Прокуратурата проверява отклонил ли е Боршош част от 17 млн.

Прокуратурата проверява дали Мирослав Боршош е изразходил част от 17 млн. лв., отпуснати на НДК за Председателството на ЕС, за плащания по стари договори.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата проверява отклонил ли е Боршош част от 17 млн. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гл.прокурор трябваше отдавна да разследва Р.ОВЧ. ЗАПАЛАТА и всички останали червени олигарси.Тогава ще тръгне държавата ни по пътя на западните държави.Те окрадоха държавата и затова има ниски заплати и пенсии.Комунистите са заплаха за националната сигурност.

Ако евреин открадне от гои Не е престъпление.

..... Ще го изперат и чистичък ще продължи да облизва бъчварката и толкоз....

Всички Договори (и стари и нови и бъдещи) са част от правата и задълженията на дружество НДК. Ако има старо задължение, наприрем за ток, как без да го плати въобще ще може нещо, някакъв ремонт да се направи на НДК? Освен ако персонала и работниците в НДК нямат очила за нощно виждане и агрегати за машините им. Може би и председателството ще мине на тъмно, щото тока е старо задължение и въобще не касае председатеството... :)

А пък ремонтите в НДК с какви нискокачествени материали се извършват , не е истина. Тази стилна и модерна сграда я направиха на ориенталски пазар!!! Дермократични НЕКАДЪРНИЦИ!!!

На мама юдейчето! Татко унгарско комунде, мама - българско такова, а он ми ти - репресиран от комунизЪма млад реформатор дето цял живот е бил на партийна хранилка и е крал та се е олял. Ама Боце обича себеподобни Нему примати

нали помниш кой е от Унгария!? Сорос ! .. И кой купи всички сини продажници със стипендии?

Прокуратурата проверява дали Мирослав Боршош е изразходил част от 17 млн. лв., отпуснати на НДК за Председателството на ЕС, за плащания по стари договори. След тези проверки на Боршош ще му бъде изчистено името, т.е. няма нищо нередно.

нали е тъмносин седесар, приятел на Надежда Михайлова, шеф на Младежкото СДС, и т.н. НАШ ЧОВЕК, прозападен!

И лилето ще трябва да отговаря за клевета и лъжа???Тежка е задачатга на цацаратурата тук защото двете подлоги на боко са в казана му

В тая жега силно ме съмнява да проверяват друго освен, кафето и биричките как са... :)

крайно време беше в този сапунен сериал да дойде епизодът с прокуратурата, която смело и безкомпромисно разследва по високите етажи на власта и.... продължението следва ... .... във следващия епизод се установява, че .... злоупотреби няма

И тогава лилето трябва да си ходи защото е излъгала.....А дали боко ще го допусне предстои да видим защото единия от двамата би следвало да си ходи какъвто и да е изхода на ''проверката''

така, значи ЕС дава 17 млн. лева за бъдещото европейско председателство на БГ, което ще се базира в НДК. Затова шеф на НДК трябва да е човек на Сорос - бивш шеф на "Отровено общество"! Така ли? Иначе няма никаква корупция и чуждо управление, ама никак!

Някой помни ли, колко отмъкнаха Станишев и Моника с аферата Хохегер?

А Костов с аферата "Сапио"?

КОЛКО? .... я ни шашни с цифра, да видим ти дали помниш

И да го проверяват , само си губят времето Борисов каза Той ще е шев на НДК !

Не само шев, но и шев и кройка!

Богоизбраните не ги проверяват, Борисов го знае много добре.Борисов знае и, че богоизбраните освен че са недосегаеми, правят политиката на настояща и бъдеща Европа, като разпределят парите.

Прокуратурата проверява и после се проваля. И Боршош е невинен... като всички останали. А дали изобщо си дава труд да проверява, е отделен въпрос. Или просто пускат слух за прокурорска активност, колкото да си мислим, че някой "здравата" се е заел да работи на ползу роду!

Пускат медиите в работа.

Предлагам да идете утях и да проверите рамкие на картините. Въобще, добре е на всички, заемащи обществено значими длъжности, да е направи една домашна проверка на картиние и гардеробчетата. както каза Цацаратурата, стига е спала икономическа полиция!

Тоя само като гледам и ми се иска д аго пребия... Такава "честна физиономия" има.

loyola

Ей , тоя направи Боко кмет на София. Да не си помислите, че ще го осъдят за нещо?

Дали старата курва Бъчварова ще успее да спаси любовника си?Толкова негативи носи на Борисов.Дакога ще я търпи.

Честно е момчето, една стотинка не е откраднало. Богоизбраните хора на крадат.

а някой съмнява ли се ?

Освен Курнелия, няколко изкукали "културници" и останалите соросоиди, има ли някой който да се съмнява че тоя некадърник е крал като разпран?

и Боршош и Павлова да бъдат отстранени докато прокуратурата не извърши проверката.