Коментари - Йордан Лечков осъди държавата за 20 000 лв. | Днес.dir.bg

Йордан Лечков осъди държавата за 20 000 лв.

Футболната легенда и бивш кмет на Сливен Йордан Лечков осъди държавата за 20 000 лева и поиска прокурорът Пламен Трифонов да плати обезщетението.

Обратно в новината

Коментари - Йордан Лечков осъди държавата за 20 000 лв. | Днес.dir.bg

Коментари

разберете се.. Но отсега нататък те водя като ощетил семейството ми.

Беше добър футболист,даже много добър,но за кмет просто не ставаше.А гражданите на Сливен трябваше да заведат дела не само за неимуществени,но и за имуществени вреди заради носещия се с години прах по улиците,който дишаха те и децата им, заради счупените от разкопките по централни улици на града коли и бебешки колички.Това ли е справедливостта?

Сега тариката-плешивец заработи за имплантирана козина за наша сметка като на другия превелик 'благодетел' на футбола ни Михайлов ;-)

Това да е за урок за държавното ни обвинение - като са некадърници и не могат да се свършат работата, оставят възможност на престъпниците да ги осъдят, а не обратното. А че тоя мръсен боклук от снимката е престъпник, няма съмнение у никой с глава на раменете

По-лесно е да вкараш на световно,отколкото да накараш прокурор да си плати за некадърността.

А Руди Фьолер, Лотар Матеус и компанията им от 94-та иската Лечков да им плати обезщетения за пропуснати ползи от класиране на полуфинал, след като им нахака гола с плешивото кубе!!!!

Поредното доказателство колко е мек българският народ и как никога няма да се оправим.

аз като ви казвам, че сте обърнали собствената си държава на долнопробен, уличен парцал - другарите от цензурата трият ли трият - щот са обезумели от педерастия. а сега си плащайте!

Пълен сливенски кретен.

Лечков е селско момче със сурат и маниери на каруцар. За съжаление циганските гласове му осигуриха втори мандат, който ще се запомни като черен в историята на Сливен. Това безобразно селянче от Стралджанско се е взело насериозно, парадираше с близостта си до Борисов, но след всички простотии дори на него му омръзна. Сега единствено заграбените от Сливен пари помаган на това селско чучело да си купува свобода на апелативен в Бургас.

След като прокуратурата не е събрала достатъчно доказателства, значи са некадърни. ДА не могат да съберат доказателства срещу бивш футболист - срам и позор. И кой ги кара да започват такова трудно за доказване дело? Убеден съм , че Лечков се е облагодетелствал, но това не значи, че е трябвало да се повдигат обвинения без да са събрани доказателства.

не си прав. т.нар. прокуратура е повдигнала нарочно обвинения, които с лекота е могло да бъдат доказани, но те пак са служили не на Държавата, а на лични интереси. сега бубулечков е оневинен за всичко- т.е. чист като къпан глист, доограби нещастниците, които населяват територията на злото и ви се надсмиват за тъпотията. това е горчивата...

Лечков е еврейче. Окраде държавата и после я осъди да му плаща, да не дойде само някой германски лечител ??

колко неграмотност има сред българите! това че е оправдан не значи задължително, че е невинен, а че няма достатъчно доказателства срещу него! И той не е единствения! Спомнете си Стефан Софиянски, Вальо Топлото и всички останали които ги обвиниха и след това оправдаха. Всъчност няманито един осъден високопоставен в България досега няма и да има. Е това да не би да значи че никой не е краднал от позицията на високия си пост за тия 25 години преход? хаххахахахаах

Гопсодина Пламенчо Трифонов жив ли е??? И ако да,то сливки ли има в устенцата си,че още не е взел отношение по въпроса??? Този пример е показателен в какъв омагьосан кръг се върти цялото ни законодателство и как накрая,без значение кой прав,и кой крив...сметката я плащаме...бунаците:)))!!! Прибавете към това и заплатите на некадърниците,които са на служба в смешната ни прокуратура,и ще ви просветне още повече!!! А накрая се и запитайте...как да сме нещо по-различно,от...кочината,в която се се въргаляме години наред:)))!!! И накрая...честито на...печелившите!!!

Да се чете...Господина,а не...Гопсодина:)))!!! Извинявам се за грешката!

Егати държавата щом на виновния ще плащат обезщетение. Аз съм от Сливен и виждах за какво става въпрос тоя остави града ни като след бомбардировка. Крадоха заедно с Радостин Русев под формата на държавни поръчки, после се скараха и работата се разсмърдя. И сега нашето мило правосъдие казва ,че този трябва да се обезщети. Честито!

