Четвърти обвиняем по делото ”Суджук гейт”

Софийска градска прокуратура повдигна обвинение на Петър Малджиев за закана за убийство и за опит за принуда по т.нар. дело "Суджук гейт".

Обратно в новината

Коментари - Четвърти обвиняем по делото ”Суджук гейт” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Може да получи 6 години"затвор, ама друг път и на друго място. Това е България - царството на айдуците и лапачите на суджуци!

Какво като е бил от Аполо&Болкан? Баце е паркирал коли и е пазил на вратата в СИК!

СМЕШНА ПРОКУРАТУРА С ОЩЕ ПО-СМЕШНИ ОБВИНЕНИЯ.ПОСЛЕ СЕ ЧУДАТ ЗАЩО ВСИЧКО ПАДА В СЪДА

Investor: The Guardian: Най-корумпираната държава поема председателството на Съвета на ЕС На 31 декември музиката ще свири, фойерверките ще осветяват небето, а след полунощ най-бедната и най-корумпираната държава в ЕС ще поеме председателството на Съвета, пише в коментар британското издание The Guardian. Председателството не е отговорната задача, каквато беше преди години, но ще е забележителен момент за балканската страна, присъединила се към общността през 2007 година. 10 години след присъединяването на България към ЕС все още отворени остават въпросите за борбата с корупцията, а присъствието на крайнодесни партии в управлението на страната също е причина за притеснение, пише още изданието. "Никой в България не преследва политическата корупция, нито един бивш министър не е в затвора", коментира председателят на Центъра за изследване на демокрацията Огнян Шентов. Организацията показва фрапиращи данни за корупцията в страната. Всеки пети българин, общо 1,3 млн. души, съобщава, че е участвал под една или друга форма в корупционно плащане. През 2015 година делата за корупция, които имат своето решение, са едва 72..

вече стана 150.99 кг /сто и петдесет килограма и 990 грама / нов трябва да се достави. Тези 2гр / два грама / му били разваляли фигурата трябвало да се закръгли до 300кг /триста килограма/. Уточненията на цифрите и мерните единици са за избирателите на ГРОБ все се правят че не разбират нещо.

А главният "суджук", Борисов, обвинен ли е?????

"Мамма мия" испълнява стара легенда,Тодорка: -Мамма мия , мамма мия, мама мия, донеси ракия! Свалих, един Старешина, с еркция още Три манда!

Давайте снимките на тези юнаци - нека всички да ги видят и запомнят. И кои точно са хотелите и заведенията им.

кого ще убиваш? Гошо та днора ли, друго хайванче ли? Имай предвид, че ние човешко не ядем, ти не знам.

"...Малджиев--Назад във времето е бил шеф на "Аполо и Болкан" и е бил свързан с бившите силови групировки. ..." ...като например СИК и шефа на "Ипон"-Бою Тиква!:)))))) ....мутра при Мутрата!:)))))

обичайните стари милиционери, които си делкат дебилите във всеки прованс. те, че не са твърде умни е ясно но чудя се на балъците, които им се връзват на номерата... всъщност не, те са шоумени, действително. има такива катаджии пред които бледнее и Чаплин, да не говорим за шекспировата пиеса в която живеят 90% от криминалните. като се добави към картинката и прокурОрка на чието чело пише `оФца`, не остава място за пеевски, който пише законите.. голяма веселба е пo мутристан, голЕма!

Това е лицето на ГЕРБ в един отделно взет български град. Сега се опитват да ни убедят, че е изолирано явление. Да, ама не! Политиката на мачкане на хора е основна политика на тази партия. Не им ли играеш по свирката ще те налази държавата с цялата си репресивна сила. Ако и това не помогне, мутрите вкарват в действие изпитани средства - бой и убийства.

Добруджанци бяха вдигнали ръце от 'суджука' рекет и заплахи и т.н. При тези обвинения с нормално работеща съдебна система трябва да има ефективна присъда!

Наказанията за това деяние е твърде малко. Ах, тази съдебна система!!!След като са на свобода, тези" хора", ще продължават да безчинстват, защото само това могат. Горко ни...

Кажи му ГЕРБер и повече не го обиждай!

Вие сте по тъпи от герберите щом те ви управляват 10 години.

За никого не е тайна ,че Вие си се самоизбирате . Но това за голямо ваше съжаление е последният път ;-)

обричат тиквата на гладна смърт !!

Ама ти за него ли си така кахърен? А холан недей, не си му на нивото.