Коментари - Обвиниха чичото на убития от питбула Тошко | Днес.dir.bg

Обвиниха чичото на убития от питбула Тошко

Районната прокуратура в Пазарджик повдигна обвинение срещу 35-годишния Димитър М., собственик на питбула, убил 3-годишния Тошко в село Мокрище.

Обратно в новината

Коментари - Обвиниха чичото на убития от питбула Тошко | Днес.dir.bg

Коментари

стига сте ривали бай манго ще клонира ново сигане за 0 бройки ако вече не е пуснал хайвера вече..

Кога най-после тази държава ще въведе някакъв ред с тия кучета. Стана нормална практика кучета да ядат хора и нищо не следва от това. Защитата на тия кучета вече стана тотално извращение. Годишно се отделят стотици милиони за кучета, приюти, мерки, кастрации, ваксинации и т.н., докато за деца, училища, болни и т.н. вечно не достигат пари. Гледам сутринта и не вярвам на очите си - виждате ли, детето било виновно, защото се разхождало безпризорно. Абе, тъпаци, ами сложете намордник на детето бе. Улиците са обществено отворени пространства и всеки може да се разхожда където си иска. Защо не се въведат законите от Европа - нали все от там гледаме. Значи за гейовете може всичко да въвеждаме, даже предварително, за кучетата - не. Зверски изисквания за отглеждане, застраховки, данъци, глоби и затвор при неспазване, ограничения за определени лица, забрана за определени породи и т.н. В Европа само застраховката за такова куче е 120 000 евро. А тук - таратанци. Всеки малоумник тръгнал кучета да развъжда и да гледа. Имало във Фейсбук група за защита на животното, представете си. А изяденото 3 годишно дете - то вероятно няма стойност в главите на кучкарите. Виновни били всички - майка, баща, социални и не знам си още кой, само не собственика на кучето, който го държал гладно като в концлагер. Докъде стигнахме - помиярска държава, помиярски живот и накрая да приключиш живота си изяден от помияр.

Жалко за детето! Вместо да се занимават с глупави конвенции НПО-тата да се бяха заели с интеграция на ромите сериозно, а не да присвояват пари и клатят въздуха, както до сега.

Още снощи написах, че вината за трагедията е в собственика на животното. В репортажа по телевизията се видя ясно, че животното е докарано до лудост от глад и малтретиране, дори е с едно око и изключително уплашено. Собственикът му е фактическия убиец и като такъв трябва да бъде съден.

Нито кучето е виновно,нито стопаните му.В края на краищата взимаме куче то да ни пази,а не ние него.Казвам го това,понеже днес по телевизията съобщиха,че в собствения си двор собственика е длъжен да наблюдава кучето си,а не тези на които е оставено детето да го гледа да отговаря за него.Все едно да пуснеш тригодишно дете само да пресича магистрала и после шофьорът да е виновен.

Но защо чичото, детенцето е било в чужда къща, 3 годишно, къде е този, с когото е дошло, не трябва ли той и да да го придружава навсякъде?? При външна тоалетна, толкова ли няма опасност да падне в нея, а в някоя дупка или трап, да излезе някъде навън??

А проверено ли е дали кучето е било нахранено? А същият чичо-собственик водил ли го е на кучешки боеве? 3-годишно дете се движи само??? А официален регистър на притежателите на бойни кучета-убийци с подобаващи данъци, грижи, административни проверки и редовно отчитане и проверки пред съответните служби?????

аз съм във възторг от факта, че е уведомена агенцията по храните, и че кучето е прегледано от ветеринар , който е дал предписание! може би заедно са направили нова диета за хайванчето?! само не ми е ясно ние точно за това ли им плащаме !

Отидете по селата, да видите "грижа" за кучета, за чудо и приказ. Вързани, кое в клетка, кое на къс синджир, недохранени, никога не ги пускат да изразходват енергия. А това куче го дадоха в репортажите, много е зле. Кожа и кости, едва гледа от глад, вързано не с един, а с два синджира по начин, да не може нито да легне, нито да си наведе главата да пие вода. Детето, оставено без надзор е правило каквото си поиска, и ако е отишло при кучето с пръчка е станала трагедията. Виновни са всички по веригата, родителите, собствениците на кучето, бабата, лелята.... Жалко за детето!

Правилно, то детето на 3 години има акъл по малко и от кучето.

