Какви са трите обвинения срещу Петър Москов

Министърът на здравеопазването Петър Москов и зам.-министърът на здравеопазването Адам Персенски са обвинени в престъпления по служба и в безстопанственост.

Обратно в новината

Коментари - Какви са трите обвинения срещу Петър Москов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

явно помака персенски е кандърдисал Москов да си поделят парите..Но излезе схемата наяве, или са забравили да поделят с някой над тях..

Който се опита да прави реформи в България го съдят.Този министър реши да спре кражбите в здравеопазването /источване на нашите пари от здравната каса/ и се оказа виновен.Лично с мен се изгавриха лекари и за световъртеж предизвикан от шипове ми сложиха диагноза исхимичен инсулт.След доста време друг лекар ми каза ,че ако това е вярна диагноза отдавна да са ме забравили близките ми.Самият лекар призна,че това е направено с цел източване на касата.Москов е разбрал ,че някой бърка в нашият джоб и иска да го спре,но повечето комунисти откриха болници и тази реформа не ги устройва.Това е истината.

Това с забраненото в Европа вещество във ваксините е толкова изсмукано - утре някой чиновник в европейската комисия ще се събуди с великото прозрение, че в пастите за зъби трябва да се забрани (все пак е една от най-силните отрови на планетата, наред в диводородния окис както всички знаем) и тогава кой ще е виновен?

Вдигат само пушилка както винаги,но няма да бъде санкциониран.Щом не го проверяват дали и колко е крал,значи кокошкарски разследвания правят.Ако беше виновен веднага щяха да му сменят костюма,а така симулират дейност пред ЕС и пред нас,но защо ли като си ги знаем колко са почтени нашите магистрати.

Трябва много скоро да има и четвърто обвинение - за огромната злаупотреба със системата за на "пръстовите отпечатъци". Чрез тази система бяха нарушени правата на над 300000 български граждани, сред които и моите. Ако държавната прокуратура не си свърши работата, призовавам всички пострадали да го съдим поотделно! Аз лично ще го направя!

Прокуратурата само шум вдига. Така беше и при Цвъцко, а накрая излезе, че всичко е в рамките на закона. Знем всички, че далаверите са огромни, но никой не е пресъпил законите, защото депутатите са измислили такива закони, че да си краднеш без да ги нарушаваш. Колко главни прокурори се смениха, а резултат-никакъв. После за добра работа им намират топли местенца. Преди Цацата Велчев какво направи? Същото като сегашния. Преди Велчев-пак същото. Затова е важно съдебната власт да е наистина независима и всички да имат респект от нея. Вижте, че двама-трима адвокати обслужват министри и висши чиновници. Всички са обвързани като свински черва.

Нека се знае : Цената на една българска ваксина БЦЖ е 1,90 лв. Няма как Москов да твърди, че 5 милиона броя от тази ваксина е щяло да бъдат продадени за 400 хиляди лева в България. Няма как. Реалната цена на 5 000 000 ваксини БЦЖ е 9 500 000 лева. Ваксини на такава сума той е дарил на Турция срещу внесени ваксини с живак, които са забранени за ползване в ЕС на стойност 4 000 000 лева. Реално е ощетил държавата с 5 000 000 лева. Не може да твърди, че ваксина, която струва 1,90 готова, произведена и опакована според него да струва 12 стотинки. Няма такава ваксина на такава цена. Просто НЯМА. Москов толкова се е увлякъл в лъжите си, че не се усеща вече колко и как лъже.

абе мозък сигурно има разлика между цената на едро и цената в аптеката писна ми идиоти да се изказват като професори

Да каже кой е доставчика и кой е дестрибетора? Тогава ще се разбере н , кой е имал изгода.

Я какви работи са ставали, докато народа умираше без пари и мед.помощ. И все пак КОМУНИСТИТЕ ЯКО РЪФАТ И НАПАДАТ, СЕГА ИМ Е ПАДНАЛО. ДОЛНО ПЛЕМЕ,ЯКА ПОДГОТОВКА ОЩЕ ОТ СЕГА ЗА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ.

Ако държавата не контролира съдебната система, започват да я контролират олигарсите и другите престъпници. Българският народ и българските политици избраха да научат тази истина по трудния начин. Обвиненията срещу Москов са срам за правораздаването не в България, а в световен мащаб. Да вземе само това - обвинен, че нанесъл имуществени щети на държавата, защото заплатил на тази същата държава ДДС?!?! Това може да се роди само в главата на див, неграмотен булгаристански юрист. Не случайно Германия отказва да екстрадира турчина, убил двама мотористи на пътя за Калотина. Хората отговарят, че в България НЕ СЪЩЕСТВУВА съд и съдебна система. Съответно не могат да екстрадират никого. За сведение - заплатите на българските съдии и прокурори са точно колкото на техните гръцки и турски колеги, а дори и по-високи.

