Лечков вкара гола на Германия с глава,всички крещяхте като обезумели: Гоооооол!Браво Лече,Златното кубе....и се гордеехте,че сте българи...пък сега го плюете!Аз също крещях и се гордеех,затова сега няма да кажа лоши думи за него.Могъл човека,откраднал. и се облажил...откраднете и се облажете и вие.Или сте много съвестни...айде бе!...

Добре, че си ни обяснил какво е ронин - явно скоро си го научил и много се гордееш!!Лечков е толкова обвързан с организираната престъпност, че хич не му пука ни за съдии ни за прокурори ни за бате Бойко!!!А Сливен е център за износ на проституция и транзит на дрога, колкото и странно да звучи.Това междудругото лесно можете да проверите на място ако ви стиска. Хм ронин, че и си се определил какъв си......не ти липсва самочувствие, макар че на мен по-ми мязаш на някое ратайче!!

Ами виж сега...аз съм "ронин",щото при толкова смяна на властите и групировките от 10 ноември до наши дни...едни от"господарите"ми си купиха апартаменти"два на един,без комин",други романтично гледат"небето на порции",а трети забегнаха"немили-недраги"и разкичени откъм кинти(ха-ха-ха)по чужбина....а нови оферти от нови"господари" няма...засега.Та така-"ронин"съм.А ти какъв "комисар"си?Червен от Чрезвичайний комитет(ЧК) ли,или"Евро"комисар?

Като е вкарал гол преди 2 десетилетия и сега трябва още толкова да ни руши града. Ти от Сливен ли си като коментираш. В Сливен нямаме кмет, ние имаме феодал, собственик на града и хората в него. Не ни е лесно да се оттървем, а хора като теб не ни помагат.

Какво прави този индивид в листата на герб ? Защо и кой реши, че той е подходящ за този пост ? Малоумна работа .-..

Мъка, мъка, мъка...и срам...

само Лечков ще ви оправи ченгета с ченгета...

Този сливенски циганин е за затвора а вие ще го правите кмет

И мойто мнение е, че лечко( нарочно е с малка буква) е крадец. Би трябвало, щом съдът е издал забрана да напуска страната да няма право да се явява на избори

Няма кво да връща и да не излиза, хората искат ДА НЕ ВЛИЗА в Сливен!

За да стане един човек охранител, напремер, го разкарват от градска прокуратура да окръжна, за да си извади документ, че не е бил съден и в момента не се води дело срещу него. Не разбирам защо това не се прилага и при кандидатите за кметове.

ББ сбърка с подкрепата на Лечков и Йорданов за Варна.Понякога ББ се подава на приятелски чувства,а казва,че нямал приятели. Г-н Борисов,пийте си с Лечков пиенето,ритайте си топка,играйте си тенис-но не се дънете да го подкрепяте на изборна длъжност.Лечков е леке и не е нужно много време хората да го разберат.ББ отърси се от тия приятелски решения-трупаш пасиви...нямяш приятели,но подкрепи Данчо...какво е направел освен да си хвърля документите на полицията и да се държи като величието на държавата...та те парите са спрени за Сливен...баси подкрепата ...червен картон за този избор

те ни си ритат топките, те играя "мачле". Има разлика! Не може само да си красив, и акъл трябва .Ясно ли ти е, гаргомил?

Всички боклуци ги издигат от ГЕРБ за кметове.Последният с дрогата в Бразилия не е ли и той активист гербаджия?

там има д о с т а за разследване. а и за конфискация. стига сте го "дондуркали" ... ако е крал да връща...не само тои а и родата му!!! а то се вижда! ако е мафиот -ами в затвора... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво на Бойко, браво на ГЕРБ! Ама какво ни е виновен Бойко, то кандидатите му са такива, самият той е невинен!

"Ако от изборите зависеше нещо, щяха да ги забранят." (англ. политик от началото на 20 в.). Това важи и до днес при това за целия свят. Каквото и да правим , нещата са предрешени. Затова на тези избори до дебат бяха допуснати само три двойки кандидат-президенти, с което безцеремонно беше заявено, че всичко е под контрол и изненади не може да има. Никоя от трите двойки не беше алтернатива на другите две. Така че спете "спокойно" и не си създавайте отрицателни емоции.

И този е кандидата на ГЕРб ? ХАХАХАХАХАХА

мое да си изберете за кмет некои сводник,нали сте градо с 100 сводника...поми..и с поми...те

Лечков е личен избор на Него за кандидат кмет на Сливен. Заради Лечето всички евросредства за Сливен бяха спряни. Това е новият морал на герберите.