ЗАБРАНА НА ПИТБУЛИ И РОТВАЙЛЕРИ В БЪЛГАРИЯ ТАКА КАКТО СА ЗАБРАНЕНИ В ЕВРОПА. ЗА ЧИЧОТО- ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА УБИЙСТВО НА ДЕТЕ!

Срещу всяка порода куче над 20 килограма човек няма много шансове. Породата не е толкова важна колкото собственика. Ако не те ухапе ротвайлер или питбул по-приятно ли ще ти е да те ухапе едно дого или кане които не са забранени?

НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С МАНГАЛИ!!!

утре ще изведат това куче на площада, а ти като преминаващ турист, поспрял за почивка, може да се окажеш жертва на такова куче. Чче и детето ти. Не ми се прави на островитянин! Робинзон Крузо!

Тези породи кучета трябва да са забранят!!!!!! Боевете с кучета също!!! Затвор за изродите, които организират такива боеве и за тези, които се отнасят с жестокост и насилие към животните!!!!

Защо да забраняват породата? Тук във Великобритания всяко 3то куче е питбул, а 90% от стопаните им са именно семейства с малки деца. Важно е възпитанието и околната среда, както за животното, така и за собственика!

Ти от Великобритания , вестниици не четеш ли? Ела да ти дам броеве на Метро, да прочетеш колко деца са нападнати от домашни любимци. Ако нямаш 60 пита ще ти дам. Има и безпллатни вестници , стига да искаш. Не ми говори за англииско възпитание , още по малко такова на псета.

Toя чичо да го оставят в ареста с белезници и в компанията на зли (гладни) кучета!!! И така да бъде арестуван всеки собственик на питбул!

Гледах репортажа по телевизията. Потресаваща мизерия! Кучето оковано във вериги и държано гладно съответно озверяло от тия условия. Прибрал го бил от улицата тоя дето го греда абе по добре да го беше оставил на улицата по щеше да си намира храна животното. Виновни са и родителите на детето че го оставят без надзор. До 12 години дете не се оставя само по закон.

Абе ти деца имал ли си? И не си ги оставял без надзор? Не защитавам родителите, ноо....

Тази рода, както си гледат кучето, така са си гледали и детето... В никакъв случай не причислявам целия ромски етнос, защото и между тях има хора, които си треперят на децата.Твърде странно за момента е обаче последвалото търсене на отговорност от властите.Собственика на кучето ще е задържан, а майката и бабата на детето щели да бъдат освободени.И от какъв зор тези двете ще ги освободят, а нещо за тях дела и присъди не се ли очакват?Та те са реалните убийци на бебето, защото по най-небрежен начин са го оставяли да си се движи само между имотите и където му видят очите.Кой нормален човек оставя бебе на 3 години без надзор и не е ли това основание за сериозна присъда?

Браво, има напредък - кенефът е бил отвън, а не в легена от който ядят... Видяхте ли, че не са напразно изхарчените 153 милиона за десетилетието на ЦИГАНСКОТО ВКЛЮЧВАНЕ на Цветан Цветанов?! Представете си само колко външни клозета са изкопани! Че са и санирани за няколко милиарда по програмата на Свинетка!

Прокуратурата пак обърка всичко. За какво им е този арест, да не би ще се укрие. Два дни в ареста се равняват на 3 дни в затвора, т.е. ако го осъдят на 3 години ( в най-добрия случаи), той ще излежи 2 години в ареста. Въпреки че то в ареста 2 години не знам колко е законно и няма ли да осъди държавата пак.

Ciganyori? Цигани били това, баце, не била никаква КУНЕВА-КУНЕВЕНЦИЯ! А иначе съм чувал, че женските питбули никога никого не убиват, а само отхапват топките на "червените шапчици". И вместо обрязване и кастрация от мюзеина, операцията излизала безплатно с питбулката. Нема страшно, чичото ша легне на майката и да направи ново чаве на таткото. Не да бърка в дупето на питбулката.

Прозрачност и справедливост.....науете се , че това е преуритет на паравовата държава. Ами забранете ги тия породи, това са кучета за бой помежду самите тях, за да гледат извратени садисти и получават душевен оргазъм. Да се разминеш с такова куче на тесен път си е късмет, кледа те с кървави очички , а понякога деца ди видод и едва ли при атака биха ги задържали.