Въпроса е възлов и основен . Държавната администрация е безнаказана и правилно Лечков поставя въпроса. Време е за лична отговорност.Вкарал си обвинителен акт в съда,който не е издържал.След като институцията която представляваш плати за твоята некадърност, редно е ти да и възстановиш платеното. С две думи, време е всяка държавна институция да предявява обратен иск срещу съответните държавни служители ,които не са си свършили работата и са причинили вреди на държавата с действията си. Прокуратурата след като плати,трябва да си иска парите от съответния прокурор.Иначе и баба може. Същото се отнася и за лекарите.Всеки лекар трябва да има задлжителна лична застраховка в размер на 100000 лв. за причинена евентуална вреда на пациент. Така както е при адвокатите,нотариусите и др. Същото трябва да се въведе със закон и за всички служители на държавната и общинска администрация. Тези въпроси трябва да са на вниманието на БОРКОР и на всеки, който истински желае борбата с корупцията и безотговорността да има ефект. При ПТП ,този механизъм работи,застрахователя плаща, а след това той има иск към виновния извършител на ПТП. Защо това да не са въведе и спрямо държавния служител ,общинския служител ,лекаря, архитекта,митничаря и т.н. Време е ?

Дори самия ти не знаеш,колко си прав!!! Ама,ако това,което си предложил наистина вземе,че се превърне в действителност,то тези институции само глобите не биха могли да си платят,а камо ли нещо да заработят!!! Толкова са..."талантливи"работещите в тях:)))!!!

Няма как да стане това...мисията е невъзможна. Тогава от къде ще се"лапа"?!! А и за да се приеме това,то тези същите хора ще трябва да го решават...е как да стане ??!!! А ма бунаците сме си ние.... Бог да пази България!!!

Тоа пък не мой да крадне като Ората. Умирисал всичко

Шило

В обезщетението включено ли е даденото на съда?

Каква легенда е тоя цървул?

Има много голяма заслуга България да се класира на четвърто място на Световното по футбол през 1984 година.А цървул може да викаш на този който те е създал, но е пропуснал да ти осигури елементарно възпитание.Губят ти се най - вече първите седем години.

Това не го прави по-малко цървул

не не е анонимен кавал като теб!

Заради едната случайност е този принос. А като човек е пълен боклук

ИСТИНСКА .

като сме/сте глупави и страхливи, сте има наглеци, като този известен спортист, да ни парзалят и крадат пладнески. а ние/вие си зяпаме и си подскачаме ама само в кусти и на масата..ако не сустествува лечков, сте е друг някои наглец. условията вав бг и закони и ред са такива стото ние позволяваме да са такива..така е! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тоя простак нямаше доблестта дори да си приеме скункса, който от "Госпдари на ефира" му дадоха затова, че отказа да даде проба на столичен полицай. Изключителна дребна и отмъститетлна душица е Лечков. Докато с корупция погребваше Сливен в прах и кал, до стадиона, даден на концесия на сестра му, той си строеше нови хотели. Единствено в България такива нищожества остават на свобода.

е прав, не искам от моите данъци да се плаща за предумишлените грешки на некъв некадърник и като обезщетение, и като зплата, която некъдрния прокурор получава редовно

Няма никакви грешки в обвененията бе, бавноразвиващ. Просто на апелативен му дават свобода срещу пари. Сливен приличаще на бомбардиран при Лечков и цялата вина е негова!

Няма да се изненадам,ако след празниците му образуват дело за изнудване на прокурор!

Здрaвейте. Пaк е успял дa осъди. държaвaтa.... Aз също , но я осъдих Зa обещетение 14,32 лв зa непрaвилнa грaницa нa имот от 150 кв.м.

Данчо Клечков, е Най- първият Сливенски герберастин ! Бойко го блянува а Данчо го Будотвори!

Какво иска този помияр, рентиер на колективна слава - САЩ94? Неграмотен, претенциозен и некадърен! Остави Сливен разкопан и взимаше подкупи от предпочетени фирми-изпълнителки! Във футбола не беше Стоичков, Пенев, Костадинов...От Хамбург го продадоха набързо! От Марсилия също! Кой го купи - турците... Там прави скандали! Вижте какво направи в БФС - предизвика скандал с треньора Пенев! Прогони Бербатов от завист, защото Берба е световно име във футбола... Колко съдилища не искаха да му гледат делата, защото трябваше да го удрусат с 3-5 години ефективно, но се обаждаха и натискаха да го "помилват", а съдийте не искаха да са кръчмари... Сега съди държавата! Боклук с колективно минало!