Това с ДДС-то в новината ми прозвуча като твърдение на олигофрен. Също така ми напомни и за времето на комунизма, когато можеше да чуеш всякакви такива твърдения, натъкмени като думички без смисъл, но да има писано по обвинение. Що се отнася до някаква принуда за изписването на тези ампули от фирмата под нареждане и като дарение, ако това е така, то много кофти. Или са му спретнали капан на Москов, или наистина е нагазил лука с упражняване на сила. Кофти е, че не може да се знае със сигурност. Намерят ли се свидетели, че е било така, ще се преме, че е така. Може и да е, може да не е. Ще видим тезата а самия Москов каква е.

Тоя Москов физиономията му е престъпна! Такива типове мястото им е в затвора. А, че е крал от държавата е ясно като бял ден. Не са само ваксините, крал е отвсякъде до което се е докопал!

Защо ми се струваш някак особен в твърденията си? Да не кажа луд... Кка можеш да твърдиш, че някой и прочее до всичко, което е докопал... Луд си, просто да си го знаеш.

Усетиха, че е диво пиле и малко административно прост и сега ще го овъргалят за назидание. Хора с такъв стил на работа се провалят.

Пепи ша земи отпечатък от некой пръст.

Кои са вредните последици: "... създаване на недоверие в авторитета на Министерство на здравеопазването......" От тази по-нелепа формулировка не бях чувала, просто смях в залата. А по отношение на третото обвинение, обърнете внимание на периода, от 23.06 2016 до 1.07.2016, т.е. д-р Москов е обвинен за период от една седмица????? Ха-ха-ха.......некадърна прокуратура!!!!!!!

zosha_@

интересно, как всички като застанат пред темида добиват един по-хрисим вид.. къде остана напереността на д-р москов..

ТОЗИ ЦИРЕЙ, ВЕДНО СЪС ВСИЧКИТЕ СИ ЗАМ.МИНИСТРИ И ГЛАВЕН СЕКРЕТАР, ТРЯБВА ДА ГНИЯТ В ЦЕНТРАЛНИЯ! ТЕЗИ ПЛУЖЕЦИ ДОСЪСИПАХА ЗДРАВНАТА СИСТЕМА СЪС ИДИОТСКИТЕ СИ И КОРУПЦИОННИ ПРАКТИКИ! ЗА ПРИМЕР НА ПРОКУРАТУРАТА И СЛЕДСТВЕНИТЕ ОРГАНИ -СБАЛХЗ ЕАД -БОЛНИЦА ПО ХЕМАТОЛОГИЯ И ЛИЧНО МАЛОУМНИЯ И РЪКОВОДИТЕЛ ПРОФ.МИХАЙЛОВ, КОЙТО ОЩЕ НЕ СЕ Е РАЗКЕШИЛ СЪС МОСКОВ ЗА ПОСТА СИ, НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА УСИЛЕНО И ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ДОСЪСИПВА БОЛНИЦАТА!ГОЛЯМ БОКЛУК!

Ченгетата кога ще отидат заедно с медиите, да ги проснат на земята и да им сложат белезници?

ЦЯЛОТО ПРЕСТЪПНО ПРАВИТЕЛСТВО НА ГЕРБ ЩЕ БЪДЕ В ЗАТВОРА АКО ИМАХМЕ ПРОКУРАТУРА ,А НЕ ЦАЦАРАТУРА.

А КАКВО ЩЕ СТАНЕ С ЧАДЪРА ББ НАД МОСКОВ - НАЛИ МОСКОВ СЕ РАЗДЕЛИ С РАДАН ЗА ДА БЪДЕ С ББ И ДА ГО ПАЗИ ОТ СЪДЕБНО ПРЕСЛЕДВАНЕ А СЕГА КАКВА СТАНА ТЯ......

Алоооо , журнялята !!! Нали този беше най-одобрявания ви министър ... .То не бяха интервюта , то не бяха рейтинги .Никой не обръщаше внимание на обикновените лекари , които кротко и омерзени напускаха държавата Му или ...живота .

5000000 ваксини-100000 лева това прави 2.2 стотинки на ваксина.Къде ги продават да отида да си купя ваксина в ампула и опаковка за 2.2стотинки.Тези си правят жестока гавра със нас.

навсякъде пише само бройки. няма лева. ще се задавите от злоба

аре, отново прочети, бе тъпунгер. пляскате минуси с г за си. максимум след 6 месеца ще виете като глуи кучки, отново, за кой ли път

Може ли някой да ми посочи един свестен министър от по следното,предпоследното и т.н. правителства?

