Полицията разкри двама от биячите в Борисовата градина

Столичните полицаи издирват двама души, чиято самоличност е установена като съпричастни автори на побоя над възрастен мъж в Борисовата градина.

Обратно в новината

Коментари - Полицията разкри двама от биячите в Борисовата градина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е гнусна провокация с цел: да се злепостави страната пред света и в очите на гражданите и... да се злепостави още повече българската младеж, развратена от демокрацията да се вземат едни пари по съдебен път да се прокарат някакви закони и разпоредби * да се накичи всяко дърво в парка с камери и микрофони и т.н.

НЯМА ПОЛИЦИЯ В БЪЛГАРИЯ, ИЛИ АКО ИМА ТЯ Е В УСЛУГА НА ГОСПОДСТВАЩАТА КЛАСА, КОЯТО 25 ГОДИНИ ВЕЧЕ СЕ УТВЪРДИ ИЗЦЯЛО КАТО ТАКАВА. ОТ МНОГО ГОДИНИ ВЕЧЕ НЕ СРЕЩАМЕ ПОЛИЦАИ ПО ПЪТИЩАТА. А ЗА ДА НЯМА ПОДОБНИ ГРУПИРОВКИ, ТОВА СЪЩО ЗАВИСИ ОТ МВР. ЖАЛКО ЗА НАРОДА... ЩЕ БЪДЕ БИТ, ЩЕ ПРОСИ, ГЕ МИЗЕРСТВА И ЗАЩО? ОТГОВОРЕТЕ СИ САМИ!

Всички медии в Бг трябва да бъдат преструктурирани,а шефовете им подведени под НАКАЗАТЕЛНА отговорност за разпространение на дезинформация. Денонощно ни бомбардират с проблемите на разни вредители,които рушат устоите на държавата.Няма човек,на когото да не е ясно,че циганите са гризачи и червеи,но тези,които ги защитават така яростно,заслужават да си изпатят поне веднъж от тази сган,за да им стане ясно,че мангалите хапят ръката,която ги храни.

А защо физически добре подготвените момчета от разни групировки и с антиобществени изяви(знаят се),не са обрани от полицията и въдворени на строителни обекти,където имаме толкова нужда от много здрави работници?

Защото е криза и няма строителни обекти.

Борисовата градина е най-голямата за територията на милионната ни столица. Не минава седмица без сериозен инцидент в нея. Къде е общинската полиция? Имаме ли конна полиция? Толкова ли е трудно така да се организират нещата, че хората да се чувстват спокойни за себе си, за децата си отивайки на разходка посред бял ден? За какво са ни тези големи зелени площи след като ни е страх да ги посещаваме?

КАКВИ ЛИ НЕ МНЕНИЯ АМА НИКОЙ НЕ КАЗВА ПРАВО ИСТИНАТА. ТОВА СА СКИНАРИ, НАЦИСТИ ТАМ КАКВО ИСКАТЕ СИ МИСЛЕТЕ.УВЕРЯВАМ ВИ ПОЛИЦИЯТА ЗНАЕ ВСЕКИ ЕДИН ОТ ТЯХ ПО ,МЕСТОЖИВЕЕНЕ КЪДЕ И КАКВО ПРАВИ, НО ЗАЩО НЕ ВЗЕМА МЕРКИ ВИЕ МИ КАЖЕТЕ .НЕЩАТА СА ДЪЛБОКИ И ИМАТ ЧАДЪРИ ОТ НЯКОЛКО ПАРТИИ.АТАКА, ОТЕЧЕСТВЕН ФРОНТ, БАРЕКОВ, ВМРО.АКО ИСКАТ МВР ЗА МН.МАЛКО ВРЕМЕ ЩЕ ГИ СЛОЖАТ НА МЯСТО НО ЯВНО НЕ ИСКАТ И ЗАЩО НЕ ИСКАТ?

Да,ама не искат,защото късогащниците от Милиционерският Синдикат им бутат фитилите,да протестират!