Ми ка щяло да го съдят, нали е от ритнитопковците?

краино време е някои да му покаже на тоя ссссселски бек че трябва да се саобразява с някои неща ( закони ) в тази дарява ... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Спират го от пътувания да не открият и в него 5 кила кокаин както в друг ценен кадър на Партията :)

Сливналии,СЪБУДЕТЕ СЕ!!!Да гласуваме и да махнем този прост фуклъо,който ни отрови с прахоляк,този алчен лъжец мястото му е в затвора.Срамувам се от този човек,който не е прочел една книга и нищо добро за хората не прави.

аиде бе ссссссливен махаите го тоя лешпер от общината . даи на простака власт па му гледаисеира... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Което явно не му пречи да бъде подкрепен от Герб и лично от Боко-Пикасото..... Е няма такава държава - милиционери правят избори

Вива бат Бойко! Вива Ел Коменданте! -:))))

Няма по голям мошенник и крадец от Лечков в Сливен.....крадец който е прикриван и покровителстван от близки приятели в правителството.....срамно е за една европейска страна ,която претендира за влизане в Шенген....ами няма да ни приемат след като пред очите на всички се случват подобни неща.....жалко за хората ,които останаха там останалите просто избрахме полесния начин а именно Терминал 1 на летище София...:((((

От терминал 1 за село ли :) Аз използвах терминал 2 за външни линии

мъка ми е за България... превърна се в циганско-мутренска държава, а изборът на младото поколение е зад граница! иначе тук комунисти и престъпници от всякакви цветове и партии ще ги погубят!

оХ ДА ви имам кандидатите- един си носи кокаин от Бразилия, друг не му дават да мръдне от Сливен

забрави за третия - комуниста, който дори и да е брат на Исус никой го не иска - щото е комунист !!!!

това с комунистите вече се изчерпа ... всички знаят кои са най-големите комунисти и как ни мамят в момента

Изберете си за кмет там гнусен комуняга и живейте си спокойно.

Е не, Гербераст с висящи дела е по-добре, така ли? Аман от пълни идиоти

По-добре криминален, отколкото комунист - само ГЕРБ!!!!!

ВСЕКИ МАФИОТ- ГРОБАР!

Извинявай, ама по-добре комуняга, отколкото доказан престъпник. Герб не искат да спечелят Сливен за това са го издигнали тоя!!! Друго обяснение нямам.

Апсилютно си праф, по-добре крадец и лъжец от колкото комунистъ.

Боби, 40% от гласувалите около 50% от имащи правото на глас са за ГЕРБ. Това прави около 20% от активното население - лицата над 18 години. Така, че само 1/5 /1 349 380/ от българите са за ГЕРБ.

Тая аритметика можеш да си я правиш в чиято полза искаш. И еднакво ще бъдеш и прав и манипулатор, защото това е статистика. А оше по лошо е тълкуването на статистическите данни.

ТОЗИ НАГЛЕЦ САМО ПРЕДИ ДВА ДНИ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА СА НАДСМИВАШЕ НАД ОПОНЕНТА СИ МИЛЕВ И СЕ ДЪРЖА, КАТО НЕДОСЕГАЕМ...И ТВЪРДЕШЕ, ЧЕ ТОВА СЪС ЗАБРАНАТА ДА НАПУСКА СТРАНАТА ИЗРЕЧЕНО ОТ ОПОНЕНТА МУ Е ПЪЛНА ЛЪЖА...ДА, ЛЪЖА, НО ОТ УСТАТА НА ВЕЛИКИЯТ , НЕДОСЕГАЕМИЯТ ЛЕЧКОВ...ПРОСТО ДЕМОНСТРИРА НИ СТИЛ - ЛЪЖА И НАГЛО, НЕКУЛТУРНО ПОВЕДЕНИЕ ПО ВРЕМЕ НА ТЕЛЕВИЗИОННИЯ ДЕБАТ...

Лъже като пллевела! И плевела вика че е експерт, ама не е много! Поизкайте му дипломата да видите колко разбира от магистрали!

От дир.бг угоднически са пропуснали да споменат в статията, че подсъдимият Лечков е кандидатът за кмет на ГЕРБ!