Фири

Вижте му мутрата, изражението, 100% е убил някой... и с голяма вероятност го е ял после..бв в тва РБ как се дегенерирали мутри бе той и Радан битер психопат ем си изглежда ем си е...

Тия не са за затвора! За лудницата са!

От тоя "здравен"министър получих москофобия ,но тя е нищо пред бокофобията .

откраднахте ми вноските за 20 години трудов стаж,20 години бях солидарен,сега съм безработен,здравно не осигурен,липса на елементарна Справедливост,време е да ви потърсим сметка за нечовешките мъки,аз съм Човешко същество,не съм животно,потъпкахте честта ми,достойнството ми,прогонохте децата ми от дома ни.....анатема...да горите в Ада с вашите магистрали,децата ви вода да газят и жадни да ходят и внуците ви и техните...анатема

Фири

И аз така сума ти години на яка заплата сумати кеш бех дал и после малко безработен и опааа неосигурен битер редови мангал.

Повече от три са. Много повече.

Moска, Моска, що ли ти требеше да бъркаш в гзъ на болничната и лекарската мафия!

Пентаксимът от Турция беше с повече живак, а Еувакса е изобщо неприложим.

пръстовите отпечатъци!!! Да бяхте видяли онкоболните с увредена кожа от химио и лъчетерапия, как припадат....в онкологията!!! Гавра!!!

Ива едно много хубава българска поговорка "На умряло куче нож вади".Досега като държаха калъчката гербаджии,реформатори на незнам какво си патриоти неизвестно какви и т.н. паплач прокуратурата не правеше нищо.Сега като хлътнаха в дълбокия вир го извадиха голем и решиха да подгонят някои и друг Министер.Този наркоман освен глупости друго не можа да роди.Опитваше се да раздава анестезии на народеца , чрез ограничения на лекарствата, намаляване на пътеките и т.н.Плащам като поп здравна ,след това го изравнявам годишно и накрая отивам пак на частно тъй като реботели с НЗОК/излишна паразитна организация/Всеки трябва да има лична сметка а не да плаща по два пъти.Дали събраха от братята роми и един български лев за осигуровки.

към Москов е, че от една година плащам осигуровки, а съм Здравно неосигурен .........

Пии си парцуцат и си яж шкембе-чорбта дърт комуняго и чакай оная с коста - скоро ще те навести?

осигуровки няма как да си осигурен, освен ако си на 20.

Работил съм 7 години в чужбина и не мога да разбера за какво трябва да плащам. В нормалните държави си плащаш и парите накъде ти се трупат, ако не ги използваш си ги взимаш. Тука комунистите ви искат да плащате всичко със задна дата, а вие ме изкарахте мене комунист. На мене дилемата ми е какво правиме с тези пари които платих и не използвах тази година защото съм бил неосигурен !? В България винаги е било много трудно на мислещите .........

Тежък провал на прокуратурата 1 13.02.2014 Апелативният съд окончателно "бракува" делото за бюлетините в Костинброд Налице е липса на конкретика на обвинението по почти всички признаци от състава по чл. 282, ал. 1 НК се казва в определението на апелативните магистрати. Тежък провал на прокуратурата 2 21 февруари 2014 Съдът върна делото срещу Цветанов за незаконно подслушване. Това е втори сериозен провал на прокуратурата по ключово дело в последния месец. Тежък провал на прокуратурата 3 26 февруари 2014 "Провал за обвинението по делото срещу нападателя на Доган. Сериозен провал претърпя в сряда прокуратурата в опита си да докаже преквалифицираното си обвинение срещу Октай Енимехмедов"

Да, ама Цацата не престава да се държи като Богопомазан. При него няма "вина". Това чувство при него е ампутирано. Заедно с чувството за "отговорност" и т.н... Колкото пъти се спомене неговото име, пред очите ми е едно огромно кълбо - ЖЕЛЕ. Което и да го сриташ, ще потрепери няколко секунди и ще се успокои. И ще продължи да се търкаля по траекторията, начертана от "опорните точки". Няма земно събитие, което може да го накара просто да си свърши работата! Нещо, като зациклил софтуер. Помнете ми думата, че от тия смешни обвинения към мин.Москов, ще излезе ПОРЕДНАТА ИНДУЛГЕНЦИЯ за невинност. Затова ТОЙ беше ПРЪВ!

Бойкооо,виждаш ли какво трябваше да ги правиш,като направи кабинета?? Всички в затвора! ТИ ПРОСТИ НА ВСИЧКИ,А НА ТЕБ НИКОЙ НЯМА ДА ПРОСТИ!