Работата няма да е такава, каквато чичото я описва. Никой не може да го сбърка за ром. За друго е бил панаира. Така или иначе е неприемливо в парк с майки и деца да се решават проблеми, реални или имагинерни по този начин.

А на момчетата, които се правят на неонацисти, защото скинар си е това, нека да им дадат възможност за военна служба, щом ги влече. Най-вероятно и дядото им е казал какво мисли за посьорщината им и оттам е тръгнала работата.

БългАриец

Доколкото разбрах, националистите искат Национална Гвардия (има подобна в УСА), с патрули и право на проверки на съмнителните, щото полицията се мярка на накои места само след тежко престъпление.

ко са открили, чиста проба лъжа....

ами това е празноглавия електорат на АТАКА. Ей такива въшльовци са много смели като имат срещу себе си деца, възрастни хора и беззащитни жени или като квичат по митингите на Волен или драскат по форумите

СЛЕД КАТО СКАЧАЛ КАТО МАЙМУН И РЕВЯЛ "СДС", СОФИЯНЕЦ ЗА НАГРАДА БЕШЕ БИТ ОТ ДЕМОКРАЦИЯТА :))))

Като маймун или футболен фен-поне си е дал труд да излезе от дома и да си изрази мнението. Аман от сеирджии!

Физически бих ги подготвил за изсъхване на малкото мозък, щото съхне... като му отвориш тиквата.

Нищо няма да открият!Преди 8 години бях пребита пред погледа на поне 10 свидетели от младеж защото моята болонка нападна един японски хин.Бях със спукани ребра и други наранявания.Младежът се оказа бодигард на бизнесдама.Кучето им струвало 400$,а моето беше просто болонка.Никой не се осмели да свидетелства.Просто нещата се потулиха.Тогава бях на 60 години.

МВР и прокуратурата твърди, че лицата са ясни, но няма да ни ги каже. Какви свидетели чака и недоволства? Аз се обаждам, че съм видял нещо, защото явно съм бил там и веднага ме задържат. Така ставам веднага и криминално проявен, ако не съм такъв от по-рано, разбира се. След това ме развлачват по медиите с белезници за съпричастност, без жертвата да ме е разпознала... Не, не смея. Това е възможно най-глупавото действие. Далеч по-глупаво дори от това да скоча веднага сам на бой на трима-четирима и да ме претрепят на място барабар със стареца. В този случай поне ще съм опитал да направя нещо правилно... Ако случайно аз бях свидетел и имах нещо - разпознаване или пък качествени снимки - първо щях да се свържа с жертвата, защото само на него в подобна ситуация може да се вярва.

Тези са страхливи мишки щом имат смелостта да бият старите хора,а не да бият циганите и да пазят хората от тях.Нямат смелостта да отидат в циганска махала затова си избиват колплексите на който срещнат.Лумпени недодялани.

Наскоро в една от столичните ромски махали простреляха униформен полицай в ръката, докато варди сина на виден ромски бизнесмен, съпричастен към структурите на бившата Държавна сигурност. Това, че случката не е достигнала до медиите, не означава, че е непозната за контролираните от МВР "цивилни" структури :)

то и носенето на оръжие си има логика да дойдат някакви такива да ме питат кога е освободена България бум ся на 24,7,2015г. освободих България от вас гнилоч един се беше развикал на един познат че бил турчин (така му се струвало) отивам: на турчин ли ти приличам бе лапе той: - ама не за теб е парцали

Ако си на обществено място - бой веднага! Ако те спешат нейде по парковете, вече е въпрос на психология. Разбира се, такива келешчета нападат на групи и винаги търсят публичността извън своята група. Така е и с конкретния случай от статията.

Ами фенчета на партия Ха-така!

