Прокуратурата проверява сигнал на Калина Илиева

Прокуратурата проверява сигнал на бившата шефка на фонд "Земеделие" Калина Илиева за "натиск от високопоставен служител на МЗХ за вземане на решение по проекти в полза на определени консултантски фирми".

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата проверява сигнал на Калина Илиева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога ще обезпаретизявават повсеместно,в цялата страна против многобройните Калинки?

тая поне става да си ихвърляме нервните полюции,кефффф.......

И това като и гледаш само устата

явно много може да поема с тази уста кофа

уста кофа,трудно прибира зъбите

а тя, каката,колко е доволна,дреме и на шапката...!

Тази пача как не я е срам да се явява отново в публичното пространство и да привлича медийно и обществено внимание върху себе си?! Ако беше нормален човек би трябвало да я е срам да се показва пред хора. Фалшива диплома, мошеничества, лъжи, интриги ... Уж тумор, а то изтърсак. Защо й трябва да лъже така нагло, след като знае, че в рамките на няколко месеца истината ще лъсне?! Що за идиот е това? Господа, ако не искате да я вкарвате в затвора, поне й наденете усмирителна риза ...

Нали преди време беше установено, че и парламентарният секретар на министерстовото, Симеон Манасиев, също е злоупотребил с пари от еврофондовете, подпомагайки свинфермата на баща си в с. Слънчево. Как бе решен този случай?

Калиноууууу, яхвай метлата и отлитай !

Ние тук се занимаваме с калинки и патрашки, а по света стават такива неща ... но вече не сме част от световната политика и култура! ... Снощи в Москва почина великата актриса Людмила Гурченко - легенда в съветското и руското кино и театър! Снимала се е в повече от 90 филма, като "Карнавална нощ", "Гара за двама", "Сибириада", "Любов и гълъби", до преди два месеца беше на сцената и по всички екрани, през ноември навърши 75 години ... А снощи в Лондон в Албърт хол имаше честване на Горбачов и връчване на наградите "гласност", "перестройка" и "ускорение", водено от Шарън СТоун, с участието на Пол Анка, Скорпиънс, Шварценегер, Андрей Макаревич, световни величия в политиката и изкуствата... Но кой ли мисли у нас за такива хора и събития ...

Какво става ясно от изнесените документи: 1. И калинка и светльо са пълни НЕГРАМОТНИЦИ. ( Интересно ми е, как светльо е бил назначен в Сметна палата, после как е отишъл в земеделието - явявал ли се някога на конкурс). Да им имам правописа ! 2. светльо е неграмотен ДОНОСНИК !!! Доносник Изп. директор - най-добра комбинация ! 3. Костофф и СтаниШев нямат никакъв шанс да бутнат бат Бойко ! Единствените, които може да го бутнат, това са си неговите хора !

Има още един дето може да бутне Боко. Самия той. Интересно, какъв ли е неговия правопис ;-)

Усилено работим по въпроса

Абе, 123. Ще ме скъсаш от смях. Ти не си ли разбрал , че не трябва да си "просто земеделец", а " правилния земеделец"! Ходи ори земделецо и дой кравите ,че ако чакаш на разни фондове и европейски програми ще пукнеш от глад.

А обърнахте ливнимание, че и писмото на Илиева и отговора на него са с един и същи входящ номер и от една и съща дата!?! Иначе и двамата са доста зле с българския език горкичките.

Абе, Мартине /СДС/,нямаше ли други аргументи, та се хващаш за Калинкините........!???

Мартинчо няма никави аргументи и се лови за всяка сламка ...

Обърнете внимание на многобройните правописни грешки в официалните писма.

И докога ще ни занимавате със Създанието Калинка, с нейният Конски Доктор - Шеф, с цялата тази Олигофрения наречена ГЕРБ!!!!

Щеше да не е важно, ако същите тези дилетанти, неграмотници, безродници и неверници не държаха ключовете към парите с които да си укрепим държавицата.

СДС качи на сайта си (sds.bg) писмото на Калина Илиева.... така трябва да се пише в статията, а сайта на СДС да се повдигне в синьо и да се даде линка!!!! страх ви е да дадете сайна СДС ли?

в лудницата,калино,бързо

тая не е за панделата,а за лудницата

такива боклуци провалиха сдс.нищо добро не направиха за тази дурзава,сега се правят на наи-голямите моралисти.позор. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ОСТАВЕТЕ КАЛИНКА НА МИРА !!! ТЯ Е В ИСТОРИЯТА !!! ПРОБЛЕМА Е, ЧЕ ИМА МНОГО "калинки" В МОМЕНТА В ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ !!! ВЪПРОСА Е, КОЯ Е ПРИЧИНАТА ДА ИМА ТОЛКОВА калинки ? - пример ( съпруга на бивш царски министер, обиколила европа и няколко министерства, лична служебна кола ( а Дянков им предлага колела) и много други екстри...

Като те натисках на бюрото беше едно, а сега съм пречил на проекти. Що така бе Калинке нали ни беше гот, нали бях твоя неубоздан жребец. Ех...

Вярно, само че е необуздан, а не неубоздан. Иначе тя си е секси хубавица и бива да я обуздават отвреме навреме...

Перо, това е писано от Светльо, затова е толкова неграмотно.

Калинке - Малинке, потърси бате си Бойко, че сте лика - прилика. Тогава току-виж сте осъдили Германия, че не ти е признала фалшивата диплома.

ББ му се реве от услугата която направи на бишият си колега.Тази пожарникарска щерка освен интриги да плете,май за друго не става.Проблема на ББ е,че вместо да си свие главата от срам хапе.Още по-лошото е,че явно има какво да хапе и то много.

аз съм земеделец все още не съм взел 1 лев субсидии,чакам,какво да правя,а тия си въртят игричките,целта е да сринат бг. за да ни дадат заем от световната банка собственост на сорос знаете кои министър работеше в сорос

Прав си колега,само че заемът вече е договорен вчера.Да ни е честит.Има и друга причина.Искат да останат само 1000-2000 стопанства над 100 000 дка всяко.Става въпрос за игра на много пари дето не им трябват такива като мен и теб. Ще останат хората на ТИМ, старите комунисти и фирмите на Ники Василев,Велчев и Цветелина.

Сигналът е подаден миналото лято, а прокуратурата кога му е обърнала внимание?

Лобиста потъва:)

Не дай Боже след някой ден да четем: "Калина останала да спи в RIU Правец Ризорт..."

И аз това си помислих! Дано се махне навреме, че въпреки, че е нагла е млада и ще ми е жал...

Министъра как й е застанал в гард, като истински чентълмен. То вече да не знаеш кого да подкрепиш като мъж.

Ех, това Калинче. Даже и от гроба пак прави вреда.

Мирослав Найденов или Калина Илиева...кой от тия двамата е по-голям лъжец?...Трудна дилема...

калинче зад теб сам, миро муршата да го... паляк !!!

а кога ще накажат калинка за нейните безобразия?......Май стана обвинявай ,за да не бъдеш обвинен!

а нещо за съд за калинка?дали!?