Петър Москов с три обвинения за ваксините

Прокуратурата повдига три обвинения на здравния министър в оставка Петър Москов, съобщи говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

Обратно в новината

Коментари - Петър Москов с три обвинения за ваксините | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя адвокат Мъников ще стане мултимилионер с обвиненията на министри и други мошеници. Сега е д-р Менгеле, да се готви охраненото Лиле...

А аз искам да "ваксинирам" Москов.

Тука има нещо дето не знаеме. Не е толкова очевидно колко си мисли матряла: 100,000 лоши срещу 5,000,000 добри. Нещата са рядко толкова прости и очевидни, еле па ако става на въпрос за много пари!

Бе Москов, ти идиот ли си бе??? Или нас взимаш за идиоти??? Правиш бартер - 100,000 НЕИЗПОЛЗВАЕМИ у нас ваксини, срещу 5 милиона НАПЪЛНО ИЗПОЛЗВАЕМИ такива, и ти наричаш това "сделка, защитаваща интересите на България"??? Аз го виждам, като ПЪЛНА ЗАГУБА на 5 милиона ваксини за тубрерколоза. Икономистите да пресмятат точната загуба, но при една примерна цена на доза от 10 лева, това са си 50 милиона лева ЧИСТА ЗАГУБА !!!

Ако осъдят някой в близките 10 години, ще прекръстя на Асан.

Това не е прокуратура,това е пародиатура! Само заблуждават хората. Ще ги призная когато някой министър или мин.председател влезе ефективно в дранголника!

Ми тез хора не изучават челния опит и затова ги фащат. За контингента в Камбоджа имаше 1250 много скъпи ваксини срещу японски енцефалит. Беше пуснато до ООН едно фалшиво искане за подмяна понеже бил им изтекъл срока на годност. ООН синекури без да проверят доставиха ампулите. При така създадената обстановка се получи излишък от наличните годни ваксини, които поеха пътя към търговската мрежа, а като контрапункт парите към нечии джобове. И никого не фанаха

Този на снимката с оцъкления поглед има нужда от електрошокова терапия.Лекарствата и дрогата вече не му действа.

Тоя не трябваше да взима турски ваксини, защото тия ваксини слагат ти ги един път и си до там, поздравяваш Свети Петър и тн.....

Щом като се вдига толкова шум срещу делата на този министър най - вероятно е нарушил спокойствието на някоя прослойка !!

Вкарвайте го в пандиза тоя Убиец бе, кви адвокати, кви следствия! И тоя Менко Ментараджията също! Бахти адвоката, да представлява сериен убиец!

Обвинението с ваксините е отговорът на фармацевтично-лекарската мафия за завишения контрол. Реално у нас дела стигат до Прокуратурата само ако някои не играе по свирката на мафията. Играе ли - тогава ремонти по 4500 лв. на квадрат изведнъж стават законни - справка Масларова.

Цялата тая паплач е за бесилото! С дебело въже! Докато спрат да му вибрират ташаците... Изроди Да се ебава това лайно с Ваксините Да го видя на живо...

Фармацевтично-лекарската мафия може да бъде озаптена сама с въвеждането на електронната здравна карта. Което господин Москов обеща,но не направи. Всъщност,интересно,колко устройства за пръстови отпечатъци са закупени и колко струват?

аман от алчни крипто-евреи!

Чудя се този пие ли се редовно хапчетата независимо какви са. Нещо странен поглед има. Май му е време да го лекува българското здравеопазване и да сложи един пръстов отпечатък.

Нищо не разбирате от медицина , а пишете ли , пишете. Той не е луд. Бил е, но е успешно излекуван. Влажният и зъл поглед се дължи на лечението с гумен чук. Има такава процедура в медицината при психично болните.

Докторе, сигурен ли сте, че е успешно излекуван? Що не смените гумения чук с железен?

Аман от "умници" дето само плюят и критикуват и нищо градивно не могат да сътворят. Тук е пълно с кухи хейтъри, а и Дир вече вземат страна (едно време отличаваха по един коментар от противоположните гледни точки, а сега само от тази, която вероятно им се плаща да защитават). Голямо разочарование.

Другата новина днес е по-важна. ВАС спира изскването за пръстов отпечатък за болниците. Пепи Менгеле да се стяга за пандиза!

Пиша ви от Дебелариума в Приморско, където съм от няколко дни под контрола на д-р Емилова. Сега по темата. Много пъти съм разговарял с Пепи да не премята онова розовото фишу около врата си. Не ме послуша. А това беше причината всички да си помислят , че той е преминал на другия, левия тротоар. И ето, днес той е без фишуто, но е твърде късно. Чувам, че затворниците в Бургаския са изпаднали в екстаз. Някой ги е излъгал , че Пепи ще бъде въдворен при тях. Не е коректно да се публикуват такива лъжи, защото едната страна остава притеснена, а на другата възторга няма да има свършване.

Шут!

Прокуратурата повдига три обвинения на здравния министър в оставка Петър Москов, съобщи говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова. Абе Цацаров, с тези три обвинения ще разболеете здравния министър. Ама аз все пак да попитам с КТБ КАКВО СТАВА, КАТО ТАМ ПОТЪНАХА 5 МИЛИАРДА.

да го осъдят и вкарат в затвора, ама надали!

Какво стана,нали щяха да исват съдии и прокурори от Брюксел за да покажат как се вкарват виновни политици и бизнесмени във затвора,къде изчезнаха???