НАПИСАХ С ГРЕШКИ .....ОТ ЯД НА ТЕЗИ ТВАРИ.

Срещам хора с добродушни питбули, някъде четох и че славата им се дължи на журналистически стремеж за сензация. А кучето в репортажа беше слабо, завързано със синджири, с подвита опашка, неуверено махаща за поздрав към хората... Трагедия, само дете - би могло да падне от дърво, в дупка, опасно да пресече пътя на движеща се кола, 24 часа как да си неотлъчно до него, но и как се оцелява самичко :-((??

ако, целта беше да се промени нещо, първо и с всички средства трябваше да се атакува насилието над ромските деца отстрана на фанатизираните примитиви, наречени роднини. защото "толерирането" тоест, насърачаването на това извращение, е основната причина за резултатите сега.

Като разбрах подробностите загубих интерес към случката. Не происшествие , а случка.

Чичото, бащата, лелята в един двор с кенеф на двора. А кучето без надзор развързано за ужас на политкоректните българи от БХК! И са кво ще правите бре травестити от НХК? Как ще докажете вина на куче? Стопаните имат вина за причиняване на смърт по непредпазливост само ако се докаже, че са непосредствено отговорни за смъртта. В случая прокуроатурата ще обвини стопанина, без да е наясно кой е развързал кучето? А на кучето му е втръснало от политическа коректност и е треснало по авторитета на БХК. И сеа? Кур! Никой не смее да напише, че манглалски питбул прегризал шията на малко циганче, защото при първа възможност си е върнал за жестоките условия , в които са го държали. Дори и защитниците на животните гледат в унес понеже не е достатъчно веганско, а малкото човече е най- невинното в случая на цялата циганска безотговорност, която се поощрява от цялата държава, защото срещу нея получава гласове на изборите. Дето се вика и други кучета ще има и избори ще има, няма да разваляте отношенията. А БХК сега да гонят кучето за геноцид.

бг е в средновековието

един друг народ живее в средновековието и нищо не е в състояние да го изкара оттам!

Не са дорасли дори до средновековието.Те са първобитно общинен строй , току що отделил се от приматите.

Коментари - Обвиниха чичото на убития от питбула Тошко | Днес.dir.bg

Обвиниха чичото на убития от питбула Тошко

Районната прокуратура в Пазарджик повдигна обвинение срещу 35-годишния Димитър М., собственик на питбула, убил 3-годишния Тошко в село Мокрище.

Обратно в новината

Коментари - Обвиниха чичото на убития от питбула Тошко | Днес.dir.bg

Коментари

стига сте ривали бай манго ще клонира ново сигане за 0 бройки ако вече не е пуснал хайвера вече..

Кога най-после тази държава ще въведе някакъв ред с тия кучета. Стана нормална практика кучета да ядат хора и нищо не следва от това. Защитата на тия кучета вече стана тотално извращение. Годишно се отделят стотици милиони за кучета, приюти, мерки, кастрации, ваксинации и т.н., докато за деца, училища, болни и т.н. вечно не достигат пари. Гледам сутринта и не вярвам на очите си - виждате ли, детето било виновно, защото се разхождало безпризорно. Абе, тъпаци, ами сложете намордник на детето бе. Улиците са обществено отворени пространства и всеки може да се разхожда където си иска. Защо не се въведат законите от Европа - нали все от там гледаме. Значи за гейовете може всичко да въвеждаме, даже предварително, за кучетата - не. Зверски изисквания за отглеждане, застраховки, данъци, глоби и затвор при неспазване, ограничения за определени лица, забрана за определени породи и т.н. В Европа само застраховката за такова куче е 120 000 евро. А тук - таратанци. Всеки малоумник тръгнал кучета да развъжда и да гледа. Имало във Фейсбук група за защита на животното, представете си. А изяденото 3 годишно дете - то вероятно няма стойност в главите на кучкарите. Виновни били всички - майка, баща, социални и не знам си още кой, само не собственика на кучето, който го държал гладно като в концлагер. Докъде стигнахме - помиярска държава, помиярски живот и накрая да приключиш живота си изяден от помияр.

Жалко за детето! Вместо да се занимават с глупави конвенции НПО-тата да се бяха заели с интеграция на ромите сериозно, а не да присвояват пари и клатят въздуха, както до сега.

