Вицепремиерът Томислав Дончев е разпитан за НДК

Вицепремиерът Томислав Дончев е бил разпитан вчера от прокуратурата по разследването за скандала с НДК.

Обратно в новината

Коментари - Вицепремиерът Томислав Дончев е разпитан за НДК | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всичките от Позитано убавци. Верно, били са когато са били млади. Знае се, че когато Костов избрал Нинова за негова дясна ръка за приватизацията на най-богатите агенции не е било че е много умна - юристка тъкмо завършила стажант съдя, не е затова, че е предполагал че е крадлива, а е била и хубава и не може да не са си бъркали по дупките. Говорят, че и Георги Първанов издигнал Йотовата по същите причини.

това любимите комунета. Все те най-умни, най-хубави, най, най, най... затова всички ги мразят, затова бягат от тях като дявол от тамян, затова най-голямите комунета са в САЩ - дъщерята на Лавров, дъщерята на Путин - тя пък в Холандия, нашите деца на Корни и то в САЩ и на Първата дама. Не ме слушай какво говоря, гледай какво правя. Ама не може им затъкна устата.

но ми се струва недопустимо говорител на прокуратура да каже "предстои ВЕРОЯТНО и други обвинения за безстопанственст..." Говорителят може да е напълно убеден в това, но не може да се съобщават вероятности, които настройват ..., ама как ще ги стигнем ...

Тоя стази ръбеста глАва е за затвора.Габровска шушумига.

Не да я извикат ,а да ходят да искат съвет от нея.

един подобен,ега ти държавата,щом тоя от снимката й е заместник премиер

да ,тази година честваме 100 год. еврейско робство ,след 5 вековното турско .явно не сме създадени да бъдем свободни човеци ...

А дончев? Дончев се явява ятак на споменатият Боршош! Добре де, укривател, защото има в ръка докладна, а нищо не върши!Макар че ми е много симпатичен!