Докато България тъне в безпросветност, невежество и корупция, такива индивиди като този тъп селянин ще тържествуват на територията България

Лечков е папагал от село с цикламени ризи и бейзболни шапки на пресконференции.

Упорито се говори, че без помощта на Бургаския апелативен съд Лечков трябваше да е отдавна при своите избиратели в затвора. Много пари са украдени. С тях се купуват доста неща, включително оправдателни присъди...

Наистина ТРЯБВАТ ПРОМЕНИ в НПК!!!! Всеки прокурор или съдия който ДОПУСКА У М И Ш Л Е НИ "грешки" ДА ПЛАЩА от ДЖОБА си!!!!Само така самозабравилите се "правни служители" ще кротнат!! По места съдии и прокурори се изживяват като недосегаеми!?!?? Да им се ОТНЕМЕ и ИМУНИТЕТА!!!

Това е много правилно , обаче няма как да стане. Но може парите да се вземат от бюджета на съответната служба или организация загубили делото - в случая от бюджета на прокуратурата - и така няма да има коледни , великденски , 13 заплата и други подобни

и тоя ако не е крал и не е за затвора значе и дпс и доган не са крали от държавата и няма полетическа мафия в българия

Момчето на бай Лечо от село Воденичане донесе на Сливен невиждана катастрофа - разкопани пътища, прах, разбити коли, пропаднал бизнес, никакви инвестиции, спрени еврофондове. Нека той да ни плати за всичките си злини.

Благодаря на Лечков за онзи плонж,на онзи мач с Германия!Завинаги в сърцата ни!Такива емоции са до гроб!:-)

DIDA

Нормално е такива некадърници като въпросния прокурор Пламен Трифонов накрая те да плащат сметките. Като се е направил на юнак да съдиш Лечков за"ощетяване на Общината" трябва да се направиш и на юнак и да си платиш заради некадърността.

Прокурори и съдии трябва задължително да плащат обещетенията за неправилни обвинетия и съдебни решения! Закона трябва да се промени така че да носят персонална отговорност за действията си, да лежат и те по затворите и да покриват лично щетите с цялото си имущество, а не народа да плаща за техни престъпления.

Така е в Америка. Съдебният чиновник носи ЛИЧНА отговорност за взетите решения. Затова му треперят мартинките. А тук прокурори и съдии са една циганска пасмина. Синчето убило двама млади, смърка и разпространява кокаин, а бащата - в специалната прокуратура.

Прав си , но не са само прокурори и съдии. Всички държавни служители, данъчни, разни инспектори че чак до министри - чиито безсмислени актове и решения падат в съда. Ние сме държава на безотговорното управление - никой никаква отговорност не носи

Некадърни прокурори облечени с власт и правомощия вършат безобразия, своеволия, понякога граничещи с престъпления, разчистват си лични сметки или заемат съответна страна /срещу рушвети/ и прикриват всичко това с мъглявата фраза "досъдебно производство" , а в същото време когато се докаже невиността на обвиняемия плащаме всички като данъкоплатци, плащаме за некадърността и корумпираността на отделни индивиди, а те ни лук яли ни лук отмирисвали. Докато не се въведе механизъм за персонални санкции за прегрешилите и некадърни прокурори, следователи, съдии така ще бъде хаос и анархия в съдебната система, на опашката на Европа и Шенген и инвестиции през крив макарон.

Абсолютно си прав.Болшинството магистрати и милиционери са избирани умишлено да са некадърници и крадци,със цел да бъдат лесно манипулиран и да не знаят да си свършат работата.Точно те ме окрадоха и емигрирах.В чужбина започнах нов бизнес,и съм страшно доволен от разликата в мисленето и стремежа за развитие на нацията.Стига да покажеш желание,един куп те подкрепят.А работникът е нещо свещено.Имаме един куп семинари и ЗДБУТ(на бг) за здравето и отношението към работника.В БГ всичко обратно..

ТОЯ,НЕ СЕ НАЯДЕ!!!ЩЕ СЕ ПОГУБИ ОТ ЛАКОМИЯ!!!ЗА ПАРИ Е ГОТОВ НА ВСИЧКО,НЕЗАВИСИМО,ЧЕ НЕГОВИТЕ ХОРА ОТ ГРОБ СА НА ВЛАСТ И ТЕ ГО НАПРАВИХА КМЕТ!!!НЕБЛАГОДАРЕН ТИП!!!