Още снощи написах, че вината за трагедията е в собственика на животното. В репортажа по телевизията се видя ясно, че животното е докарано до лудост от глад и малтретиране, дори е с едно око и изключително уплашено. Собственикът му е фактическия убиец и като такъв трябва да бъде съден.

Нито кучето е виновно,нито стопаните му.В края на краищата взимаме куче то да ни пази,а не ние него.Казвам го това,понеже днес по телевизията съобщиха,че в собствения си двор собственика е длъжен да наблюдава кучето си,а не тези на които е оставено детето да го гледа да отговаря за него.Все едно да пуснеш тригодишно дете само да пресича магистрала и после шофьорът да е виновен.

Но защо чичото, детенцето е било в чужда къща, 3 годишно, къде е този, с когото е дошло, не трябва ли той и да да го придружава навсякъде?? При външна тоалетна, толкова ли няма опасност да падне в нея, а в някоя дупка или трап, да излезе някъде навън??

А проверено ли е дали кучето е било нахранено? А същият чичо-собственик водил ли го е на кучешки боеве? 3-годишно дете се движи само??? А официален регистър на притежателите на бойни кучета-убийци с подобаващи данъци, грижи, административни проверки и редовно отчитане и проверки пред съответните служби?????

аз съм във възторг от факта, че е уведомена агенцията по храните, и че кучето е прегледано от ветеринар , който е дал предписание! може би заедно са направили нова диета за хайванчето?! само не ми е ясно ние точно за това ли им плащаме !

Отидете по селата, да видите "грижа" за кучета, за чудо и приказ. Вързани, кое в клетка, кое на къс синджир, недохранени, никога не ги пускат да изразходват енергия. А това куче го дадоха в репортажите, много е зле. Кожа и кости, едва гледа от глад, вързано не с един, а с два синджира по начин, да не може нито да легне, нито да си наведе главата да пие вода. Детето, оставено без надзор е правило каквото си поиска, и ако е отишло при кучето с пръчка е станала трагедията. Виновни са всички по веригата, родителите, собствениците на кучето, бабата, лелята.... Жалко за детето!

Правилно, то детето на 3 години има акъл по малко и от кучето.

ЗАБРАНА НА ПИТБУЛИ И РОТВАЙЛЕРИ В БЪЛГАРИЯ ТАКА КАКТО СА ЗАБРАНЕНИ В ЕВРОПА. ЗА ЧИЧОТО- ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР ЗА УБИЙСТВО НА ДЕТЕ!

Срещу всяка порода куче над 20 килограма човек няма много шансове. Породата не е толкова важна колкото собственика. Ако не те ухапе ротвайлер или питбул по-приятно ли ще ти е да те ухапе едно дого или кане които не са забранени?

НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С МАНГАЛИ!!!

утре ще изведат това куче на площада, а ти като преминаващ турист, поспрял за почивка, може да се окажеш жертва на такова куче. Чче и детето ти. Не ми се прави на островитянин! Робинзон Крузо!

Тези породи кучета трябва да са забранят!!!!!! Боевете с кучета също!!! Затвор за изродите, които организират такива боеве и за тези, които се отнасят с жестокост и насилие към животните!!!!

Защо да забраняват породата? Тук във Великобритания всяко 3то куче е питбул, а 90% от стопаните им са именно семейства с малки деца. Важно е възпитанието и околната среда, както за животното, така и за собственика!

Ти от Великобритания , вестниици не четеш ли? Ела да ти дам броеве на Метро, да прочетеш колко деца са нападнати от домашни любимци. Ако нямаш 60 пита ще ти дам. Има и безпллатни вестници , стига да искаш. Не ми говори за англииско възпитание , още по малко такова на псета.

Toя чичо да го оставят в ареста с белезници и в компанията на зли (гладни) кучета!!! И така да бъде арестуван всеки собственик на питбул!

Гледах репортажа по телевизията. Потресаваща мизерия! Кучето оковано във вериги и държано гладно съответно озверяло от тия условия. Прибрал го бил от улицата тоя дето го греда абе по добре да го беше оставил на улицата по щеше да си намира храна животното. Виновни са и родителите на детето че го оставят без надзор. До 12 години дете не се оставя само по закон.

Абе ти деца имал ли си? И не си ги оставял без надзор? Не защитавам родителите, ноо....

