Коментари - Внесоха в съда обвинителния акт срещу Октай Енимехмедов | dnes.dir.bg
назад

Внесоха в съда обвинителния акт срещу Октай Енимехмедов

Софийска градска прокуратура внесе в Софийския градски съд обвинителен акт срещу Октай Енимехмедов. Срещу него има повдигнати две обвинения.

Обратно в новината

Коментари - Внесоха в съда обвинителния акт срещу Октай Енимехмедов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изглежда че Октай е идеалист! Явно политиците ще окажат "натиск" върху "неподкупния" български съд!! Но интересното е :: КАКВО НАПРАВИ ПРОКУРАТУРАТА с БИЯЧИТЕ на ОКТАЙ???? Тези ИЗВЕРГИ ЗАЩО са на СВОБОДА??? Та те са обществено ОПАСНИ!!

СМЕШНИЦИ! трикратно засякъл - дръндали - що моят не е засякъл НИТО ВЕДНЪЖ!!! очевидно младежът се погаври със циганският сокол и сега оня си отмъщава! С ЦИГАНИ РАБОТА ДА СИ НЯМАТЕ!!! това важи и за турците!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Прокуратурата тук се"справя"повече от добре. А смея ли да попитам какво стана с обвиненията срещу биячите му?

Институциите обслужват само хората станали богати благодарение на връзките си с една тоталитарна партия, за тях закони-няма. А националните герои - са престъпници. Всичко е тотално объркано у нас.

Предлагам да го направим национален герой. Никой не успя да уплащи Доган, както той. Когато ш една дърваша институциите не работят се появяват националните герои.

Нали е независима съдебната система? Като е така какво правите с този човек, а истинския престъпник се крие от всички, защото е заграбил милиони от държавата. Къде е съда и безпристрастен ле е сега? Един ден вас хората ще ви осъдят, защото не сте вечни, а и сте несправедливи, като съдите заради политиците, на които им робувате.

Всъщност той беше първия протестиращ,не за тока,а срещу политик от прехода.Друг е въпроса за начина по който го направи. Сега ще бъде изкупителна жертва на зависимата от политиците съдебна система,защото ако не бяха ДПС на власт,обвинението щеше да бъде друго,всички юристи бяха на това мнение в началото,но явно натиска е голям,а и при създалата се ситуация в държавата кой ли мисли за него.

Аз пак да попитам: а обвинение срещу "неизвестните" биячи ще има ли, г-да "независими" прокурори????????????????????????

ами няма.щото те биячите повдигат обвиненията в тази държава днес.Момчето изтегли най-късата клечка.Жалко за него,оня лалугер се покри иси живурка в сараите.

Днес и без друго отново се доказа, че съдебната система е собственост на доган. Освен за най-простите, е ясно, че ако не беше така и на някой друг му се случи подобно "нападение", не само, че нямаше да търсят или арестуват извършител но даже нямаше и да се занимават с показанията му. доган си узаконява изборите за собственото си правителство с този "съд" и отдавна е доказал, че не му е никакъв проблем да контролира стадото тъпи гяури и това независимо, че виждат с очите си и чуват с ушите си как им се подиграва и мрази най-открито.

ха-ха-ха-ха.за кокошка няма прошка, този доган е чудовище. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ще го осъдят по второто обвинение. То е и като резервно. Аз като го гледах, очаквах да го напръска с вода от воден пистолет. Очевидно когато стигна при Доган се разколеба и въобще Доган не можеше да го спре ако искаше. Беше много странно. Ако искаше да го убива, един нож, щеше да свърши много повече работа. Искаше да го уплаши.

Нито го защитавам ,нито го обвинявам-за това си има съдии и прокуратура. Само се чудя каква ли присъда щяха да му искат ,ако се беше въоръжил с тапешник/нали от газов пищов излитат газове , а от тапешник-опасни тапи/?

Той заслужава най - строга присъда за некадърен атентат.Трябва да се добави и факта,че ако пищова беше гръмнал близо до главата на спиртосания Доган можеше да се получи взрив на спиртни пари и пожар.Представяте ли си Доган като пърлачка изхвърля пламъци и вземе та опърли на мюфтията брадата.....

Ами защо законите не са за всички.За едни 5-6 год.а в случая може би доживотна присъда без право на замяна.????????????????????????????

Направил опит умишлено да умъртви лидера на ДПС! С газов пистолет?Смях в залата. А кога ще повдигнат обвинение на побойниците, дето за малко не го убиха? И ни направиха за смях пред цял свят??

кога ще пождигнат обвинения и осадят побоинищрте

Доживотна за този цирк с доган,пародия. Мисля, че има натиск, за да не се "разсърдят" турците и великия хидролог. В същото време за смърт от лекарска небрежност или от пияния шофьор - условни присъди.