Още 10 пъти да осъдиш тая държава и 10 КТБ та да издърпат бюджета.МАЛКО МУ Е НА ТОЯ ПРОСТ НАРОД,ТОЙ ВСЕ Е ДОВОЛЕН..

Това, че има съдии, които нямат куража да дават осъдителни присъди на лица от "елита", не означава, че прокуратурата не трябва да повдига обвинения. Навремето един друг такъв "хубостник" - Волен Сидеров, беше оправдан за хулиганските му прояви на магистрала "Тракия", с мотивите, че свидетелите били ненадеждни и по същия начин говореше за прокуратурата, но се видя, че "шило в торба не стои" и си продължи със същите изцепки. Сега отново е обвиняем, така че, по-скромно Лечков, за един случайно отбелязан гол с глава във важен мач няма нищо "легендарно", но да ти повдигнат 6 обвинения и да те оправдае български съд си е нещо, за което трябва да се замислиш и направиш изводи, за да не те последва съдбата на лидера на "Атака".

Прав е Лечков, контрата е в съдиите, ако е бил виновен Лечков да са го осъдили ефективно и сега той да мълчи....но след като са го пропуснали по една или друга причина, значи и те съдиите са безпринципни и затова нека си сърбат супата която сами са си надробили , а именно да слушат монолозите на Лечков. На времето така се получи и с крадливия корумпиран Софиянски, оправдаха го по всички дела и това му даде основание на този наглец да търби наляво и надясно че бил единствения съдебно доказано некорумпиран политик и кмет ....ми не мислите ли господине че и съдиите имат съответната вина някои хора така да се разпищолват ?

Мама т дб крадц дле бкук мъен кпт. Да живее цензурата в dir.bg :)

ко стана с оня щангист дето вдига куфари в бразилия.тоя като видя се сещам за оня

А бившия Окръжен прокурор, кой ще го върне от гроба - Гологлавия идиот или ББ! За това никой не се сеща! Долен помияр, крадец, и недоказан наркоман е този тип! Трябваше да изгние в затвора, ако беше в хормална държава!

Каква легенда ,какви 10 лева,та тоя е прояден отвсякъде-лежи на лаврите на една случайност ,ако е крал-в пандиза ,ако е честен ,да си изчисти името не с връзки и тел. обаждания.

Сега даден прокурор може да повдига обвинения срещу всеки, без да носи каквато и да било отговорност! Дали доказателствата за извършено престъпление са достатъчни, дали са годни за доказване на престъплението, е без значение за прокурора, той има право да повдигне обвинение. Това е предпоставка за произвол, и за опетняване на името на всеки свободен гражданин. Всеки знае, че като се повдигне обвинение срещу някой, доброто име на личността се опетнява, появява се съмнение сред обществото в почтенността на лицето още преди съдебната присъда! Една промяна на законодателството, при която разследващия прокурор носи персонална материална отговорност за повдигнато обвинение, без налични достатъчни доказателства за извършеното престъпление, би произвела въздържащо действие за необезпечените с достатъчни доказателства, за безпочвените обвинения!

"За съжаление, няма да плаща държавата и прокуратурата, а всички ние като данъкоплатци...обяви, че ще обаче обжалва решението, защото сумата е малка за причинените му вреди." Скромността краси човека....

Умишлено приеха в България ДА отговаря институцията а не отговорно лице. Това се отнася и за НАП,Митници и др. АЗ лично съм питал в залата на НАП ,,Красно село" така наречените комп.грешки при които все има да си даваш по малко КОЙ Е ВИНОВЕН.МЪЛЧАТ КАТО ГОВЕДА.АЗ ИСКАХ ДА ЗНАМ КОЙ НОСИ ОТГОВОРНОСТТА.ГОВЕДА.

от комунизма - обща вина. Тя се рзмива и се оказва, че няма такава. Всичко това с цел да се опазят партиините негодни кадри.

Ей тоя плешивия и пари ще вземе вместо да лежи в затвора. Ако бяхме в Румъния, много като него щяха да са в каре.

Само така! Когато започнат да плащат за всяка своя налудничава присъда, само тогава ще се научат, че така не може да продължават тия лапачи от съдебната система. Браво на Лечков! Всички трябва да сме като него, а не да чакаме на журналистите да ни информират какво става в тая държава. Те не са нито полиция, нито съд, нито прокуратура, за да следят непрекъснато крадливите твари в България.