Нещо не мога да разбера? Първо, жертвата казва, че е бита от едно лице. На него може да му се вярва най-много, защото е пострадал и излиза с името и лицето си по медиите. Няма мотив да лъже за броя на биячите? Второ, в същото време прокурор се кълне, че са установени (поименно) две лица и те се издирват, като ще бъдат задържани до понеделника. Как и защо до понеделника не става ясно, но пък е сигурно, че ще е до понеделника? Остават въпросите как от едно лице станаха две и най-вече, след като са известни, защо гражданите не знаем кои са те? Не е ли правилно, всъщност такава е практиката в развитите демокрации, лицата и имената на издирваните да са публични. Това не само дава гаранции, че властите работят, не само успокоява по принцип гражданите, но най-вече пресира тези две лица и всички, които се опитват да им помогнат. Получават се доста сигнали от граждани, тъй като вероятността МВР да извърши престъпно посегателство срещу свидетел намалява, след като дири обекта публично. Не съм ли прав?

бой е майка му бой, бой на тая пасмина! И като си помисли тия изроди са родени от жена(майка)? Явно родителите са наркомани и пандисчии. Тия треее се издирват и изтребват системно!

Един познат попаднал на един такъв, който го взел за циганин... Попитал го: "Кога е освободена България от турско робство?" Той се стреснал и тъкмо да отговори и ПРАС един в едното око, хубаво го разкрасил... Та и тея са били взели за цигани от тези от "чистата раса" - чак искали да свалят превръзката от момчето, че не вярвали, че е истинска... Явно детето наистина е просело... Някой в България като свидетелства срещу престъпник и го слагат на въртележка, с години се точи по дела, а като не се яви, и ПРАС, глоба за възпрепятстване на делото... Полицаите в България са много заспали като цяло - иначе досега да са разкрили стотици хиляди неразкрити престъпления! Явно трябва да се помага на Полицията със съвети как да хващат престъпниците - срещу заплащане естествено, например с облекчаване на данъчната тежест за най-съвестните граждани!

Хей ! Тия писаници нямат логика и свързаност.

Ам гъл ти си познах те. Сам си говориш.

контролират от "разградената" държавна сигурност. Появяват се в кризисни моменти с цел дестабилизация на обществото.

И не само скинове според мен... Прави ми впечатление и друго! Кръвта по медиите беше необходима на властта, докато се спазарят за имитация на съдебна реформа. Сега, когато това е свършен факт, започнаха клетви от прокурори пак по медиите, че видите ли, лицата щели да бъдат задържани до понеделника. Или пък другото - единият от биячите на малкия от другия кървав случай бил съпричастен към по-старият трети кървав случай в Борисовата градина (убийството Георги).

А сега да им теглат един хубав, старомоден, възпитателен милиционерски..

Все смесвате криминалните случаи и накрая така ги усуквате, че нищо не може да ви се разбере. Излиза, че битите не са били прави да са в Борисовата градина и ако не са излизали от къщи нищо лошо нямало да им се случи. Биячите пък били правнуци на Левски и Ботев и действали по морални подбуди; биейки жертвите са изразили активна гражданска позиция. Не преставате да учудвате читателите си и ги навеждате на следните възможни заключения: че редакцията ви осигурява работа на екстремисти или че на редакцията се плаща да е глашатай на екстремистки организации, които нямайки шанс да влязат в парламента сплашват хората по стадионите, парковете и читателските форуми.

полицията кога ще разкрие биячката, на асоциална помощ по форумите?

Дали някой от извършителите на побоя не пише тук? Полицията май е редно да провери. А що се отнася до скиновете- те са с отрицателен интелект. Ако са и дрогирани, им се привиждат цигани навсякъде. Една вечер едни такива ни нападнаха както се прибирахме с мъжа ми към вкъщи. Привидяхме им се като цигани, въпреки че нормален човек не би си помислил такова нещо. Единият скин направи грешката да хвърли нож по мен. За щастие дрогираният кретен не улучи. Мъжът ми обаче побесня. Няма да обяснявам нататък, но не завърши добре за скиновете. Просто тези дроги трябва да бъдат вкарвани систематично в затвора, тъй като мозъците им са разядени от наркотици и от омраза и нямат място сред българското общество.