Тази рода, както си гледат кучето, така са си гледали и детето... В никакъв случай не причислявам целия ромски етнос, защото и между тях има хора, които си треперят на децата.Твърде странно за момента е обаче последвалото търсене на отговорност от властите.Собственика на кучето ще е задържан, а майката и бабата на детето щели да бъдат освободени.И от какъв зор тези двете ще ги освободят, а нещо за тях дела и присъди не се ли очакват?Та те са реалните убийци на бебето, защото по най-небрежен начин са го оставяли да си се движи само между имотите и където му видят очите.Кой нормален човек оставя бебе на 3 години без надзор и не е ли това основание за сериозна присъда?

Браво, има напредък - кенефът е бил отвън, а не в легена от който ядят... Видяхте ли, че не са напразно изхарчените 153 милиона за десетилетието на ЦИГАНСКОТО ВКЛЮЧВАНЕ на Цветан Цветанов?! Представете си само колко външни клозета са изкопани! Че са и санирани за няколко милиарда по програмата на Свинетка!

Прокуратурата пак обърка всичко. За какво им е този арест, да не би ще се укрие. Два дни в ареста се равняват на 3 дни в затвора, т.е. ако го осъдят на 3 години ( в най-добрия случаи), той ще излежи 2 години в ареста. Въпреки че то в ареста 2 години не знам колко е законно и няма ли да осъди държавата пак.

Ciganyori? Цигани били това, баце, не била никаква КУНЕВА-КУНЕВЕНЦИЯ! А иначе съм чувал, че женските питбули никога никого не убиват, а само отхапват топките на "червените шапчици". И вместо обрязване и кастрация от мюзеина, операцията излизала безплатно с питбулката. Нема страшно, чичото ша легне на майката и да направи ново чаве на таткото. Не да бърка в дупето на питбулката.

Прозрачност и справедливост.....науете се , че това е преуритет на паравовата държава. Ами забранете ги тия породи, това са кучета за бой помежду самите тях, за да гледат извратени садисти и получават душевен оргазъм. Да се разминеш с такова куче на тесен път си е късмет, кледа те с кървави очички , а понякога деца ди видод и едва ли при атака биха ги задържали.

НАПИСАХ С ГРЕШКИ .....ОТ ЯД НА ТЕЗИ ТВАРИ.

Срещам хора с добродушни питбули, някъде четох и че славата им се дължи на журналистически стремеж за сензация. А кучето в репортажа беше слабо, завързано със синджири, с подвита опашка, неуверено махаща за поздрав към хората... Трагедия, само дете - би могло да падне от дърво, в дупка, опасно да пресече пътя на движеща се кола, 24 часа как да си неотлъчно до него, но и как се оцелява самичко :-((??

ако, целта беше да се промени нещо, първо и с всички средства трябваше да се атакува насилието над ромските деца отстрана на фанатизираните примитиви, наречени роднини. защото "толерирането" тоест, насърачаването на това извращение, е основната причина за резултатите сега.

Като разбрах подробностите загубих интерес към случката. Не происшествие , а случка.

Чичото, бащата, лелята в един двор с кенеф на двора. А кучето без надзор развързано за ужас на политкоректните българи от БХК! И са кво ще правите бре травестити от НХК? Как ще докажете вина на куче? Стопаните имат вина за причиняване на смърт по непредпазливост само ако се докаже, че са непосредствено отговорни за смъртта. В случая прокуроатурата ще обвини стопанина, без да е наясно кой е развързал кучето? А на кучето му е втръснало от политическа коректност и е треснало по авторитета на БХК. И сеа? Кур! Никой не смее да напише, че манглалски питбул прегризал шията на малко циганче, защото при първа възможност си е върнал за жестоките условия , в които са го държали. Дори и защитниците на животните гледат в унес понеже не е достатъчно веганско, а малкото човече е най- невинното в случая на цялата циганска безотговорност, която се поощрява от цялата държава, защото срещу нея получава гласове на изборите. Дето се вика и други кучета ще има и избори ще има, няма да разваляте отношенията. А БХК сега да гонят кучето за геноцид.

бг е в средновековието

един друг народ живее в средновековието и нищо не е в състояние да го изкара оттам!

Не са дорасли дори до средновековието.Те са първобитно общинен строй , току що отделил се от приматите.