Прокуратурата иска отстраняване на кмета на Септември

Прокуратурата поиска отстраняването на кмета на Септември Марин Рачев и служителя на общината Станой Милов, които бяха обвинени, че са нанесли щети за милиони.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата иска отстраняване на кмета на Септември | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТЕФТЕРА със записките на Рачев да се ПУБЛИКУВА!!

Гледайки протеста на защитаващите кмета, още веднъж се убедих, колко тъп е българина. Всички говореха, че кмета бил направил много за града. Ама никой не обръща внимание, че и много е крал. Същото е и в Бургас. Вложат се няколко милиона в градинки, и хората доволни. Ама, че покрай тези няколко милиона са откраднати още толкова, на никой не му прави впечатление. Казват много добър кмет. А сега и с тези фондове, е много лесно, парите текат като река. Спрат ли ги, и гербавите тутакси ще избягат от властта.

И ся кво? Начи гърми един бушон от едно мижаво градче с преобладаващо цветнокожо население, което срещу 20 кинта е готово и в "еко" кенефи да бърка, а какво става в по-големите градове? Все пак в народната мълва има голяма доза истина, а тя казва, че няма голям град, като Пловдив например, дето да не се краде безобразно! А Цецо ги води на "молитвени закуски"...За столицата не говорим, там не се краде, ама хич, там направо се граби, щото бюджет голям, а 5 - 6, че и 10 милиона дори не се забелязват...А в Русе щели да броят комарите срещу милион и половина...Абе пуста гьостерица...

Вън РАЧЕВ!Спряха го,дано е за ВЕЧНО!!

Или да върне парите до стотинка или да влиза в затвора. Вече е време прокуратурата да си върши работата, а не да са подлоги на всички мафиоти в страната. Ред и дисциплина е необходима на тоз алчен народ.

пускай платените роми, че ти замина аверчето. Сегиз, тогиз по един ще изгаря за парлама. На гуменката му отстраняват хората.

При обиск в нощното шкафче на кмета пък бяха открити справки от ДАНС, свързани с купуване на гласове през 2015 година в Пазарджишка област. Мисля, че вече е съвсем крайно време шефовете на ДАНС, на МВР, прокуратурата и службите да обяснят какво точно става там при тях и кой е отговорен и виновен! Както и Борисов, който всичките той лично ги е назначавал, както не веднъж публично се е хвалил!

Не ми харесва този кмет с това "бирено" коремче. Май доста пари е присвоил.

Щом има съмнения, а сигурно и доказателства - махате го незабавно. Прокуратурата разиграва шоу! Само допреди две седмици, цялото БСП ревеше, че новият закон щял да бъде в полза на ГЕРБ. ..сЯ? Първият "пострадал" е от ГЕРБ. Прокуратурата ни започна от 13 милиона и свърши на 200 хиляди, като 100 от тях са всъщност дадени за съседно село. Но това няма значение - дори 5 лева да са - махайте го, осъждайте го и толкова!

Стига со овонявал форума. На всяко гърне меродия. Няма никаква борба с корупцията. Някои по-умни от теб още преди повече от година твърдяхме , че ей така от време на време ще изгърмява по някой кмет или висш служител за парлама. Това е. Никаква борба няма с корупция. Само имитация. Всеки ден 20-30 милиона лева си потъват , където трябва. Видя ли кой защитава на Цецо кауна човека - платените роми. Това е герб - платени гласоподаватели и кражби.

ГО ПОДКРЕПИХА,А НЕ МНОГО МЕСТНИ ХОРА.250 ХИЛ.ЗА ТОЯ СА ДЖОБНИ ПАРИ.ТОЙ СПОКОЙНО МОЖЕ ДА ИЗВАДИ И ДВА МЛН.

Вярно е,само платени роми крещяха,но като няма кой да ги чуе,отидоха на друго място,хората се дистанцираха

Ай,не сакън! Цялото местно ГЕРБ,Община и Махала скачаме на мига да си го искаме Кмето!Без него-на най маро.Чаветата гладни шъ стоят,шъ съ палим,ей!

Да го разстрелят и всички ще престанат да крадът българина е страхлив за такива работи. А ако не е плащал на герб да умре в съня си...

Циганите, дето "протестираха" съвсем безкористно и спонтанно ли му събраха 250 000 лв.? Само питам. Пардон, имаше и тъпи българи.

А аз искам проверка на кметЯ на гр. Добрич. Няма друг кмет никъде в България който е известен прозвището ТЪПОТО.

Проверят всички кметове от герб ,и какво става едно голямо НИЩО.Те са ,,свински черва,,ненаказуеми.Всички Евр.фондове половината са откраднати,а ние вечно бедни,а оттам всичките проблеми

" Прокуратурата поиска отстраняването на кмета на Септември Марин Рачев и служителя на общината Станой Милов, които бяха " !? Десиии, завърши си мисълта .

В нормалните държави, ако не си платиш гаранцията стоиш в зандана. Тук излизаш и ако събереш парите, ще я платиш, ама друг път.

Пишеш големи смешки. Ако гаранцията не се внесе в определение срок се взема друга мярка- примерно "задържане под стража", която е най-уместна. Но тъй като се твърди, че кметът обжалва размерът на мярката, то следва да бъде увеличен за назидание на нахалните.