Ненчев не е подслушван, обяви прокуратурата

Прокуратурата заяви официално, че министърът на отбраната в оставка Николай Ненчев не е бил подслушван по време на разследванията срещу него.

Обратно в новината

Коментари - Ненчев не е подслушван, обяви прокуратурата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ненчев, за проблемите си трябва да се сърдиш на твоя началник Бойко Борисов, защото едва ли някой ще смее да те подслушва без да го уведоми предварително и да получи неговото одобрение. А той, сгурно защото е много принципен и ти има безпределно доверие, те оставил да се пържиш в собствения си сос и да се радваш на благоволението му.

:)))Подслушвали са го и още как,нали той тръбеше ,че руснаците го подкупват.След прослушването са го успокоили,че е тъп и бърка полския език с руски,и да действа по начертаната схема от тези който са му платили престоя зад океана.Така е пич-безплатен обяд няма.

Подслушван или не подслушван да си купи няколко комплекта раирани пижами и да се подготви психически за по дълъг престой в затвора този мазник.

Съд за националните предатели.

Този човек спести на България по 1 милион евра от всеки ремонтиран самолет! Национални предатели сте ВИЕ! Ви, които подкрепяте грабежа от България!

симо

Тюю,язък...Той си мислеше ,че е важен.Пък сега-мишка.И не може НАТО/дето му приказва секрети по ТЕЛЕФОНА/ да го защитава.

Не го мисли ! Знае какво прави!

И НИЩО УМНО НЕ СА ЧУЛИ

А защо имаме служби за сигурност, щом като не са подслушвали предателя Ненчев. Преди време се оправдаваха, че не били подслушвали и анархистите-соросоиди, които месеци наред тормозеха цяла София с платените си "протести". След като се оказва, че службите не си вършат работата, е по-добре да бъдат разпуснати.

РУСКА ОФЕРТА-1.5 милиона евра за 1 двигател! ПОЛСКА ОФЕРТА-1 милион за двигател!

Само като му видя физиономията на тоя и ми се додрайфа като след кило ракия! Та то и на мутрата му е изписана тъпотията...Спокойно можеш да го наречеш "тъпанар", без дори да го слушаш! А как се оплете в лъжи покрай тия двигатели за миговете, просто не е за вярване. Да не говорим, че е обърнал МО в бардак, по думите на мои познати военни...Е, поне не боядиса колите им в розово, като един друг юнак с благозвучна фамилия особено популярна около Коледа...

Не разбра ли че гледаш в огледало?

Доста примитивна простотия. Не ви изнася да има министри патриоти и евроатлантици. Толкова сте прозрачни и елементарни.

От настоящето правителство в оставка има няколко министри, дето са за затвора дори без съд и един от тях е ники мокета! Чудя се още, след всичките гадории, дето сътвори в армията, и след като напълни МО с проститутки и крадци - "земеделци", как Боко го държа толкова време министър, че и щял да обсъжда с него охраната на границата от армията с него. Тоз индивид е някакво абсолютно недоразумение, поставено на това място от незнам кого и по незнам какви причини. Разбирам неговата партия да имаше достатъчно депутати, че да се надява на някаква парламентарна подкрепа, а те има няма един или двама успяха да тапосат там. Май барабар с предишния Боков министър на отбраната, аню Ньойския, окончателно загробиха армията. От нея нищо не остана и сега се радват на няколко подарени джипа втора употреба и са тръгнали да купуват сто годишни самолети N-та употреба...

Тъпчо, става въпрос за тежки престъпления против националната сигурност на Цацо и петата колона.

А, АКО ВСЕ ПАК Е ИМАЛО ИЗДАДЕНА ЗАПОВЕД ЗА ТАКАВА РАЗРАБОТКА СРЕЩУ НЕНЧЕВ, ТО ТОГАВА НЯКОЙ ТРЯБВА ДА СИ ПОНЕСЕ ПОСЛЕДСТВИЯТА, НАЛИ?! САМО С ОСТАВКИ НЯМА ДА СЕ РАЗМИНЕ, ЗАЩОТО СЛУЧАЯ КАСАЕ НАЦИОНАЛНАТА НИ СИГУРНОСТ, КОЕТО ВЕЧЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ РЕПУБЛИКАТА! НЕЩАТА ОТИВАТ КЪМ ЗАТВОР И ТО ДОЖИВОТ!