... Просто тези дроги трябва да бъдат вкарвани систематично в затвора... --- Що е дрога? От къде има почва у нас? Защо има почва у нас? ---

Преди имаше смъртно наказание и нямаше престъпност. Сега няма смъртно наказание и има престъпност. За всички предатели на народа имаше Белене. Сега няма Белене и има предатели на народа. Изводът е за който може да си го направи.

Само да те питам що е хвърлил ножа по тебе а не по мъжа ти, ти изглеждаш по-опасно от двамата или..? Случайно да имаш ли нещо общо със сценария на "Приказки под шипковия храст" ?

В наказателния кодекс в англосаксонското право има израз"отказ за съдействие на правосъдието".наказанието стига до 20 години затвор.както и за лъжесвителстване.време е да се въведе в България.сигурно поне 100 човека са ги видяли!какво е това стадо българско?ами ако бяха набили майка ви или баща ви?или жена ви?и как такива организации като кръв и чест съществуват в страната легално?я вкарайте в кауша!

А има и "Правосъдие на тълпата" и "Народен Съд" Виж как са осъдили Христос!

те са шкембелиите протестират и са на море по гърцията...че ги фанат октомври...

много прилича на ром

ми те българите са си чернички и тъмни ( балкански субекти по ген)

Иди на море, бабо, хвани хубав тен, па после мини покрай некой скин и се обяснявай, че да те видиме, като толко много ги разбираш тея работи. Ако немаш пари за море, иди поработи на някой строеж. И пак ше си поговорим за цвета, който ше придобиеш. И за скиновете, които защитаваш. Току виж са решили, че си за бой. Ей тъй, щото си се пекъл на слънце. И нема да им трябва причина да те смелят.

И да прилича на ром, това повод ли е да бъде бит? Мисля, че ако полицията си вършеше работата и имаше нормална правосъдна система хората нямаше да се обърнат един срещу друг. А ако наистина работеха, нямаше и да има наркотици под път и над път, и хулиганстващите елементи щяха да са също в затворите. С други думи, вярвам, че този конфликт е породен и насърчен от липсата на правосъдие в България. С това не искам да омаловажа личната вина на участницитe.

Колкото повече чета тази статия, толкова по ми се струва нагласена работа! Дори тъпанарите не бият някого без причина! Могли са да набият и тримата! А не са го направили! Защо ли?

де факто в съвремието почти няма реална причина за насилие всичко има в магазина... но поводи много!!!

В съвремието има много и поводи и причини за насилие!!

Могли са да набият и тримата, а са набили само двамата! Момиченцето не са го набили!

Ако някой законно притежава оръжие, и има непоносимост към скинарите, може ли да ги обстрелва!

Скинари, фенове, утраси, пънкари, третополови и прочие гадна измет са продукти на демократите от Запад! Може би е добре да обстрелваш причинителите и подбудителите , а не следствията и жертвите!? А виж статията за писмото със сърце!

а твоичките руски олигофрени са мноо убави, нали!!!!??!

Иди в КОС и напиши, като мотив, че искаш да стреляш скинари.

Защо след всичко написано по темата и високият обществен интерес още няма нито една снимка на децата?

А защо трябва да има, малко ли са преживели та и снимките им сега по медиите искате ??

А защо да има? Да ги размятат като вчерашни вестници на показ ли? Не им стига преживяното но и снимките им да качат , че да видят кого трябва да набият следващия път. Ако съм на тези родители повече няма да си доведа децата в България! Едва ли ги бият в Австрия!

Защото можеше да ги разпознаят на някое кръстовище. Всичко което знаеш за тях го казва дядо им, никои не знае какво правят в Австрия и дори дали са там

Еврпата на плати на всички участници! Те са си нейни продукти!

какви времена бяха 45-та, трепахме си когото искаме и когато искаме!

