Спряха разследването за потопа в село Бисер

Наказателното производство за наводнението в харманлийското село Бисер на 6 февруари 2012 г. е спряно с постановление на Районната прокуратура в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Спряха разследването за потопа в село Бисер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой да е виновен,нали прочетохте наводнение по непредпазливост.

са едни и същи при потопа в с. Бисер, наводненията от река Скът, удавените земи, имоти и къщи по поречията на Стряма и Искър. Някой не се върши до край работата, друг си върши своеволия по поддържането или източването на язовири, а хората понасят щетите и най-накрая няма виновни?! Как ще има виновни, като всички са навързани като свински черва и ха някой е мръкнал да каже истината, ха си е изял хляба, а може да пострада семейството му или да загуби здравето или живото си! Това е истинската картинка на нещата у нас!

италианската мафия е имала поддръжници сред обикновените хора, които поради бездействие и безпринципност на властите и съдебните органи не търсят защита от властите, а са принудени да търсят покровителството на мафиотите за да не пристъпват те самите към самоуправство и саморазправа.

Виновни са престъпниците от партия ГРОП.

Българската правосъдна система така работи! Проточва с години ключови дела и на края или минимални присъди или неизвестен извършител!

Разследващите нали знаят чия собственост е не стопанисваният язовир, какъв им е проблема? Виновника /собственика/ в затвора, конфискация на неговото имущество и на родата му до девето коляно, от което на бисерчани няма да им стане по-топло,ама...

Ние плащаме заплати на прокуратура а резултати няма. Само политически поръчки. УВОЛНЕНИЕ

След 5 години разследване стана ли ясно кой е собственикът на язовира ?

Май преди твърдяха, че са военните. Понеже е до границата с Турция, то може би е точно за тази цел. Ако нахлуят, да вривят язовира и да ги залеят с вода. Само че така е било планирано сигурно по-комунизма, а от тогава какво се е случило, е неясно.

и не си добре, ама нали барабар Петко с мъжете, та и ти! На военните бил. Чул си, ама не дочул. Имало е план за всички язовири, които са на удобно място, при война да се излеят, за да затруднят противника. Ама, това са такива от национално значение, а не такива селски рибарски! И такива планове има всяка нормална държава.

Ами да взема да си взема един язовир - аз ще си знам, че си е мой, а цялата държава няма да знае на кого е...егати кефа!....

Бахти следствие бахти прокуратура, 4 години що правихте бе мишоци, та не ги разпитахте? Нема такава държава!!!

Много бързате, начи! Още има живи съвременници на събитието. Съда чака събитието да влезе във фолклора, да се запее през поколенията, че тогава да излязат с оправдателната присъда. Иначе вземат да осъдят невинен, а?!

Колко вградени трябваше да има в къщите на Бисерча,за да се обърне внимание !!!!!?

Дори само един стигаше!

И?

Ето затова от ЕС ни налагат мониторинг, в България трудно можеш да получиш справедливост, все едно още сме под турско!!!

Има ли значение по какво ще е !!?

пребиваването у нас (България) вреди сериозно на вас и другите около вас (щото и те са у нас, в България). Нещо такова. Изумен съм. Що за държава. Убийството на бедни не се наказва. Това на фона на 17те точки, с които днес ЕС пак осра властта за мониторинга.

Бития- бит... Куче влачи. :-((( Не знам дали ще съм жив да видя! :-(((

Май ще е най-добре да замаинаваме всички за чужбина.