Прокуратурата: МВР не разпределя делата на случаен принцип

Върховната административна прокуратура (ВАП) e установила след проверка, че в МВР делата не се разпределят на случаен принцип.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата: МВР не разпределя делата на случаен принцип | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това което пишете го знаем всички.Знаят го и работещите в тези институций но какво от това,какво се случва . По данни на Дойтше Велле груба оценка за откранатото и приватизирано след 89 г е около инад 300 Милиарда(не милиона) долара

Всъщност кръга около живков не е откраднал нищо след 89г.Той си беше собственик и преди това.Спомнете си безумието: "колектива стопанин и държавата собственик".Свинара от правец беше държавата и така на там...Така че след 89г другарите САМО "узакониха" едно съществуващо положение при което те беха ФАКТИЧЕСКИТЕ СОБСТВЕНИЦИ В БГ.Щото ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ ПРОСТО НЯМА. Големата кражба е била декември 1947г с така наречения "закон за национализацията",с който КРАЖБАТА БЕШЕ ИЗДИГНАТА В РАНГ НА ПРАВНА НОРМА,в ранг на закон. По отношение на "...което пишете го знаем всички...".Всички го знаат само че колкото пъти го напиша тук(а те са вече около милион)-"ни дума ни вопил ни стон".Това значи че или БГ са идиоти щом не им дреме за такова нещо,или другарите така са нагласили нещата че БГ не могат да направат нищо.Аз съм убеден че с помощ от приятели това може да се промени.А нещата с приятелите се промениха.На тех след крим не им е все едно какво става в БГ.Преди крим "другарите" беха оставени да си прават квото си искат.И те го направиха.Само че вече света НЯМА ДА ТЪРПИ БЕЗУМИЯТА НА РУСКИТЕ ПОДЛОГИ В БГ.И това е шанса на БГ да излезе от тресавището в което подлогите на русия я вкараха преди 70г. Просто НОРМАЛНИТЕ в БГ требва да поискат помощ от приятелите на БГ.Почукай и ше ти се отвори...

Така наречения "преход" в БГ беше организиран и осъществен от нцк на бкп с подкрепата управляващата комунистическа върхушка в русия.Най-важния резултат е ТРАНСФОМИРАНЕТО НА ПОЛИТИЧЕСКАТА ВЛАСТ НА КРЪГА ОКОЛО ЖИВКОВ ПРЕЗ 89Г В ИКОНОМИЧЕСКА.Всичката собстеност в БГ днес е в ръцете на този кръг.Всичките политически сили в БГ след 89г са създадени от тоа кръг,всички институции в БГ ДНЕС се управляват от този кръг-милиция(мвр),съд,прокуратура ,данс,различните министерства... Тоест всичките имат един ГОСПОДАР в чийто интерес те работат.Така че тези циркове които се разиграват постоянно показват какво е нивото на хората в БГ.Тези циркове могат да минават-а те минават в БГ-само ако хората в дадена страна са трагично глупави. Хора с претенции фасони,джуки...и нито грам здрав разум. Потвърждение за това е всичко случило се след 89г.И като най-пресни случаи това са ктб и от таа година-случая белене.Такава въпюща човешка глупост-един здрав разум едва ли може да си представи.А в БГ това е факт.Но да убедиш един глупав човек че е глупак е невероятно трудна задача.

ПРИСЪДИ - това е атестата дали се върши работа или се имитира дейност.

Хайде пак се почна старият спор, кой е по некадърен и некомпетентен

самоубиват те, после делото се разпределя на уговорен разследващ полицай, всички доказателства не виждат бял свят или се 'замитат' , после той излиза със становище 'любовна драма' или 'самоубийство вследствие на депресивно състояние' , после това становище се дава на уговорен прокурор, той пък излиза с решение след 1 месец, че прекратява делото поради липса на престъпление и готово. Ти си под земята, а тези които са те самоубили си пиян уискито. БълХария, ко да прайш..

ОТНОВО ИДИОТИЗМИ! ВЪПРОС: Желаете ли да ви лекува бъбреците, някой случайно избран специалист - педиатър, офталмолог, ортопед и т.н. Така е и с казусите по делата. Едни са специалисти по взломни кражби, други по престъпления срещу личността, а трети по автокражби и не на последно място специалисти по убийства, опити за убийства и отвличания, да не говорим и за делата срещу организираните престъпни групи. За какъв случаен принцип става дума. Футболистите да не би да ги поставят на случаен принцип. За всеки казус(дело) си трябва нужния специалист.