Дари, да не би да изкарваш Боко невинен, той милия пак ни лук ял, ни лук мирисал, аххх тези непослушни министърчета, бащицата ще им се скара, а може и мамата на нацията да си влезе в роля. Издишаааааш!!!!!!!!!!

така е. комунистите забиват нож в гърба дори, дори на своите

И за пръстовите отпечатъци да го обвинят.

Предлагам за недоволните от мен да се въведе руско фелдшерско здравеопазване (по путьовски почин: - Боли те крак - реже се крака. - Боли те ръка - реже се ръката. - Боли те корем - и той се реже. - Боли те глава - клъц кратунека с тъп трион.

К'ъв си трион. Гнидата да ходи да полежи някоя година в ЦСЗ белким повлече крак. Дано ама надали както обикновенно след някой и друг месец ще излезне от съда с усмивка като на Софиянски доказано невеинен и чист като сълза.

Браво ! Така му се пада ! Доктор Менгеле си заслужи това заради гаврата с хората относно задължителното даване на пръстови отпечатъци ! По този начин той стана верен слуга на световната конспирация. В случая е нарушил и българските интереси, като е направил услуга на гнусните турчоля ! Не съм забравил, че турци 500 г. са ни клали, проклети да са !

Много министри са под ножа, но никой няма да пострада докато не накажат главата-ББ>

Обърнете внимание кой е защитника на д-р Менгеле - адвоката Менко Менков, защитник на най-углавните престъпници - Цв.Цв. и други....

А бе Льольо, още ли не се разбрал, че вече има влезли в сила присъди по шестте обвинения срещу Цветанов!

А пък ти бе Льольо, за какви присъди говориш - оправдателни ли ?

Ако до изборите няма затвор, гаврата с народа ще продължи и унизителното опериране за пари ще продължи. Абе хора, вие не разбирате ли как се гаврят с нас? Пръстови отпечатъци като престъпници, за да ни вземат личните данни и всичко за нас. Колко хора ще останат без покрив над главата от мошеници!

Има народи, създадени да са рая. За друго не стават! Москов или такива като него ще са до последният ви километър. Добре го запомнете!!!

Абе ти нямаш ли пръстов отпечатък в полицията , че ревеш за някакъв отпечатък в здравеопазването . Ако някой се е интересувал точно от теб тъпака , да го е направил

Обвинение Но.1: Пее фалшиво и чарджи слушателите си твърде много за това.

да ви кажа, втората световна воина, немците първо изтрепвали предалите родината си.радев, кога ще поискаш имунитета на тулупа, тои вече не е желан никъде

Принципал, един арогантен мошеник в затвора....

ПРИ КОЙ ПРЕМИЕР ТОЗИ СТАНА МИНИСТЪР, ПРИПОМНЕТЕ МОЛЯ??? ББ НАВРЕМЕ ПОДАДЕ ОСТАВКА, МАЙ???!!!

Абе каквито и да са обвиненията срещу Москов, проф. Александър Чирков отдавна му постави оправдателната диагноза, цитирам: "Махнете психопата Москов!"

И всичко това,е сторено от Отпечатъкът,без да гушне лично едни кинти,нали?Мръсник. Същото е с "Пръстовият идентификатор"-една,"случайно"избрана компания ги продава на болници и лекари средно за 400лв.Отделно ги инсталира и програмира за 200 лв.Отделно тръгва годишен"абонамент".В републикански мащаб,това са едни много пари.%за Москов,също едва ли е малък.

Отпечатъка му беше наложен отгоре. като подготовка на чипосване на стадото , наречено "народ'. А парите са наградата за това. Правиш един човек зависим много от нещо (например пари) и след това : даваш му пари - той те следва. Искаш да го накажеш - спираш парите... При кучетата зависимостта е към кокала. И с кокал се правят тези номера. При наркоманите - дрога...

Тотална липса на ЗДРАВЕН КОНТРОЛ! Отпечатъка не ПРОВЕРЯВА ДАЛИ НЯКОЙ ВЪРШИ ИЛИ НЕ ВЪРШИ СЛУЖЕБНИТЕ СИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ! Просто някаква фирма се нагуши с пари, а поръчител е ДРУГАРЯТ МОСКОВ...

Добре де, уважаеми, къде спахте цяла година, че сега ги повдигате тези обвинения? Колко бебета бяха ваксинирани? А ако оя още беше министър, щяхте ли да го закачате, а?

На тоя далавераджия адвокат му е Менко Менков- същият, дето уреди осъждания на две инстанции като престъпник ЦЦ да отърве панделата...

дори не са му взели пръстови отпечатъци. А идиотите,които са от неговата партия сега ще се втурнат да го защитават. Господ да ви прати възмездие