Тия пък, съде са тръгнали само с три обвинения! Срещу Цветанов шест обвинения повдигнаха и пак стигнаха до кривата круша! Москов се се стремил да набави облаги за турското правителство. Интересно ми е какви доказателства ще представи умника, който твърди това. Ако направя заклинание, че се е опитал да набави облаги за правителството на Шри Ланка, дали ще искат от мен някакви доказателства!

А Москов върна ли служебнорои БМВ- 7-ма серия,която купи за 330.000лв а???да вози и сваля пички със нея???да я връща моментално,във затвора няма да му трябва,там ще бута други колички БМВ-та ръчно ще сменя скоростите.защото няма да е автомат на циганскуте паламарки.

Пепи бай Ставри ти се кани да ти сложи вакЦина въх въх.

Май нещо се замълча за енергийните босове...Много афери .много шум и накрая пак няма да има винивни.

Пепи Готиното , съратника на Бойко ще го отнесе!Но ....така става с всички "приятели" на Борисов !Да си припомним за "Трактора"!

И на Цветан Цветанов му бяха повдигнали много обвинения, а сега продължава да управлява държавата.

Цецо, Боко, Цацата, Доган и Пеевски са в един отбор и досега управляваха тази кочина, наречена България! Трябва ни само малко повече разум и автомат Калашников , за да се изчистим от тях!

Съдбата на този наркоман е ясна! Но... той си има началник. Неговата съдба каква ще е?

Москов: "Това ме обиди" Още колко обиди ще понесеш, дано ти стигне вазелина!

И как ще е защитен националния интерес или какъвто и да е имунизационен календар, като си платил за нещо, което нито струва толкова, нито може да се използва? И ако сега не вкарат точ очевиден мошеник в затвора, значи прокуратурата и съда за нищо не стават вече, освен да помагат на крадците като него!

Споко, Пепи, осигурили сме ти анестезиолог за първия месец.Няма да усещаш болки. После, сам ще търсиш бай Ставри!

По-скоро ще свърши сериала "Дързост и красота" отколкото Москов да влезе в затвора (бай Ставри)

Ако на някой му е адвокат Менко Менков (ММ2), той никога не е откраднал. Ако на някой му е адвокат Марин Марковски (ММ1), той никога не е убил или нападнал никого! Не се заблуждавайте, Москов е невинен, докато свят светува

Имам само един въпрос към тази жалка пародия на институция наречена Прокуратура.Защо сега?Една седмица след, като вече не е министър ?Ако смятате, че сте прави и имате доказателства, какво като е министър ? Жалка история.

Ь за пръстовите отпечатъци колко е присвоил????

НАЙ І ПОСЛЕ!!!!!!!!!!!!

Какво се мотат? Тоя заслужава само едно- камък на шията и в Панчарево

Сигурен съм , че идеята за пръстовите отпечатъци е била на милиционер Цветанов

Очакваме с нетърпение 4-тото обвинение за простотията пръстовите отпечатъци.

Чакай,чакай!Ще го обвинят,когато новите го премахнат!

Голям бартер 100,000 дози срещо 5,000,000 дози?!! А разликата-директно в нечии джиобчета...

Не защитавам Москов, но бройката може да лъже, поради различната стойност. 10 мерцедеса за 100 лади?

Наблюдател1

Разликата във стойностите е огромна. Не в полза на България разбира се. Но е направено бартер без доплащане.

gangnam style

Зависи за какви мерцедеси говориш.

"...ваксина Пентаксим срещу хепатит Б.." Извинете много, но Пентаксим не е ваксина за Хепатит Б !!!! Проверявайте си фактите!!!

Фири

тва не е новина мърши, сума ти бяха с обвинения по боково време и повечето осъдиха после държавата, помним ареста с лежане по очи!

Ооо, Пепи белото! Подми ли се наркоман? В Южното крило цари справедливост, всички ще те ползват поравно.

Интересно,тази Герберска Пача Захариева,със тази присъда безтопанственост,присъда ли е,или оправдателна е???и защо я измислиха наскоро,та отново вратичка към свободата,кога най накрая ще влезе някой такъв предадел във затвора,или искате народа да се саморазправя със такива,както е във индия и други страни,да бъде линчуван и убит на площада със камъни,или обесен на дърво а???за какво сте вие тогава бе боклуци,като работа за една стотинка не вършите а??Скапана смрадлива на корупция съдебна система,от всички страни.Бил Бойко от контрабанда 3млд лева вкарал във бюджета,а като имаш 3млн от контрабанда,защо няма осъдени и вкарани лица във затвора а Бойко???или това са от твой бизнес трохи,със които заблуждаваш съда и народа а???Никой вече не ти вярва Банкяско Мутро.

е престъпление,предвидено в чл.219 от Наказателния кодекс.И НЕ Е НОВО!Наказанието в определени случаи може да стигне и до 12 години затвор. Тук всеки се мисли за юрист.Произнасяйте се за футболните мачове- и толкоз. Видяхме какво стана с референдума-3 млн.тъпанари ни натресоха мажоритарната с-ма. Глас народен-глас Божи е перефразиран така: " И хората не трябва да се вслушват в тези, които казват, че гласът на народа е глас божи, тъй като необуздаността на тълпите винаги граничи с безумие."

Напълно си прав!

Борисов ще вземе да си изпълни обещаните министри в затвора , тоя път

А Кунева кога? А Мокета кога?

Я какво става по високото, май започна да духа по студен вятър !А само за ваксините ли , а за отпечатъците които нарушават една камара закони и конституцията !? А бай Ставри дали го чака, и ще го дочака ли, предстои да видим !

Шило

вълненото райе ще му прилича. Представям си го- шаяк на райе. С шапка.

Само ще си го представяш!Няма да го видиш!

Шило

Жалко! А трябва!