в сарайте а невинния в затвора браво на съдебната ни система

До живот за опит за обийство?!?!?! А истинските убийци и изнасилвачи седят по 4-5-6год. и край. Даже и толкова не им дават, срам бе продажни копелета - СРАМ! Ретроспекция: Първоначално Октай Енимехмедов бе обвинен в хулиганство и закана за убийство, но в последствие прокуратурата събра данни от назначени експертизи и преквалифицира обвиненията" - т.е. когато БСП И ДПС дойдоха на власт, прокуратурата им предложи услугите си....

за убийство-условная присъда за сплашване - 15 + 5 -браво на българския съд ако постанови такава присъда. Пред закона всички сме равни, но-о-о-о не съвсем.

Как така случайно в деня на "отказ" на Доган от лидерския пост се намира някой, който се опитва да го застреля с газов пистолет. Странно с какво ли го държат този човек. Дано тези които гласуват за Доган разберат най-накрая, че той не защитава техните интереси а неговите си. АТАКА той я създаде за да ви сплаши и пак да гласувате за него.

Шокиращо е, как има хора, защитаващи един обикновен престъпник, решил дори да не подлага на съмнение тази версия, а да я документира пред стотици хора и телевизионни камери.... Но разбира се няма да е логично, ако прокуратурата не търси и виновни за побоя му... А иначе - обявяването му за едва ли не герой от Слави Трифонов в негово предаване, камо ли възгласите "Енимехмедов - Президент" сякаш идват от неизлечимо психично болни същества, вероятно от друго измерение...

Шокиращото за мен беше когато разни прокурори започнаха да разправят, че било нормална реакция 20 човека да ритат в главата друг човек, който лежи на земята и не се съпротивлява. Шокиращо е, че толкова време няма обвиняеми за този побой, който възмути цялото българско общество. Шокиращо е, че въпреки всичките записи още се води разследване срещу неизвестен извършител !!!

Много точно. Утихнаха нещата за побойниците. Според мен този "неизвестен" няма да бъде идентифициран и ще му се размине.

В тази връзка ще има обвинения и към други, но по-късно.Първи ще е ЦЦ.Индикациите за това са очевидни.

нека да го осъдят да го гръмнат в главата от същото разстояние със същия пистолет и боеприпас. Ако както казват, е смъртоносно, ще бъдат доволни, че е получил заслуженото; ако остане жив, значи не е смъртоносно и напразно го съдят. Но тогава ще се окаже, че присъдата е върху глупави обвинения.

Да си лежи в панделата. Той си е престъпник не от вчера. Криминално проявен - регистриран е за хулиганство, телесна повреда и грабеж, информира полицията. Имал е и две условни присъди - една от 2010 г. за наркотици и друга от 2011 г. за телесна повреда над длъжностно лице (пробация). Хайде сега да направим герой от всеки шибан престъпник , защото е извадил пистолет на антипатичен политик.

Все пак посегателството върху Доган трябва да се приеме като смекчаващо вината обстоятелство.

На протест, да освободим свястното момче

е как с газов пистолет опит за убийство ?

Призовавам всички на протест против корумпираната съдебна система подвластна на ДПС

А защо никой прокурор , даже и Цацаров не повдигат обвинения на побойниците дето го пребиха публично пред очите на цялата телевизионна аудитория.То беше грозна картинка , но никой не реагира адекватно .Къде е Цацаров-бюлетина , къде е Сидеров-лъжливия , къде са всички знойни и незнайни демократи .Аферим управници , съдии и прокурори!!

Подкрепям 03

Този Октай ще го направите национален герой. Първо той не е МОМЧЕ : пълнолетен, арестуван за грабеж и побой, т.н. Явно не си е взел никаква поука, а е на 21 години. Няма шанс да се поправи. А такова поведение да се саморазправяш води към Дивия Запад и мутренските години. Интересно ако го засечете с колата и излезе някой и ви извади газов пистолет как ще се чувствате? Не може всеки сульо да правораздава с пистолет за 50 лева...

И аз това питам! Какво става с обвиненията на побойниците - онези гнусни, дебели чичковци, които ритаха момчето в главата с цялата си злоба. При тях законът не важи - могат да правят каквото си искат!

Келешка история, подлъган от някого и желание за изява... Опит да се докаже и изпъкне, Всичко останало са глупости и фантазии... Дайте му урок там 2 години затвор и го пуснете след 1, той е излежал вече повечето... Да си знае за друг път да не прави такива магарии и да не се мисли за велик, но не му съсипвайте живота заради една младежка простотия с голяма присъда... Всеки е бил млад и е правил някакви глупости :)

Къде сте Яне Сандански, Даме Груев, Гоце Делчев.... ха станете та покажете как башибозук и еничари се наказват....

Енимехмедов - президент!

ЗАЩО АХМЕД ДОГАН НЕ ХОДИ В ТУРЦИЯ , ЗНАЕ ЛИ НЯКОЙ ?

Вместо да съдят Доган, съдят този, който не е направил нищо. Всичко беше една бутафория и хората го знаят. Къде е Доган с откраднатите милиони? Съд за предателя на България!

Ето още една причина за протестите-трябва да се иска освобождаване на това достойно момче!!!!

