Мирослав Боршош получи две обвинения

Прокуратурата обвини Мирослав Боршош за нецелесъобразно разходване на 17 млн. лв. от бюджета от НДК за европредседателството и умишлена безстопанственост.

Обратно в новината

Коментари - Мирослав Боршош получи две обвинения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хората нямат и едно обвинение,тоя с две се е уредил

Тоз калинчо отде го извадиха. Аман от пишман управници. Този НДК сигурно е построен с 17 млн. неденоминирани лева.

Наглия и мазен крадец Боршош да връща парите и да гние в затвора!

Не ме интересува как ще бъде оправдан, а къде Прокурор / Съдия ще се обзаведат с мезонети - хахахахах

така като го гледам е празен от съдържание.Как ба,как поверяват такива управленски длъжности на безлични,промити юнаци бе.Тоя ,колкото и да се е женил,какъвто и любовник да е ,ми изглежда от някакъв различен пол,типично по брюкселските директиви.Имаше и един Каменаров,който ,също се напряга за пост,са като копи рейст.То една жена винаги си харесва еднотипни и дрехи и мъже.Като две капки вода.

Чета обвиненията и 100% стигам до извода че поради ''чисто'' съдебно минало ще да му е простено ако не си отвори устата....

Не е крал тихомълком и скришно. Някои са знаели за това. Намерете и тях! Покажете ги! Убеден съм,че част от парите са отивали в партия с 4 букви, мамицата им! Но ме съмнява да бъде доказано! Партиите са мафиотски кланове за грабеж от държава и население!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И този ли е поставен на поста си от ГЕРБ?!

Нещо чудно ли има? Учудващо ще бъде, ако се покаже цялата схема на грабежа! С имена, факти, свидетели, показания, самопризания и т.н.

Човекът носи само "морална отговорност", ще го попличкат малко, туй онуй по медиите и ще го оставят да си върви по "славният" път със "някак" спечелените милиончета.

Да се направи обективно разследване и да се приложи Закона с цялата му строгост!

Кой точно ще го направи след като назначилия цацата се окопава във властта???

К,во стана с е.ача на министерката Бъчварова ? Този не беше ли от Костовото СДС ? Крадливото !

Човекът е ПОСТИГНАЛ впечатляващите 20 млн. лв. загуба!! Дай му медал!

авсякъде където е човек на ГЕРБ се краде!!!! Ние го знаем, но нищо не можем да направим. Те винаги печелят и ще печелят избори.

Той този измекяр е също от групата на ГЕРБ. И оня ден се оплака във Фейсбук, че ще му повдигнат обвинение. Все едно Фейсбук потребилите да вземат че да го защитят. Като е крал, да си носи последствията.

Едва ли това крадене може да се случи без знанието на Бат Бойко

се повдигат обвинения за милиони и десетки милиони от родната ни прокуратура. И какво - ПЪЛНО НИЩО!!! Вече не ги и чета.

Този поставен там/ не случайно / НЕ Е ВЗЕЛ НИЩО САМ /БЕЗ КОХОРТАТА ОКОЛО НЕГО/.Ако действа сам отива при рибите. Това е една смазана машина за легални кражби наречена герб.

Нищо не бил взел,а? Ама повърнята не може да се вози в Пежо 607, най му отива Лексус 600 ( демек от най-луксозните модели )

А защо само срещу него а не и срещу принципала????За да си прави нещо Борош то е съгласувано с принципала който сега се чуди и мае ''кой точно'' е той че все гербераски подлоги са били..Къде бе управляващи гербераси сте били като сте приемали отчетите????Ако сега тоя не каже истината кой го е командвал, кой се е облагодетелствал от милионите нека да гние в затвора

... лексус 600... а, нека да е 460... въпреки това, 600 цирея на г.за да му излезнат...

Ами човекът с Култура се занимава, няма на Пежо да се вози! Онова Бентли, дето го удариха, пак е на човек от Културата ;))

Айдуци .

Изключително нагъл престъпник!

За 1,7 милиона, не за 17.

Това ли беше скандалът?! Платил с пари за Председателството стари сметки на НДК и взел Лексъс на лизинг, вместо да се вози с някакво ситроенче..?! За това ли Нинова и Кутев ми проглушиха ушите 2 месеца?! За това ли се били "отказали западни лидери да идват в НДК"?!

Не бойте се, и този ще излезе сух от водата.

За 17мил.не трябва ли да бъде задаржан

Миро, за много те обвиняват бе. какво става в тая държава ?

"за милиони няма закони", тоя ще излезе чист като сълзичка на пеленаче