Швеция спря разследването срещу Асандж за изнасилване

Шведската прокуратура заяви, че прекратява предварителното разследване на обвиненията за изнасилване срещу основателя на Уикилийкс Джулиан Асандж.

Обратно в новината

Коментари - Швеция спря разследването срещу Асандж за изнасилване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кой разпоредилтова , как го е разпоредил ,на какво ознованието ? малко да помислим , правова държавност , самият Крал го помилил ли ? всеки случай , дължат му сега извинения и обезщетения за пропуснати ползи - претърпяна загуба - ограничения на човешки му права като швед , прочее ? едно просто оттеглене ,това ли е всичко за 7 години под обсада ли ?

JsT

Не е задължително изнасилването да има връзка с това, че в САЩ искат да го затворят в някоя тъмна дупка до живот. Няма да се очудя да е изнасил жената и поради тази причина да си е заслужил 7те години затвор в еквадорското посолство :) Отделен въпрос, че адвоката на потенциално изнасилената жена твърди, че не е оттеглял обвинението, което е още по-скандално - прокуратурата да прекрати обвинението самостоятелно :)

В такива случае е препоръчително ищзата да бъде мине през полиграфа (ака детектора на лъжата) и да се изясни случая. Както във футбола въведоха видеото за спорните голови положения.

при такава инвацията от доброто пожелания е препоръчително , да се гледа под stronghold по нататък трафика . на машината и отнема един ресурс толкова незначим , че почти биха разбравили , ако нямаше тоз SQL- списък , ежегодишен .

сега чакаме и принос от странта на мистър ха-ха-ха , както и анти-соросоодните коментатори , моля , коментар !

следващ въпрос : след като са оттеглени обвинеията , кои ще вади из строй всички daemon проследяващи коментари по вече кръгловата папка ?

Англосаксонците никога няма да му простят за изобличенията. Той е обречен да умре. Дали ще го канонизират за светец ?

не сме чули досега за обезщетения в Гуантанамо . Така че , подозираш списъци , черни , за такива ? Май ... от Румения и Полша се знае , че имали тайни-скрити-секретни интерогационни центрове , а в РБ , как е ? А процедурата след тайни-скрити-секретни интерогационни центрове : полет към Гуантанамо . И от разказ на Henri Charrière имаме една , макар дифусна представа , какво означава .

по време на войните помежду Акса и Алийраните е имал и край брежието Гърция подобни , даже и по-рано в 19-век.

Ех де Швеция да преследваше и арабите "бежанци" дето изнасилват шведки всеки ден по рози начин.Жалка либерастка каеринка.

"Русские своих не бросают" Нас също няма да ни изоставят на произвола на съдбата Путин скоро ще ни прибере в семейството на Руската Федерация ,където винаги е трябвало да бъдем

Извинявай ама случайно да си луд?

за каква федерация говори тоз ? по-скоро ще се присъединим към вечното братство край Босфора . чисто погледнато от демографията , мажоритарната изборна , както и викове за президенциална , вместо парламентарна , остава само една пречка , НАТО . Нека , както да слизаме ЕС , така и НАТО . и три пъти на годината , секс .

Ако това не е капан какво друго може да е?

пращането на един cancel от машината , и веднага се прекъсва конфигурацията . толкова е лесно , да се бори мечката с разработчиците на microsoft. не вярно ли ? пробвай. скапан веднага изцяло .

Хората правят каквото правят, само нашите соросоиди тръпнат за кръв.

ах , олеква ми ,намерих фирмата коментатор Соросоидите . сега мога да изключвам програмата : лека нощ

Асандж, и ние не забравяме и ние не прощаваме. Всички знаят за кого работиш. Умишлено или случайно няма особено значение. Ти сам окаля името си, не с това което правиш, а с това как го правиш. Избирателно. Материалите за Русия дето ги обеща 2010 какво става? Още не си ги форматирал ли? Имаше 5 години в посолството да бориш скуката. Да беше форматирал малко... Всички други мръсни, пък те в бяло, а? :))) А, ти невинен поборник за доброто на човечеството.

така ще е. изнасилването в швеция вече е културна ценност и средство за борба с демографската криза. но пък може да му повдигнат обвинение в дискриминация защото е ял свинско на обществени места.. хахааааа, помияри.

Бате ходи си на село да гледаш козите и не се хаби тука, дето няма да те оценим.

В такива случае е препоръчително ищзата да бъде мине през полиграфа (ака детектора на лъжата) и да се изясни случая. Както във футбола въведоха видеото за спорните голови положения.

'Кво, не сте съгласни с човекот, щото сте на приципа "истината не ми харесва"... но съм горещ привърженик на гей парадите и джендър революшъните на свободните (събличащи се ) жени!

Имайки представа от чичо Дони, Асандж го чака щатска заповед за арест. :))) Чичо Дони обичаше уикилийкс, ама само докато беше опозиция. Вече ги мрази. :))

ЦРУ ще очисти в буквалния смисъл Асандж и Сноудън.

"Предполагаемо изнасилване" Брат трай евроатлантическа демокрация, предполагаш си нещо и хоп, заповед за арест или изсипеш 59 томахавки по някого, друг е въпроса, че половината изобщо не стигат, където е трябвало.

седем години, две жени обвиниха Асандж в полицията, че са били изнасилени от него!?След като шведската прокуратура възбуди наказателно преследване срещу него и двете жени оттеглиха показанията си, че са били изнасилени!?Прокуратурата обаче, продължи наказателното преследване, чак до този момент сега, когато го отмени!?

брех, как се информираш толкова добре?

слуги

То най-интересното е вида на изнасилването -- решили че без презерватив ще е добре, но докато го правели някъде към края решили че не може да свърши както си му е реда. Интересно колко секунди преди да свърши. Изобщо еврогей. Като имаме ялова мъжемразка начело така ще е.

тои мечтаел да избяга и да живе в русия, на свобода.

Само Русия ти е в главата.