Коментари - Йордан Лечков осъди държавата за 20 000 лв. | Днес.dir.bg

Йордан Лечков осъди държавата за 20 000 лв.

Футболната легенда и бивш кмет на Сливен Йордан Лечков осъди държавата за 20 000 лева и поиска прокурорът Пламен Трифонов да плати обезщетението.

Обратно в новината

Коментари - Йордан Лечков осъди държавата за 20 000 лв. | Днес.dir.bg

Коментари

разберете се.. Но отсега нататък те водя като ощетил семейството ми.

Беше добър футболист,даже много добър,но за кмет просто не ставаше.А гражданите на Сливен трябваше да заведат дела не само за неимуществени,но и за имуществени вреди заради носещия се с години прах по улиците,който дишаха те и децата им, заради счупените от разкопките по централни улици на града коли и бебешки колички.Това ли е справедливостта?

Сега тариката-плешивец заработи за имплантирана козина за наша сметка като на другия превелик 'благодетел' на футбола ни Михайлов ;-)

Това да е за урок за държавното ни обвинение - като са некадърници и не могат да се свършат работата, оставят възможност на престъпниците да ги осъдят, а не обратното. А че тоя мръсен боклук от снимката е престъпник, няма съмнение у никой с глава на раменете

По-лесно е да вкараш на световно,отколкото да накараш прокурор да си плати за некадърността.

А Руди Фьолер, Лотар Матеус и компанията им от 94-та иската Лечков да им плати обезщетения за пропуснати ползи от класиране на полуфинал, след като им нахака гола с плешивото кубе!!!!

Поредното доказателство колко е мек българският народ и как никога няма да се оправим.

аз като ви казвам, че сте обърнали собствената си държава на долнопробен, уличен парцал - другарите от цензурата трият ли трият - щот са обезумели от педерастия. а сега си плащайте!

Пълен сливенски кретен.

Лечков е селско момче със сурат и маниери на каруцар. За съжаление циганските гласове му осигуриха втори мандат, който ще се запомни като черен в историята на Сливен. Това безобразно селянче от Стралджанско се е взело насериозно, парадираше с близостта си до Борисов, но след всички простотии дори на него му омръзна. Сега единствено заграбените от Сливен пари помаган на това селско чучело да си купува свобода на апелативен в Бургас.

След като прокуратурата не е събрала достатъчно доказателства, значи са некадърни. ДА не могат да съберат доказателства срещу бивш футболист - срам и позор. И кой ги кара да започват такова трудно за доказване дело? Убеден съм , че Лечков се е облагодетелствал, но това не значи, че е трябвало да се повдигат обвинения без да са събрани доказателства.

не си прав. т.нар. прокуратура е повдигнала нарочно обвинения, които с лекота е могло да бъдат доказани, но те пак са служили не на Държавата, а на лични интереси. сега бубулечков е оневинен за всичко- т.е. чист като къпан глист, доограби нещастниците, които населяват територията на злото и ви се надсмиват за тъпотията. това е горчивата...

Лечков е еврейче. Окраде държавата и после я осъди да му плаща, да не дойде само някой германски лечител ??

колко неграмотност има сред българите! това че е оправдан не значи задължително, че е невинен, а че няма достатъчно доказателства срещу него! И той не е единствения! Спомнете си Стефан Софиянски, Вальо Топлото и всички останали които ги обвиниха и след това оправдаха. Всъчност няманито един осъден високопоставен в България досега няма и да има. Е това да не би да значи че никой не е краднал от позицията на високия си пост за тия 25 години преход? хаххахахахаах

Гопсодина Пламенчо Трифонов жив ли е??? И ако да,то сливки ли има в устенцата си,че още не е взел отношение по въпроса??? Този пример е показателен в какъв омагьосан кръг се върти цялото ни законодателство и как накрая,без значение кой прав,и кой крив...сметката я плащаме...бунаците:)))!!! Прибавете към това и заплатите на некадърниците,които са на служба в смешната ни прокуратура,и ще ви просветне още повече!!! А накрая се и запитайте...как да сме нещо по-различно,от...кочината,в която се се въргаляме години наред:)))!!! И накрая...честито на...печелившите!!!

Да се чете...Господина,а не...Гопсодина:)))!!! Извинявам се за грешката!

Егати държавата щом на виновния ще плащат обезщетение. Аз съм от Сливен и виждах за какво става въпрос тоя остави града ни като след бомбардировка. Крадоха заедно с Радостин Русев под формата на държавни поръчки, после се скараха и работата се разсмърдя. И сега нашето мило правосъдие казва ,че този трябва да се обезщети. Честито!

