Прокуратурата привлече като обвиняем зам.-министъра

Софийска градска прокуратура повдигна обвинение срещу зам.-министъра на транспорта Ангел Попов за измама, съобщиха от държавното обвинение.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата привлече като обвиняем зам.-министъра | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ех,Боко,Боко..... МТ от години ври и кипи от корупция и скандали.ДАИ,ЖП-то,авто-школите,превозвачите...Но Московски е "твърдо"Министър!Сякаш всичко това минава покрай него.Какво полезно или на полза роду е сътворил Министърът с тен?

Рушветчията от ДАИ със 700 хилки в гардероба, поставен от Цачева - осъден ли е?

ББ само зависими ли назначава?! За да ги държи на къса каишка?!

И не е нужно да събираш доказателства. Той си е виновен по презумция. За бой обаче е онзи, който го е назначил, защото явно тъкмо такъв човек му е бил необходим и удобен.

Да ви изглежда притеснен господин Попов?

Борисов , Цацаров , засрамете се бре!Вашите гербери крадат милиони , а тука за 8000 евра , вдигате шум до небесата!Заслужавате да развалят коалицията пишман патриотите!И биха го направили , ако не бяха толкова алчни!Ха,ха,ха ...видя ли народе в ГЕРБ няма корупция ...в другите е!

"е възбудил у собственик на транспортна фирма заблуждение, че срещу горепосочената сума служители от Министерството на транспорта ще му уредят управляваната от него фирма да получи допълнително четири броя ЕКМТ/СЕМТ разрешителни. " ..е, какво е заблуждението? Определено може! Ако за заблуда го съдят, делото е обречено!

Попов е от квотата на НФСБ, съобщават източници от управляващите. Той е завършил Техническия университет в София с придобита квалификация "Машинен инженер". Заемал е ръководни длъжности в различни фирми, чиято дейност е свързана с транспорт и логистика, пише в прессъобщението на Министерския съвет. Попов е председател на Националното сдружение на автомобилните превозвачи. Заместник-министрите които са от квотата на НФСБ, са в министерствата на здравеопазването, в регионалното развитие, в енергетиката, в транспорта, в културата и на туризма. Жителка на М. Търново: Валери Симеонов печели стотици хиляди от мотели с униформени. В Малко Търново Валери Симеонов имал хотел на име "Козият рог", в който по данни на разследването нощували българските военни, които охраняват българо-турската граница. Приходът на хотела идвал от държавните командировъчни на граничарите. През 2013 година Върховният административен съд се произнася окончателно, че незаконната пристройка на бившия шеф на СКАТ Валери Симеонов към хотел Панорама край Златоград, където са сараите му, трябва да бъде съборена. Нещо повече след построяването на ресторант, в ход е изграждането на незаконен плувен басейн към хотелския комплекс Панорама в Златоград, собственост на телевизия СКАТ, чийто съдружник е Валери Симеонов. В решението пише, че при изложените данни, законосъобразно Смолянският административен съд е приел през месец декември 2012 г., че е налице незаконен строеж, тъй като за него няма издадени строителни книжа. Тоест внесените жалби на СКАТ ТВ ООД са отхвърлени и вече трябва да е започнала процедура по събарянето на незаконния строеж. Обекти, които струват милиони! ОТКЪДЕ са тези милиони...

нещо друго да питаш?