напоследък полицията много пъти се издъни! дали правят сечено на министъра или толкова си могат не знам

Слушах дядото по ТВ. Той е интелигентен човек, не е аутсайдер, така че версията за просене на маргиналите от ЦДНА, ако обичат, НЕ НАМ! А дори и да е карал внучетата си да просят, не лумпените са призвани да раздават правосъдие!

Най добрата защита е нападението! Тези като циганите се защитават скрити зад групата/катуна и голямата врява от простотия и обиди.

тука като чета единственият проблем е че битите не са цигани?? ако били просяци - няма проблем да ги бият??? еми ако някой реши да бие късо подстриганите щото може и да са скинари???

Проблем е, че са били човека разбира се, но на мен нещо съмнителни ми се струват причините за побоя.

пич има хора които ще те пребият само щото минаваш по улицата преди седмица се биха яко цесекари на цесекари просто си търсят повод влече ги касаплъка

Естествено всеки може да вярва в каквото си иска. Като например че е най умния и най красивия... Милицията да земе да земе да поразчисти от просяци и наглеци из софия а не да обвиняват гражданите и селяните че се саморазправят!

Ами кой ще сътрудничи, след като и преди и сега ги разкривате, изоставяте, обявявате ги за "сътрудници", предатели, продавате доблестните хора, правите им "досиета" и т.н. Така ще пропадне тази държава. Защо не е така в Германия, Франция, Америка ...

А защо не разследвате многото сигнали, че въпросния възрастен мъж кара внучетата си да просят из Борисовата градина!?!??!!? И дали това не е причина за побоя или е по лесно да имитирате дейност....

Дори да е така, което е крайно невероятно, ако децата живеят в Австрия, учат в частни училища и едното е шампион по ски за възрастовата си група, каквато информация бе обявена, това пак не е причина за побой.

Не е невероятно, защото има много свидетели, които са го виждали...Да е един може да се е объркал, но тук говорим за доста повече. А и от самото начало е странна историята...Все пак едва ли има чак такива животни дето да бият дядо пред внуците му ей така!

Егати, едно време водехме в парка на свободата гаджетата, за да се помачкаме на спокойствие. А сега в Борисовата - кучета; амбулантни търговци; скапани заведения, вместо природа; лумпени; скинари; камера-милиционер и пак ни чул ни видял. Май вече е по-безопасно да се разходиш из Западния парк, по Границата с Факултето.

Ми да ти кажа честно, не не е по-безопасно

Случаят е съвсем различен. Децата са се разхождали около масите пред едно от кафетата в парка и са наглеели продавайки някакви боклуци. Дятката е седял от страни и е събирал парите от децата. Едното от децата е оставило картичка на една от масите и след отказа за купуване е започнало да наглее че човека е пипнал стоката и затова трябва да я плати. Дятката се е намесил и е изял пердаха. Така че нема кво да търси полицията а да разпита наокало кафето.

Това звучи доста по-достоверно, от съчиненията, за това че са набили някого само защото приличал на нещо.

Двама очевидци отделно един от друг това разказаха. Милицията чии и къде го дири не ми е ясно?!

Има доста маргинали, които биха пребили някой само защото прилича на нещо ..но този дядо лично на мен изобщо не ми прилича да ром?!

Ей маргинал, това което пишеш е долна ЛЪЖА. Тези деца живеят в чужбина, и са възпитани по различен начин от теб. Родителите са интелигентни хора, които си изкарват прехраната с това което са учили и умеят.

Голямо филм браче сътвори:))) Дъл си вярваш??? Ти там беше ли???

Глупаци. И кво изобщо са разкрили тогава?

десетичка и в панделата да им разхлабят халките.

разкри но не хвана!

Проблемът, който срещаме е, че има изключително нежелание на присъстващите там очевидци на деянието да сътрудничат на полицията - Как да тръгнат нещата към по-добро като българите винаги гледаме да се скрием и чуждите неволи никога не са наши.