Най голямата опастност за националната сигурност е самия Ненчев.

че се изказваш за руската сигурност!

По принцип е прието олигофрени да не се подслушват!!!

Бъди сигурен, че няма да те подслушват.

Селски хитрец с купен диплом , майка му крадлива я споменавам всеки ден като го видя ! Пред очите на НАТО и бедните Българи , краде като за последно този Мръсен Тюфлек ! Цацаров унищожи този крадлив Селянин в Името на Българския Народ ! Народа ще ти се поклони и ще те запомни като единствения защитил България ! От кога крадците били с Евро-Антлантически идеологии !

За да разберете каква ментална трагедия е този земеделски деформатор ще ви цитирам какво каза пред журналисти, нищо, че тук е спестено: "Аз категоричнозаявявам, че имам най-високото ниво на секретност в страната, дадено ми от НАТО и по телефона съм разговарял по въпроси за националната сигурност." Сами преценете за каква трагедия иде реч. Даже няма да си правя труда да питам дали тези, с които е разговарял са имали същото "ниво на секретност" (каквото и да означава това това според ямболското тупе)?!

Ненчев не е подслушван ПО ЗАПОВЕД НА ПРОКУРАТУРАТА! Това не означава че руските служби не са го послушвали, защото е натовски министър;) Те руснаците ако не слухтят Ненчева, Румен Радев техния слуга ли ще слухтят?:))

НАТОВСКИ МИНИСТЪР. Ахаххахахааааа Баси вица.

Тоя на снимката и да го обесят, ще е по заслуги и съвсем справедливо! Долна отрепка и предател, тъпо нищожество!

Защото не даде на Путин по 1 МИЛИОН евра в повече за ремонта на едим самолет ли?

Ало, шорошомолка деформаторска, руската оферта беше с 52 хиляди евро по-ниска от полската и тогава този ямболски чобанин излезе и каза, че щял да "спести" ДДС от вътрешнообщности поръчки и щяло да излезе по-евтино. В резултат имаме 4 двигателя, които производителя РСК-МИГ счита за бракувани защото им е правен неоторизиран основен ремонт.

Задник, не само заради двигателите. Последнатата оферта на МИГ беше такава, че разумен човек не може да откаже. Но предателят киркокопач, който си е договорил комисионни с полските чифути, отсече, че България трябва да се откъсне всякак си от руската зависимост. И идиотът сложи едни двигатели без гаранция на производителя, което е световна практика. На всичко отгоре стана това чудо, че двигателите ни бяха отремонтирани от хора, които преди години са учени на тия ремонти 6 месеца от нашите специалисти в Пловдив. Но това с двигателите е малко, в сравнение с многобройните коленопреклонни и безотказни прикляквания на тоя предател пред клатикрачолите от НАТО и факяните щати, за да ни вкара във война срещу Русия иония да ни изпепелят с един залп.

Мокет, след 6 месеца и депутат нема да бъдеш.

прокуратурата лъже. да се самосезира, самоосъди, самона...

Ало, прокуратурата, това не го устройва....., подслушвали сте го!

Ненчев не е подслушван, перчема му е пречел, обяви прокуратурата

Този същия намекваше и за едни подкупи преди време,ама оттогава нищо...хехехе,каунь! ;-) Радев ще го освободи от длъжност скоро!

На тоя измишльотините му край нямат! Смешник!

.

Щом се съмнява , че от началото на мандата го послушват, значи криминалната му история е доста дълга

Стига сте ни занимавали с Отпадъци. Особено с този

Отпадък си ти!!!

всички от съд ебната система са отпадъци, освен тях също и руските и проруски тролове