Въпроса е възлов и основен . Държавната администрация е безнаказана и правилно Лечков поставя въпроса. Време е за лична отговорност.Вкарал си обвинителен акт в съда,който не е издържал.След като институцията която представляваш плати за твоята некадърност, редно е ти да и възстановиш платеното. С две думи, време е всяка държавна институция да предявява обратен иск срещу съответните държавни служители ,които не са си свършили работата и са причинили вреди на държавата с действията си. Прокуратурата след като плати,трябва да си иска парите от съответния прокурор.Иначе и баба може. Същото се отнася и за лекарите.Всеки лекар трябва да има задлжителна лична застраховка в размер на 100000 лв. за причинена евентуална вреда на пациент. Така както е при адвокатите,нотариусите и др. Същото трябва да се въведе със закон и за всички служители на държавната и общинска администрация. Тези въпроси трябва да са на вниманието на БОРКОР и на всеки, който истински желае борбата с корупцията и безотговорността да има ефект. При ПТП ,този механизъм работи,застрахователя плаща, а след това той има иск към виновния извършител на ПТП. Защо това да не са въведе и спрямо държавния служител ,общинския служител ,лекаря, архитекта,митничаря и т.н. Време е ?

Дори самия ти не знаеш,колко си прав!!! Ама,ако това,което си предложил наистина вземе,че се превърне в действителност,то тези институции само глобите не биха могли да си платят,а камо ли нещо да заработят!!! Толкова са..."талантливи"работещите в тях:)))!!!

Няма как да стане това...мисията е невъзможна. Тогава от къде ще се"лапа"?!! А и за да се приеме това,то тези същите хора ще трябва да го решават...е как да стане ??!!! А ма бунаците сме си ние.... Бог да пази България!!!

Тоа пък не мой да крадне като Ората. Умирисал всичко

Шило

В обезщетението включено ли е даденото на съда?

Каква легенда е тоя цървул?

Има много голяма заслуга България да се класира на четвърто място на Световното по футбол през 1984 година.А цървул може да викаш на този който те е създал, но е пропуснал да ти осигури елементарно възпитание.Губят ти се най - вече първите седем години.

Това не го прави по-малко цървул

не не е анонимен кавал като теб!

Заради едната случайност е този принос. А като човек е пълен боклук

ИСТИНСКА .

като сме/сте глупави и страхливи, сте има наглеци, като този известен спортист, да ни парзалят и крадат пладнески. а ние/вие си зяпаме и си подскачаме ама само в кусти и на масата..ако не сустествува лечков, сте е друг някои наглец. условията вав бг и закони и ред са такива стото ние позволяваме да са такива..така е! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тоя простак нямаше доблестта дори да си приеме скункса, който от "Госпдари на ефира" му дадоха затова, че отказа да даде проба на столичен полицай. Изключителна дребна и отмъститетлна душица е Лечков. Докато с корупция погребваше Сливен в прах и кал, до стадиона, даден на концесия на сестра му, той си строеше нови хотели. Единствено в България такива нищожества остават на свобода.

е прав, не искам от моите данъци да се плаща за предумишлените грешки на некъв некадърник и като обезщетение, и като зплата, която некъдрния прокурор получава редовно

Няма никакви грешки в обвененията бе, бавноразвиващ. Просто на апелативен му дават свобода срещу пари. Сливен приличаще на бомбардиран при Лечков и цялата вина е негова!

Няма да се изненадам,ако след празниците му образуват дело за изнудване на прокурор!

Здрaвейте. Пaк е успял дa осъди. държaвaтa.... Aз също , но я осъдих Зa обещетение 14,32 лв зa непрaвилнa грaницa нa имот от 150 кв.м.

Данчо Клечков, е Най- първият Сливенски герберастин ! Бойко го блянува а Данчо го Будотвори!

Какво иска този помияр, рентиер на колективна слава - САЩ94? Неграмотен, претенциозен и некадърен! Остави Сливен разкопан и взимаше подкупи от предпочетени фирми-изпълнителки! Във футбола не беше Стоичков, Пенев, Костадинов...От Хамбург го продадоха набързо! От Марсилия също! Кой го купи - турците... Там прави скандали! Вижте какво направи в БФС - предизвика скандал с треньора Пенев! Прогони Бербатов от завист, защото Берба е световно име във футбола... Колко съдилища не искаха да му гледат делата, защото трябваше да го удрусат с 3-5 години ефективно, но се обаждаха и натискаха да го "помилват", а съдийте не искаха да са кръчмари... Сега съди държавата! Боклук с колективно минало!

