Кметът на Павел баня отива на съд за престъпление по служба

Окръжната прокуратура в Стара Загора внесе обвинителен акт в Специализирания наказателен съд срещу кмета на Община Павел баня Станимир Радевски.

Обратно в новината

Коментари - Кметът на Павел баня отива на съд за престъпление по служба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Курорта Павел баня го превземат турците чрез Общинския съвет който е под тяхно ръководство. Кметът се е опитал чрез това прехвърляне на парира алчните мераци на Общинския съвет и неговият председател. Да видим какво ще реши "БЪЛГАРСКИЯ" съд???

Ами ако прокуратурата чак сега се е присетила да преследва (тези) престъпления и го е обвинила за ТОЧНО ТЕЗИ и ТАКИВА престъпления обърнете внимание на обвиненията, ами тя трябва да изправи пред съда може би над 80% от кметовете в цяла България! И то с основание!! Тоест, въпросът е И ЗАЩО ДОСЕГА И КЪДЕ СПАХА ПРОКУРАТУРАТА и МВР к службите през всичките тези години, след като тези престъпления са масови и пред очите на всички, публична тайна, със стотици ако не и хиляди конкретни сигнали и дори писма и оплаквания? Къде бе прехваленият от Борисов Цацаров и шайката му и защо се занимаваше да напада банки и врагове на Пеевски к библиотекарите зад него? ...65-годишният кмет е обвинен за това, че през периода от 10 ноември 2008 г. до 11 ноември с.г., в качеството си на длъжностно лице, заемащо отговорно служебно положение, е превишил властта и правата си и е прехвърлил собствеността върху четири урегулирани поземлени имоти, представляващи публична общинска собственост на фирма в Павел баня, съобщиха от държавното обвинение...

КОЙ беше на власт през 2008-ма : беше станишев. Като прочетох , че е бил в МВР и ми стана ясно от коя партия е... същите, които станаха известни с червените куфарчета, а днес обещават "равенство и справедливост"

Бивш военен - офицер. Такова наследство ни остави БКП/БСП създадено от мракобесния социалистически период. Още едно поколение трябва да мине, та България да се оправи. Такива номенклатурчици като този са в цяла България.

Аман от физкултурници- крали и омазали се. А кога Цвъцко Цветанов ще бъде вкаран в затвора? Ако него не осъдят значи борбата с корупцията е като един голям фарс и една подигравка на европейските ни партньори. Само физкултурници ни управляват- това е!!!

Този човек е недосегаем , по негово време изсякоха гората , въртеше далавери с турски дървообработваши фирми , уби човек на пътя след пиянски запой и нищо ! Сега пак ще е нищо !

е това ви е борбата с корупцията у бугарско. Кмето на павел баня, а може дори и някой кмет на село с население над 300 души дори да отиде на съд! А Фандъчката кога ? а останалите дебелаци кога?

Когато подкарат такива като станишев , петър димитров, и киро парахода;

..."от това са могли да настъпят немаловажни вредни последици за Община Павел баня"...ако след 15 г кметуване не може да установите дали са произтекли вредни последици ,звучи поръчково .Иска ви се да е Бесоолу ли ....няма да стане ...

Ура, борбата с корупцията започна. Да се готвят от Долно Уйно!

..... от нещастниците - изкупителни жертви .... макар, че са крали само кокошки .....!