След 10 г. делото за срутената сграда на ”Алабин” буксува

Разследването за срутената сграда на ул. "Алабин" №39, при което загинаха две жени, трябва бързо да бъде довършено, а основание за прекратяването му няма.

Обратно в новината

Коментари - След 10 г. делото за срутената сграда на ”Алабин” буксува | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Yжас 10 години. Aбе какво е това правосъдие, бе!!!!??????? каква е тая държава???!!!

Децата и майките на другите хора не ви засягат, докато не убият вашите майки и деца

лека полека започва да пролъщява тоталната некомпетентност на прокуратурата (като цяло). Относно Цветанов - действията са му напълно правилни - не може централна улица да стои блокирана с дни и да се създават допълнителни опасности за жителите на града защото една шепа хора не са си свършили работата.

Веригата: Костов и Елена Костова - зад кулисите........ Гошко - Гоерги Кирчев - управител на фирмата собственик на сградата - "Хрисома" ООД - мутра ............... Госпожа Василева и дъщеря и Мая - 2 кокошки занимаващи се с ишлеме и неразбиращи нищо и милионни левове задигнати от българският народ......... Но това не е нищо ново, затова и прокуратура и съд не им се занимава със случая защото всички са на хранилката от нашите откраднати пари! Боже пази България! ма май немож я опази!

Резил и цирк, има много гнили ябълки в съда, но и в прокуратурата не са малко...

Жалко за невинно пострадалите момичета - млади, красиви и образовани, станали жертва на престъпна алчност, безхаберие и погазване на закона! За съжаление са били на погрешното място и в погрешния час, минавайки с колата си покрай съзнателно отслабената сграда, която е рухнала върху тях! Реконструкцията на сградата напълно съзнателно и престъпно е била направена така, че да доведе до рухването й, за да освободи място за нов висок строеж. Има много виновни за това престъпно деяние, но след съзнателното протакане на делото пак няма да има виновни и осъдени! България не заслужава младите деца, които се раждат в нея, защото не може да защити и опази живота им!

Не знам какво разследва прокуратурата,обаче мястото е оградено,обрасли с растителност,а дали зад оградата има змии или гущери не се знае,но е напълно възможно да се появят.

Да конфискуват парцелчето за паркова къща. Тарифа до 2 часа безплатно :)

"Прокурорът е прекратил делото. ." Цаца, що бре ??? Тоя път не са Ченаловките, а твоите гнили ябълки, май !

прокурорката прекратила делото също е доста "известна". Тука дипломатично са ѝ спестили името :)

Е сега е време да се самосезират и съд и прокуратура. Как така няма виновни, първо да се почне от прокурора, безмилостно да се приложи най-тежкото наказание.

Ей на това му се казва правосъдие тука! Срам и позор !

Такива буксувания ще се наблюдават все повече по целия бял свят. Това са крайните плодове на книжническото мислене. Книжници са евреи, христяни и мюсюлмани- сиреч тези, чийто светоглед се опредеял от книга.

добре си беше едно време преди писмеността- с каменната брадва по кратуната и готово, нали?

Ееее, дружко си е сега, когато само за кокошка няма прошка, а за милиони няма закони....

Ако за подобни убийства имаше наказвани, то България сега би била съвсем друга страна.