не знам защо стана така че ни управляват спортисти - това ли е академията обучаваща как се води държава - че тогава закрийте всички Вузове и обявете че и пратете по другите държави пехливани и щангисти да им оправят икономиката че и да направим школи по борба с профил икономика по целия святей на отишъл Бойко в Ловеч придружава го Стоичков -ми да той е инженер специалност ДВГ даже шофьорска книжка има

АМИ ТАКА Е.НАЙ-ГОЛЕМИТЕ НИ БИЗНЕСМЕНИ ПЪК СА ЗАВЪРШИЛИ В СИМЕОНОВО.БЪЛГАРИЯ=ЧАЛГАРИЯ=ЦИГАНИЯ.БЪЛГАРИ АКО НЕ СТЕ СКЛОННИ ДА ХВАНЕТЕ СОПИТЕ - ТЕРМИНАЛ ДВЕ ИЛИ НАЙ-БЛИЗКАТА ГРАНИЦА.

ами да, здрав дух в здраво тяло.

Въпросните спортисти преди 89-та бяха послушни комсомолци с чин в МВР и партията си ги назначи за бизнесмени. Сега вече масово ги назначават и за политици.

Футболистите издигнати на ръководни постове,стават престъпници, не толкова защото са лоши момчета ,а защото са тъпи,разглезени и прости.

Простете, а не е ли крайно време да прекратим това станало-емблематично за България правилно съмнение ?!

Крайно време е, но и на тези избори няма да стане. Трябва да си обучаваме представителите и да ги взимаме преди края на трети клас и от там пълен контрол до порастването. Защото нали измислиха едни матури и още от там първо се започва с едно преписване, после прецакал съученик и до завършването остават някакви единици, които не са нарушавали правилата. Като големи вече не им прави впечатление.

Ах ! Ама го забодохте проблема ! Та като оставим настрана факта, че са се задали големи уходърпания (на тез, дет не са гледали кой-какъв е ), дали не би било уместно да спестим някое-и-друго десетилетие ( И ен-то милиардие ! ) в тинясало-блатен застой чрез нещо пределно простичко -- да се огледаме ?! ( Като гледам -- Вие например нямате вид на преписвач и/или мирно-гледащ как се правят зулуми ! ) ... Технология като Слънце в наши дни -- за два-три часа би се оформила една скайпска видеоконференция, хоствана по прозрачен и надежден начин от вече-доказалите се наистина-Експерти от Дир.бг ( И гледаема от всички ! ) ... И лев няма да се похарчи ! ... Пък после -- за няколко-там часа безплатен ( Безплатен ! ) непредубеден и взаимоуважителен обмен на мнения между истински Българ(к)и ( От където-Ви душа иска ! ) -- дали-пък няма да стане Чудо ?!

Да подкрепим Лечков на иэборите,радоста на българите.

Добър футболист ... ЛОШ КМЕТ!!! Същото важи за Стоичков - Добър футболист, лош треньор!

Прав сте! Това ,че имаш нещо от бога дадено в краката,все още не значи ,че имаш нещо и в главата.

Колкото по-интриганстват комунистите, с толкова повече ще изгубят тези избори и надявам се да е вече завинаги!

На тези избори в Сливен нямаше читави кандидати. Между Лечков и комуниста трябва да се избере някой. След 8 години е ясно, че Данчо къртицата е за бургаския. Също е ясно, че от комунист нищо добро няма да излезе, но е поне малкото зло в случая.

Поне вкара гол с глава на германците. Комуниста какво е направил?

да наричаш интрига въпроса : защо герб издига престъпници за кметове е нелепо ... може би е защото наистина няма какво друго да кажеш... наречи ме комунист сега

Съвсем случайно Гълъбин Боевски също е от ГЕРБ

Защо сучайно? По голямата част от населението е за ГЕРБ!

Населението не е от Герб не се заблуждавай, то не е беше и от НДСВ, нито от СДС или БКП. То просто гласува, ту за едни, ту за други и ги сменя през 4 години.

боби не обиждай българите. Ти изкара, че по - голяма част от народа са престъпници, а това съвсем не е така.

Необяснимо е как изобщо има хора, който да гласуват за него, при тези негови своеволия....

ти си от софето нали?

Няма гербераст, който да не е престъпник. Начело с тартора им - боко рапоня, баш мафиота.

абсолутно си прав!!!!!!!!!!!!!!! всички гербагеристи са мууууушенници, в палня смисал на думата. аз сам 1ч год в грееце и сащо не желая да ме управляват плешиви мижитурки и плешиви полицаичета кат бат буху!!!!!!!!!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Издигаме престъпници за кметове, а? Браво ГЕРБ, похвално ...

като е престъпни, що го избират?

Защото купи гласовете на Сотиря и другите села. И защото до 4 часа сутринта в Понеделник нагласяха бюлетините за да му помогнат в резултата. Така е наредил Боко.

щото прави като другите гергери , купува гласове и пречи на останалите да гласуват !