така е, най-вече когато трябва да се оправдае някой даваш делото на подходящ следовател, той пък на подходящ прокурор, който си говори с адвоката ти такова некадърно обвинение да спретне, че да отпадне още в първото заседание на съда. Според закона не може да бъдеш обвинен 2 пъти за едно и също нещо, т.е. като изтървеш първата възможност да заковеш някой за убийство, после трябва да го обвинят, че пресича неправилно улицата, за убийство не може..

Ми то затова са вътрешните проверки -щефа да си проверява подчинените и ако се установи нещо подобно - уволнение и разследващият на прокурор!Ако се установи от външна проверка подобно нещо -тогава шефа на отдела и директора -уволнени ,а разследващият по процедурата описана по-горе...Аз за моите подчинени знаех не къде са и акво и как го правят , ами и какво са яли на вечеря, и здравословните им проблеми!А съм бил шеф на 120 души!

В противен случай, ще нарасне броя на провалените дела поради недостатъчно компетентно водене от досъдебното производство или ще бъдат опорочени доказателствата и свидетелските показания. Колко удобно нали? Така се залагат проблемите a priori. Главния критерий трябва да бъде ДЕЛА ЗАВЪРШИЛИ С ПРИСЪДИ!

"там, в резултат на положени усилия, със собствени сили и средства е въведена и се ползва система за случайно разпределение на досъдебните производства..." И кого критикуват, че не разбрах?

приятел, следовател! Никой за нищо не го търси, а той непрекъснато се крие...Мърмори, че е претоварен с дела, а излиза в 10 часа на работа и се прибира в 3...

В държава, където не желаят да разрешат общите въпроси, на всяка крачка ще я спъват частните !

А примерите в прокуратурата за случайно разпределение, срещу "случайни хора", случайни резолюции за екипи, случайни публични събития- са отявлени !!!

Дрън, дрън, простотии. Кога прокурори са били разследващи полицаи, че да им дават акъл. Ако го пратиш прокурора да обследва вмирисан труп тогаз да дават добри съвети. Браво на полицайчетата-шефове, дето следват случайните разпределения. Кака им Руми да ги награди и ги покаже за пример.

Щото пък в съда ги рапределят правилно, дори и да имат система! Това е поредната глупост! Още малко и районните инспектори ще задължат да им се арзпределят по този принцип жалбите. Първо арзследващите полицаи не са магистрати! Второ пронципа на такова разпределяне не е приложим за МВР.

Още какво трябва да се случи, за да се разбере, че тази посредствена и невежа леля не може да управлява най-респектиращото ведомство !

...това новина ли е ??? Нееее ние това си го знаме.

Стига манипулационни приказки след като всеки попаднал в лапите на ченгетата знае как се държат и как ''разследват'' дори и сами да виждат че повдигнатите обвинения са съшите с бял конец за да се задоволят амбициите на някого и за това влагат всички сили и те да задоволят амбициите си да се поиздигнат като продължат нишката.., На кого можеш да се оплачиш ор дознател???на шефа му дето го е сложил да изпълни поръчката???Какво можеш да направиш на дознател дето директно ти вика ''виновен си'' след като прокурора не е намерил нищо в неговото измислено разследване???

много от следователите в МВР са подложени на натиск от прокурорите с какво становище да излизат следователите, ако не им харесва след година пак го връщан в МВР с указания за становище, така че не им е лесноникак на следователите в МВР

Дали????Мнго им е лесно даже защото да чакаш невинния да се обажда непрекъснато да му върнете вещите след прокурорското разпореждане и да им се караш че те притесняват си е направо ''натиск'' да знаете.. Много от дознателите дори незнаят за какво са там въобще като прависти камо ли да разследват логично и обективно. Поредните ''преуморени'' чакащи да се пенсионират млади с големи пенсии

А случайно да знаят следователите че становище се дава на база доказателства???Когато си пишеш нещо без доказателства и факти а само да си уплътниш времето си е голяма ''мъка'' да знаете...Когато фактите говорят следователите няма защо да измислят становище защото после съда им го казва че за нищо не стават ама ''обекта'' на разследването им бая пара и време и нерви е потрошил и няма на кого да се жалва. Истинските проблеми на правосъдната започват от ченгетата с измислени доказателства, минават през прокурора и като съда не осъди оплюват него а не некадърниците

Кви следователи в МВР кви 5 лева? Има си оран Следствие, както и орган Прокуратура, орган Полиция и т.н.

А като откриха топлата вода ,какво направиха по въпроса?