Докато България тъне в безпросветност, невежество и корупция, такива индивиди като този тъп селянин ще тържествуват на територията България

Лечков е папагал от село с цикламени ризи и бейзболни шапки на пресконференции.

Упорито се говори, че без помощта на Бургаския апелативен съд Лечков трябваше да е отдавна при своите избиратели в затвора. Много пари са украдени. С тях се купуват доста неща, включително оправдателни присъди...

Наистина ТРЯБВАТ ПРОМЕНИ в НПК!!!! Всеки прокурор или съдия който ДОПУСКА У М И Ш Л Е НИ "грешки" ДА ПЛАЩА от ДЖОБА си!!!!Само така самозабравилите се "правни служители" ще кротнат!! По места съдии и прокурори се изживяват като недосегаеми!?!?? Да им се ОТНЕМЕ и ИМУНИТЕТА!!!

Това е много правилно , обаче няма как да стане. Но може парите да се вземат от бюджета на съответната служба или организация загубили делото - в случая от бюджета на прокуратурата - и така няма да има коледни , великденски , 13 заплата и други подобни

и тоя ако не е крал и не е за затвора значе и дпс и доган не са крали от държавата и няма полетическа мафия в българия

Момчето на бай Лечо от село Воденичане донесе на Сливен невиждана катастрофа - разкопани пътища, прах, разбити коли, пропаднал бизнес, никакви инвестиции, спрени еврофондове. Нека той да ни плати за всичките си злини.

Благодаря на Лечков за онзи плонж,на онзи мач с Германия!Завинаги в сърцата ни!Такива емоции са до гроб!:-)

DIDA

Нормално е такива некадърници като въпросния прокурор Пламен Трифонов накрая те да плащат сметките. Като се е направил на юнак да съдиш Лечков за"ощетяване на Общината" трябва да се направиш и на юнак и да си платиш заради некадърността.

Прокурори и съдии трябва задължително да плащат обещетенията за неправилни обвинетия и съдебни решения! Закона трябва да се промени така че да носят персонална отговорност за действията си, да лежат и те по затворите и да покриват лично щетите с цялото си имущество, а не народа да плаща за техни престъпления.

Така е в Америка. Съдебният чиновник носи ЛИЧНА отговорност за взетите решения. Затова му треперят мартинките. А тук прокурори и съдии са една циганска пасмина. Синчето убило двама млади, смърка и разпространява кокаин, а бащата - в специалната прокуратура.

Прав си , но не са само прокурори и съдии. Всички държавни служители, данъчни, разни инспектори че чак до министри - чиито безсмислени актове и решения падат в съда. Ние сме държава на безотговорното управление - никой никаква отговорност не носи

Некадърни прокурори облечени с власт и правомощия вършат безобразия, своеволия, понякога граничещи с престъпления, разчистват си лични сметки или заемат съответна страна /срещу рушвети/ и прикриват всичко това с мъглявата фраза "досъдебно производство" , а в същото време когато се докаже невиността на обвиняемия плащаме всички като данъкоплатци, плащаме за некадърността и корумпираността на отделни индивиди, а те ни лук яли ни лук отмирисвали. Докато не се въведе механизъм за персонални санкции за прегрешилите и некадърни прокурори, следователи, съдии така ще бъде хаос и анархия в съдебната система, на опашката на Европа и Шенген и инвестиции през крив макарон.

Абсолютно си прав.Болшинството магистрати и милиционери са избирани умишлено да са некадърници и крадци,със цел да бъдат лесно манипулиран и да не знаят да си свършат работата.Точно те ме окрадоха и емигрирах.В чужбина започнах нов бизнес,и съм страшно доволен от разликата в мисленето и стремежа за развитие на нацията.Стига да покажеш желание,един куп те подкрепят.А работникът е нещо свещено.Имаме един куп семинари и ЗДБУТ(на бг) за здравето и отношението към работника.В БГ всичко обратно..

ТОЯ,НЕ СЕ НАЯДЕ!!!ЩЕ СЕ ПОГУБИ ОТ ЛАКОМИЯ!!!ЗА ПАРИ Е ГОТОВ НА ВСИЧКО,НЕЗАВИСИМО,ЧЕ НЕГОВИТЕ ХОРА ОТ ГРОБ СА НА ВЛАСТ И ТЕ ГО НАПРАВИХА КМЕТ!!!НЕБЛАГОДАРЕН ТИП!!!

