Бившият ректор на МУ-София с обвинение и под гаранция

Софийската градска прокуратура повдигна обвинение срещу бившия ектор на Медицинския университет Ваньо Митев за сключени 5 неизгодни сделки за общо 276 908 лв.

Обратно в новината

Коментари - Бившият ректор на МУ-София с обвинение и под гаранция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Събитията в Медицинския университет се оказаха пробен камък за българската журналистика. Силно зависима и търсеща негативни сензации бе проверка на информацията. Това БТВ, Медиапул, 24 часа и особено някаква лелка от в. Дума... Само Сашо Диков се оказа донякъде на ниво. Къде са истинските журналисти, къде са мненията и на двете страни?

Вчера му глидах табелата на бивщшия му кабинет - акад. проф. д-р и не знам още какви титли си накачил както Гьоринг медалите и Брежнев часовниците и ордените на герой! Направо човекът-оркестър и вундеркинд! К.ф.н., ц.п.у., ф.к.ф., п.у.ц., м.о.л., т.в.у., с.м.р.д. и какво ли още не - а те кога? Баси парвенютата. И това студенти "учи", сиреч бъдещето на нацията и следващите управленци!!!Ужас!

..много смърди тая работа..Ректора бил направил неизгодни сделки за 300000 лева и го разпраха...обаче оставил 100 милиона...Или е глупав или е невинен!! Да си беше свил стоте милиона и да остави 300000 разбирам..Май Кунева си въобрази ,че по този начин ще покаже на българския народ колко е принципна и прозрачна!!!Точно обратното!!

Лакомията на Кунева е притеснителна за българската демокрация. Достойното поведение е незабавна оставка!

ако има нещо работещо в страната, то сороския план за унищожението на България ще се забави, а това не е изгодно на куневица, вербувана от американците. Така че щом ниските заплати не ви изгониха и убиха досега, ето ви куневица готова да се намеси - да върне към мизерията всички университети, да не би случайно да се задържат български студенти и преподаватели в страната. По плана на сорос досега трябваше да се ме измрели до крак, но нещо се позабавихме с изчезването, та затова сега гонене на българи от БГ, населване на платени и поканени от сорос мюсюлмани, затриване чрез мизерия на университетите и болниците... и "а дано скоро тая българи вече да изчезнат от земята" - стиска палци сорос..

Ако е виновен съд !

Ами, ако не е? Кой ще му изчисти името?

А моята версия е, че куневица иска да заграби парите от бюджета за образованието, като започне да очерня университетите, че са злоупотребили с парите. Крадлива сган такава! Знаете ли, че във факултета по химия няма дори колби?! Откъде да крадат бе, какво сте им дали, за да ви го крадат?! Аааа, искате да откраднете това, което твърдите, че ще им отпуснете!

Поредният скандал на Прокуратурата,който ще отмине.Идват избори и трябва да се покаже колко милеят за правния ред управляващите и техния подопечен Цацаров.Далаверите му(ако има такива)не са от 2014 г.Къде дрема Цацата?Омръзна ми от политически поръчки.

Бе голяма активност срещу този ректор, бе! Не прокуратурата, а Куневица се напъва... Това много ми мирише бе... Сякаш с нейни лични средства е злоупотребил. Май повече квалификации отколкото доказателства. Какво означава неизгодна сделка? После, за една такава организация 270 хил. са жълти стотинки. Отвсякъде на лов на вещици бие!

Бившият ректор на МУ-София с обвинение и под гаранция От мотивите на обвинението разбирам, че то ще катастрофира още на 1-ва инстанция. Кукундрелова/Кунева/ пък взела че запорирала сметките, което навежда на мисълта , че там действително има десетки милиони левове налични пари.

И кой ще докаже че тези сделки са неизгодни и защо са неизгодни?Не става ясно.Освен това е оставил доста пари в университетаа не ги е откраднал.

Същата хватка на мафията - когато по времета на Ив. Костов ликвидираха Корабостроителния, също така арестуваха директора и го оплюхя, защото под негово ръководство заводът цъфтеше...

Проверете колко милиони изнесе в израелски банки!!! Проверете и ФАЗ-а, където са назначени дъщерите му.

Грешка: ФОЗ (Факултет по обществено здраве). Там "защити" дисертация и Лъчо Мозъка. Направете проверка, за да видите как се крадат държавни пари. Дано не се отровите от смръднята, която излиза оттам.

нищо не казват за назначените му щерки? Или пак ще играем на принципа " Ще вдигнем прах,че да не се види истинския размер на откраднатото и какво е точно!" Ще стане като с Кадурина и Генералът -любовник- много шум на три дни и после ....настава тишина. Откраднатите милиони ,стават 100хиляди и ни лук ял ,ни лук мирисал.

Този Факултет за обществено здраве е фамилен, всички фамилни членове и близки приятели на Декан Ц. Воденичароеи зам. деканката Александрова са назначени. Защо не ходят да видят какво точене на пари става и какви фамилни командировки си правят?

Проверете всичките му сделки!

.http://dnes.dir.bg/news_comments.php?id=24193812&page=1&comment=92822 ..що си мислиш ,че не са ги проверили? За да се напъват за този период ,явно само тук са могли да изфабрикуват нещо за момента...Преди изборите!!После ще кажат Извинявайте ,че се объркахме!! Мизерници!!

loyola

От времето на Кост-офф многоо държавни фирми бяха нарочно фалирани, за да го вземат после нашите хора за по един лев... Няма ли прокуратурата да ги поразследва и тях?

Кое е неизгодното-това, че е сключвал договори ли,или както преди важното е да обвиним,после калпавия матрял ще плаща.

как ми се ходеше и на мен в Доменикана тази година... ха да видим сега какво ще реши прокуратурата, той се ненаходил човека милия...

Ако гледаме кой колко е ходил, Вихрето го бие по всички параграфи, при все че не беше ректор. Я проверете "екзотичните командировки" на проф. Миланова.

И защо го поверяват само за една година тоя феодал. Преди това сигурно не ги е правил тези неща.

Производителят на медицински кадри и научни степени --това етоя дебелашки селяк!--срещу заплащане разбира се

"Софийската градска прокуратура повдигна обвинение срещу бившия ектор на Медицинския университет Ваньо Митев за сключени 5 неизгодни сделки за общо 276 908 лв." Предполага се, че това е само върхът на айсберга!

А МУ-Варна? А ТУ-Варна?

Само че не са само висшите учебни заведения,а общо взето навсякъде е така-но не с всички се занимава прокуратурата.Сега явно се цели да се вземат парите на МУ(100 милиона лева,които този ректор е оставил) и госпожа минстърката да ги разпредели на своите хора.