подкрепам

Ами всеки, който се изправи срещу ДПС (ДС) ще бъде определен като субект с висока обществена заплаха. Поне докато не ги изгоним веднъж за винаги

Тук определено витаят болни мозъци - едва ли не припознават Левски в този обикновен престъпник, който ако не получи справедлива присъда от съда, ще бъде осъден от гражданите!

Ами не знам кой е болния мозък и какво толкова опасно престъпление видя в действията на Октай. За мен това което направи си беше неуспешен опит за извършване на хулиганска проява и нанасяне (евентуално) на лека телесна повреда. Това което видях след това беше как едни хора го ритаха по главата с цел да го убият и ако нямаше служители на НСО сигурно щяха да го направят !!!

И аз бих го ритал, ако беше насочил пистолет в слепоочието на мой приятел или партиен другар! Опит за убийство е и трябва да го осъдят за това!

...на ония разбеснели се пред очите на всички башибозуци, на тях кога ще повдигнете обвинение???!!! но, така или иначе, това младо момче прави чест на етноса си-значи не всички сред тях търпят да са безропотните крепостни на доган-агент сава, както изглеждаше отстрани дълги години наред...

Справедливо е да го съдят. Представям си го по протестите с това "пистолетче"как би раздавал правосъдие.Зтвор или лудница му трябва.

Жалко за момчето....., така и така ще го осъдят, поне да беше свършил работа....

Според мен ще го осъдят само по второто обвинение, надявам се условно, първото обвинение е просто абсурдно. Но поведението на прокуратурата е просто скандално, както по това дело така и с Костинбродските бюлетини.

...действия..явно неуважение към обществото! А какво правят Кухарски и Пес-ът сега?? / Има компетентни форумджии,които биха се изразили- прехвърлят си го от единия крачол в другия!//

А с Даскалите -какво правеха???

Знаете, че като партиец имам достъп до повече материали от обикновените хора, затова сега ще ви покажа още една важна точка от обвинението, засекретена към момента: 3. Обвиняваме Октай за това, че многократно, злостно и с явна умисъл блъскаше с глава и тяло юмруците на делегатите от ДПС 4. Същият явен престъпник и гербераст Октай направи три опита да скъса със зъби обувките Гучи на Секретаря на ДПС За това престъпление държавното обвинение поиска допълнителна присъда от 12 години.

5. Ексхибиционизъм - опита се да си свали гащите на публино място .

КРИЙТЕ НАЛИ...ЩОТ ЦАЦАТА НЕ ДЕБЕЛАК ИЛИ ДОГАН НЕ ЦИГАНИН

Гаргата е безобиден! Криете постове, защото някой е добавил нещо "антидържавно"!

Младежът определено има вина по второто обвинение и трябва да отговаря за постъпката си. Но ми е чудно,защо прокуратурата само на него повдуга и то по най-строгите точки ,като според мен неговите нападатели трябва да бъдат подведени и осъдени по съезмерими и сравними с неговото наказание,защото тяхната постъпка ми се видя несравнимо по-жестока ,а Октай дори не докосна Доган ,ако е искал нещо да му стори,лесно би могъл да му извие вратеника като на пиле -:) Според мен едва ли е искал да да го убива в действителност. Но башибозуците след това определено биха го убили,отнесоха се с него така,както се отнасят със семействата на онези мюсюлмани,за които се съмняват,че може да не са гласували за ДПС.

Кога с газов пистолет са убили някого?В Бургас с газов пистолет лекар е стрелял в челото на мъж и оня си е жив и здрав,а лекаря си е на свобода.Но нали не е Доган.На него ако някой му кихне пак ще бъде осъден.Повдига ми се!!!!!!!!!!

Този случай е едно истинско предизвикателство пред всички българи.То е тест дали заслужаваме нерадстната си съдба на беден жалък и нежелан от Европа народ.Защитата на Октай е национална кауза.Той рискува собственият си живот за да ни избави от един вреден и излишен политик.Ако преди бяха гръмнали няколко души сега да не сме на това жалко положениеТой единствен сам издаде присъдата и се опита да я изпълни.Остава открит въпроса защо не избра истинското оръжие на възмездието.И ЗАПОМНЕТЕ.ИМА ЕДНА ЕДИСТВЕНА ЕКПЕРТИЗА ВАЛИДНА ПРЕД СЪДА.ТАЯ НА ЗАВОДА-ПРОИЗВОДЕТИЛ..АКО ТОВА ОРЪЖИ МОЖЕ ДА УБИВА ЗАЩО СЕ ПРОДАВА СВОБОДНО.

ДА УБИЕШ ДОГАН Е ВЪПРОС НА ПАТРИОТИЗЪМ

Ето го Героя. По-добре че не го уби, за да могат всички хора ,които мислят като него да ПОЧНАТ ДА МИСЛЯТ НА ГЛАС. Този ЧОВЕК Е ЕДИН ОТ ВДЪХНОВИТЕЛИТЕ НА ПРОТЕСТА СЕГА.

Да се чете "висока степен на обществена полезност".