Още 10 пъти да осъдиш тая държава и 10 КТБ та да издърпат бюджета.МАЛКО МУ Е НА ТОЯ ПРОСТ НАРОД,ТОЙ ВСЕ Е ДОВОЛЕН..

Това, че има съдии, които нямат куража да дават осъдителни присъди на лица от "елита", не означава, че прокуратурата не трябва да повдига обвинения. Навремето един друг такъв "хубостник" - Волен Сидеров, беше оправдан за хулиганските му прояви на магистрала "Тракия", с мотивите, че свидетелите били ненадеждни и по същия начин говореше за прокуратурата, но се видя, че "шило в торба не стои" и си продължи със същите изцепки. Сега отново е обвиняем, така че, по-скромно Лечков, за един случайно отбелязан гол с глава във важен мач няма нищо "легендарно", но да ти повдигнат 6 обвинения и да те оправдае български съд си е нещо, за което трябва да се замислиш и направиш изводи, за да не те последва съдбата на лидера на "Атака".

Прав е Лечков, контрата е в съдиите, ако е бил виновен Лечков да са го осъдили ефективно и сега той да мълчи....но след като са го пропуснали по една или друга причина, значи и те съдиите са безпринципни и затова нека си сърбат супата която сами са си надробили , а именно да слушат монолозите на Лечков. На времето така се получи и с крадливия корумпиран Софиянски, оправдаха го по всички дела и това му даде основание на този наглец да търби наляво и надясно че бил единствения съдебно доказано некорумпиран политик и кмет ....ми не мислите ли господине че и съдиите имат съответната вина някои хора така да се разпищолват ?

Мама т дб крадц дле бкук мъен кпт. Да живее цензурата в dir.bg :)

ко стана с оня щангист дето вдига куфари в бразилия.тоя като видя се сещам за оня

А бившия Окръжен прокурор, кой ще го върне от гроба - Гологлавия идиот или ББ! За това никой не се сеща! Долен помияр, крадец, и недоказан наркоман е този тип! Трябваше да изгние в затвора, ако беше в хормална държава!

Каква легенда ,какви 10 лева,та тоя е прояден отвсякъде-лежи на лаврите на една случайност ,ако е крал-в пандиза ,ако е честен ,да си изчисти името не с връзки и тел. обаждания.

Сега даден прокурор може да повдига обвинения срещу всеки, без да носи каквато и да било отговорност! Дали доказателствата за извършено престъпление са достатъчни, дали са годни за доказване на престъплението, е без значение за прокурора, той има право да повдигне обвинение. Това е предпоставка за произвол, и за опетняване на името на всеки свободен гражданин. Всеки знае, че като се повдигне обвинение срещу някой, доброто име на личността се опетнява, появява се съмнение сред обществото в почтенността на лицето още преди съдебната присъда! Една промяна на законодателството, при която разследващия прокурор носи персонална материална отговорност за повдигнато обвинение, без налични достатъчни доказателства за извършеното престъпление, би произвела въздържащо действие за необезпечените с достатъчни доказателства, за безпочвените обвинения!

"За съжаление, няма да плаща държавата и прокуратурата, а всички ние като данъкоплатци...обяви, че ще обаче обжалва решението, защото сумата е малка за причинените му вреди." Скромността краси човека....

Умишлено приеха в България ДА отговаря институцията а не отговорно лице. Това се отнася и за НАП,Митници и др. АЗ лично съм питал в залата на НАП ,,Красно село" така наречените комп.грешки при които все има да си даваш по малко КОЙ Е ВИНОВЕН.МЪЛЧАТ КАТО ГОВЕДА.АЗ ИСКАХ ДА ЗНАМ КОЙ НОСИ ОТГОВОРНОСТТА.ГОВЕДА.

от комунизма - обща вина. Тя се рзмива и се оказва, че няма такава. Всичко това с цел да се опазят партиините негодни кадри.

Ей тоя плешивия и пари ще вземе вместо да лежи в затвора. Ако бяхме в Румъния, много като него щяха да са в каре.

Само така! Когато започнат да плащат за всяка своя налудничава присъда, само тогава ще се научат, че така не може да продължават тия лапачи от съдебната система. Браво на Лечков! Всички трябва да сме като него, а не да чакаме на журналистите да ни информират какво става в тая държава. Те не са нито полиция, нито съд, нито прокуратура, за да следят непрекъснато крадливите твари в България.