Прокуратурата проверява кмета на Петрич, искат оставката му

Прокуратурата в Благоевград започва проверка за обществени поръчки в Петрич, проведени без конкурс. Стотици искат оставки на кмета и екипа му, гориха им чучела.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата проверява кмета на Петрич, искат оставката му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като е започнала прокуратурата да провери и Симитли. Просто така. Да се самосизира

Защо пишете само за едрите поръчки? Защо не се разровите в далаверите на всички заместници на кмета? Всеизвестни са неговите хотели по Халкидики. Как така неговия заместник д-р Николай Георгиев уреди бившата си шефка от ХЕИ - Благоеврад д-р Лена Павлова с търг за обработка на тревните площи против пичи въшки. Апропо - тя пък как има такава фирма в противоречие на закона за конфликт на интереси. В този малък град така смърди на анал, че чак до София замириса. Така казват и за Доктора - заместник кмет по здравеопазване - НУЖНИКО от Петрич. Това е много обидна дума от югозапада. Така че мистър Цацаров. Имате работа там поне за 1 година. И моля - не казвайте че нищо не сте открили. И децата по селата знаят за далаверите. Лудите са на привършване.

Корупцията се ражда и развива благодарение на несъвършеннта законова уретба и зависима прокуратура. Законите са в полза на тези, които го четат правилно, а правилно четат онези на които им се плаща добре. Ако прокуратирата си беше на място със сигурност корупцията щеше да бъде много по-малка, но никой не иска да се оцапа в калта без предварително да му е платено. В 99% от общините в Българиа със сигурност има такива дори и по фрапантни случаи. Ако само по сигнал действа прокуратурата то по цял ден трябва да ни облъчват със скандали и далавери на кметове и зам.кметове. Абе въобще тази държава функционира ли? Бог да пази България и всички българи.

На българина по принцип злобата му е безгранична и той винаги търси под вола теле.Ако му спреш кранчето на далаверата му от пръв приятел веднага го очаквай най голямия враг.И те горките организатори все са от този род.На тях кмета ако им е подсигурявал по милионче оборот на година всички ще са щракали с пръсти.А през тях колко преватизации на безценица са минали вече е забравено.Те не са по зле по имоти и облаги по зле от тези срещу които са тръгнали.По големи мръсници са и защо не си трайкат и да си мируват.Тези въпроси които задават срещу сегашните управляващи важат малко повече и за тях.Те с какво са тръгнали с техните пари от честен труд това го знае целия град.Така че те са по изпечени мушенници.

Дано следващия да е кмета на Добрич.

Прокуратурата само започва проверки, но никога не ги завършва. Няма нито един крадец на обшествени средства в затвора. Да не говорим за отнето имущество. Според Бг законите няма нищо по законно от ограбването на държавни и общински пари.

а на някой пречи ли му да е така !!!?

Мафия навсякъде! Откъдето и да погледнеш вони! Наглеци, нямат грам морал!

Искат:-)а

Вельо, Христо май, един етап от живота ви ще премине на едно място където дават храна три пъти на ден, дрехи /раирани/, обувки, легло /нар/ и много секс!

...Който изобрази България като турски кенеф...Където и да ровниш ...навсякъде осрано и ...мирише ! От Петрич до ...Каварна,от Царево до ...Видин...."Октоподът" е пуснал алчни пипала и смуче ли смуче сетните жизнени силици на все още оцеляващия българин !!!

Заместник кмета да обясни от къде са парите за замъка който е построил за себе си и семейството му?

себе си и семейството му ??!

Тези господа кмета и зам. кмета чували ли са за град Бобов дол? Там има едно сграда точно за тях - нарича се Бобовдолски затвор! Тъкмо ще им е близо на роднините да идват на свиждане! Варна, Бургас, Враца, София, Стара Загора са далече!!!

САМО КАТО СЕ ЗАМИСЛИТЕ ЮРИСТИТЕ В ОБЩИНИТЕ КАКВИ СА............. ТЕЗИ КОИТО НЕ СА УСПЕЛИ ДА СТАНАТ АДВОКАТИ ПРОКОРОРИ СЪДИИ ЮРИСТКОНСУЛТИ В ГОЛЕМИ БАНКИ.............. ДЕМЕК ВТОРО ТРЕТО КАЧЕСТВО :D

Проверяват обществени поръчки без конкурс в Петрич Интересно, дали някога ще се натъкнем на някоя поръчка с конкурс в България.

Що в София да не е по-различно ? . Само сумите са по-големи .

А не само сумите. В София гаранциите са за 2000 г., а отсроченото плащане 130 г.

ЗАЩО НАПАДНАХТЕ МАЛКИТЕ ПРОВИНЦИАЛНИ ГРАДОВЕ.......... ДАВАИТЕ И СЕЛСКИТЕ КМЕТОВЕ НО Е ПО-ДОБРЕ ЯДРОТО ДА СЕ САМУУДАРИ СЕБЕСИ АМА КАК??????????? ;)

Е по-интересното е за големите поръчки. Гаранция на канал - 200 години. Отложено плащане за асфалтиране на друг обект- 13 години. Смешна работа.

Да, ама като се заинтересуваш е платено 2 седмици след приключване на обекта ! А иначе е най-голямата като цена оферта заради и отложения платеж ! Безхаберна, безстопанствена и мафиотизирана държава !